FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

H μέθοδος Healing Codes (Κώδικες Θεραπείας) απομακρύνει τις αιτίες και την Τοξική Κυτταρική Μνήμη από τα κύτταρα.



Επεμβαση στην πρωταρχική αιτία της ασθένειας και θεραπεια σε επίπεδο κυτταρικής μνήμης.

Κυτταρική Μνήμη.

Πολλές έρευνες υποστηρίζουν την ύπαρξη της κυτταρικής μνήμης. Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία, ο εγκέφαλος δεν είναι το μοναδικό όργανο όπου αποθηκεύονται αναμνήσεις ή στοιχεία της προσωπικότητας. Οι αναμνήσεις μπορούν να αποθηκεύονται στα ίδια τα κύτταρα, και συνεπώς σε ποικίλα όργανα όπως η καρδιά, με τον ίδιο τρόπο που αποθηκεύονται στον εγκέφαλο μέσα από την χημική ανταλλαγή μεταξύ των κυττάρων. Έτσι τα κύτταρα έχουν την ιδιότητα αποθήκευσης βιωμάτων, αισθήσεων, γεύσεων, συνηθειών όπως και άλλων θεμελιωδών στοιχείων της ταυτότητας.

Η κυτταρική μνήμη μπορεί να προέρχεται είτε από προσωπικά βιώματα ή να την έχουμε «κληρονομήσει» από πολλές παλαιότερες γενιές.

Ο εγκέφαλος σε μια προσπάθεια να μας προστατέψει, «θάβει» τις πρώιμες αναμνήσεις, όταν αυτές είναι τραυματικές. Αργότερα, συγκεκριμένα γεγονότα στη ζωή μας ή λέξεις μπορεί να πυροδοτήσουν ακραίες καταστάσεις θυμού, κατάθλιψης ή κόπωσης, χωρίς εμφανή λόγο. Έρευνες σε ασθενείς που έχουν υποστεί μεταμόσχευση οργάνων έχουν επιβεβαιώσει ότι τα όργανα του δότη μεταφέρουν μνήμες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι δέκτες οργάνων έχουν αναφέρει αλλαγές στην προσωπικότητα. Η κυτταρική μνήμη υπάρχει ως δεδομένο. Η επιστήμη της Επιγενετικής τη διερευνά λεπτομερειακά.


Τα 4 κύρια Κέντρα Πρόσβασης στην Κυτταρική Μνήμη.

Ο Dr Alex Loyd ανακάλυψε 4 Κέντρα Πρόσβασης στην περιοχή γύρω από το κεφάλι, τα οποία επηρεάζουν κάθε κύτταρο του σώματος.

Τα φυσικά συστήματα που δραστηριοποιούνται από τις θέσεις των χεριών είναι τα ακόλουθα:

Γέφυρα της μύτης - Αδένες της υπόφυσης και επίφυσης.
Μήλο του Αδάμ - Νωτιαίος μυελός, κεντρικό νευρικό σύστημα, θυρεοειδής.
Σαγόνι - Αντιδραστικός συναισθηματικός εγκέφαλος, αμυγδαλή, ιππόκαμπος, νωτιαίος μυελός, κεντρικό νευρικό σύστημα.
Κρόταφοι - Αριστερό και δεξί εγκεφαλικό ημισφαίριο ανωτέρων λειτουργιών, υποθάλαμος.

Στο μέλλον, τα τέσσερα ενεργειακά κέντρα μπορεί να αναγνωριστούν και να χρησιμοποιούνται τόσο ευρέως όσο οι ενεργειακοί μεσημβρινοί και τα τσάκρα. Από όλες τις μεθόδους ενεργειακής θεραπείας, όπως και από την αλλοπαθητική ιατρική, απουσιάζει η γνώση του πώς λειτουργούν στην πραγματικότητα συγκεκριμένες διαδικασίες (και φάρμακα).


Προσευχή και Πρόθεση

Ανεξάρτητα αν κάποιος πιστεύει στο Θεό ή σε μια ανώτερη δύναμη, έχει αποδειχθεί ότι η δύναμη της πίστης ή της εστιασμένης πρόθεσης μπορεί να ενεργοποιήσει τη θεραπεία (το λεγόμενο φαινόμενο placebo ή ψευδοφαρμάκου).

Ο Cleve Backster (επικεφαλής της διεύθυνσης ανίχνευσης ψεύδους της CIA) διαπίστωσε ότι η πρόθεση να βλάψει κανείς ένα φυτό (τα φύλλα ήταν “καλωδιωμένα” σε συσκευές καταγραφής) καταγράφονταν πολύ δυνατότερα από την πραγματική βλάβη στο φύλλο.

