FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Η αμφιβολία (αμφι+βαλλω) είναι ιός που έχει να κάνει με την έλλειψη της εμπιστοσύνης στον εαυτό σας. Μπορεί και εισέρχεται μέσα σας, όταν υπάρχει ανισορροπία στην συνείδησή σας, η οποία δημιουργείται από σας, όταν εσείς δεν εμπιστεύεστε τον εαυτό σας.







Ο Δάσκαλος Κουτχούμι σε Ανωτερη επικοινωνια με διαμεσο την Καίτη Τσώλη. 21/11/2010, http://www.newenergy.com.gr

Νάμαστε κι εμείς εδώ οικογένεια. Γεια σας αγαπημένοι μου. Εγώ είμαι ο δάσκαλος Κουτχούμι και σας έχω πει κι άλλες φορές, ότι μου αρέσει το «Νάμαστε» στην ελληνική γλώσσα, γιατί σημαίνει είμαστε κι εμείς εδώ.

Είμαστε κι εμείς εδώ λοιπόν, η οικογένειά σας  και πάντα υπάρχει συγκίνηση και χαρά όταν συναντιόμαστε σαν οικογένεια, με οποιονδήποτε τρόπο γίνεται αυτό.

Είναι μαζί μας σήμερα σ’ αυτή την υπέροχη συνάντηση της οικογένειας, ο Άγιος Γερμανός, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, ο Ιησούς Χριστός και ο Αρχάγγελος Ραφαήλ και είμαστε εδώ για σας και είμαστε εδώ με σας.

 Σήμερα οικογένειά μας έχουμε να μιλήσουμε, για να ένα πολύ σοβαρό θέμα, έχουμε να μιλήσουμε για την αμφιβολία, έχουμε να μιλήσουμε για τον ιό της αμφιβολίας, γιατί αυτό που δεν γνωρίζετε είναι ότι η αμφιβολία είναι ένας ιός, είναι ένας ιός με ανεξάρτητη ενέργεια από την δική σας. 

Αυτός ο ιός έχει εισέρθει μέσα σας, έχει μπλοκάρει την ενέργειά σας και σας έχει κάνει την ζωή δύσκολη. Δηλητηρίασε και συνεχίζει να δηλητηριάζει την ζωή σας και δεν σας επιτρέπει να την χαρείτε και να την απολαύσετε.

Ας το πάρουμε από την αρχή οικογένεια, ας το πάρουμε από την αρχή, αφού πρώτα πάρουμε εδώ μια βαθιά αναπνοή. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή οικογένεια…

Χρειάζεται να καταλάβετε ακριβώς τι είναι ο ιός της αμφιβολίας και πόσο άσχημα επηρεάζει και δηλητηριάζει την ζωή σας, για να μπορέσετε στη συνέχεια να τον απελευθερώσετε.

Οι ιοί εισέρχονται μέσα σας, όταν υπάρχει ανισορροπία των ενεργειών. Ο ιός της γρίπης π.χ. εισέρχεται μέσα σας και αρρωσταίνετε γιατί υπάρχει ανισορροπία στην βιολογία σας. Και υπάρχουν και οι ιοί που εισέρχονται όταν βρίσκουν ανισορροπία στην συνείδησή σας. Και υπάρχει πραγματικά ανισορροπία στην ανθρώπινη συνείδηση οικογένεια. Και γι’ αυτό ήταν πολύ εύκολο για τους ιούς να εισέρθουν.

Υπάρχουν δύο τύποι ιών που προσβάλλουν την συνείδησή σας. Ό ένας τύπος, με τον οποίο ασχολήθηκε πολύ ο Τοβίας και σας μίλησε εκτεταμένα γι’ αυτόν είναι ο ενεργειακός σεξουαλικός ιός, ο οποίος έχει να κάνει με την ανισορροπία της συνείδησης από το διαχωρισμό των αρσενικών  και των θηλυκών ενεργειών σας και ο άλλος είναι ο ιός της αμφιβολίας, ο οποίος έχει να κάνει με την έλλειψη της εμπιστοσύνης στον εαυτό σας. Και για τον ιό της αμφιβολίας θα μιλήσουμε σήμερα.

