FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

Παραμένοντας Υγιείς, Ευτυχισμένοι και Θετικοί σε Καιρούς Δοκιμασίας



Τι εννοούμε με τη φράση «καιροί δοκιμασίας»;



Υπάρχουν περίοδοι στη ζωή κάθε ανθρώπου, όταν ορισμένα γεγονότα και καταστάσεις απαιτούν μεγαλύτερη εσωτερική δύναμη, κουράγιο, πίστη, σθένος, ενέργεια, κατανόηση, αισιοδοξία, εσωτερική ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Αυτοί οι καιροί μπορεί να αφορούν το άτομο, την οικογένεια, την κοινωνία ή ακόμη και τον πλανήτη. Μπορεί να είναι μια προσωπική αρρώστια ή η αρρώστια ενός αγαπημένου. Μπορεί να χάσουμε τη δουλειά μας ή άλλες πηγές εσόδων. Η απώλεια ενός αγαπημένου είναι η πιο έντονη εμπειρία για όλους μας. Μπορεί να χρειάζεται να εργαζόμαστε πολύ περισσότερες ώρες μόνο για να επιβιώσουμε.


Μπορεί να έχουμε χάσει όλες τις οικονομίες μας στο χρηματιστήριο ή να έχουμε χρεοκοπήσει. Μπορεί να χάσουμε ένα άκρο ή ένα σημαντικό όργανο του σώματός μας. Ένας αγαπημένος μας μπορεί να περνά μια ψυχολογική κρίση και να συμπεριφέρεται με παράλογο τρόπο. Μπορεί να έχουμε μόλις ανακαλύψει ότι ο σύντροφός μας μάς απατά ή ότι το παιδί μας παίρνει ναρκωτικά ή είναι πολύ δυστυχισμένο. Ο πόλεμος, οι πλημμύρες, οι πυρκαγιές, οι σεισμοί και άλλες φυσικές καταστροφές είναι «καιροί δοκιμασίας».


Σήμερα περνάμε μια παγκόσμια οικονομική κρίση, κατά την οποία πολλοί δοκιμάζονται με μυριάδες τρόπους. Παρόλο που ο καθένας επηρεάζεται και θα επηρεάζεται σε διαφορετικό βαθμό και με ποικίλους τρόπους, περνάμε σαν πλανήτης μια δοκιμασία που αφορά στην οικονομία, το περιβάλλον και τη σταθερότητα σε ειρήνη.


Είναι πολύ φυσικό να νοιαζόμαστε για το μέλλον μας, όταν βλέπουμε την οικονομία να παλεύει, τους ανθρώπους να καταβάλλονται, να υπάρχει έλλειψη ικανοποίησης βασικών αναγκών, ενώ ταυτόχρονα συσσωρεύεται θυμός σε πολλούς τομείς της κοινωνίας. Εσείς, όπως και πολλοί άλλοι, μπορεί να νιώθετε φυσιολογικά πόνο, φόβο, άγχος, προδοσία, θυμό, ακόμη και μίσος προς αυτούς που θεωρείτε υπεύθυνους για όσα συνέβησαν και συμβαίνουν.


Όμως, αυτά τα συναισθήματα δεν μας βοηθούν να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την κατάσταση. Διαταράσσουν και αποδυναμώνουν το νευρικό, ενδοκρινικό και ανοσοποιητικό μας σύστημα, υπονομεύοντας την υγεία, ζωτικότητα, διαύγεια και ικανότητά μας να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις πιέσεις και τις απαιτήσεις της ζωής.


Επίσης, τα αρνητικά συναισθήματα και οι αρνητικές σκέψεις έλκουν προς εμάς, μέσα από το νόμο της έλξης και της εκδήλωσης, ακόμη περισσότερα από αυτά που μας κάνουν να νιώθουμε αρνητικά. Όταν φοβόμαστε και έχουμε ισχυρά συναισθήματα προς τους άλλους, ενεργοποιούμε και έλκουμε πραγματικότητες.


Αυτό οδηγεί σε ένα φαύλο κύκλο, όπου ταραζόμαστε, φοβόμαστε και αποπροσανατολιζόμαστε από διάφορα γεγονότα και καταστάσεις που μας κάνουν να αντιδρούμε αρνητικά ακόμη κι όταν θα προτιμούσαμε να μην το κάνουμε. Οι σχέσεις μας υποφέρουν και ο πόνος και η απογοήτευση αυξάνονται. Η σκέψη μας διαταράσσεται περισσότερο και αντιδρούμε παρορμητικά παίρνοντας λιγότερο φωτισμένες αποφάσεις.


Αυτοί είναι «καιροί δοκιμασίας» και χρειάζεται να είμαστε σε μεγάλη επαφή με την εσωτερική δύναμη και σοφία μας για να τους περάσουμε με επιτυχία διατηρώντας την υγεία, ευτυχία, γαλήνη, αγάπη και ενότητα με την οικογένειά μας και την κοινωνία, όπως και με όλη την ανθρωπότητα. Είναι η ευκαιρία να αναπτύξουμε την εσωτερική μας σοφία, δύναμη και καθοδήγηση καθώς εξελισσόμαστε σε πιο ώριμα όντα.


Η ουσία που χρειάζεται να θυμόμαστε είναι ότι αυτό που συμβαίνει δεν είναι λάθος ούτε κάποιο είδος τιμωρίας. Είναι κάτι που έχουμε όλοι επιλέξει, σε ένα πνευματικό επίπεδο, σαν μια ευκαιρία να απελευθερωθούμε από παλιές περιοριστικές πεποιθήσεις, συναισθήματα, αξίες και έννοιες και να προχωρήσουμε προς την ψυχολογική, συναισθηματική, νοητική, κοινωνική και πνευματική μας ανάπτυξη.


Έχουμε επιλέξει όλοι μαζί να δημιουργήσουμε αυτούς τους καιρούς για να δώσουμε στον εαυτό μας την ευκαιρία να προχωρήσει ατομικά και κοινωνικά. Αντιμετωπίζοντας θετικά αυτό που συμβαίνει έχουμε να μάθουμε πολλά και να κερδίσουμε πολλά.


Πριν να συνεχίσουμε, θυμηθείτε ένα απλό γεγονός.


Αυτή τη στιγμή 5 εκατομμύρια άνθρωποι (το 80%) στον πλανήτη ζουν και έχουν ζήσει όλη τη ζωή τους και θα συνεχίσουν να ζουν με λιγότερο από 10 δολάρια τη μέρα, που σημαίνει 300 δολάρια το μήνα.


Τρία εκατομμύρια άνθρωποι έχουν ζήσει και θα ζήσουν με λιγότερα από 2,50 δολάρια τη μέρα ή 75 δολάρια το μήνα και 1,4 εκατομμύρια με λιγότερα από 37 δολάρια το μήνα.


Αυτό με κανένα τρόπο δεν σημαίνει ότι πρέπει να χαμηλώσουμε τα πρότυπα ζωής μας. Αλλά χρειάζεται να κατανοήσουμε ότι αυτές οι αδελφές ψυχές δεν μοιάζουν καθόλου να είναι λιγότερο ευτυχισμένες από σας και μένα. Ίσως να έχουν λιγότερο άγχος καθώς έχουν στην πραγματικότητα πολύ λίγα να χάσουν. Αγαπούν και αγαπιούνται από τις οικογένειές τους, κάνουν κάτι για να κερδίσουν την πενιχρή ζωή τους, τρώνε κάτι απλό, ξεκουράζονται και απολαμβάνουν τον ελεύθερο χρόνο τους με απλούς τρόπους, με την οικογένεια και τους φίλους. Δεν κλαίνε όλη μέρα και πιθανά να γελάνε και να χαμογελάνε όσο κι καθένας από μας.


Γιατί είναι σημαντικό να το γνωρίζουμε; Είναι γεγονός ότι είναι εξαιρετικά απίθανο να γίνει η ζωή σας τόσο προβληματική οικονομικά όσο η δική τους . Είναι γεγονός ότι αυτοί ήδη ζουν το χειρότερο εφιάλτη σας και δεν είναι λιγότερο ευτυχισμένοι από σας.


Φέρτε το στο νου σας καθώς τώρα εξερευνούμε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να διατηρήσετε την υγεία, ευτυχία, γαλήνη, αποτελεσματικότητα και αφθονία σας σ’ αυτούς τους «καιρούς δοκιμασίας».


Θυμηθείτε ότι όταν χρησιμοποιούμε τις λέξεις «καιροί δοκιμασίας», δεν αναφερόμαστε μόνο στη γενική οικονομική, κοινωνική, ψυχολογική και πνευματική κρίση που φαίνεται να περνά ο πλανήτης, αλλά σε κάθε στιγμή που κάποιος άνθρωπος ή οικογένεια περνά δυσκολίες κάθε είδους.


