FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Κι αυτή είναι η κρίση, ότι το φως ήρθε στον κόσμο, και οι άνθρωποι αγάπησαν το σκοτάδι περισσότερο παρά το φως - για τον λόγο ότι, τα έργα τους ήσαν πονηρά. Επειδή, όποιος πράττει τα φαύλα, μισεί το φως, και δεν έρχεται στο φως, για να μη έρθουν σε έλεγχο τα έργα του. / κατά Ιωάννην (3:19-21)






Η ζωή πάνω στη Γη μετράει εκατομμύρια έτη. Εμείς είμαστε ο τέταρτος πολιτισμός επάνω της και υπάρχουν ανάμεσά μας πολλοί ενσαρκωμένοι που φέρουν την ενέργεια της Ατλαντίδας, που έχουν φτάσει στο σημείο να κοντεύουν με τα πειράματα που κάνουν να την καταστρέψουν. Όλοι εμείς επιλέξαμε να ενσαρκωθούμε αυτήν ακριβώς τη μεταβατική εποχή για να δούμε αν θα καταφέρουμε να μην ξαναπαίξουμε το ίδιο έργο της καταστροφής… της Ατλαντίδας!

Οι πληροφορίες που μας δίνουν οι εξωγήινοι μέσω channeling λένε πως θα γίνουν αλλαγές στη Γη, επειδή δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί η σημερινή και η μελλοντική κατάσταση που θέλει να επιβάλει, στους ανθρώπους, η Παγκόσμια Κυβέρνηση των Illuminati (Φωτισμένων) που είχαν κάποτε για αρχηγό τους τον εξωγήινο Εωσφόρο (αυτόν που φέρνει το φως) και καταγόταν από τη φυλή των σαυροειδών (Reptilians) που ζουν μέσα σε κοιλότητες βαθιά στη Γη, επειδή δεν αντέχουν το φως! Τι ειρωνία!

Γι’ αυτό και στη συλλογική μνήμη τους οι άνθρωποι έχουν συνδέσει τον Εωσφόρο ή Διάβολο (Διάβολος = αυτός που διαβάλλει και παραπλανά) με το φίδι (σαυροειδές) που παραπλάνησε τον Αδάμ και την Εύα! Μπορεί σαν ον, μέσα στα εκατομμύρια χρόνια να μην είναι το ίδιο, αλλά η δική του ενέργεια βρίσκεται σε κάθε ον της φυλής του.

Κάποτε στη Γη λοιπόν, ήρθαν τα σαυροειδή όντα, και επέλεξαν να μένουν στα βάθη της, γιατί πρώτον δεν άντεχαν το φως του πλανήτη και δεύτερον δεν ήθελαν να κάνουν φανερή την ύπαρξή τους σε όλους. Αυτά τα όντα, επί εκατομμύρια χρόνια, ανέπτυξαν μια τεχνολογία που την έδειξαν σε ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί τους (πλούσιοι, άπληστοι, που λάτρεψαν την εξουσία) και τους έδωσαν τη δύναμη να υποτάξουν τους λαούς. Κι έτσι, σήμερα, οι 13 οικογένειες των Illuminati έχουν συγκεντρώσει στα χέρια τους το 90% του πλούτου, απομυζώντας τους πάντες μέσω των τραπεζών τους.

Την τελευταία δεκαετία ήρθαν στην επιφάνεια οι Φάκελοι Λασέρτα (The Lacerta files) που προέρχονται από ένα σαυροειδές ον που παραχώρησε μια δηθεν εμπιστευτικη συνέντευξη σε έναν κάτοικο της Σκανδιναβίας. Αυτό το ον δηθεν διάκειται φιλικά προς τους ανθρώπους, και μας δίνει δηθεν αληθινες πληροφορίες πως κάποια στιγμή θα δεχτούμε επίθεση από εχθρικούς εξωγήινους με το σκοπό να μας κατακτήσουν! Και εμείς, λέει, να μη δεχτούμε και να προβάλουμε αντίσταση και λοιπά και λοιπά… Βάλτε στο Google τη λέξη Lacerta files και θα καταλάβετε.