-Για να δούμε όμως οικογένεια τι σημαίνει αμφιβάλλω;

Η Ελληνική γλώσσα πραγματικά κυριολεκτεί στις έννοιες που δίνει και εμάς μας αρέσει πάρα πολύ κάθε φορά να την χρησιμοποιούμε και να  βλέπουμε τον ορισμό που δίνει, γιατί η ίδια λέξη που έχει δοθεί, εμπεριέχει την εξήγηση και την αλήθεια.

Στο αμφι-βάλλω έχουμε την πρόθεση αμφί που σημαίνει «και από τις δύο πλευρές», που σημαίνει «ολόγυρα» και το ρήμα βάλλω, που σημαίνει ρίχνω, εκσφενδονίζω, εκτοξεύω, πυροβολώ. Και για δείτε εδώ τι συμβαίνει οικογένεια, ο εαυτός βάλλεται ολόγυρα από τον ιό της αμφιβολίας.

Κι έτσι λοιπόν οικογένεια ο ιός της αμφιβολίας είναι μια ενέργεια που έρχεται απ' έξω και μπαίνει μέσα σας. Δεν είναι κάτι δικό σας και δεν μπορείτε να τον ελέγξετε. Μπορεί και εισέρχεται μέσα σας, όταν υπάρχει ανισορροπία στην συνείδησή σας, η οποία δημιουργείται από σας, όταν εσείς δεν εμπιστεύεστε τον εαυτό σας.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένειά μας….
 
Γιατί θέλουμε να δούμε πότε εσείς νιώσατε, πότε όλοι μας νιώσαμε, για πρώτη φορά την έλλειψη της εμπιστοσύνης στον εαυτό μας, από πότε κρατάει αυτή η ανισορροπία στην συνείδησή μας;
 
Οικογένεια όταν φύγαμε από τον πρώτο κύκλο της δημιουργίας και περάσαμε στο δεύτερο κύκλο της δημιουργίας, όταν περάσαμε το τοίχος της φωτιάς, εκεί ήταν που σαν υπάρξεις κομματιαστήκαμε, φοβηθήκαμε πάρα πολύ και  βιώσαμε πολλά δεινά. Κι εκεί για πρώτη φορά χάσαμε την εμπιστοσύνη στο Πνεύμα μας, χάσαμε την εμπιστοσύνη στο Πνεύμα μας που μέχρι τότε το θεωρούσαμε ανίκητο. 

Κι έτσι η έλλειψη της εμπιστοσύνης στον εαυτό μας, ξεκινάει από τότε που φύγαμε από τον πρώτο κύκλο της δημιουργίας και περάσαμε στο δεύτερο κύκλο της δημιουργίας, αυτόν που δημιουργήσαμε εμείς και καθώς κατεβήκαμε κάτω στη Γη υπήρχε ήδη η ανισορροπία στη συνείδησή μας και ήταν εύκολο για τους ιούς να εισέρθουν μέσα μας.

-Ας δούμε όμως πως μπορεί να σας βλάψει και να σας δηλητηριάσει τη χαρά της ζωής, ο ιός της αμφιβολίας;
 
Κατ’ αρχήν είναι απόλυτα υπεύθυνος για την έλλειψη αυτοεκτίμησης και την κριτική που κάνετε στον εαυτό σας. Καθώς εισέρχεται μέσα σας συνεχώς σας παιδεύει και σας κρατάει σε μια κατάσταση σύγχυσης και αμφισβήτησης και συνεχώς σας ταλαιπωρεί και σας βάζει ν’ αναρωτιέστε και να κριτικάρετε τον εαυτό σας.
 
-Είμαι ικανός; Είμαι ικανή;
-Θα τα καταφέρω;

Ακόμα όμως και για πράγματα που εσείς δημιουργείτε, ο ιός πάντα μπαίνει στη μέση και σας κάνει να αναρωτιέστε.
 
-Το έκανα άραγε καλά;

Κι έτσι λοιπόν εσείς οικογένεια δεν εκτιμάτε τον εαυτό σας απόλυτα επηρεασμένοι από τον ιό και βρίσκεστε συνεχώς κάτω από τον έλεγχο του ιού.