Ο Δρ. Masuro Emoto, ένας Ιάπωνας επιστήμονας, διαπίστωσε ότι οι κρύσταλλοι παγωμένου νερού παραμορφώνονται ή θρυμματίζονται όταν εκτεθούν σε αρνητικές σκέψεις ή λόγια. Αντιθέτως, όταν το νερό εκτέθηκε σε προσευχή ή θετικές σκέψεις, οι κρύσταλλοί του απέκτησαν συμμετρικά, όμορφα σχήματα (Αναλογιστείτε τη σημασία αυτής της διαπίστωσης αν λάβετε υπόψη ότι αποτελούμαστε κατά 80% από νερό).
Έτσι, η θεραπευτική διαδικασία επιτυγχάνεται μέσω της προσευχής και των δηλώσεων πρόθεσης.


Στρες

Γίνεται σταδιακά αποδεκτό ότι το στρες παίζει σημαντικό ρόλο σε κάθε ασθένεια ή ατύχημα. Οι συγγραφείς της διαδικασίας των “Healing Codes”, Alex Loyd και Ben Johnson, θεωρούν ότι το στρες είναι 100% υπεύθυνο για τις ασθένειες, σωματικές ή ψυχικές.

Αυτό ισχύει για το είδος του στρες το οποίο είναι βαθύ, αφορά ολόκληρο το σώμα και συχνά διακατέχει κάθε πλευρά της ζωή μας. Αυτού του είδους το στρες μπορεί να μετρηθεί. Η Μεταβλητότητα Καρδιακού Ρυθμού (ΜΚΡ) θεωρείται το “χρυσό κριτήριο” από τους γιατρούς όταν πρόκειται για τη μέτρηση των επιπέδων στρες. Δεν μπορεί κανείς να παραποιήσει ηθελημένα την ΜΚΡ του.

Το στρες στο οποίο αναφερόμαστε γίνεται βαθύτερο και επιδεινώνεται εξαιτίας των πεποιθήσεών μας και της κυτταρικής μνήμης. Λίγοι από μας συνειδητοποιούμε ότι έχουμε πεποιθήσεις όπως: “Είμαι άχρηστος”, “Δεν μπορώ να αγαπηθώ”, “Ο Θεός με έχει εγκαταλείψει” και “Δεν αξίζω την καλή υγεία”.  Ακόμα λιγότεροι γνωρίζουμε ότι οι πεποιθήσεις αυτές βρίσκονται στα κύτταρά μας εδώ και γενεές.

Οι Healing Codes λειτουργούν με βάση τη θεώρηση ότι το συνεχές, βαθύ στρες, που περιγράψαμε παραπάνω, οδηγεί ακόμα και σε βλάβη ή και καταστροφή των κυττάρων με αποτέλεσμα την εκδήλωση ποικίλων προβλημάτων. Επιπρόσθετα, αν έχουμε βαθιά ριζωμένες αρνητικές πεποιθήσεις οι οποίες καταγράφονται στα κύτταρά μας ως “τοξική” κυτταρική μνήμη, η κατάσταση της ψυχοσωματικής μας ισορροπίας θα χειροτερέψει.


Η λειτουργία της θεραπευτικής διαδικασίας των Healing Codes

Η βασική αρχή που διέπει το θεραπευτικό μοντέλο των Healing Codes είναι ότι η ενεργειακή συχνότητα ενός επαναλαμβανόμενου μοτίβου με αρνητικές επιπτώσεις στον  οργανισμό, ακυρώνεται ή εξουδετερώνεται από την ενεργειακή συχνότητα της αγνής αγάπης.

Έτσι, οι Healing Codes μέσω της ενεργειακής συχνότητας της προσευχής και της ανιδιοτελούς αγάπης ενεργοποιούν τον εγγενή μηχανισμό ίασης του σώματος. Η μετάδοση ενέργειας στα 4 Κέντρα Πρόσβασης, φθάνει σε κάθε κύτταρο του σώματος, όπου απομακρύνει την τοξική κυτταρική μνήμη και μεταβάλλει το υπόβαθρο των αρνητικών πεποιθήσεων, και τα μορφογενετικά πεδία του οργανισμού. Με αυτόν τον τρόπο επιτρέπει στα κύτταρα να αναρρώσουν, να ιαθούν και εντέλει να αναζωογονηθεί ο οργανισμός ολιστικά.  Οι Healing Codes εξαφανίζουν εξ’ ολοκλήρου το εσωτερικό στρες που προκαλείται από τις κυτταρικές μνήμες.