Αυτά τα σαυροειδή όντα, λοιπόν, προσπάθησαν και προσπαθούν για άλλη μια φορά ανά τους αιώνες να παραπλανήσουν τους ανθρώπους, που πίστεψαν και πιστεύουν ότι λένε την αλήθεια και ενδιαφέρονται για εμάς. Έτσι σήμερα, η κυβέρνηση των ΗΠΑ εμφανίζεται να θέλει να πληροφορήσει επίσημα τον κόσμο πως υπάρχουν όντως εξωγήινοι, αλλά ότι είναι εχθρικοί και δεν θα πρέπει να τους εμπιστευτούμε…

Όμως οι εξωγήινοι που όντως θα έρθουν, είναι φίλοι και προστάτες μας, όπως ο Διοικητής Ashtar Sheran, ή ο Bashar, και μας παρακολουθούν πολλά-πολλά χρόνια, επειδή έχουμε τάσεις να καταστρέψουμε τον πλανήτη μας. Επίσης, θα έρθουν να μας ελευθερώσουν από τη δικτατορία της Παγκόσμιας Κυβέρνησης, που από τον Απρίλιο 2011 θα απαγορεύσει με τον Codex Alimentaris όλες τις εναλλακτικές θεραπείες, (ομοιοπαθητική, γιόγκα, ρέικι κλπ.) και την πώληση σχετικών βιβλίων, καθώς και τα βότανα και τις βιταμίνες, με σκοπό να εξαντληθούν οι άνθρωποι και να αρχίσουν να πεθαίνουν κατά χιλιάδες για να μείνουν οι λίγοι, οι πλούσιοι και ισχυροί.

Ο Θεός ή αλλιώς η Πηγή των Πάντων, η Φύση, το Σύμπαν (πείτε τον όπως σας αρέσει) έχει αρχίσει να στέλνει αυξημένη δόση ενέργειας προς τη Γη από το κέντρο του γαλαξία μας· αυτό έγινε για πρώτη φορά το 1987 και συνεχίζεται. Η αύξηση της ενέργειας θα έχει σαν συνέπεια την αφύπνιση των ανθρώπων και την αύξηση της συνειδητότητάς τους. Όμως η αλλαγή της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας θα προκαλέσει γεωλογικά και πλανητικά γεγονότα που θα συντελέσουν στην κάθαρση της παλιάς ενέργειας. Ένα από αυτά τα γεγονότα θα είναι η μεταστροφή του άξονα της Γης (Axis shift). 

Άτομα που θα δείξουν μεγάλο φόβο από αυτή τη μεταστροφή, θα παρασυρθούν σε τόπους καταστροφής. Άτομα που θα καταλάβουν ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ενέργεια που τους παρέχεται για να φωτιστούν και να ανυψώσουν και να επιταχύνουν τη δόνησή τους με θετικότερο τρόπο, θα παρασυρθούν σε τόπους όπου θα βιώσουν την ενέργεια αυτή ως αποδόμηση των παλαιών πρωτοτύπων παρά ως καταστροφή.

Να θυμάστε:

με το να διατηρείτε τη χαρά σας, μπορείτε να δημιουργήσετε την πραγματικότητα που σας αρέσει. Όλες οι καταστάσεις είναι ουδέτερες. Εσείς δίνετε το νόημα σε αυτές. Βιώνετε την πραγματικότητα της οποίας τη δόνηση αποπνέετε.





Παρακάτω σας παραθέτω εδάφια από την Καινή Διαθήκη που μιλάνε για καταστροφές και αγγέλους που θα έρθουν να παραλάβουν τους εκλεκτούς (δλδ, εκείνους που θα δεχτούν να φύγουν μαζί τους). 

Επίσης θέλω να καταλάβετε ότι όταν γίνει μεταστροφή του άξονα της Γης, η Γη θα παραμείνει ακίνητη έως τρεις μέρες, οπότε τότε η μισή Γη θα είναι μέσα στο σκοτάδι, δεν θα φαίνεται ήλιος, και η μισή με το φως του ήλιου συνέχεια, σαν να είναι ακίνητος ο ήλιος στον ουρανό. Αυτά τα λέω γιατί αναφέρονται παρακάτω στα εδάφια.


Από το κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο (24: 21-31)

21 Επειδή, τότε θα υπάρχει μεγάλη θλίψη, που δεν έγινε από την αρχή τού κόσμου μέχρι σήμερα, ούτε θα ξαναγίνει.
 
22 Και αν δεν συντομεύονταν οι ημέρες εκείνες, δεν θα σωζόταν καμιά σάρκα• εξαιτίας, όμως, των εκλεκτών, θα συντομευτούν εκείνες οι ημέρες.
 
23 Τότε, αν κάποιος σας πει: «Να! εδώ είναι ο Χριστός, ή εδώ», να μη πιστέψετε.
 