-Πως λειτουργεί μέσα σας ο ιός της αμφιβολίας;
 
Από το πρωί που ξυπνάτε οικογένεια, εσείς και με την σκέψη και με την πρόθεση βάζετε σε κίνηση την ενέργεια, για όλα τα πράγματα που θέλετε να κάνετε. Και πραγματικά θα μπορούσαν όλα να γίνονται για σας, εύκολα, γρήγορα και μαγικά, εάν υπήρχε η ελεύθερη  ροή της ενέργειάς σας. Δυστυχώς όμως ο ιός μπαίνει στη μέση και σταματάει την ροή της ενέργειας, αυτό κάνει ο ιός της αμφιβολίας, μπλοκάρει την ροή της ενέργειας μέσα σας και είναι συνεχώς παρών σε ότι κι αν κάνετε ολόκληρο το 24ωρο.

Και όπως είπαμε σας βάζει συνεχώς να αμφιβάλλετε και να κρίνετε τον εαυτό σας για οτιδήποτε κάνετε. Για δείτε το τώρα αυτό, για δείτε το. Σας κρατάει συνεχώς σε μια κατάσταση σύγχυσης και αβεβαιότητας, για να μπορεί να σας κλέβει την ενέργειά σας. Είναι μέσα σας και  ροκανίζει συνεχώς την ενέργειά σας, γιατί τρέφεται από την ενέργειά σας για να μπορεί να υπάρξει.

Δουλεύει με το μυαλό σας και είναι μέσα στο μυαλό σας. Το μυαλό σας είναι ο σύμμαχός του, γιατί μπορεί πολύ πιο εύκολα να το πείσει. Και τελικά μέσα από το μυαλό καταφέρνει στο τέλος και σας πείθει και επεκτείνεται στη συνέχεια σε ολόκληρη την ύπαρξή σας και φυσικά επηρεάζει και το συναισθηματικό σας σώμα και επενδύεται και συναισθηματικά. Κι έτσι καταφέρνει και σας τσακίζει, καταφέρνει και σας αποδυναμώνει.

Σας διαιρεί επίσης οικογένεια, σας διαιρεί. Κάνει ότι μπορεί για να σας διαιρέσει, γιατί έτσι συντηρεί το παιχνίδι του μαζί σας και τρέφεται. Σας έχει πείσει ότι οι αξίες της ζωής π.χ. βρίσκονται στα χρήματα και σας έχει διαιρέσει σε οικονομικές τάξεις. Και σας έχει πείσει ότι αξίζουν μόνο αυτοί που έχουν χρήματα κι αυτοί που δεν έχουν είναι κατώτεροι και δεν αξίζουν. Κι εσείς το πιστέψατε και μάθατε να βλέπετε τον εαυτό σας μ’ αυτή την οπτική.

Επίσης σας έχει πείσει και για κάποια άλλα θέματα στην ζωή σας. Όπως π.χ. για να αξίζετε και να είστε σπουδαίοι πρέπει να έχετε μια «καλή» θέση στην κοινωνία σας και σας βάζει στην διαδικασία να παιδεύετε, να χειραγωγείτε και να βασανίζετε τον εαυτό σας. Περνάτε μέσα από ελέγχους και εξετάσεις και συλλέγετε πτυχία. Και όλα αυτά επινοήθηκαν από μυαλά απόλυτα επηρεασμένα από τον ιό. Αγωνίζεστε για μια θέση στην κοινωνία σας και σας έπεισαν ότι εξαρτάται η ζωή σας απ’ αυτό. Κι έτσι σταματήσατε να ζείτε, σταματήσατε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και να ζείτε εμπειρίες που σας δίνουν χαρά και δίνουν τροφή στην δική σας ψυχή.

Σκεφθείτε τον εαυτό σας, γιατί όλοι τα περάσατε κι εμείς επίσης όταν ήμασταν ενσαρκωμένοι στη Γη, μία εποχή που εσείς περιμένατε τα αποτελέσματα κάποιων εξετάσεων, οποιονδήποτε εξετάσεων, ειτε ήταν σχολικών, ειτε ήταν για μια δουλειά. Εκείνες τις στιγμές που εσείς βρίσκεστε σ’ αυτές τις καταστάσεις αμφισβήτησης και αβεβαιότητας και σύγχυσης για τον εαυτό σας, εκείνες τις στιγμές του φόβου σας επίσης για το τι θ’ απογίνετε, εκείνες είναι οι στιγμές που ο ιός έχει την ευκαιρία να ροκανίσει πολύ από την ενέργειά σας.

