FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Υπερ-επικοινωνία. Το φαινομενο των ενεργειακων σφαιρων -orbs-.









Το τι ακριβώς βλέπει ένας άνθρωπος εξαρτάται πλήρως από την προσωπική του ευαισθησία και την υποκειμενική του αντίληψη.

Με λίγα λόγια, όπως ένας χριστιανός σε κάποιο όραμα του θα δει έναν άγγελο, άγιο ή την Παναγία, ενώ ένας «άθρησκος» θα δει απλά μία ακαθόριστη φωτεινή φιγούρα, έτσι ακριβώς συμβαίνει και στις λεγόμενες παραφυσικές εμπειρίες: κάθε άνθρωπος μεταφράζει τα ίδια ακριβώς ερεθίσματα με τελείως διαφορετικό τρόπο, ανάλογα με το γνωσιολογικό και πολιτιστικό του υπόβαθρο.

Υπάρχει μία θεωρία που αναφέρει ότι τα orbs αποτελούν μη-νοήμονες μάζες ενέργειας που υλοποιούνται από τα πνεύματα ώστε να κάνουν εμφανή την παρουσία τους. Μάλιστα, εφόσον στον ίδιο χώρο υπάρχουν αρκετά orbs, τότε κάποιο πνεύμα μπορεί να τα χρησιμοποιήσει ώστε στιγμιαία να αποκτήσει μορφή.

Μία άλλη παραφυσική ερμηνεία του φαινομένου θέλει τα orbs να αποτελούν μία ξεχωριστή μορφή ζωής που δεν έχει ακόμα παρατηρηθεί από τη συμβατική επιστήμη και η οποία τρέφεται με την ενέργεια που περικλείεται στα συναισθήματα των ανθρώπων και άλλων οργανισμών.

Οι θεωρίες που έχουν προταθεί μιλούν για σφαίρες ενέργειας, πνευματικούς οδηγούς ή φύλακες, όντα από άλλες διαστάσεις ή εξωγήινους. Διαθέτουν στην πραγματικότητα συνείδηση, ή είναι όντα από άλλες διαστάσεις. Στην εποχή μας αυτές οι διαστάσεις έχουν αρχίσει να αλληλεπιδρούν έντονα με τη δική μας. Από την άλλη, είναι πιθανό τα όριά τους να έχουν λεπτύνει πολύ, γι' αυτό και παρουσιάζονται τόσο συχνά. Η ύπαρξή τους μας ωθεί στο να αντιληφθούμε ότι είμαστε όμοιοι, τουλάχιστον σε ψυχικό επίπεδο, με άλλα όντα του σύμπαντος, όσο και αν είναι πιο ανεπτυγμένα από εμάς τεχνολογικά ή διανοητικά. Για να το πετύχουμε όμως αυτό, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι είμαστε διαχρονικά όντα.

Οι σφαίρες αυτές, στρογγυλες η ακανονιστες, φωτεινες η θολες, είναι ενεργειακές σφαίρες , που μπορεί να εξυπηρετουν τα όντα από άλλους κόσμους ως "Ταξί"...

ΟΙ Σφαίρες -orbs- έχουν συνείδηση. Υπάρχουν orbs που βοηθούν τους ανθρώπους.

Μερικοί άνθρωποι έχουν ένα «προσωπικο orbs», το οποίο ενεργεί πλάι τους σε πολλά θέματα .

Βεβαια μπορεί να είναι και η δική μας η ενέργεια, οι σκέψεις και οι επιθυμίες μας, η δραστηριότητα μας.

Η δυνατότητα ορασης η φωτογράφησης τους,  φαίνεται ότι συνδέονται πολλες φορές με την προσωπική "πνευματική" μας  ανάπτυξη.