24 Επειδή, θα σηκωθούν ψευδόχριστοι και ψευδοπροφήτες, και θα δείξουν μεγάλα σημεία και τέρατα, ώστε να πλανήσουν, αν είναι δυνατόν, και τους εκλεκτούς.
 
25 Δέστε, σας τα προείπα.
 
26 Αν, λοιπόν, σας πουν: «Να! είναι στην έρημο», μη βγείτε: «Να! στα εσωτερικά δωμάτια», μη πιστέψετε.
 
27 Επειδή, όπως η αστραπή βγαίνει από την ανατολή, και φαίνεται μέχρι τη δύση, έτσι θα είναι και η παρουσία τού Υιού τού ανθρώπου.
 
28 Επειδή, όπου είναι το πτώμα, εκεί θα μαζευτούν οι αετοί.
 
29 Κι αμέσως, ύστερα από τη θλίψη εκείνων των ημερών, ο ήλιος θα σκοτεινιάσει, και το φεγγάρι δεν θα δώσει το φως του, και τα αστέρια θα πέσουν από τον ουρανό, και οι δυνάμεις των ουρανών θα σαλευτούν.
 
30 Και, τότε, θα φανεί το σημείο τού Υιού τού ανθρώπου στον ουρανό• και, τότε, θα θρηνήσουν όλες οι φυλές τής γης, και θα δουν τον Υιό τού ανθρώπου να έρχεται επάνω στα σύννεφα του ουρανού με δύναμη και πολλή δόξα.
 
31 Και θα αποστείλει τούς αγγέλους του με δυνατή φωνή σάλπιγγας• και θα συγκεντρώσει τούς εκλεκτούς του από τους τέσσερις ανέμους, από τις άκρες των ουρανών μέχρι τις άλλες άκρες τους.

Και από τις Πράξεις των Αποστόλων (2:19-21)

19 Και θα δείξω τέρατα επάνω στον ουρανό, και σημεία κάτω στη γη, αίμα και φωτιά και αναθυμίαση καπνού•
 
20 Και ο ήλιος θα μετατραπεί σε σκοτάδι, και το φεγγάρι σε αίμα, πριν έρθει η ημέρα τού Κυρίου η μεγάλη και επιφανής.
 
21 Και καθένας που θα επικαλεστεί το όνομα του Κυρίου, θα σωθεί.

Και στο κατά Ιωάννην (3:19-21)

19 Κι αυτή είναι η κρίση, ότι το φως ήρθε στον κόσμο, και οι άνθρωποι αγάπησαν το σκοτάδι περισσότερο παρά το φως• για τον λόγο ότι, τα έργα τους ήσαν πονηρά.
 
20 Επειδή, όποιος πράττει τα φαύλα, μισεί το φως, και δεν έρχεται στο φως, για να μη έρθουν σε έλεγχο τα έργα του.
 
21 Όποιος, όμως, πράττει την αλήθεια, έρχεται στο φως, για να φανερωθούν τα έργα του, ότι έγιναν σύμφωνα με τον Θεό.

 

 

 

 

 ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ BASHAR

Εχετε την ελεύθερη βούληση να αποφασίζετε και αν η επιλογή σας είναι τα αρνητικά πιστεύω, το σύμπαν θα το υποστηρίξει αυτό, γιατί το σύμπαν δεν δίνει περισσότερα από όσα είστε έτοιμοι να δεχτείτε και πάντα πήρατε εκείνο που νομίζατε ότι μπορούσατε να δεχθείτε. Αν πιστεύετε ολοκληρωτικά ότι δεν είστε ενωμένοι με το Παν το Υπάρχον ή τον Θεό, τότε θα συνεχίσετε να ζείτε σε όλο αυτόν τον περιορισμό. / εξωγηινος BASHAR

 

 



"Ο πολιτισμός σας υφίσταται μεταμόρφωση και διεύρυνση, με τρόπο αρκετά παρόμοιο προς τον δικό μας πολιτισμό. Ο κόσμος σας εξερευνά ιδέες και επίπεδα συνειδητότητας που εμείς έχουμε ήδη εξερευνήσει και καθώς δημιουργείτε αυτή την εξερεύνηση, εκπέμπετε μια συγκεκριμένη δόνηση και συχνότητα. Οι λόγοι που σας κρατούν σε απόσταση από τους άλλους ανεπτυγμένους πολιτισμούς του σύμπαντος είναι ενεργειακοί λόγοι. 