 Πάρτε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένειά μας, πάρτε μια βαθιά αναπνοή…. και δείτε πως ο ιός της αμφιβολίας τρέφεται από σας και σας θέλει μέσα στην σύγχυση και στην δυστυχία, δεν σας θέλει μέσα στην αγάπη και στην χαρά. Γιατί η αγάπη και η χαρά οικογένεια είναι η δική σας τροφή. Η αγάπη και η χαρά σας οικογένεια ενεργοποιεί την δική σας Πηγή ενέργειας και τρέφει εσάς. Γι’ αυτό ο ιός θέλει να σας κρατάει σ’ αυτή την κατάσταση της αβεβαιότητας και της αυτολύπησης, γιατί θέλει να τρέφεται αυτός από την δική σας ενέργεια.

 Ας πάμε και στις σχέσεις σας. Ας μιλήσουμε λίγο για το πιο καυτό θέμα των σχέσεων σας τον έρωτα, γιατί εκεί ο ιός παίζει τα μεγαλύτερα παιχνίδια του κι έχει την ευκαιρία να σας κλέψει πολύ μεγαλύτερες ποσότητες από την ενέργειά σας. Δείτε πως λειτουργεί και πως παίζει ο ιός μαζί σας. Ενώ είστε ερωτευμένοι μέσα στην αγάπη και στη χαρά, ο ιός μπαίνει στη μέση κι αμέσως σας βάζει στην αμφισβήτηση κι αρχίζετε ν’ αναρωτιέστε:
 
-Άραγε να μ’ αγαπάει στ’ αλήθεια; Μήπως παίζει μαζί μου;
 
Και στην ουσία η βαθύτερη ερώτηση που κάνετε είναι «αξίζω εγώ ν’ αγαπηθώ»; Είναι βλέπετε που εσείς τον διευκολύνετε να σας κρατάει σε χαμηλή αυτοεκτίμηση, γιατί στρέφεστε προς τα έξω ζητώντας μέσα από μια άλλη σχέση την αγάπη και την εκτίμηση, ζητάτε από κάποιον άλλον την αγάπη και την εκτίμηση που πρέπει να δώσετε εσείς οι ίδιοι στον εαυτό σας. Κι έτσι βρίσκεστε και στις σχέσεις σας και όχι μόνο τις ερωτικές, σε μια συνεχόμενη αμφισβήτηση και μένετε κολλημένοι σε τρυπάκια αυτολύπησης και ταΐζετε συνεχώς τον ιό.

Γιατί εάν εσείς οικογένεια αγαπούσατε, εκτιμούσατε και εμπιστευόσασταν τον εαυτό σας, κάθε φορά που θα κάνατε μια σχέση, θα το γιορτάζατε και θα ευχαριστούσατε τον εαυτό σας και τον σύντροφό σας και δεν θα νιώθατε θύματα, ούτε θα νιώθατε απόρριψη, κάθε φορά που διαλύετε μια σχέση. Γιατί σαν άγγελοι σχεδιάζετε να συνδεθείτε μεταξύ σας και να βιώσετε κι άλλες ποιότητες ενέργειας.
 
Εάν η Καίτη π.χ. είναι ένας ανοιχτός και χαρούμενος άνθρωπος και ο Βασίλης ένας κλειστός άνθρωπος, κάπως μουρτζούφλης, (παράδειγμα φέρνουμε εδώ, δεν είναι απαραίτητα έτσι), τότε ο Βασίλης θέλει να βιώσει την ποιότητα της ενέργειας της Καίτης. Δηλαδή τι σημαίνει και πως βιώνετε να είμαι ανοιχτός και χαρούμενος. Κι εκεί γίνεται μια συμφωνία αγγέλων, μια συμφωνία ψυχών και ανοίγετε τις ενέργειές σας και αγκαλιάζεστε και γίνεται μια αλληλεπίδραση στις δύο διαφορετικές ποιότητες των ενεργειών και βιώνετε ο ένας τις ενέργειες του άλλου.