Στις έρευνες του, ο Dr Loyd διαπίστωσε ότι όταν ο θεραπευτής τοποθετεί τα χέρια του με ένα συγκεκριμένο τρόπο δείχνοντας με τα δάχτυλα προς τα 4 Κέντρα Πρόσβασης σε συνδυασμό με έναν εστιασμό της προσοχής του πελάτη στην ανιδιοτελή αγάπη, τότε η ενέργεια που μεταδίδεται σε αυτά τα κέντρα επηρεάζει κάθε κύτταρο του σώματος και οδηγεί στην ακύρωση των καταστροφικών ενεργειακών συχνοτήτων, της «τοξικής» κυτταρικής μνήμης, και εντέλει στην εκ βάθους θεραπεία.

Οι μελέτες της Μεταβλητότητας Καρδιακού Ρυθμού πριν και μετά την εφαρμογή των Healing Codes έχουν δείξει ότι το άτομο επιστρέφει στην ισορροπία πιο γρήγορα και παραμένει σε κατάσταση ψυχοσωματικής ισορροπίας για περισσότερο διάστημα απ’ ό,τι με οποιαδήποτε άλλη θεραπευτική τεχνική. Πιο συγκεκριμένα, ο Dr Loyd εξετάζοντας τα αποτελέσματα της Μεταβλητότητας Καρδιακού Ρυθμού ανακάλυψε ότι το 80% των ατόμων, που εφάρμοσαν τους Healing Codes μόνοι τους στον εαυτό τους είχαν επαναφέρει σε φυσιολογικό επίπεδο τα αυξημένα επίπεδα στρες σε λιγότερο από 20 λεπτά!

Η άλλη απόδειξη της αποτελεσματικότητας των Healing Codes είναι οι χιλιάδες μαρτυρίες θεραπείας πελατών, οι οποίες καλύπτουν κάθε γνωστή κατάσταση από τον καρκίνο, την ασθένεια των κινητικών νευρώνων, την σκλήρυνση κατά πλάκας έως την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού.


Πώς εφαρμόζεται

Παρακάτω περιγράφεται η διαδικασία που χρησιμοποιείται στη μέθοδο των Healing Codes για τον καθαρισμό των περιοριστικών πεποιθήσεων και των αρνητικών κυτταρικών μνημών και την αντικατάστασή τους με πεποιθήσεις ενδυνάμωσης και θετικές κυτταρικές μνήμες. Αυτή η διαδικασία είναι πολύ απλή, μαθαίνεται εύκολα, και μπορεί να γίνει πολύ γρήγορα και άμεσα. Ύστερα μπορείτε να το κάνετε και εσείς οι ίδιοι μόνοι σας.

Πρώτα, αναγνωρίζετε το τρέχον θέμα ή γεγονός το οποίο σας προκαλεί το περισσότερο στρες.

Έπειτα, απλώς φέρνετε το νου σας πίσω στην πηγή του πρωταρχικού στρες, ή σε μια στιγμή που αυτό ήταν πιο έντονο από ποτέ. Η διαδικασία συνδυάζεται με μια προσευχή (επειδή έχουμε πρόσβαση στη θεϊκή ενέργεια) και κρατάτε μία εικόνα, ένα συναίσθημα ή μια σκέψη η οποία απηχεί αγάπη άνευ όρων, δύναμη, ειρήνη, ηρεμία, εμπιστοσύνη κ.λ.π.

Δείχνοντας με τα χέρια λίγο πιο πέρα από τα φρύδια σας, το μήλο του Αδάμ, το σαγόνι και τους κροτάφους, η ενέργεια που ρέει από τα δάχτυλα επηρεάζει αυτά τα κέντρα. Η στρεσσογόνα ανάμνηση ή πεποίθηση αντικαθίσταται με μία ενδυναμωτική. Είναι τόσο απλό.


Επίσημο Site του Healing Codes
http://thehealingcodes.com/
Επίσημο Site των Jack & Anne Stewart
http://www.thehealingcodes.co.uk/
Βίντεο Συνεδρία Healing Codes με την Anne Stewart στο youtube
http://www.youtube.com/watch?v=qgpUDAxGnxY&feature=related
Βίντεο Μαρτυρίες από συμμετέχοντες στο Healing Codes στο youtube
http://www.youtube.com/watch?v=ENwIcgv1KRI
Fan Site του Healing Codes
http://www.healingcodesreview.org/
www.diodosnet.gr









Η μεταμορφωση του ανθρακα 12 στο ανθρωπινο DNA σε ανθρακα 7 και ο αριθμος του ανθρωπου 666.