 

Η κοινωνία που δημιουργήσατε αποτελείται από άτομα που κρύβουν πράγματα  μεταξύ τους και αυτό έχει δημιουργήσει ένα κενό στο ενεργειακό πεδίο. Αυτό το κενό είναι που δημιουργεί την ψευδαίσθηση που βιώνετε και τη χαμηλή συχνότητα της δόνησης. Τα όντα που επιθυμούν να βιώνουν την πληρότητα του εαυτού τους, δρουν σε υψηλότερη συχνότητα.

 

Οι κυβερνητικές δομές σας επιμένουν ακόμα ότι δεν υπάρχουμε, κι εσείς δεν έχετε τη δυνατότητα να παραβιάσετε αυτό το επιλεγμένο πιστεύω. Εσείς δημιουργείτε τις κυβερνήσεις σας και αυτό είναι το Ποιοι Είστε.

 

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι πολύ καλά πληροφορημένη για την ύπαρξή μας - πολύ καλά πληροφορημένη. Ένας ικανός αριθμός εξωγήινων πολιτισμών έχουν ήδη συνεργαστεί με τον κόσμο σας, μεταξύ αυτών είναι άτομα από τον δικό μου κόσμο, τον Essassani, από τον Αρκτούρο και από τον Σείριο. Υπάρχουν ακόμα από τις Πλειάδες και τον Ζήτα Ρετίκουλι.

 

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, μέσα στα επόμενα δέκα, είκοσι, τριάντα χρόνια θα αναπτυχθούν οι επικοινωνίες μαζί μας. Αλλά αυτή τη στιγμή η κυβέρνησή σας δεν θέλει τόσο ευρεία συνεργασία. Υποστηρίζει πως θα δημιουργούσε πανικό, φόβο, αποδιοργάνωση κλπ. 

 

Βλέπετε, έχετε την ελεύθερη βούληση να αποφασίζετε και αν η επιλογή σας είναι τα αρνητικά πιστεύω, το σύμπαν θα το υποστηρίξει αυτό, γιατί το σύμπαν δεν δίνει περισσότερα από όσα είστε έτοιμοι να δεχτείτε και πάντα πήρατε εκείνο που νομίζατε ότι μπορούσατε να δεχθείτε.

 

 Μια από τις ιδέες/κλειδί που απεργάζεστε σε αυτόν τον πλανήτη είναι η ιδέα της "ενοχής". Αυτό σας έχει δημιουργήσει ευκαιρίες για απαξίωση του εαυτού, ενοχοποίηση, αυτοπεριορισμούς, φυλετικούς διαχωρισμούς και χωριστότητα. Η ενοχή είναι ένα "χάπι" που σας έκανε να καταπιείτε η κοινωνία, ακριβώς για να σας κρατά σε αυτή την κατάσταση της αποδυνάμωσης. Επειδή, αν πιστεύετε ολοκληρωτικά ότι δεν είστε ενωμένοι με το Παν το Υπάρχον ή τον Θεό, τότε θα συνεχίσετε να ζείτε σε όλο αυτόν τον περιορισμό. 

 

Αλλά πρέπει να αναγνωρίσετε ότι δεν χρειάζετε να το κερδίσετε, είναι ήδη δικό σας το δικαίωμα να είστε παιδιά του Θεού! Είναι δικαίωμα που το αποκτήσατε με τη γέννησή σας!"

 

http://angelsmell.blogspot.com/

 


 

 

’’Οι Σποροι των Αστρων’’ (Starseeds), είναι ψυχες που έχουν περάσει τη πλειονότητα των περισσότερων ζωών τους σε άλλο πλανήτη και τώρα εθελοντικά έχουν ενσαρκωθεί στη Γη με μιά συγκεκριμένη αποστολή. Επειδή οι star-seeds έχουν συνηθισει τις ζωές σε άλλα Αστρικά συστήματα, βρίσκουν αυτήν την εμπειρία της ύπαρξης τους στον πλανητη Γη πολύ ασυνήθιστη και παράξενη ή αισθάνονται ότι δεν ανήκουν εδώ.



what is a starseed?



Οι Starseeds  είναι όντα που έχουν εμπειρίες ζωής αλλού στο Σύμπαν αλλά και σε διαφορετικές Διαστάσεις πέραν αυτής της φυσικής διάστασης.