Όταν αυτό τελειώσει οικογένεια, όταν αυτό ολοκληρωθεί ενεργειακά και πάρετε ο ένας από τον άλλον αυτό που είχατε να πάρετε, τότε μαζεύετε ξανά τις ενέργειες μέσα σας. Εσείς όμως, εάν ο άλλος μαζέψει τις ενέργειές του πριν από σας, αυτό το εισπράττετε σαν απόρριψη. Κι όμως δεν έχει καμία σχέση με την απόρριψη κι εσείς εκείνη την στιγμή θάπρεπε να χαίρεστε που είχατε την ευκαιρία να βιώσετε κι άλλες ποιότητες ενεργειών.
 
Σαφώς δεν υπάρχουν μόνο αυτού του είδους οι σχέσεις, φυσικά κάνετε και άλλων ειδών σχέσεις, αλλά εδώ μιλάμε για τις σχέσεις όπου δίνετε την ευκαιρία στον ιό να σας κλέψει περισσότερη από την ενέργειά σας και να σας κρατάει συνεχώς σε χαμηλή αυτοεκτίμηση.

Και όλα έχουν να κάνουν με την έλλειψη της εμπιστοσύνης στον εαυτό σας και αρέσει πάρα πολύ στον ιό να σας κρατάει σε τρυπάκια αυτολύπησης και να πιστεύετε ότι κάποιος άλλος έξω από εσάς ευθύνεται για όλα όσα υποφέρετε. Δεν τον συμφέρει να αναλάβετε την ευθύνη του εαυτού σας, ότι εσείς δημιουργείτε όλα όσα σας συμβαίνουν. Γιατί αν αναλάβετε την ευθύνη ότι εσείς δημιουργείτε τις εμπειρίες σας, εάν εσείς στραφείτε μέσα σας, τότε χάνει το δικό του παιχνίδι, τότε χάνει την τροφή του, γι’ αυτό πολλές φορές δεν σας κρατάει μόνο μέσα στην αυτολύπηση, αλλά σας σπρώχνει και πιο πέρα απ’ αυτό.

Γιατί εκεί που εσείς πιστεύετε ότι είστε θύματα μιας κατάστασης, όπως στον έρωτα, στην ουσία πολλές φορές είστε θύτες. Γιατί συμφέρει τον ιό να κλέψετε για λογαριασμό του ενέργεια από τους άλλους. Δείτε λοιπόν τον εαυτό σας όταν εσείς αισθάνεστε θύματα και λέτε στους άλλους «ότι δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα ή θα πεθάνω αν σε χάσω»! Εκείνη την στιγμή πραγματικά μέσα από την χειραγώγηση που κάνετε στον άλλον του τραβάτε και του κλέβετε τεράστιες ποσότητες ενέργειας, τις οποίες καρπώνεται ο ιός της αμφιβολίας. Ευτυχώς οι περισσότεροι εργάτες του φωτός έχετε φύγει από τέτοιου είδους καταστάσεις, αλλά θέλουμε όλοι να γνωρίζετε πως δουλεύει ο ιός.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
και ας δούμε πως ο ιός της αμφιβολίας δημιουργώντας μέσα στον κάθε άνθρωπο το δικό του ενεργειακό περιβάλλον, πως επεκτείνεται και πως δημιουργεί ένα τεράστιο δίχτυ πάνω από τη Γη. Σκεφθείτε ότι μέσα στον κάθε άνθρωπο ο ιός θρέφεται από την ενέργεια όλων σας και επεκτείνεται και έχει σκεπάσει πραγματικά όλη τη Γη.

Γι’ αυτό λοιπόν οικογένεια, τι μπορείτε να κάνετε εσείς, για ν’ απελευθερωθείτε από τον ιό της αμφιβολίας και τον κάθε ιό που μπλοκάρει την ενέργειά σας, που θρέφεται από την ενέργειά σας και σας δυσκολεύει τη ζωή;

Κατ’ αρχήν χρειάζεται να εκφράσετε την αλήθεια σας, «εγώ είμαι αυτό που είμαι» και ν’ αναλάβετε την ευθύνη ότι εσείς δημιουργείτε τις εμπειρίες σας. Γιατί όταν εκφράζετε την αλήθεια σας και η αλήθεια σας είναι ότι είστε Θεοί δημιουργοί μεταμφιεσμένοι σε ανθρώπους και απλά παίζετε ένα παιχνίδι πάνω στη Γη, τότε κερδίζετε ξανά την αυτοεκτίμησή σας, αλλά και ταυτόχρονα μπορείτε και να παρατηρείτε και το παιχνίδι του ιού κι έτσι ο ιός αποδυναμώνεται.