Υπάρχουν παραψυχολογικές θεωρίες σχετικά με αυτές τις σφαίρες που λένε ότι μπορει  να είναι προγονικα, αρχέγονα, γηινα πνεύματα,  ταξιδιώτες , όντα από παράλληλες διαστάσεις, ή πνεύματα νεκρών τα οποία εξαρτώνται υπερβολικά από το σώμα, και ως εκ τούτου, με τη μορφή orbs θέλουν να συνεχίσουν την ύπαρξη τους, ή αρνούνται να συνειδητοποιήσουν και να δεχτούν την πορεία σε ένα υψηλότερο επίπεδο. Είναι γεγονος ότι  η ψυχική ενέργεια δεν παύει να υφίσταται, όταν το φυσικό σώμα έχει πάψει να ζει. Mόνο η φόρμα έχει αλλάξει, έτσι τα συναισθήματα, σκέψεις και αναμνήσεις παραμένουν . Κατά συνέπεια, ορισμένοι παιρνουν μορφή άυλων σφαιρων και επιλεγουν τη δομή orbs, διότι έτσι έχουν εξοικονόμηση ενέργειας, σύμφωνα με τους νόμους της φυσικής. Θεωρητικά θα μπορούσαν επίσης να λάβουν τη μορφή των φαντασμάτων, αλλά θα χρειαστει να καταναλώσουν πολλή περισσοτερη ενέργεια, έτσι επιλέγουν ενα πιο ενεργειακά αποδοτικό τρόπο ύπαρξης, τη μορφή μιας σφαίρας ή οβάλ.

Πιστεύεται  ότι τα orbs είναι πνεύματα σε μια σφαιρική μορφή φωτός.

Πρόκειται για μορφές ζωής που ταξιδεύουν σε ομάδες και αντιπροσωπεύουν μέρη της ανθρώπινης ψυχής και τη δύναμη της ζωής από εκείνους που κατοικούσαν κάποτε σε φυσικό σώμα εδώ στη γη. Είναι γεγονός πάντως ότι τα orbs εμφανίζονται, -έλκονται- είναι καλύτερη έκφραση, εκεί όπου υπάρχουν υψηλές δονήσεις. Έλκονται από αισθήματα χαράς, αγάπης, καλοσύνης. Δυστυχώς τείνουμε να πιστέψουμε ως αληθινό μόνο ότι εμπίπτει στο στενό φάσμα των πέντε αισθήσεών μας. Όμως υπάρχουν πολύ υπαρκτές πραγματικότητες οι οποίες είναι πανίσχυρες και συχνά μοιραίες όπως λ.χ. η ραδιενεργός ακτινοβολία που οι εξωτερικές μας αισθήσεις δεν μπορούν να ανιχνεύσουν παρά μόνο από τα αποτελέσματά τους.

Επιστήμονες από το Ινστιτούτο Self Mastery Earth υποστηρίζουν την προχωρημένη άποψη πως τα orbs είναι στην ουσία πνευματικές εκδηλώσεις που αποτελούν προεκτάσεις της συνειδητότητας. « Όταν δεν είμαστε σε υλική μορφή συχνά ταξιδεύουμε σαν σφαίρες φωτός σε άλλες διαστάσεις που βρίσκονται πέρα από τα όρια της γνωστής επιστήμης. Στο σύμπαν μας μπορούμε μέχρι στιγμής να μετρήσουμε και να ανιχνεύσουμε μόνο το 1%. Όλοι οι φυσικοί πιστεύουν ότι υπάρχει ένα 99% αχαρτογράφητο και απροσμέτρητο . Υπάρχουν πολλαπλά επίπεδα και διαστάσεις και τα orbs είναι ένα προϊόν αυτών των επιπέδων και διαστάσεων» λένε.