'Εχουν έλθει στο πλανήτη να εξυπηρετήσουν στην ανάληψη αλλά και ως Δάσκαλοι συγκεκριμένων διδασκαλιών απο τα 'Αστρα που είναι το Σπίτι τους.
Πολύ συχνά έχουν δώρα να μοιρασθούν σχετικά με μορφές θεραπειών, channeling, συχνότητες ανάληψης, πνευματική εκπαίδευση και dna απο τα 'Αστρα (κώδικες του Γαλαξία)

Συνήθως τείνουν να έχουν τα εξής χαρακτηριστικά :

Βαθύ ενδιαφέρον στην Πνευματικότητα.
Τη δυνατότητα να εξελίσσονται με ραγδαίους ρυθμούς πνευματικά, όταν χρειάζεται - μιά και αυτό έχει συμβεί προγένεστερα.
Αίσθηση ότι η Γη δεν είναι το σπίτι τους.
Προσελκύονται από το διαστημα, τους αστερισμούς και τις σχετικές επιστήμες.
Είναι ευαίσθητοι, με καλλιτεχνική φύση και με διευρυμένη επίγνωση.
Έχουν δύσκολη και γεμάτη προκλήσεις ζωή.

Πολλοί απο αυτούς Δεν θυμούνται την Αστρική τους καταγωγή και τις διδασκαλίες που έχουν πάρει με αποτέλεσμα να μη δύνανται να εκπληρώσουν την Αποστολή τους.
Γι' αυτούς τους ανθρώπους, οταν χρειάζεται να επικεντρωθούν στα καθημερινά γήινα θέματα, είναι αποροφημένοι και δεν ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο θέμα.

Χρειάζεται να μάθουν να είναι κυρίαρχοι (masters) σε αυτά τα θέματα  που το Γήινο σχέδιο έχει να τους προσφέρει , και εκεί να αναλώνουν το χρόνο τους και την ενέργεια τους.

Αυτό θα μπορούσε να είναι το να κυριαρχούν στο Φυσικό τους Σώμα, τις σκέψεις ή τα συναισθήματα τους και την ικανότητα τους να υλοποιήσουν.

Ξαναθυμούνται οτι ειναι Ενα με τη Πηγή, χωρίς τα παιχνίδια της Δυαδικότητας (που το Γήινο πλάνο προσφέρει), καθως και ότι υπάρχουν εδώ ως όντα, εξαιτίας της Συμπαντικής Αγάπης, την οποία καλούνται και να θυμηθούν και να φέρουν στο εδώ και τώρα.

Γιά μερικους Starseeds , είναι πολυ σημαντικό να θυμηθούν αλλα και να επανασυνδεθούν με την Αστρική τους κληρονομιά.
Εδώ υπάρχει ένα έντονο κίνητρο να ανακαλύψουν ποιοί είναι πραγματικά και τι έχουν έρθει να κάνουν εδώ.

Οι αποστολές τους συχνά συμπεριλαμβάνουν και τις μοναδικές τους επιδεξιότητες, που καθώς ανοίγονται σε αυτές, υποστηρίζονται από τους εξωγήινους οδηγούς τους ολοένα και περισσότερο.

Επίσης ο όρος "σπόρος" υποδηλώνει ότι οι Starseeds συμβάλλουν σε κάτι που  θα αναπτυχθεί και θα υποστηρίξει άλλους.

Πραγματικά πολλοι Starseeds  μεταφέρουν υψηλές πνευματικές ενέργειες και συνειδητότητα που συνεισφέρουν στην ανάπτυξη της συνειδητότητας σε συλλογικό αλλά και σε ατομικό επίπεδο.

Υπάρχει αρκετή πληροφορία, βοήθεια και κατανόηση που προσφέρεται μέσα σε αυτά τα εργαστήρια - σχολεία για Starseeds, καθώς και το ζητούμενο να είναι κανείς Star master (δάσκαλος και κυρίαρχος σε αυτή την ενέργεια του από τ’ αστέρια)

http://kallisto-bluesirius.com/STARSEEDS.html

Το άτομο Star-seed νιώθει ότι η γη δεν είναι το πραγματικό του σπίτι. Αντιθέτως κοιτάζει προς τα άστρα που του φαίνονται πιο οικεία και αναπολεί το χαμένο του κόσμο και την πραγματική του οικογένεια.
Διαισθάνεται ότι έχει ένα συγκεκριμένο σκοπό - ή αποστολή - εδώ στη γαία, την οποία αγαπά βαθύτατα και αποσκοπεί να φροντίζει.
Παρά την αγάπη του όμως αυτή, συχνά έχει τάσεις φυγής από την γαία και τη χαμηλής δόνησης πραγματικότητά της, τον υλικό κόσμο.
Τις γήινες απολαύσεις δεν τις εκτιμά όσο ο κοινός άνθρωπος, τον οποίο συχνά δεν κατανοεί. Δεν κατανοεί επίσης χαμηλής δόνησης συναισθήματα όπως το μίσος, αν και το ίδιο το άτομο συχνά δυσανασχετεί και οργίζεται με τις κοινές ανθρώπινες συμπεριφορές.
Οι star-seeds δυστυχώς πάσχουν, επί το πλείστον, από "ψυχικές" διαταραχές, φοβίες, νοητικά προβλήματα ή χρόνια κατάθλιψη, επειδή πολύ απλά δυσκολεύονται να διατηρήσουν καλή σχέση με τη βιολογική τους οικογένεια και να ταυτιστούν με το περιβάλλον τους.