Ν’ αγαπήσετε τον εαυτό σας οικογένεια, ν’ αγαπήσετε τον εαυτό σας, γιατί κανένας άλλος έξω από σας δεν πρόκειται να σας αγαπήσει αν δεν αγαπάτε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας. Ν’ αγαπήσετε τον εαυτό σας, να τον αποδεχθείτε χωρίς κριτική και να τον εμπιστευθείτε!

-Και πως μπορείτε να το κάνετε αυτό οικογένεια;
 
Με το να είστε πολύ περισσότερο μέσα σας, να είστε περισσότερο συνειδητοί, να είστε περισσότερο στο καρδιακό σας κέντρο, εκεί όπου μπορείτε να συνδέεστε με την θεϊκότητά σας, χωρίς τις παρεμβολές του μυαλού, που στη συνέχεια (το μυαλό) δίνει την ευκαιρία στον ιό να παρεμβαίνει.  
Και κυρίως να αναπνέετε οικογένεια, να μάθετε να αναπνέετε!

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
 
Και θα σας πούμε ότι ο ιός παρόλο που δουλεύει με το μυαλό, εν τούτοις κατοικεί στα έντερά σας κι εκεί είναι που κατοικούν όλοι οι ιοί.
 
Και ξέρετε πως μοιάζει αυτή η περιοχή κάτω από το ηλιακό σας πλέγμα; Θα σας δώσουμε ένα παράδειγμα.

Όταν κάπου τα νερά είναι στάσιμα, δημιουργείται ένας βάλτος. Και μέσα στους βάλτους τα νερά είναι σκούρα και βρώμικα και τα νερά είναι μολυσμένα, γιατί μαζεύονται διάφορα παράσιτα, μικρόβια, σκουλήκια κ.λ.π. Όπου όμως υπάρχει τρεχούμενο νερό, όπου η ροή του νερού είναι ελεύθερη τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει και να κολλήσει. Κανένα μικρόβιο δεν μπορεί να κολλήσει εκεί και το νερό είναι καθαρό.

Λοιπόν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο λειτουργεί και η αναπνοή μέσα σας. Καθώς εσείς αναπνέετε πολύ επιφανειακά, αυτό το μέρος κάτω από το ηλιακό σας πλέγμα βαλτώνει οικογένεια. Κι έχουν μαζευτεί εκεί ενοχές, το εγώ σας, ιοί και πολλά άλλα παράσιτα και βρίσκονται εκεί βαλτωμένα. Όταν όμως αναπνέετε πολύ βαθιά και η αναπνοή φτάνει μέχρι κάτω στο τσάκρας της βάσης, τότε πραγματικά η αναπνοή είναι σαν το τρεχούμενο νερό, γιατί η αναπνοή επιτρέπει στην ενέργεια να ρέει, η αναπνοή αλλάζει και κινεί την ενέργεια συνεχώς και δεν είναι εύκολο οικογένεια να κατοικούν και να βαλτώνουν εκεί, όλα αυτά που είπαμε πριν.

Γι’ αυτό ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή οικογένεια…

Είναι πολύ σημαντική η αναπνοή, γι’ αυτό ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή, η οποία θα φτάσει μέχρι κάτω-κάτω στο τσάκρας της βάσης. Μάθετε να αναπνέετε αβίαστα και ήρεμα και γεμίστε την κοιλιά σας με την αναπνοή σας, γεμίστε την οικογένεια. Και θ’ αναπνεύσουμε μ’ έναν διαφορετικό τρόπο σήμερα, έτσι ώστε η αναπνοή να έχει μια αμεσότητα στην πρόσβαση του κοιλιακού σας χώρου, εκεί όπου βρίσκονται τα έντερά σας. Γι’ αυτό θ’ αναπνεύσετε από το τσάκρας της βάσης, θ’ αναπνεύσετε από τα γεννητικά σας όργανα.

Πάρτε βαθιές αναπνοές από τα γεννητικά σας όργανα και γεμίστε την κοιλιά σας με αέρα και καθώς ο αέρας μπαίνει στον κοιλιακό σας χώρο δεν μπορείτε να φανταστείτε «την ζημιά» που κάνετε σε ότι είναι βαλτωμένο εκεί. Όλα όσα βρίσκονται εκεί, χάνουν την ισορροπία τους, αλλά γι’ αυτό δουλεύουμε κι εμείς οικογένεια. Θέλουμε να χάσουν την ισορροπία τους και να εξαφανιστούν από μέσα σας, για να βρείτε εσείς την δική σας ισορροπία.