Ίσως λοιπόν πράγματι να πρόκειται για κάτι που πάντα ήταν εκεί αλλά γίνεται ορατό σήμερα επειδή έχουμε τα εργαλεία να το ανιχνεύσουμε ακριβώς όπως ένα αόρατο κάποτε μακρινό άστρο ανακαλύπτεται μόνο χάρη στα διαστημικά τηλεσκόπια. Πώς όμως γίνονται ορατά; Σύμφωνα με μια από τις κυρίαρχες θεωρίες πρόκειται για ενέργεια που μεταδίδεται στο πνευματικό πεδίο από μια φυσική πηγή όπως οι γραμμές του ηλεκτρικού, οι μπαταρίες ακόμα και οι άνθρωποι κι έτσι μπορεί και γίνεται ορατός αυτός ο υπερβατικός κόσμος που βρίσκεται σε αλληλεπίδραση με τον δικό μας μέσα από νόμους που τώρα μόλις αρχίζουν να ανιχνεύονται.

Αν είναι έτσι τότε βρισκόμαστε μπροστά σε μια εκδήλωση του εξίσου μυστηριώδους φαινομένου που ονομάζεται υπερ-επικοινωνία. Μια ομάδα Ρώσων επιστημόνων που ασχολείται με το θέμα επισημαίνει πως φαινόμενα υπερ- επικοινωνίας παρουσιάζονται ήδη στο γνωστό μας σύμπαν αν και παραμένουν ανεξήγητα. Φέρνουν για παράδειγμα αυτό που συμβαίνει με τις μέλισσες. 

Αν μια βασίλισσα αποκοπεί από την αποικία της οι εργάτριες μέλισσες συνεχίζουν αδιάκοπα να χτίζουν την κηρήθρα. Όμως αν η βασίλισσα πεθάνει, τότε κάθε εργασία σε ολόκληρη την αποικία σταματά. Καμιά μέλισσα δεν ξέρει τι να κάνει. Προφανώς, λένε οι επιστήμονες η βασίλισσα μεταδίδει με κάποιο τρόπο τα σχέδια κατασκευής ακόμα κι αν βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση. Αρκεί να είναι ζωντανή και τότε μπορεί να βρίσκεται όσο μακριά θέλει και παρ’ όλα αυτά να επικοινωνεί με τη συλλογική συνείδηση των μελισσών εξ αποστάσεως. Κύματα ενέργειας ταξιδεύουν και συνδέουν τη βασίλισσα με το μελίσσι. 

Αυτά τα κύματα είναι παρόντα και στην εμφάνιση των φωτεινών σφαιρών που κατά τη γνώμη του Ρώσου βιοφυσικού Πιότρ Γκαρζάγιεφ γίνονται φανερά χάρη σε φυσικές δυνάμεις, όπως η βαρύτητα και η αντιβαρύτητα, και αυτό που ονομάζεται «σκουληκότρυπες» και που στην ουσία είναι σήραγγες επικοινωνίας με άλλες περιοχές του σύμπαντος έξω από τους γνωστούς νόμους του χωρόχρονου. Φαινόμενα όπως η τηλεπάθεια, η ενορατική πρόγνωση επερχόμενων γεγονότων και η διαίσθηση θεωρούνται επίσης εκδηλώσεις της υπερεπικοινωνίας.

Στις μελέτες τους έχουν ανακαλύψει λοιπόν ότι οι φωτεινές σφαίρες τείνουν συχνότερα να εμφανίζονται όταν οι άνθρωποι βρίσκονται σε παραλλαγμένες καταστάσεις συνείδησης όπως σε προσευχή, διαλογισμό ή όταν η προσοχή είναι στραμμένη με ένταση σε κάτι π.χ. στη διεξαγωγή ενός αγώνα. Περιοχές που θεωρούνται ιερές φαίνεται επίσης να ανοίγουν τις πύλες του μυστηρίου. Το ίδιο ισχύει σε στιγμές που μεγάλο πλήθος ανθρώπων έχει εστιάσει το νου του σε μια κατεύθυνση ταυτόχρονα ενώ επικρατούν θετικά συναισθήματα . Π.χ σε μια δέηση.







.