Ειναι χρησιμο σ' αυτους τους καιρους να υιοθετησουμε κάποιες πεποιθήσεις που μας βοηθούν να έχουμε θετικότητα και εμπιστοσύνη. Ειναι σημαντικο να μάθουμε πώς να εφαρμόζουμε τους νόμους της έλξης και πώς να ζούμε στο παρόν, ελεύθεροι από το φόβο για το μέλλον και την πίκρα για το παρελθόν. Επισης να μάθουμε μεθόδους απελευθέρωσης από το άγχος και το φόβο και πώς να βιώνουμε την εσωτερική μας γαλήνη και διαύγεια σε όλες τις καταστάσεις.


Ρόμπερτ Ηλίας Νατζέμυ


Ο Παραμχάμσα Γιογκανάντα για τις ασάνες της Χαθα Γιογκα.






Ο Paramhamsa Yogananda συνιστούσε έντονα τις ασάνες, αν και δεν ήταν το κεντρικό στοιχείο της διδασκαλίας του. Στη διάρκεια της ζωής του δημοσίευσε άρθρα για τη γιόγκα κι οδηγίες στο περιοδικό του, απ’ τη δεκαετία του 40. Επίσης οι μαθητες του έδειχναν τις ασάνες σε δημόσιες εκδηλώσεις. Τις δίδασκε στη σχολή του , όπως διαβάζουμε στην Αυτοβιογραφία ενός Γιόγκι.

Ο Γιογκανάντα σε μια ομιλία για τις αρχαίες Γιόγκα Σούτρες του Πατάντζαλι είπε:
«Η ουσία είναι η εξής, η αρρώστια είναι αιτία για μεγάλες δυσχέρειες. Γι' αυτό οι Δάσκαλοι δημιούργησαν τη Χάθα Γιόγκα. Επειδή αυτές οι ασκήσεις μας βοηθάνε να κρατάμε το σώμα σε καλή υγεία. Πολλοί όμως που ενδιαφέρθηκαν για τη Χάθα Γιόγκα ξέχασαν το σκοπό της – να κρατάει το σώμα υγιές για να μπορέσει να βρει το Θεό. Αν ακολουθάτε αυτές τις ασάνες θα εχετε το σώμα σας σε τέλεια κατάσταση».



Η πνευματικη θεραπεια του Βραζιλιανου θεραπευτη Paolo Neto.



>


Η πνευματική θεραπεία θεωρεί πως η Υγεία είναι μια δυναμική κατάσταση στην οποία η ενέργεια ζωής ρέει ελεύθερα και ανεμπόδιστα στα διάφορα σώματα του ανθρώπου, φυσικό, αιθερικό,νοητικό κλπ.


Αυτό σημαίνει πως οποιαδήποτε ασθένεια υφίσταται, θεωρείται ως δυσαρμονία τόσο στο υλικό όσο και στο ψυχικό και πνευματικό σώμα του ατόμου και οφείλεται στην αναστολή των ζωογoνων ενεργειών του όντος-ανθρώπου, που έχει σαν αποτέλεσμα την διαταραχή και δυσαρμονία στο αιθερικό του σώμα, το γνωστό με την ονομασία "Αύρα".


Πνευματική θεραπεία μπορεί να είναι η προσευχή, το θεραπευτικό άγγιγμα, η κατευθυνόμενη ίαση αλλά και η ίαση εξ αποστάσεως.

Ο Paolo Neto είναι αρκετά γνωστός ίσως στη χώρα μας από προηγούμενες επισκέψεις του. Προσωπικά ήταν η δεύτερη φορά που πήγα. Κι αν είναι να περιγράψω την εμπειρία μου, ομολογώ πως η πρώτη φορά είναι πάντα πιο εντυπωσιακή. Οι συναντήσεις με το Νέτο μοιράζονται σε δίωρα, πράγμα που το κάνει πιο άνετο και για τον κόσμο και για εκείνον πιστεύω.


Στην αρχή λένε κάποια λόγια και προσευχές στις οποίες συμμετέχουμε όλοι σαν να κάνουμε μια μεγάλη ομαδική προσευχή. Κι αυτό βοηθάει πολύ τους ανθρώπους να ανοιχτούν, να χαλαρώσουν, να ανεβάσουν φυσικά τη δόνηση στον χώρο και να είναι πιο έτοιμοι να δεχτούν τη θεραπεία.


Θυμάμαι την πρώτη φορά που πήγα, ένιωθα τις προηγούμενες ήδη δονήσεις που υπήρχαν στο χώρο και με έκαναν να ανατριχιάσω. Αλλά τώρα, χθες κατά τη διάρκεια της προσευχής ένιωθα πόνους σε ευαίσθητα σημεία και μια περίεργη αστάθεια.


Ο ίδιος ο Νέτο (ή Νέτου αν προφέρεται έτσι στα βραζιλιάνικα) συμμετέχει στην προσευχή και τα λόγια του εξηγούνται μέσω ενός διερμηνέα. Μετά ανά μικρότερες ομάδες που μοιράζονται την υπόλοιπη ώρα που απομένει, μπαίνουν σε ένα διπλανό δωμάτιο όπου από τον ίδιο το Νέτο και τους ανθρώπους που τον βοηθούν κάνοντας ένα κύκλο γύρω από τους "ασθενείς", υπάρχει αυξημένο ενεργειακό πεδίο που ενισχύει τις ενέργειας της ίασης, της θετικότητας, του ανοίγματος και προπαντός της αγάπης.

Την πρώτη φορά που είδα από κοντά το Νέτο, ένιωθα έντονη την ανάγκη να τον αγκαλιάσω! Τέτοια ενέργεια εξέπεμπε ο άνθρωπος! Και δεν ήμουν η μοναδική καθώς είδα ότι κι άλλα άτομα κάνανε παρόμοιες κινήσεις, άλλα συγκινούνταν και άλλα κλαίγανε και ένιωθα γενικά πως οι περισσότεροι βγάζανε ένα βάρος από πάνω τους.

Ο Νέτο σε αγγίζει το κεφάλι για να κατευθύνει την ενέργεια που χρειάζεσαι στο σώμα σου. Κι αν εκείνη τη στιγμή βρίσκεσαι σε κατάσταση προσευχής, βαθιάς χαλάρωσης, διαλογισμού ακόμα καλύτερα. Λίγη πίστη χρειάζεται και κινάς το βουνό που λέει ο Λόγος.


Η πνευματική θεραπεία γίνεται στο σύνολο του οργανισμού και όχι μονάχα στις περιοχές που αισθάνεται κάποιος ότι πάσχουν. Η θεραπεία ή η βελτίωση του καθενός εξαρτώνται κατά πολύ από το καρμικό του χρέος και τη διάθεσή του για ηθική βελτίωση, για αγώνα να αναγνωρίσει, να αποδεχτεί και να καλυτερέψει τα ελαττώματά του και για πνευματική τελειοποίηση.

Θα μπορούσα επομένως να χαρακτηρίσω το Νέτο σαν από τους καλύτερους "αγωγούς". Και αυτό είναι που κάνει τον καλό θεραπευτή, ακόμα κι αν πρόκειται για κάποιον της "παραδοσιακής" ιατρικής, αν γίνεσαι αγωγός για τους ασθενείς, μπορείς κατά πολύ να τους βοηθήσεις. Εξάλλου η ίδια η ενέργεια στον χώρο ενίσχυε κατά πολύ την επίδραση της "ιαματικής" ενέργειας κάνοντας το θεραπευτικό "σοκ" ισχυρότερο. Και δύσκολα μπορούσες να μη συμμετάσχεις .


Αν και έχω ακούσει για περιστατικά όπου θέλανε να διασπάσουν τη συνοχή ή να παρεμβληθούν έντονα φωνάζοντας με αρνητικό τρόπο, ευτυχώς ήταν ελάχιστες περιπτώσεις και τους ζητήθηκε ήρεμα να φύγουν. Προσωπικά δεν είδα τίποτα τέτοιο. Όλοι θέλανε να γίνουνε και να νιώσουνε καλά και όλοι θέλανε καλά για όλους κι αυτό δυνάμωνε τη συνοχή. Η δύναμη της αγάπης είναι θαυμαστή κι αν την εκπέμπεις, τέτοια θα λάβεις. Γενικά ότι εκπέμπεις, προς τον εαυτό σου ή τους άλλους, είτε καλό είτε κακό, αυτό και θα πάρεις πίσω.

Κι η συμβουλή μου για το πως να προσεγγίζετε τέτοια θέματα που είναι μάλλον ακόμα "ευαίσθητα" για πολλούς ανθρώπους όπως η πνευματική θεραπεία, λέω πως μεν χρειάζεται κάποια προσοχή ειδικά αν πρόκειται για πρώτη φορά, γιατί υπάρχουν όλων των ειδών οι περιπτώσεις, αλλά θέλει και ανοιχτό μυαλό και όχι προκατάληψη για να προσεγγιστεί όσο γίνεται περισσότερο η γνώση του "ότι ουδέν οίδα".


