FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Τι σημαίνει η ρήση του Ιησού;… «Ύπαγε οπίσω μου σατανά!»




Στο γήινο πεδίο που έχουμε έρθει να εξελιχθούμε μέσα από τ’ αντίθετα, υπάρχει και η έννοια του κακού. Στην πραγματικότητα δεν υφίσταται. Είναι απλώς η απουσία του Καλού, ο αντίθετος πόλος του ίδιου άξονα.

Μεταφέροντάς μας αυτήν την αρχή ο Ιησούς λέγει στο κακό:’’ Ύπαγε οπίσω μου’’

Δηλαδή εγώ μπροστά κι εσύ πίσω. Ακολούθα πίσω μου, δεν σε φοβάμαι.

Χρειάζεται να γίνουμε τόσο δυνατοί στην ψυχή μας ώστε να επιτρέπουμε στο κακό να υπάρχει, χωρίς να μας απασχολεί η παρουσία του. 


* 
Η ελληνική απόδοση "Σατανάς" προέρχεται από την εβραϊκή "Σατάν" που σημαίνει αντίδικος, αντίπαλος. Πρόκειται για το πολικό αντίθετο του Καλού.









.