Γενικότερα, νιώθουν "έξω από τα νερά τους"

Η παραδοξότητα της ζωής ενός star-seed όμως, δεν σταματάει εκεί.
Οι περισσότεροι star-seeds έχουν παραφυσικές ικανότητες, όπως: διόραση, τηλεπάθεια, τηλεκίνηση, βλέπουν συχνά διαυγή όνειρα, προβλέπουν το μέλλον, αντιλαμβάνονται ενέργειες, βιώνουν αστρικές προβολές και "ταξίδια" και συχνά είναι ικανοί ενεργειακοί θεραπευτές. Πολλοί star-seeds έχουν συναντήσει, είτε στη δική μας τρίτη διάσταση είτε σε άλλη, εξωγήινες οντότητες.





Όπως και να έχει,οι star-seeds νιώθουν μια έλξη προς ένα ή περισσότερα άστρα-αστερισμούς.

Παρακάτω, λοιπόν, θα βρείτε τα χαρακτηριστικά που συμπίπτουν στους star-seeds των βασικότερων πλανητικών καταγωγών.
Ανδρομέδα:
ένα άτομο με καταγωγή από τον αστερισμό της Ανδρομέδας, αναζητά συνεχώς την ελευθερία. Οποιοδήποτε εγχείρημα του έχει κύριο γνώμονα αυτήν. Για το λόγο αυτό, αλλάζει εύκολα τις παραστάσεις στη ζωή του, όπως τη δουλειά του, τις παρέες του, τα ενδιαφέροντά του  κ.α.

Οι ανδρομέδιοι star-seeds λατρεύουν τα ταξίδια και τις νέες εμπειρίες. Τους αρέσει η κριτική όσο και η αυτοκριτική και συνήθως καταφέρνουν να κρύβουν καλά τα συναισθήματά τους στον έξω κόσμο, όπου και φορούν μια "μάσκα" για προστασία. Ζητούν, συνήθως, καθημερινά νέα δύναμη για να μπορούν να βλέπουν την "ασχήμια" με όσο καλύτερα φίλτρα τρέλας γίνεται.

Πολλοί star-seeds από την Ανδρομέδα ακολουθούν πνευματικά μονοπάτια και γίνονται θεραπευτές ή πνευματικοί διδάσκαλοι.
Σείριος :
οι star-seeds με καταγωγή τον λαμπερό Σείριο είναι διορατικότατοι και έχουν έντονο ζήλο για ότι και αν αναλάβουν να κάνουν στη ζωή τους.
Δύσκολα τους αλλάζεις ιδεολογία, διότι εστιάζουν πολύ σε αυτήν, σε σημείο που την κάνουν σκοπό ζωής.

Λόγω των προσδοκιών και απαιτήσεών τους, οι σείριοι star-seeds απογοητεύονται εύκολα όταν κάποιος δεν τους φερθεί όπως θα περίμεναν. Οι σείριοι αγαπούν τη Γαία και έχουν ζήσει κυρίως ως φυσιολάτρες και σαμάνοι πάνω σ' αυτήν.

Τους αφορά όμως το μέλλον και όχι τόσο το παρελθόν τους, για να μην αναφέρω ότι είναι απίστευτοι ξεχασιάρηδες!
Έχουν επίσης έντονο χιούμορ, αλλά φανερώνεται μονάχα όταν βρίσκονται ανάμεσα σε οικεία παρέα. Ένας star-seed από τον Σείριο χαρακτηρίζεται συχνά από τους άλλους "ονειροπόλος" αλλά και   "αναίσθητος"!
Πλειάδες:
όσοι κατάγονται από το περίφημο σμήνος αστεριών των Πλειάδων είναι συχνά ευγενικά κ καλόκαρδα άτομα, των οποίων η θετική ενέργεια είναι πάντοτε αισθητή.
Αν ρωτούσες ένα τέτοιο άτομο τι θέλει από τη ζωή του, θα απαντούσε: "να είμαι χαρούμενος"!
Η θετικότητα και η ηρεμία είναι σημεία κλειδιά στα χαρακτηριστικά ενός star-seed από τις Πλειάδες.