Κι αν υπάρχει κάποια ανησυχία ότι μπορεί να μην καταλάβετε τίποτα, μπορώ να σας πω ότι δεν χρειάζεται Μην προσμένετε, απλά αφεθείτε και χαλαρώστε, τίποτα άλλο. Ακόμα κι αν κάτι δεν καταλάβετε εκείνη τη στιγμή, μπορεί να το καταλάβετε μετά.

Όσο για το αν κάποιοι θεραπεύτηκαν, έχω ακούσει αρκετά. Προσωπικά πέρσι που πήγα, ήταν τόσο έντονα όλα, που ένιωθα ένα βαθύ μούδιασμα και μετά σαν γύρισα έπεσα κατάκοιτη και κοιμήθηκα, πολλές ώρες στην αρχή με διαλείμματα και μετά το βράδυ κάπου 18-20 ώρες σερί! Η ανάπαυση σίγουρα βοηθάει. Και τις επόμενες μέρες δεν μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα και ένιωθα διάφορα περίεργα βουίσματα και θορύβους και κάτι σαν να "καθάριζε" κάποιο ευαίσθητο σημείο μου.

Οι οδηγίες που δίνονται κι εκεί σε χαρτί είναι αρκετά κατατοπιστικές καθώς αναφέρουν τους πόνους, την κατάπτωση και άλλες "παρενέργειες" που μπορεί να επιφέρει το θεραπευτικό σοκ από την πνευματική θεραπεία. Είναι όπως στις φυσικές θεραπείες, αν δεν περάσεις πόνο, πυρετό και ότι αναπτύσσει τα αντισώματα του οργανισμού, δεν θα ξεπεράσεις πραγματικά την ασθένεια και ούτε ο οργανισμός σου θα γίνει δυνατότερος. Δυστυχώς πολλά χημικά φάρμακα το ακυρώνουν αυτό (όχι πως ορισμένα δεν χρειάζονται σε ορισμένες περιπτώσεις).

Αυτή τη φορά που είδα το Νέτο από κοντά, δεν ξέρω ακριβώς αλλά σαν να ένιωσα ταυτόχρονα μια ελαφριά στενοχώρια, πως ήθελα κι εγώ να τον κάνω καλά. Να ήταν η κούραση, να ήταν κάποιο βάρος, δεν ξέρω πραγματικά. Ένιωσα την ανάγκη να τον θεραπεύσω όπως θεραπεύει κι αυτός.


Και τα μάτια του, έδειχναν σαν να είχε κάποιο πρόβλημα στο ένα. Αλλά αυτό δεν τον κάνει λιγότερο θεραπευτή. Από προσωπική εμπειρία μάλιστα μπορώ να πω:


πως όσοι έχουν περάσει ασθένειες, τραύματα, σοβαρά προβλήματα, όχι μόνο μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους μέσω αυτών αλλά και άλλους ανθρώπους με παρόμοια ή και διαφορετικά προβλήματα! Ο Χείρων εξάλλου είναι το αρχέτυπο του πληγωμένου θεραπευτή που δίδαξε ακόμη και την τέχνη της θεραπείας στον Ασκληπιό ενώ ο ίδιος υπέφερε από δηλητηριώδεις πόνους στο πόδι του σε όλη του τη ζωή.

Όποιος ήθελε να περιγράψει τις εμπειρίες του ή τι ένιωσε από τον Paolo Neto, μπορούσε να το δηλώσει και θα κανόνιζαν κάποια ώρα όπου θα μιλούσαν, αλλά δυστυχώς δεν είχα χρόνο να πάω να τους ακούσω. Θα ήθελα να μάθω και τι είχαν να πουν οι άλλοι άνθρωποι σχετικά.

ΠΗΓΗ: http://lastknowledge.blogspot.com/






"Tο αόρατο καθορίζει και ελεγχει το ορατό". Ψυχιατρική ομοιοπαθητική.



H συγκλονιστική εξομολόγηση του Βέλγου, πρώην μηχανικού, Alfons Ven, που στράφηκε στην ομοιοπαθητική και στην αλχημεία κι ανακάλυψε ότι ο αόρατος πνευματικός κόσμος ελέγχει την ορατή πραγματικότητα.


«Mου έδωσε κάτι άσπρα χαπάκια κι έπαιρνα ένα κάθε μέρα, για 28 μέρες. Eδώ και δύο χρόνια δεν είχα ούτε μια κρίση άσθματος... ανεβαίνω τα σκαλιά γρηγορότερα από τον καθένα... και πράγματι, ο χαρακτήρας μου έχει αλλάξει»


Willem de Ridder, 1996



Όταν το 1994, ο δημοσιογράφος Willem de Ridder έπαιρνε συνέντευξη από τον Alfons Ven, δεν φανταζόταν ότι ο καλεσμένος του θ' αποκάλυπτε μια νέα γνώση.


«Tο σώμα σου», του είχε πει τότε ο Alfons, «κατέχει ένα θεμελιώδες σύστημα που εξασφαλίζει την τέλεια λειτουργία σου, ένα σύστημα που σιγουρεύει ότι δεν είσαι κάτι άλλο, παρά ο Willem de Ridder. Όταν ο χαρακτήρας αλλάζει, το σύστημα προειδοποιεί, μέσω συμπτωμάτων που αποκαλούμε ασθένειες. Mε την επαναφορά του χαρακτήρα στην αυθεντική του κατάσταση, οι ασθένειες εξαφανίζονται».


O Ridder απόρησε. Mπορούσε όντως ο καλεσμένος του να ελέγχει αυτό το σύστημα κι ως εκ τούτου, να θεραπεύει ασθενείς; Tο άσθμα, που τον ταλαιπωρούσε χρόνια, υπήρξε κίνητρο για να εξετάσει, στην πράξη, την αλήθεια της θεωρίας του Alfons.



Ψυχιατρική ομοιοπαθητική


Όλα ξεκίνησαν από μια δυνατή ηλεκτροπληξία που ο Alfons υπέστη στα νιάτα του, όταν εργαζόταν ως ρυθμιστής μηχανικός ηλεκτρικών συστημάτων: «Άρχισα αμέσως να νιώθω περίεργα. Kι όσο αυτό το αίσθημα αυξανόταν, τόσο αλλοτριωνόμουν, ώσπου αποξενώθηκα εντελώς από τον πραγματικό εαυτό μου... Δεν μπορούσα να καταλάβω τι μου συμβαίνει. Ήξερα μόνο ότι δεν λειτουργούσα όπως πριν».


H ψυχιατρική βοήθεια που δέχτηκε τότε ο Alfons δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Kι ενώ η κατάστασή του επιδεινωνόταν ραγδαία, φέρνοντάς τον αντιμέτωπο ακόμα και με τον θάνατο, ένας ομοιοπαθητικός θεραπευτής του μίλησε για την ψυχιατρική ομοιοπαθητική. Tην εποχή εκείνη υπήρχε μόνο ένα χειρόγραφο δύο γάλλων γιατρών, που είχαν πειραματιστεί με τη συγκεκριμένη επιστήμη. O Alfons άρχισε να το χρησιμοποιεί κι είχε μια μικρή, αλλά σημαντική βελτίωση στην κατάστασή του. Ωστόσο, δεν επωφελήθηκε μόνο ο ίδιος, αλλά και πλήθος ανθρώπων που πληροφορήθηκαν για την περίπτωσή του και του ζήτησαν βοήθεια.


H προσέλευση ήταν τέτοια, που σύντομα ο Alfons δημιούργησε στην πόλη Antwerp του Βελγίου την πρώτη κλινική θεραπευτικής ομοιοπαθητικής, σε συνεργασία μ' ένα γιατρό κλασικής ιατρικής παιδείας:

«Ήξερα ότι αν δεν εξετάσεις τον ασθενή με ορθόδοξο τρόπο, αργά ή γρήγορα θα σφάλλεις... Γι' αυτό το λόγο, προτού δώσω μια ομοιοπαθητική συνταγή, φρόντιζα να έχω μια σωστή διάγνωση από τον γιατρό... Ήταν ο τέλειος συνδυασμός. Aντιμετωπίζαμε ασθένειες ψυχολογικής φύσης κι είχαμε συνήθως, θετικά αποτελέσματα». Ωστόσο, παρά την βοήθεια που προσέφερε σε άλλους ανθρώπους, ο Alfons δεν μπορούσε να γιατρέψει εντελώς τον εαυτό του.



Λίγο πριν τη μεγάλη ανακάλυψη.


Mια μέρα, ένα ζευγάρι επισκέφτηκε την κλινική του Alfons. «Eίμαστε εδώ για τον εξάχρονο γιο μας», του είπαν. «Bάση ψυχιατρικής διάγνωσης, έχει καταληφθεί από δαίμονες».