Το ίδιο το σύμπαν ωθεί την ανθρωπότητα ολόκληρη σε αυτό που λέμε συλλογικό συνειδησιακό άλμα. Η ηλιακή δραστηριότητα στις μέρες μας προκαλεί αποδεδειγμένα μια τέτοια δομική μετάλλαξη, ώστε ο άνθρακας εμφανίζεται πλεον με ένα μόνο νετρόνιο.

Ο άνθρακας 12 (το 666) υπό συγκεκριμένες συνθήκες λοιπόν μετουσιώνεται σε άνθρακα 7 (ή "667", αφού διατηρεί 6 πρωτόνια, 6 ηλεκτρόνια και 1 μόνο νετρόνιο), που η δομή του σχηματικά ομοιάζει με το "άνθος της ζωής" ή τον εξαπέταλο λωτό... ή τα ανάστροφα "εψιλον. Ο ήλιος είναι αυτός που προκαλεί μετάλλαξη του άνθρακα 12 σε άνθρακα 7.

Ο άνθρακας 12 αποτελεί το 99% όλων των γνωστών μορφών άνθρακα και είναι ένα ισότοπο του άνθρακα που αποτελείται από 6 νετρόνια 6 πρωτόνια και 6 ηλεκτρόνια (666 ), αποτελεί βασικό δομικό στοιχείο της φύσης αλλά και του σώματος μας. Μετά το οξυγόνο (65%) αποτελεί το στοιχείο που συναντούμε πιο συχνά εντός του ανθρώπινου σώματος (με 18%), ενώ αποτελεί βασικό συστατικό και του DNA μας.

Πρόσφατα υπήρξε μεγάλη ανησυχία των επιστημόνων που παρατήρησαν εκπομπές από τον ήλιο που προκαλούσαν μετάλλαξη. Επίσης διαπιστώθηκε πως ο ήλιος αλλάζει τα δεδομένα της ραδιενεργούς διάσπασης και σπάζει τους "κανόνες" της χημείας .

Το 666 δηλ. γίνεται 667, προκαλείται μια μετάλλαξη του "άνθρακα 12" σε "άνθρακα 7", που δύσκολα μπορεί να ανιχνευθεί ή να παραχθεί τεχνητά και εχει σαν αποτελεσμα την αφύπνιση της ανθρώπινης συνείδησης.

Οι μυήσεις του παρελθόντος δεν λαμβάνουν χώρα πλέον σε ειδικούς χώρους μυστηρίων αλλά γίνονται παντού και ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον πλανήτη μας. Το κέντρο του γαλαξία μας στέλνει ιδιαίτερες συχνότητες, το ηλιακό μας σύστημα βυθίζεται για καλά (μέχρι το 2012) στη ζώνη φωτονίων, ο ήλιος κάτω από αυτές τις επιρροές στέλνει τις συχνότητες εκείνες των ενεργειών που λούζοντας τη Γη προκαλούν τις απαραίτητες μεταλλάξεις για το συνειδησιακό άλμα της ανθρωπότητας!

Επί χιλιετίες επιβίωσε αυτή η γνώση καλά κρυμμένη μέσα σε μυστικιστικές σχολές. Από τον Πυθαγόρα και τα πλατωνικά στερεά, την "κουνταλίνι" και το Χριστιανισμό μέχρι και τον κύβο του Μέτατρον που είδε τα τελευταία χρόνια ευρύτερα το φως της δημοσιότητας.

Ουδέποτε το 666 ήταν ο "εξ΄απόδώ", αλλά ή ίδια η φύση και η Δημιουργία, την οποία για "΄χαρη" των ιερατείων του ελέγχου, έπρεπε να δαιμονοποιήσουμε και να αρνηθούμε προκειμένου να μας διατηρούν "κοιμισμένους".

Ήδη διανύουμε την πορεία προς εκείνη τη μετάλλαξη μας που οδηγεί σε ένα νέο επίπεδο συνείδησης και ξεκλειδώνει μεγαλύτερο μέρος του εγκεφάλου μας, αλλά και ενεργοποιεί νέες ικανότητες και δεξιότητες.