Μπορείτε επίσης ν’ αναπνέετε και από το ηλιακό σας πλέγμα. Μπορείτε ν’ αναπνέετε απ’ όποιο σημείο της βιολογίας σας θέλετε, δεν υπάρχει περιορισμός. Δεν είναι απαραίτητο η αναπνοή να γίνεται μόνο μέσα από τα ρουθούνια σας.

Κι έτσι αυτή την στιγμή οικογένεια αποκαταστήσαμε την ροή της ενέργειας μέσα σας, έστω προσωρινά, γιατί χρειάζεται εσείς να εργαστείτε και να είστε αποφασισμένοι ν’ απελευθερώσετε τον ιό, χρειάζεται εσείς να έχετε επίγνωση του παιχνιδιού του, για να μπορέσετε να τον απελευθερώσετε.  

Και καθώς εσείς θα ισορροπείτε την ενέργειά σας, καθώς εσείς θ’ απελευθερώνεστε, καθώς εσείς θα σταματήσετε να ταΐζετε με την ενέργειά σας τον ιό, ο ιός θ’ αποδυναμωθεί και θα εξαφανιστεί από μέσα σας. Τότε θα κάνετε και ένα μεγάλο ρήγμα σ’ αυτό το δίχτυ της ενέργειάς του που έχει απλωθεί πάνω σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ήδη οι εργάτες του φωτός έχετε κάνει μέχρι τώρα αρκετά μεγάλο ρήγμα στο δίχτυ του ιού της αμφιβολίας.

Τις επόμενες ημέρες αγαπημένοι μας δουλέψτε με την αναπνοή σας, δουλέψτε για την και με την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Γιατί όταν εσείς εμπιστεύεστε τον εαυτό σας, ανεβάζετε την συχνότητά σας, ισορροπείτε  την ενέργειά σας, ισορροπείτε και την συνειδητότητά σας και κανένας ιός δεν μπορεί να σας αγγίξει και να εισχωρήσει μέσα σας.

Θέλουμε να βάλετε και τα δυο σας χέρια στην καρδιά  και να νιώσετε «ποιοι είστε» να νιώσετε την θεϊκότητά σας. Και μέσα στην καρδιά σας νιώστε μας κι εμάς, καθώς ενωθήκαμε σήμερα μαζί σας και είμαστε Ένα. Νιώστε μας στην καρδιά σας αγαπημένοι μας, γιατί η καρδιά σας είναι και δική μας καρδιά και η καρδιά μας είναι και δική σας. Είμαστε διαρκώς κοντά σας και δουλεύουμε μαζί σας. 

Σας αγαπάμε πέρα από κάθε μέτρο.
Κι έτσι είναι. 


Η άσκηση του μήνα.

Αναπνεύστε:
Παρατηρείστε τον εαυτό σας, καθώς αναπνέετε. Φροντίστε η αναπνοή σας να πηγαίνει πολύ βαθιά και να φτάνει μέχρι το τσάκρας της βάσης. 

Αναπνεύστε χωρίς να πιέζετε καθόλου τον εαυτό σας και αναπνεύστε ήρεμα, αβίαστα, αλλά πολύ βαθιά. Και αν θέλετε αναπνεύστε και με διαφορετικούς τρόπους. 
Αναπνεύστε από το τσάκρας της βάσης ή το ηλιακό σας πλέγμα ή από όποιο άλλο μέρος της βιολογίας σας θέλετε.

Το σημαντικό είναι να κατανοήσετε πόσο σημαντικό είναι να αναπνέετε βαθιά και ολοκληρωτικά.
Αρκεί να έχετε την πρόθεση, γιατί όταν έχετε την πρόθεση όλο και περισσότερο στρέφετε την προσοχή σας σ’ αυτό!


Η παρούσα Ανώτερη Επικοινωνία «Η αμφιβολία είναι ιός», μπορεί να μεταδοθεί και να χρησιμοποιηθεί ελεύθερα, αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή της.
http://www.newenergy.com.gr