O Alfons παραξενεύτηκε κι επικοινώνησε με τους γιατρούς που είχαν εξετάσει το αγόρι, οι οποίοι ανήκαν στο ιατρικό δυναμικό του Kαθολικού Πανεπιστημίου. Oι ίδιοι θεωρούσαν ότι η ψυχιατρική δεν αρκούσε για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, επειδή αυτό εντοπιζόταν στο πνεύμα του μικρού αγοριού. Λόγω των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων, αποφάνθηκαν ότι χρειαζόταν η επέμβαση ιερέα.


Για τον Alfons, όμως, η παραπάνω περίπτωση ήταν μια πρόκληση. Aποφάσισε ν' αναλάβει τον μικρό ''δαιμονισμένο'' ασθενή: «...το αγόρι σκαρφάλωνε στις κουρτίνες κι έριχνε πράγματα στο πάτωμα... σε μια στιγμή, στάθηκε μπροστά μου με ορθάνοιχτα μάτια... οι κόρες του δεν αντιδρούσαν. Tου έδωσα μια ομοιοπαθητική συνταγή και την επόμενη εβδομάδα με επισκέφτηκε ξανά. Όταν μείναμε μόνοι, το αγόρι ξέσπασε σε κλάματα. Mου μίλησε για ένα μεγάλο τέρας που ήθελε να τον καταβροχθίσει. O μικρός ήταν πραγματικά τρομαγμένος».


Tο τέρας δεν ήταν τίποτα άλλο από μια εικόνα που το αγόρι είχε δει στο εξώφυλλο ενός βιβλίου, στη βιτρίνα ενός βιβλιοπωλείου, όταν ήταν μόλις τριών χρονών. Mια εικόνα που κουβαλούσε έκτοτε και η οποία ενεργοποίησε μέσα του ένα φόβο, που αδυνατούσε ν' αποβάλλει. O Alfons είπε στη μητέρα του αγοριού:


«Πήγαινε με τον γιο σου στο ίδιο βιβλιοπωλείο και δείξε του ένα βιβλίο μ' ένα πολύ όμορφο εξώφυλλο».


Έτσι κι έγινε. Tο αγόρι ξεπέρασε το πρόβλημα και σε μια εβδομάδα επέστρεψε στις δραστηριότητές του. Eίχε βρει ξανά τον παλιό εαυτό του.



Aλχημική Oμοιοπαθητική


Kι έπειτα, μια ιδέα κατέλαβε τον Alfons: «...αν καταφέρω να ελέγξω και τον δικό μου εαυτό, ίσως βρω λύση και στο δικό μου πρόβλημα, που συνεχίζει να με ταλαιπωρεί». Πώς όμως θα μπορούσε να συμβεί στην πράξη;


Στην προσπάθειά του αυτή, ο Alfons βρήκε συμπαραστάτη τον Jan, έναν προικισμένο ομοιοπαθητικό, που ήταν ταυτόχρονα και χημικός. Aυτός, πρώτος, του μίλησε για την αλχημεία: «O Jan μου εξήγησε την φιλοσοφία της.


Mου μίλησε για το πνεύμα, την ψυχή και το σώμα που ενυπάρχουν σε όλα τα υλικά.


"H αλχημεία είναι η τέχνη του να διαχωρίζεις... Kαι μου έδωσε ένα παράδειγμα: ένα ποτήρι κρασί. Mπορείς να δεις μόνο το υγρό. Aυτό είναι το ορατό σώμα που προέκυψε μέσω της ζύμωσης των σταφυλιών. Ωστόσο, στο κρασί υπάρχουν και 2 αόρατα σώματα, το πνεύμα κι η ψυχή. Aν αφαιρέσεις το αλκοόλ από το κρασί, διαχωρίζεις το πνεύμα από το σώμα. O διαχωρισμός της ψυχής είναι ο πιο πολύπλοκος. Zεσταίνεις σταδιακά το κρασί και το επεξεργάζεσαι με βάση 4 στοιχεία: γη, φωτιά, αέρα και νερό. H διαδικασία είναι μακρά και καταλήγει σε καθαρούς κρυστάλλους. Aυτή είναι η αόρατη ψυχή του κρασιού που, όμως, καθορίζει και την ορατή μορφή του. Άρα, το αόρατο καθορίζει το ορατό".


Ωστόσο, για τον Alfons παρέμενε το ερώτημα: πώς θα μπορούσε να ελέγξει την αόρατη πλευρά του εαυτού του, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημά του; «Δεν θα το ανακαλύψεις, αν δεν πιστέψεις ότι μπορείς να το ανακαλύψεις», λέει ο ίδιος στην εξομολόγησή του.



Tο αόρατο ελέγχει το ορατό.


H ομοιοπαθητική κι η αλχημεία έδωσαν στον Alfons τις θεμελιώδεις ιδέες και τον οδήγησαν στην πραγματική ανακάλυψη, στην οποία αφιέρωσε χρόνια μελέτης και πειραματισμού:


Σε όλα ενυπάρχει το σώμα, που είναι ορατό και το πνεύμα κι η ψυχή, που παραμένουν αόρατα. Tο αόρατο όμως, είναι αυτό που ελέγχει το αισθητό, την ορατή πραγματικότητα.


Έτσι, η θεραπεία μιας ασθένειας δεν πρέπει να είναι μονομερής:


«Mπορεί η ασθένεια να θεραπευτεί σωματικά, αλλά το πνεύμα κι η ψυχή σου μπορεί να υποφέρουν ακόμα».


H ορθόδοξη ιατρική παραβλέπει αυτό τον παράγοντα, γιατί το πνεύμα κι η ψυχή είναι αόρατα:


«Όπως είναι αόρατοι κι οι κρύσταλλοι στο κρασί. Προκύπτουν μόνο από μια μακρά διαδικασία και μόνο τότε τους βλέπεις. Tέτοιου είδους αλχημικές διαδικασίες γίνονται συνέχεια και στο σώμα μας, απελευθερώνοντας το πνεύμα και την ψυχή και σιγουρεύοντας ότι θα ξεπεράσουμε τυχόν ανωμαλίες, όπως οι ασθένειες. Aν αποτύχουν, αυτό μπορεί να σε σκοτώσει».


»Eπιπλέον, το ίδιο καταστροφική μπορεί ν' αποβεί η αόρατη πλευρά μιας ασθένειας. Πάρτε για παράδειγμα τον ιό του AIDS. Kλείστε εκατομμύρια ιούς σ' ένα ποτήρι με νερό. Pίξτε μέσα μια σταγόνα χλωρίνης και θα εξοντωθούν όλοι. Tι σημαίνει αυτό; Ότι ξεμπερδέψαμε με το AIDS; Όχι, δεν είναι τόσο εύκολο, γιατί η χλωρίνη θα εξοντώσει μόνο την υλική πλευρά του ιού».


»Nα ένα καλό παράδειγμα: Kάποιοι άνθρωποι δηλητηριάζονται από βαριά μέταλλα. Mε μια συμβατική θεραπεία θα καταφέρουν να καθαρίσουν τον οργανισμό τους από την υλική πλευρά των μετάλλων. Ωστόσο, μπορεί να παραμείνει μέσα τους η αόρατη πλευρά και γι' αυτό να παρουσιάσουν κάποια στιγμή στη ζωή τους αλλεργία σε κάποιο μέταλλο. Eπομένως, όσο κουβαλάς μέσα σου την αόρατη πλευρά μιας ασθένειας, η ενεργητική μνήμη αυτής παραμένει ζωντανή».



Eξελικτική Eνόραση


Kι ύστερα από χρόνια προβληματισμού για το πώς όλες αυτές οι ιδέες μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους, ο Alfons έφερε στο μυαλό του την εξέλιξη των ειδών. Kατά την διάρκεια των δισεκατομμυρίων ετών ζωής του πλανήτη μας, υπήρξε μια εποχή, όπου τα φυτά απλά φύτρωναν και μαραίνονταν. Όπου δεν είχαν ν' αντιμετωπίσουν ''εχθρούς'', όπως κάποιο ζώο φυτοφάγο. Kάποτε, αυτό το ζώο δημιουργήθηκε κι έφαγε το πρώτο φυτό, προκαλώντας σ' αυτό ξαφνικό αίσθημα πανικού. Ωστόσο, τις επόμενες φορές που το φυτοφάγο ζώο έψαχνε την τροφή του, όλα τα φυτά ήταν προετοιμασμένα για το ενδεχόμενο ότι μπορεί να φαγωθούν...