Επίσης έχουν μια έμφυτη τάση προς τον καλλιτεχνικό τομέα, τις τέχνες και τα γράμματα.

Σπάνια θα δείτε ένα τέτοιο star-seed να νευριάζει. Συχνά, όμως, καταπιέζει τα συναισθήματα του, ώστε να μην πληγώσει τους άλλους. Λόγω της υπερβολικής συναισθηματικότητάς τους, οι πλειάδιοι star-seeds τείνουν να κλαίνε πολύ ή να καταφεύγουν σε υποκατάστατα ώστε να ξεσπάσουν (αλκοόλ,τσιγάρο,ναρκωτικά κ.α.)
Ωρίων:
ένα άτομο με καταγωγή από τον Ωρίωνα έχει δυναμική προσωπικότητα και έντονη ιδεολογία.
Ένα τέτοιο star-seed το αναγνωρίζεις από τις πολλές ερωτήσεις που κάνει! Είναι συνεπώς υπεραναλυτικό, με δίψα για γνώση και χρησιμοποιεί περισσότερο τη λογική παρά το συναίσθημα.
Συχνά συγχύζεται όταν οι άλλοι δεν έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα με αυτό ή έλλειψη γνώσεων. Λόγω της αναλυτικής του τάσης, συχνά κρίνει και σχολιάζει χωρίς να το αφορά αν θίγει ή όχι. Με τον ίδιο τρόπο, όμως, κρίνει και το άτομό του.

Τα star-seeds με καταγωγή από τον Ωρίωνα είναι επίσης έντονα πνευματικά όντα και προτιμούν τη μοναξιά παρά την πολυκοσμία (συχνά "αποσυντονίζονται" σε ένα χώρο γεμάτο κόσμο). Ως λάτρεις της γνώσης, προτιμούν τα επαγγέλματα όπου μπορούν να συλλέγουν πληροφορίες.
Αρκτούρος:

οι star-seeds με καταγωγή από το φωτεινό άστρο του Αρκτούρου είναι οι μεγαλύτεροι καλλιτέχνες των γνωστών αστρικών συστημάτων! Με την έντονη δημιουργικότητα που τους χαρακτηρίζει, ακολουθούν συνήθως το δρόμο της τέχνης ως ζωγράφοι, μουσικοί, συγγραφείς κ.α.

Εμφανισιακά, ένας αρκτουριανός star-seed αποπνέει σιγουριά και δυναμικότητα. Από τα παιδικά του χρόνια νοιώθει έντονα ότι έχει αναλάβει μια σημαντική αποστολή και μέχρι να τη βρει, δυσανασχετεί.

Αν και μοιάζουν συχνά αντικοινωνικοί και μοναχικοί, οι αρκτουριανοί μαγνητίζουν ακόμα και αγνώστους κοντά τους δίχως να το καταλάβουν. Είναι ικανοί συμβουλάτορες και βοηθούν συχνά τους άλλους. Αν όμως τους προσεγγίζει καποιος που γκρινιάζει ή δεν προσπαθεί ιδιαίτερα, δεν του κάνουν τη χάρη.

Οι αρκτουριανοί έχουν τόση ενέργεια μέσα τους που δεν αντέχουν να μένουν ακίνητοι κι άπραγοι και θέλουν συνεχώς να δημιουργούν!

http://lastknowledge.blogspot.com/2010/12/blog-post_28.html






Δειτε μια μικρη λιστα από τυπικα συμπτωματα που οι star-seeds  βιώνουν εδώ στη Γη.

1.  Αισθάνεσθε σαν να είστε ψάρι έξω από το νερό με τις Γήινες καταστάσεις ?

2. Συχνά αποφεύγετε τους άλλους ή αισθάνεσθε ότι δεν ταιριάζετε με κανέναν?

3.  Αισθάνεσθε ότι οι άνθρωποι εδώ δεν είναι σωστοί ή μάλλον δεν ταιριάζουν με εσάς και συχνά ρωτάτε τον εαυτό σας " που είναι οι δικοί μου, ή που είναι η φυλή μου ? "

4. Νιώθετε να συντρίβεστε από τις τρελές ενέργειες των άλλων και τα καταστρεπτικά τους προτυπα - πιστευω, και έτσι συχνά λέτε.... "αυτή είναι η τέλεια παράνοια....πάρτε με από αυτόν τον πλανήτη".

