FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Γινομαστε χρησιμοι στο συμπαν, βρισκοντας τη χαρα και το παθος μας στην καθημερινη ζωη.




Βοηθαμε και τους αλλους ανθρωπους να βρουν το δικο τους παθος.

Εξελισσομαστε όχι για να φυγουμε από τη γη, αλλα για να μεινουμε πανω της σε μια ανωτερη δονητικη μορφη.



Ενα μήνυμα από τον Στιβ Ρόθερ και το Γκρουπ (www.lightworker.gr)






Η εποχη της μεγαλης αλλαγής ειναι εδώ....

Μην περιμένετε παθητικά το 2012.  Tα γεγονότα που θα γειώσουν το φώς σε κάθε γωνιά αυτού του πλανήτη συμβαίνουν ήδη...δεν θα αλλάξουν ολα μέσα σε μια και μόνο μαγική στιγμή, η αλλαγή είναι εδώ και περιμένει απο εσάς να την αγκαλιάσετε.

Όλο το αγγελικό βασίλειο οντότητες δάσκαλοι και αρχάγγελοι είναι εδώ δίπλα σας να σας βοηθήσουν στην μετάβαση απο την ύλη στο πνεύμα...ανοιχτειτε χωρίς φόβο γιατί εκείνοι ξέρουν τι χρειάζεστε καλύτερα απο τον καθένα.

Επικοινωνήστε με εκείνους αλλα και με κάθε ανθρωπο που υπάρχει γύρω σας, μιλήστε για τους φόβους και τις ανασφαλειές σας και εκφράστε κάθε αλήθεια σας.

Oταν μιλάτε για τα ευάλωτα σημεία σας, τα αποδυναμώνετε, τα δίνετε στο φώς να τα καθαρίσει.

Πίσω απο τις φοβίες και τις ανασφάλειες ,κρυβεται η δυναμή σας ,τα κομμάτια που σας κάνουν μέλος της οικογένειας του φωτός και ταυτόχρονα εξαιρετικά μοναδικούς, όπως είναι και οι ίδιες οι ψυχές σας.

Τέλος μιλήστε χωρις φόβο για το Φως και την αλήθεια του Πνεύματος και θα έλξετε αυτούς που χρειάζεται να σας ακούσουν, μιλήστε χωρίς κριτική διάθεση για το ποιός είναι κατάλληλος η όχι να σας ακούσει και αφήστε το πνεύμα να σας εκπλήξει... 






Πόσο λογικό είναι να πιστεύεις στους εξωγήινους ;




O George Carlin λέει μερικά ενδιαφέροντα πράγματα καθώς συγκρίνει τον τρόπο που τα ΜΜΕ αντιμετωπίζουν τη θρησκεία, από τη μια μεριά, και την ουφολογία, από την άλλη.



Για κάποιο λόγο έγιναν όλα.






Οι δονήσεις της αγάπης που εκπέμπουμε, φέρνουν κοντά μας ανθρώπους που ξέρουν κι εκείνοι να αγαπούν.

Δεν γίνεται να αγαπάμε, και να μη μας αγαπούν. Όποιος το πιστεύει αυτό, απλά δικαιολογεί την άγνοια του στο να αγαπήσει πραγματικά. Ασφαλώς   δεν είναι απαραίτητο ότι θα μας αγαπήσουν αυτοί που αγαπάμε, άλλο αυτό.

Η πηγή της αγάπης, μας προσφέρει νερό από πολλές μεριές, από μας εξαρτάτε από πού θα διαλέξουμε να πιούμε. Πολλοί επιλέγουν να μένουν διψασμένοι πάνω από μια στερεμένη πηγή, ελπίζοντας ότι θα τρέξει κάποια στιγμή... Άλλοι μπερδεύουν την αγάπη με τη ταλαιπωρία « θυσίασα όλη μου τη ζωή, γιατί σε αγάπησα… » Μα αν υπήρχε ειλικρινή αγάπη, τότε δεν ήταν θυσία, ούτε ταλαιπωρία! Ο καθένας ερμηνεύει την αγάπη όπως τον συμφέρει, ή όπως έχει μάθει…

Η πιο σημαντική ιδιότητα που έχουμε, είναι η ικανότητα να αγαπάμε! Υπάρχει έμφυτη, όμως σε πολλούς θέλει δουλειά για να ανθίσει. Σε κάθε περίπτωση θέλει καλλιέργεια, ώστε να την εκφράσουμε στο υψηλότερο επίπεδο.