«Kι έτσι, συνειδητοποίησα την αρχή της ανώτερης τάξης, τον υπέρτατο έλεγχο των πάντων, αυτόν που προγραμμάτισε αόρατες πληροφορίες στην προϊστορική φυτική οντότητα, προκειμένου να ξεπεράσει τις φοβίες της. Σκέφτηκα τότε ότι αν κατάφερνα να βγάλω από το φυτό τις αόρατες αυτές πληροφορίες και να τις εισάγω μέσα μου, ίσως οι φόβοι μου εξαφανίζονταν. Ή τουλάχιστον, ίσως κατάφερνα να τους ελέγξω. Kαι το κατάφερα. Tο σκέφτηκα, το προετοίμασα, το έπραξα. Σε οχτώ μέρες έλεγξα τους φόβους μου και σταδιακά ξεπέρασα όλα τα προβλήματά μου».



O Alfons ονομάζει την παραπάνω αποκάλυψη ''εξελικτική ενόραση''. Πιστεύει ότι την απαρχή της εξελικτικής πορείας σηματοδότησε ο ήχος: «Aποτελεί το πρώτο στοιχείο. O ήχος χρειάζεται χώρο, προκειμένου να μεταδοθεί. Άρα, ο χώρος είναι το δεύτερο στοιχείο. Ήχος και χώρος ενώθηκαν κι από την ένωσή τους προέκυψε το τρίτο στοιχείο, η φωτιά, η οποία έχει μια πλευρά καταστροφική και μια ευεργετική. Aυτά τα στοιχεία, μεταξύ άλλων, βρίσκονται μέσα μας. Aν κάποιος υποφέρει από αρθρίτιδα, αυτό υπονοεί ότι η φωτιά μέσα του είναι εκτός ελέγχου. Tου δίνω την πληροφορία ''φωτιά'', κι η αρθρίτιδα αποδυναμώνεται».



Eπανακτώντας τον έλεγχο


Xιλιάδες άνθρωποι ζητούν την βοήθεια του Alfons, τηλεφωνώντας στο ίδρυμά του, που φέρει την ονομασία ''Eξελικτική Eνόραση''. O ίδιος καταλαβαίνει πολύ γρήγορα ποιο είναι το πρόβλημά τους. Δεν διεξάγει καμιά έρευνα, ενίοτε δεν χρειάζεται ούτε να τους δει από κοντά. Προσπαθεί αρχικά να καταλάβει, αν το πρόβλημα είναι πνευματικό, ψυχολογικό, ψυχοσωματικό ή απλά οργανικό. Στην τελευταία περίπτωση, ένας γιατρός κάνει την διάγνωση. Kι έπειτα, ο Alfons στέλνει στους ασθενείς κάτι στρογγυλά χαπάκια. Tίποτα χημικό. Aλλά και τίποτα συνηθισμένο. H χορήγησή τους διαρκεί για 28 μέρες. Aυτή είναι η θεραπεία Ven-Cure. Eξωφρενικά απλή.


Όπως λέει ο ίδιος, τα χαπάκια περιέχουν λακτόζη, η οποία λειτουργεί ως μεταφορέας της συγκεκριμένης πληροφορίας που πρέπει να εισαχθεί στον κάθε ασθενή, προκειμένου να επανακτήσει τον έλεγχο του δικού του, υπέρτατου συστήματος ελέγχου: «Eίναι σα να δίνεις καινούργιες πληροφορίες στο DNA. Kι επανακτείς τον έλεγχο του εαυτού σου. Tότε, πολλά από τα προβλήματά σου αποδυναμώνονται, είτε εξαφανίζονται τελείως. Aρχίζεις να λειτουργείς καλύτερα. Nα αισθάνεσαι καλύτερα. Nα επικοινωνείς καλύτερα...Mπορείς να ζεις με ποιότητα».



«Tο σύστημα ελέγχου......βρίσκεται μέσα μας. Όταν τα πράγματα πάνε καλά, το αισθάνεσαι, έτσι δεν είναι; Aυτό ίσως προκύπτει από μια αιτία, που παραμένει αόρατη ακόμα και στα πιο εξελιγμένα μικροσκόπια της υπερ-τεχνολογίας μας, που όμως επιμένει να εξετάζει μόνο τον υλικό κόσμο. Στην πραγματικότητα, η ύλη αποτελεί μόνο μια μικρή παράμετρο της ολότητας κάθε ύπαρξης, που είναι καθαρή ενέργεια. Eσύ κι εγώ. Δεν υπάρχει καμιά διαφορά. Bασικά, είμαστε ένα».


Aυτή είναι η άποψη του Alfons Ven που δέχεται καθημερινά ευχαριστίες, αλλά και δυσαρέσκεια. Στις αρχές του 2007, η δανική τηλεόραση, σε συνεργασία με το κρατικό ίδρυμα κατά του καρκίνου και την κυβέρνηση, παρουσίασε μια συνέντευξή του, παρουσιάζοντάς τον ως τσαρλατάνο απατεώνα. O ίδιος υποστηρίζει ότι προωθεί την θεραπεία του γιατί θέλει να δώσει στους ανθρώπους την ευκαιρία να εξελιχθούν. Nα περιφρουρήσουν την προσωπικότητά τους. Nα ενισχύσουν τη συνείδησή τους. Nα ελευθερώσουν το πνεύμα τους. Nα ξαναχτίσουν την ψυχή τους. Kαι να βελτιώσουν την υγεία τους. Aρκετοί από τους ασθενείς του, το επιβεβαιώνουν. Tα συμπεράσματα δικά σας.



http://www.nexushellas.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=323&Itemid=52



Αγγελική Θεραπεία. Οι εμβολιασμοί μπορεί να κλείσουν τον Θύμο αδένα. Η φροντίδα των παιδιών Ιντιγκο.



Αγγελική Θεραπεία.

Η ενεργοποίηση στους επιπλέον έλικες του DNA.
Η ενεργοποίηση των Φωτεινών μας Σωμάτων.
Αγγελικό Ρέικι.
Αρρυθμιες και ταχυπαλμιες λογω ενεργοποιησης της αναληψης.
Ο Θύμος Αδένας είναι το κυρίως όχημα για τις ενεργοποιήσεις της Ανάληψης.
Το ενδοκρινικό σύστημα περνάει μία μαζική αλλαγή λογω των ενεργειων της Αναληψης.
Οι εμβολιασμοί μπορεί να κλείσουν τον Θύμο αδένα.
Το σύνδρομο της Βαξίνοσης. Αδενικος πυρετος.
Συμπληρωματα του σύμπλεγματος της Βιταμίνης B και του Φωσφορικου Οξεος για την υποστηρίξη των αλλαγων που γίνονται στο Ενδοκρινικό Σύστημα.
Η φροντίδα των παιδιών Ιντιγκο. Κρυσταλλικά ή παιδιά του Ουράνιου Τόξου.
Σύνδρομο Μειωμένης Προσοχής και η χορηγηση φαρμακων που επηρεάζουν την νοητική συμπεριφορά , όπως το Ριταλίν.


Απο τον Kevin Core
Ιδρυτή του Συστήματος Angelic Reiki
© Kevin core and Christine Deheera.Τhe Foundation of Cosmic Fire 2006

Μετά από 9 χρόνια που είμαι διαισθητικός θεραπευτής, αγκαλιάζοντας πρώτα την Πνευματική Θεραπεία και κατόπιν την Αγγελική Θεραπεία, πέρασα μια διαδικασία μύησης με τον Αρχάγγελο Μέτατρον στο σύστημα θεραπείας που ο Μέτατρον ονομάζει Αγγελικό Ρέικι.

Όταν το παραδοσιακό σύστημα Ρέικι δόθηκε στην ανθρωπότητα
τον καιρό της Ατλαντίδας, είχε σκοπό να ευθυγραμμίσει την ανθρωπότητα με την Θεϊκή Φύση, την Θεϊκή Κληρονομιά της.
Όλες οι αρρώστιες προκαλούνται από την αποσύνδεσή μας από το Θείο. Να είσαι Θεϊκός σημαίνει να είσαι τέλειος. Η ασθένεια έρχεται από μία πίστη ότι όλα δεν είναι τέλεια, ότι υπάρχει ανισορροπία, ότι υπάρχει α-σθένεια. Κάποιος δεν μπορεί να είναι άρρωστος και επίσης να ξέρει ότι είναι Θεϊκός.
Καθώς ο άνθρωπος κατήλθε στον υλισμό και έχασε την σύνδεση με το Θείο, μετά από την πτώση της Ατλαντίδας, το αποτύπωμα του Θείου αποσυνδέθηκε επίσης από τα σύμβολα του Ρέικι. Είχαν ακόμα δύναμη αλλά είχαν χάσει την ικανότητα να συντονίσουν ξανά ένα άτομο με τη Θεϊκή του Φύση. Έχει έρθει πάλι ο καιρός για να επαν-εγκαθιδρύσουμε αυτή την σύνδεση και αυτό τώρα γίνεται μέσα από τα σύμβολα που έχουν δοθεί για το Αγγελικό Ρέικι.

Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι η δόνηση του πλανήτη και όλων των βασιλείων που υπάρχουν πάνω του, αλλάζουν. Αυτό προκαλεί μοριακές αλλαγές, την ενεργοποίηση στους επιπλέον έλικες του DNA και της ενεργοποίησης της ενέργειάς μας ή των Φωτεινών μας Σωμάτων. Καθώς οι δονήσεις μας αυξάνονται και τα Φωτεινά μας Σώματα ενεργοποιούνται, αυτο προκαλεί την ενέργεια της Ψυχής μας να κατέβει όπου αγκυροβολείται στα φυσικά μας σώματα μέσω του Θύμου Αδένα.

Αυτό στο φυσικό επίπεδο προκαλεί καρδιοχτύπια ή αρρυθμία. Η καρδιά χτυπάει πολύ γρήγορα και ακανόνιστα και έτσι προκαλούνται φόβοι ότι μπορεί να πάθουμε καρδιακή προσβολή κλπ. Αυτή είναι μία πρόκληση στην αντίληψη που έχουμε για την θνησιμότητα και όλοι οι προγραμματισμοί του φόβου που έχουμε για το θάνατο έρχονται στην επιφάνεια. Αυτό συμβαίνει γιατί η καρδιά χτυπάει στο ρυθμό του Σύμπαντος στο φυσικό/αιθερικό επίπεδο. Όταν κατέρχεται η ενέργεια της Ψυχής αυτός ο ρυθμός ανυψώνεται στο Ηλιακό και Γαλαξιακό επίπεδο. Καθώς η καρδιά προσαρμόζεται σε αυτό το νέο ρυθμό έχετε ταχυπαλμίες κατά περιοδικά διαστήματα.
Σε αυτά τα τελευταία 9 χρόνια αυτό μου έχει συμβεί και πρέπει να παραδεχθώ ότι πήγα στα επείγοντα ή στα εξωτερικά ιατρεία μία φορά. Καθώς εγώ περίμενα για να έρθει ένας γιατρός να με δει, οι οδηγοί μου με διαβεβαίωσαν ότι όλα ήταν καλά και έτσι έφυγα χωρίς να δω κανένα γιατρό.

Στην Ελλάδα συνάντησα μία μαθήτρια που υπέφερε από αυτήν την κατάσταση για αρκετά χρόνια και πήγε σε γιατρό. Της έκαναν πολλές εξετάσεις και δεν βρήκαν τίποτα. Παρόλα αυτά της έκαναν εγχείρηση και της έβαλαν βηματοδότη και καθημερινά πρέπει να παίρνει φάρμακα.
Οι Άγγελοι με διαβεβαίωσαν ότι αυτή η κατάσταση είναι κάτι εντελώς συνηθισμένο για την Ανάληψη και για όσους από εμάς περνάνε από αυτή την διαδικασία, για αυτόν το λόγο δεν πρέπει να πανικοβαλλόμαστε και να ξέρουμε ότι όλα είναι εντάξει.

Η ενεργοποίηση δια μέσου του Θύμου αδένα μας φέρνει στο θέμα των εμβολιασμών.

Οι περισσότεροι Ομοιοπαθητικοί θα συμφωνήσουν στο ότι οι εμβολιασμοί μπορεί να κλείσουν τον Θύμο αδένα. Καθώς σας έχω δείξει ο Θύμος αδένας είναι το κυρίως όχημα για τις ενεργοποιήσεις της Ανάληψης. Το γεγονός είναι, ότι όλο το ενδοκρινικό σύστημα περνάει μία τέτοια μαζική αλλαγή κατά τη διάρκεια της Ανάληψης. Δεν έχει σημασία το πότε κάναμε τους εμβολιασμούς.

Αν χρειάστηκε να κάνουμε κάποιον εμβολιασμό στο παρελθόν θα έχει επίδραση στο πως θα αφομοιώσουμε τις ενέργειες της Ανάληψης. Καθώς αρχίζουμε να καθαρίζουμε κάρμα από προηγούμενες ζωές αυτό γίνεται κυρίως από τον Θύμο αδένα. Είναι η σύνδεση της ενέργειας της Ψυχής μέσω του Θύμου αδένα που επιτρέπει σε εμάς να ανεβάσουμε την συνείδησή μας σε αρκετά υψηλό επίπεδο για να μπορέσουμε να κοιτάξουμε πίσω και να καθαρίσουμε το Κάρμα μας.

Καθώς η αντίληψή μας μεγαλώνει στο πως οι εμβολιασμοί μπορούν να μας επηρεάσουν με αρνητικούς τρόπους, οι άνθρωποι αρχίζουν να κάνουν μία ενημερωμένη επιλογή. Για όσους από εμάς έχουμε ήδη κάνει εμβολιασμούς, η θεραπεία από τους αγγέλους μπορεί να γίνει για να καθαρίσουμε τις αρνητικές επιδράσεις που έχουν προκαλέσει.
Μία αρρώστια που είναι γνωστή σαν σύνδρομο της Βαξίνοσης προκαλείται από την Ενέργεια της Ψυχής που κατεβαίνει με την ένταση και την ποσότητα μιας βροχής και της αντίστασης σε αυτήν από ένα Θύμο αδένα που έχει πάθει βλάβη από εμβολιασμό. Αυτό επηρεάζει όλο το Ενδοκρινικό Σύστημα και προκαλεί συμπτώματα που μοιάζουν σαν Αδενικός Πυρετός. Ένα από τα συμπτώματα της Βαξίνοσης είναι η υπερβολική κούραση.

Πολλοί εργάτες του φωτός ξέρουν τι είναι να νιώθεις ότι ξαφνικά είσαι κουρασμένος χωρίς κανένα λόγο. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές αιτίες εκτός από την προαναφερόμενη και όλες έχουν να κάνουν με την διαδικασία της Ανάληψης.
Καθώς τα κύτταρα στο σώμα αλλάζουν και αρχίζει ο μεταβολισμός του Φωτός σαν πηγή τροφής η παραπάνω εισροή ενέργειας σε ένα κύτταρο έχει σαν αποτέλεσμα αυτό το κύτταρο να απελευθερώσει καρμικές μνήμες και τραύματα. Το σώμα ξαφνικά πλημμυρίζει με επιπλέον ενέργεια και αυτό προκαλεί κούραση, οι χόνδροι πονάνε, ο λαιμός επίσης πονάει, συμπτώματα κάποιας μόλυνσης από ιο, ναυτία και διάρροια.
Αυτό είναι μέρος της διαδικασίας της ενεργοποίησης του Φωτεινού Σώματος που ξεκίνησε σε ολόκληρο τον πλανήτη το 1988. Αυτή η αρρώστια είναι γνωστή σαν ΜΕ και συσχετίζεται απευθείας με αυτή την διαδικασία.
Υπαρχει θεραπεία που δίνεται τώρα διαμέσου του Αγγελικού Ρέικι και άλλων θεραπευτικων ενεργειακων συστήματων που είναι διαθέσιμα για να φέρουν ισορροπία σε όλες αυτές τις επιδράσεις που προκαλούνται από τη διαδικασία Ανάληψης.

Έχουμε βρει επίσης ότι υπάρχουν ορισμένες ελλείψεις σε βιταμίνες που πρέπει να αναφερθούμε σε αυτές καθώς αλλάζουμε τον μεταβολισμό μας από έναν μεταβολισμό με βάση τον άνθρακα σε ένα μεταβολισμό με βάση την σιλικόνη. Αυτές οι αλλαγές πραγματοποιούνται μέσω της σπλήνας, που είναι ένα σημαντικό φυσικό όργανο του σώματος που δουλειά του είναι να περνάει την πράνα από το αιθερικό σώμα στο φυσικό. Όλοι οι εργάτες του φωτός πάνω στον πλανήτη μπορούν να έχουν έλλειψη στο Φωσφορικό Οξύ, που βοηθάει στις αλλαγές που συμβαίνουν στο DNA.

Επίσης το Σύμπλεγμα της Βιταμίνης Β χρειάζεται για να υποστηρίζει τις αλλαγές που γίνονται στο Ενδοκρινικό Σύστημα. Tο σύμπλεγμα της Βιταμίνης B και το Φωσφορικό Οξύ μπορούμε να τα παίρνουμε σαν συμπληρώματα και τα φάρμακα που λέγονται Συμπλέγματα Αλάτων Νέας Εποχής είναι πολύ καλά για να επαναφέρουν την ισορροπία. Έχουμε επίσης συναντήσει και περιπτώσεις όπου εργάτες του φωτός συμβουλεύτηκαν γιατρούς για να καταπολεμήσουν τα σύμπτωμα της κούρασης. Το αποτέλεσμα είναι ότι ο Αδενικός Πυρετός είναι πολύ συχνά η διάγνωση που γίνεται. Αυτό υποστηρίζεται από την πλευρά του γιατρού με το ότι υπάρχουν διογκωμένοι αδένες στον λαιμό. Πάλι θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους αναγνώστες ότι αυτή η φυσική εξέλιξη έχει σχέση με την Ανάληψη.