5. Απίστευτη έλλειψη ως και στέρηση να ¨πάτε σπίτι¨ , κάπου κάπου  νιώθετε πως ένα UFO θα προσγειωθεί ; και εσείς θα τρέξετε προς το μέρος του (ενώ οι περισσότεροι θα τρομοκρατηθούν και θα θέλουν να φύγουν μακριά του!)

6. Παρατηρήστε πως τα ενεργεικά σας πρότυπα ( ένταση στους μυς-τρεμούλιασμα) χαλαρώνουν όταν είστε παρέα με άλλους star-seeds.

7. Παιρνετε μαθήματα τσάνελινκ, και ενώ οι υπόλοιποι κάνουν τσάνελινκ με αγγέλους ή αναληφθέντες δασκάλους, εσείς έρχεστε σε επαφή με εξωγήινα όντα.

8. Κάποιοι star-seeds έχουν καθαρή μνήμη ή και διασυνδέσεις από την τελευταία ζωή τους ή ακόμα και όντα που ζούσαν μαζί τους. Αυτές οι μνήμες μπορεί να έρχονται στα όνειρα σας, ή σε μιά κατάσταση πρωινού ονειρέματος, ή ενώ μόλις ξυπνήσατε ή ακόμα και ενώ περπατάτε & έχετε επικεντρωθεi στη "σύνδεση" σας.

9. Ενας διακαής πόθος να γνωρίσετε το νόημα της ζωής, να καταλάβετε τη βάση της υπαρξης.

10. Ενα διαισθητικό ενδιαφέρον και νιώσιμο από καρδιάς για τους άλλους και για τη Φύση.

11. Αισθάνεσθε άνετα μόνος σας, γιατί δεν είστε ποτέ μόνος σας....όλη η ύπαρξη είναι μαζί σας.


Είναι λυπηρό – και αυτό γιατί οι φυσικές διαστάσεις είναι τόσο βαριές στη γη - που αρκετοι star-seeds  δυσκολεύονται να ξυπνήσουν και δραπετεύουν μέσα από σκληρά ναρκωτικά ή αλκοόλ και έτσι Δεν τα καταφέρνουν στην αποστολή τους, η οποία φυσικά συμπεριλαμβάνει την Αφυπνιση και τα δώρα τους, εδώ στη Γη .

Είναι συνηθισμένο οι star-seeds  να αισθάνονται αποπροσανατολισμένοι, ανίκανοι να διαχειριστούν τις καθημερινές εμπειρίες και φερόμενοι σαν να μην ανήκουν εδώ.

Μάλιστα αρκετοι έρχονται  ως εθελοντές με Υψηλή συχνότητα και έτσι Δεν μπορούν να ανεχτούν τη βία και τις αρνητικές ενέργειες γύρω τους.

Αλλά ένα από τα καθήκοντα τους εδώ, είναι να μετουσιώσουν τις αρνητικες ενεργειες και να κάνουν τη διαφορά.

Δεν πρεπει να ξεχνάνε ότι  έχουνε Επιλεξει να είναι εδώ σε αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή και δεν είναι Θυματα των δημιουργιών τους και αυτου του κοσμου.

Πολλοι star-seeds είναι κολλημένοι στη συνειδητότητα του θύματος, λέγοντας πως η Ανθρωπότητα είναι απαίσια, κανείς Δεν τους καταλαβαίνει, ότι θέλουν να φύγουν και να μην ξαναγυρίσουν ποτέ, θέλουν να πεθάνουν, και πάει λέγοντας.

Μάλιστα το να θέλουν να πάνε σπίτι  είναι απλή δήλωση του να πάνε σε ένα καλύτερο μέρος από αυτό εδώ που τους φαίνεται πολύ έντονο για να το αντέξουν.
   
Η ικανοτητα της  Υπευθυνοτητας είναι αυτή που θα τους δώσει την πραγματική δύναμη στο να εκπληρώσουν την αποστολή τους.

Αν δεν συνειδητοποιησουν ότι η ανευθυνοτητα είναι αυτή που τους κάνει να μη θέλουν να κάνουν κάτι που αυτοι οι ίδιοι διαλέξανε να κάνουν, θα μεινουν κολλημένοι στο παρελθον και θα ανοίγουν μεγαλύτερους καρμικους κύκλους  σε αυτό το πλάνο ύπαρξης

http://astrosporia.weebly.com/