Η ενέργεια του Ρέικι, όπως και κάθε πνευματική οδός, έχει την ικανότητα να μας ωθεί σε ένα γενικό «ξεσκαρτάρισμα» στη ζωή και στις σχέσεις μας. Μαθαίνοντας να αγαπάμε πάνω από όλα τον εαυτό μας, μαθαίνουμε να αγαπάμε τους άλλους. Επίσης μαθαίνουμε να φεύγουμε όταν οι άλλοι δεν εκτιμούν την αγάπη μας, ούτω σώστε να πάμε εκεί που εκτιμούν! Κατανοούμε ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε τους άλλους, παρά μόνο τον εαυτό μας. Και οι σχέσεις μας αποτελούν αντανάκλαση του εαυτού μας!

Αρχίζουμε να αναζητάμε αληθινές σχέσεις καρδιάς. Να μένουμε σε σχέσεις που μας βοηθούν να ανθίσουμε και βοηθάμε κι εμείς στη δική τους εξέλιξη. Άνθρωποι έρχονται και φεύγουν από τη ζωή μας, όταν δεν έχει πλέον τίποτα ουσιαστικό να προσφέρει ο ένας στην ανάπτυξη του άλλου. Δεν αντιστεκόμαστε πια στις αλλαγές, εμπιστευόμαστε και περιμένουμε το καλύτερο. Αντιμετωπίζουμε τον κάθε έναν σα δάσκαλο, που ήρθε κάτι να μας διδάξει. Παίρνουμε το μάθημα και προχωράμε.

Παύοντας να λειτουργούμε με το νου και τη τετράγωνη, περιορισμένη λογική, εγκαταλείποντας όσα άχρηστα έχουμε μάθει, μπαίνουμε στα επίπεδα της καρδιάς. Εκεί τα δεδομένα αλλάζουν. Δεν ψάχνουμε την αγάπη, δε τη ζητάμε, δε την απαιτούμε. Μόνο τη δίνουμε, τη χαρίζουμε, τη προσφέρουμε απλόχερα. Και όταν φτάσουμε σε αυτό το σημείο, η αγάπη μας ακολουθεί. Από εκεί και πέρα η αγάπη έρχεται μόνη της σε μας, γιατί ότι δίνουμε, παίρνουμε, ότι εκπέμπουμε επιστρέφει πάνω μας, είναι νόμος. Μπορούμε να κρυφτούμε από τους άλλους, ακόμα κι από τον εαυτό μας, αλλά όχι από την αγάπη!

Δε περιμένουμε πλέον κανένα δώρο, γιατί γινόμαστε εμείς το δώρο για τους άλλους! Και τότε ως εκ θαύματος τα δώρα αρχίζουν να έρχονται σε μας, από τις πιο απρόσμενες πηγές.

Δείτε τους ανθρώπους που έχετε γύρω σας. Σκεφτείτε εκείνους που πέρασαν από τη ζωή σας. Για κάποιο λόγο έγιναν όλα. Τίποτα δε γίνεται για πλάκα, τίποτα δε γίνετε τυχαία! Έτσι περάσατε κι εσείς από τη δική τους ζωή! Στραφείτε μέσα σας και αναρωτηθείτε τι έχετε να προσφέρετε τώρα σε όποιον ήδη υπάρχει στη ζωή σας, η σε αυτόν που πρόκειται να έρθει. Σταματήστε να απαιτείτε, και αρχίστε να μοιράζεστε. Σε ένα φωτεινό δρόμο, οι σχέσεις καρδιάς είναι οι μόνες που επιζούν!

Λιάνα Τελειώνη