Νωρίτερα σε αυτή την χρονιά άρχισα να έχω πόνους και από τις δύο πλευρές του λαιμού μου. Αυτό εξελίχτηκε σε ένα ογκίδιο περίπου 2εκ. μακρύ, πάνω στους ήδη διογκωμένους αδένες του λαιμού μου. Ο προγραμματισμός της θνησιμότητας σήκωσε το κεφάλι του αλλά έχοντας αντισταθεί σε αυτό, έχω τώρα φτάσει σε ένα άλλο επίπεδο αυξημένης συνειδητότητας και εσωτερικής επικοινωνίας, που υποστηρίζεται από φαινομενικές επεκτάσεις στο Ανθρώπινο Ενδοκρινικό Σύστημα. Αν είχα βάλει τον εαυτό μου να κάνει ιατρικές εξετάσεις, η θεραπεία που θα μου είχαν προτείνει , θα ήταν ένα κοφτερό μαχαίρι.

Περίπου εκείνο το διάστημα συμβουλεύτηκα τον Edwin Courtenay και έγινε το κανάλι για ένα μήνυμα από τους αγγέλους ότι αυτές οι φυσικές αλλαγές ήταν κανονικές και δεν έπρεπε να υποβάλω τον εαυτό μου σε ιατρική εξέταση καθώς τα αποτελέσματα θα ήταν αντίθετα από ιατρικά αποτελέσματα ενός συνηθισμένου ατόμου. Αισθάνομαι ότι αυτή συμβουλή πρέπει να ληφθεί από όλους μας που περνάμε αυτές τις αλλαγές.

Όλοι μας έχουμε αντιληφθεί ότι μεγάλες αλλαγές επρόκειτο να γίνουν στην ανθρώπινη φυσιογνωμία. Τώρα που αυτές οι αλλαγές είναι εδώ δεν πρέπει να φοβόμαστε αλλά πρέπει να έχουμε ένα δέος για όλα όσα συμβαίνουν. Θέλω τώρα να αγγίξω το τελευταίο κομμάτι όλων αυτών που έχω προαναφέρει που κατά ένα τρόπο είναι το πιο σημαντικό.




Η φροντίδα των παιδιών Ιντιγκο.

Υπάρχει μια αντίληψη, ανάμεσα σε ανθρώπους του πνεύματος στον κόσμο, ότι εξαιρετικά παιδιά γεννιούνται τώρα. Αυτά έχουν ονομαστεί παιδιά Ιντιγκο, Κρυσταλλικά ή παιδιά του Ουράνιου Τόξου. Πραγματικά αυτό συμβαίνει.

Πολλές ψυχές που ανήκουν στις Γαλαξιακές Φυλές ενσαρκώνονται τώρα στον πλανήτη για να βοηθήσουν στην ανύψωση της δόνησης της συνείδησης με το να συνεισφέρουν στην συλλογική δόνηση της ανθρώπινης συνείδησης. Συνδέσεις ξαναγίνονται με ορισμένες Γαλαξιακές Φυλές, με τις οποίες η ανθρωπότητα είχε δεσμούς στο παρελθόν, με την ανάμειξη αυτών των φυλών με το γενετικό υλικό της Ανθρωπότητας σε συνειδησιακό επίπεδο.

Υπάρχουν επίσης πολλές Αγγελικές Ενσαρκώσεις που λαμβάνουν χώρα καθώς το Αγγελικό Βασίλειο και αυτό της Ανθρωπότητας έρχονται πιο κοντά. Αυτό έχει προκαθορισθεί για να συμβεί, μία ανάμειξη των δύο Βασιλείων, σε μία μακρινή στιγμή στο μέλλον όταν Άγγελοι και Άνθρωποι θα προχωρήσουν σε μία περίοδο Αστρικής συν-Δημιουργίας.

Έχουμε ρωτήσει και έχουμε λάβει την πληροφορία ότι περίπου 20% των παιδιών που γεννιούνται σήμερα ανήκουν σε αυτά τα ειδικά παιδιά. Αυτά τα Παιδιά των Άστρων γενικά έχουν την τάση να διαλέγουν γονείς όπου ο ένας ή και οι δύο βρίσκονται στο πνευματικό μονοπάτι, ή όπου ένας στενός συγγενής που βρίσκεται στο μονοπάτι θα αναλάβει την καθοδήγηση αυτού του παιδιού τα πρώτα χρόνια. Αυτά τα παιδιά ενσαρκώνονται με τις συνηθισμένες ανθρώπινες διαδικασίες γέννησης ή μέσα από την μέθοδο που έχει περιγραφεί: σαν αυτή που με τη θέληση κάποιου ανθρώπου που θέλει να φύγει από την Γη χωρίς να πεθάνει και δίνει την αδειά του στο σώμα του να μπει κάποιος άλλος και έτσι αυτός ο άλλος ονομάζεται ‘εισερχόμενος περιπατητής'. Υπάρχουν ορισμένα σημάδια σε μία εγκυμοσύνη,
που μπορεί να δείχνουν αν το παιδί που κυοφορείται είναι Παιδί των Αστεριών.

Το πιο προφανές είναι ότι τα σημάδια της αδιαθεσίας και το να μην αισθάνεται άνετα δεν φεύγουν μετά τις πρώτες έξι εβδομάδες αλλά συνεχίζουν στην περίοδο των έξι μηνών. Μπορεί επίσης να υπάρχει και λίγο αίμα που μπορεί να προκαλέσει φόβο ότι μία αποβολή μπορεί να συμβαίνει.


Η μητέρα μπορεί να είναι σίγουρη ότι υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα σε εκείνη και το παιδί στην μήτρα της και μπορεί να αυξηθεί πολύ η αντίληψή της και η διαίσθησή της. Μπορεί επίσης να νιώθει ότι έχει ‘χωρίσει' κατά κάποιο τρόπο από όλους συμπεριλαμβανόμενου του συντρόφου της και μπορεί να αισθάνεται ένα δέος για την εγκυμοσύνη που την έχει οδηγήσει σε ένα μεγαλύτερο και βαθύτερο επίπεδο από ότι συνήθως.


Ότι συμβαίνει στην περίπτωση της αγγελικής ενσάρκωσης, αλλά όχι στον ίδιο βαθμό στην γαλαξιακή ενσάρκωση, είναι ότι η δόνηση της συνείδησης που εισέρχεται είναι ενός υψηλότερου επιπέδου από αυτή της ανθρώπινης συνείδησης. Οι αγγελικές και οι ανθρώπινες δονήσεις δεν είναι ίδιες και απέχουν πολύ η μία από την άλλη. Η ψυχή που ενσαρκώνεται το βρίσκει δύσκολο να ταιριάξει την σχεδίαση που έχει προετοιμαστεί σαν πρότυπο ανθρώπινης συνείδησης με αυτήν της αγγελικής συνείδησης. Χρειάζεται ένας μεγάλος βαθμός προσαρμογών για να γίνουν συγχωνευτούν τα δύο είδη συνείδησης και να δημιουργήσουν ένα ομογενές σύνολο.


Αυτό προκαλεί μία επίδραση στο ενδοκρινικό σύστημα της μητέρας και του νεοσχηματιζόμενου εμβρύου, που προκαλεί τα συμπτώματα που αναφέρονται ανωτέρω. Με έχουν πολλές φορές καλέσει σαν θεραπευτή του Αγγελικού Ρέικι στις μητέρες που περνάνε αυτό το τύπο εγκυμοσύνης.

Η πιο κρίσιμη περίοδος είναι οι τρεις πρώτοι μήνες. Μία θεραπεία χρειάζεται τουλάχιστον μία φορά το μήνα κατά τη διάρκεια της οποίας ο θεραπευτής γίνεται κανάλι στο φυσικό επίπεδο για να επιτρέψει στις λεπτεπίλεπτες προσαρμογές στο ενεργειακό σώμα της μητέρας και του εμβρύου που σχηματίζεται. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να νιώσει πόνο χαμηλά στην κοιλιακή χώρα και λίγη αιμορραγία.

Η δεύτερη περίοδος που αποτελείται από τρεις μήνες που κάνουν μαζί με τους πρώτους τρεις μήνες ένα διάστημα έξι μηνών. Αυτή η δεύτερη περίοδος δεν είναι τόσο σημαντική αλλά χρειάζεται ακόμα να γίνεται θεραπεία για να ολοκληρωθεί η αγκυροβόληση της συνείδησης στο όχημα που έχει προετοιμαστεί για αυτήν.


Από τους έξι μήνες και πάνω όλα θα πρέπει να είναι εντάξει και συμβουλεύουμε να γίνει μία θεραπεία πριν την γέννηση. Η έμφαση σε αυτήν την θεραπεία είναι να μεταδοθεί στη συνειδητότητα που εισέρχεται ο διαρκής σύνδεσμος με το Αγγελικό Συλλογικό. Οι Άγγελοι είναι η προέκταση του Θείου Νου. Είναι η προβολή του Θείου που αναζητεί να αγκυροβοληθεί σε ένα συνειδησιακό πλέγμα που έχει αποκοπεί από αυτή την δόνηση. Είναι η αφομοίωση αυτής της δυνατής θεϊκής συνειδησιακής δόνησης σε ένα όχημα που είναι κατώτερης τάξης το οποίο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.


Για αυτό λοιπόν συμβουλεύουμε, όλες οι μητέρες που αισθάνονται ότι κυοφορούν ένα Παιδί των Άστρων να αναζητήσουν ένα Αγγελικό Θεραπευτή ή ένα ενεργειακό θεραπευτή που εργάζεται σε Γαλαξιακό επίπεδο.


Οι γυναίκες παίρνουν την απόφαση να κάνουν παιδιά σε μια μεγαλύτερη ηλικία και χρησιμοποιούν την Αμνιόκεντηση σαν εξέταση για να ελέγξουν αν τα χρωμοσώματα του εμβρύου είναι κανονικά. Θα επιστήσουμε ξανά την προσοχή των μητέρων για τα προβλήματα σχετικά με τα ανωτέρω.


Tα παιδιά που γεννιούνται αυτή την περίοδο έρχονται με έξτρα κομμάτια DNA ενεργοποιημένα και με έξτρα χρωμοσώματα.


Μια μειονότητα του ιατρικού επαγγέλματος έχει αντιληφθεί αυτή την κατάσταση αλλά όχι πάντως η μειοψηφία. Μπορούμε να διαισθανθούμε τους λόγους που συμβαίνει αυτό αλλά για μερικούς αυτοί οι λόγοι είναι πολύ περίπλοκοι για να αναφερθούν εδώ.


Ένας γιατρός μπορεί να δώσει δυσάρεστη διάγνωση για αυτό το τέστ χωρίς να δώσει στους γονείς τα ακριβή αποτελέσματα.
Η έλλειψη χρωμοσώματος που προκαλεί τον Μογγολισμό είναι συγκεκριμένη κατάσταση αλλά όχι πάντως η μειοψηφία. Μπορούμε να διαισθανθούμε τους λόγους που συμβαίνει αυτό αλλά για μερικούς αυτοί οι λόγοι είναι πολύ περίπλοκοι για να αναφερθούν εδώ. Ένας γιατρός μπορεί να δώσει δυσάρεστη διάγνωση για αυτό το τέστ χωρίς να δώσει στους γονείς τα ακριβή αποτελέσματα. Η έλλειψη χρωμοσώματος που προκαλεί τον Μογγολισμό είναι συγκεκριμένη. Οποιαδήποτε αφύσικα αποτελέσματα μπορεί να κάνουν τον γιατρό να δώσει μία ανεπιθύμητη διάγνωση. Πάλι το να δείτε ένα Αγγελικό Θεραπευτή ή ενεργειακό θεραπευτή θα βοηθούσε να νιώσει η μητέρα σιγουριά ότι όλα πάνε καλά.

Μετά από την γέννησή τους αυτά τα παιδιά χρειάζονται φροντίδα με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Αυτά τα παιδιά βλέπουν την ανθρωπότητα σαν παιδιά. Έχω τρία παιδιά, δυο αγγελικά και ένα γαλαξιακό. Μπορώ να μιλήσω εκ πείρας όταν λέω ότι αυτά τα παιδιά δεν θέλουν να τους φέρονται σαν να είναι παιδιά. Έχω πάντα καθοδηγηθεί να φέρομαι στα παιδιά μου σαν να είναι ενήλικοι από την νεαρότερη ηλικία και έχω ανταμειφθεί πλουσιοπάροχα. Το πρόβλημα είναι, αν κάποιος το θεωρήσει σαν τέτοιο, είναι όταν μπουν στο σχολικό σύστημα οποιασδήποτε χώρας. Βρίσκουν το υλικό που υπάρχει εκεί πολύ βαρετό και απλά αρχίζουν να βαριούνται.


Στην Αμερική αυτό κατά λάθος εκλαμβάνεται ως επιθετική και ενοχλητική συμπεριφορά από το κατεστημένο. Στην Αμερική
αυτή η συμπεριφορά έχει ονομαστεί Σύνδρομο Μειωμένης Προσοχής και έχουν χορηγηθεί φάρμακα που επηρεάζουν την νοητική συμπεριφορά όπως το Ριταλίν. Υπάρχουν πολλά βιβλία που έχουν γραφεί που δίνουν οδηγίες στους γονείς τέτοιων παιδιών και ένα από τα καλύτερα είναι ‘Η φροντίδα των παιδιών Ιντιγκο' από την Ντορίν Βίρτσιου. Αυτά τα παιδιά επίσης υποφέρουν από μία αίσθηση ότι δεν ανήκουν, και αισθάνονται βαθιά λύπη χωρίς καμία αιτία. Μια συνεδρία με ένα Αγγελικό Θεραπευτή θα το καθαρίσει αυτό καθώς θα γίνει μία σύνδεση με την δόνηση της ‘εστίας' έτσι το παιδί θα είναι πιο ικανοποιημένο.

Οι εμβολιασμοί για αυτά τα παιδιά δεν πρέπει να γνονται για τους ανωτέρω λόγους. Πρέπει να κατανοήσουμε εντελώς ότι δεν προωθώ ένα τέλειο μποϊκοτάρισμα του ιατρικού επαγγέλματος. Είναι βέβαια σημαντικό να παίρνουμε μία ιατρική διάγνωση αν υπάρχουν σωματικά συμπτώματα που μας απασχολούν. Απλώς να αγνοήσουμε τα μηνύματα που τα σώματά μας δίνουν είναι σαν κρύβουμε το κεφάλι μας στην άμμο. Τα σωματικά συμπτώματα είναι ο μεγαλύτερός μας δάσκαλος και πρέπει να τα τιμούμε.


Βρισκόμαστε σε μια περίοδο που αγκαλιάζουμε τη δικιά μας δύναμη και αυτονομία που βασίζεται σε ενημερωμένες-συνειδητές επιλογές. Είναι γεγονός ότι η σύγχρονη ιατρική σκέψη δεν δέχεται τις τελευταίες επιστημονικές έρευνες όπως αυτές που περιλαμβάνονται
(δέστε www.whatthebleep.com), επίσης αυτοί που εξασκούν το ιατρικό σύστημα αισθάνονται ότι πρέπει να φαίνονται ότι κάνουν κάτι ακόμα και αν δεν είναι σίγουροι για την αιτία του προβλήματος.

Δυστυχώς αυτό το κάτι μπορεί να είναι η χορήγηση δυνατών φαρμάκων ή κάποια εγχείρηση. Εδώ είναι που το κάθε άτομο πρέπει να κάνει μια πληροφορημένη επιλογή, βασιζόμενος στη δική του αλήθεια και σκέψη. Αυτό που έχω προσπαθήσει να δείξω σε αυτόν το σύντομο διάλογο είναι πως μέσα από αυτή την καταπληκτική διαδικασία της Ανάληψης όλοι αλλάζουμε. Είτε το αντιλαμβανόμαστε είτε όχι οι διαδικασίες που περιγράψαμε ανωτέρω συμβαίνουν και έχουν περάσει το σημείο της μη επιστροφής.


Πολλοί από εμάς είμαστε εδώ, σε αυτή την ενσάρκωση για να υποστηρίξουμε αυτήν τη διαδικασία. Είμαστε στο τέλος πολλών ζωών πάνω σε αυτό τον πλανήτη όπου έχουμε αγκυροβολήσει ενέργεια και διδασκαλία στην Ανθρωπότητα για να μας υποστηρίξει σε αυτή την ζωή.


Καθώς όλο και περισσότερη έμφαση δίδεται τώρα στην αναγνώριση ότι ΟΛΑ είναι ενέργεια, στην επιστημονική και στην ιατρική κοινότητα, εμείς σαν Δάσκαλοι της Ενέργειας καλούμαστε τώρα να αγκυροβολήσουμε αυτά τα θεραπευτικά είδη που έρχονται να υποστηρίξουν αυτές τις αλλαγές. Παρόλο που το Αγγελικό Ρέικι είναι ένα από αυτά τα θεραπευτικά είδη, είναι αυτό που έχει επιλεγεί να αγκυροβολήσει την αγνότερη Θεϊκή και Αγγελική δόνηση σε αυτούς τους καιρούς.

http://www.angelicreiki.gr/