FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Οι μεταφυσικες δυναμεις του θεραπευτη Τζον Τσαγκ (Ντι Τζέι) στην Ιαβα. Oι ενεργειες Γιν και Γιανγκ μεσα στο σωμα είναι οι 2 πλευρες του «Τσι». Η τελειοποιηση πανω στον ελεγχο της ενεργειας Τσι μας δινει προσβαση στο κοσμο των πνευματων και σε απιστευτες θεραπευτικες εφαρμογες και υπερφυσικες δυναμεις.







Ο Τζον Τσαγκ δημιουργουσε μια ισχυρη ενεργεια (Τσι) στο σωμα του που την κατευθυνε στα σωματα των ασθενων του. Οι ενεργειες Γιν-θετικο στο ηλιακο πλεγμα του και Γιαγκ –αρνητικο στο περινεο του, όταν συναντιουνται δημιουργουν ηλεκτρισμο. Και αυτό είναι αποτελεσμα του διαλογισμου που κανει κάθε μερα. Μπορει να χρησιμοποιησει το Τσι του για θεραπειες, ακομη και να δημιουργησει αναφλεξη αντικειμενων.

Η ζωή του Τζον Τσανγκ περιγράφεται στο βιβλίο του Κώστα Δερβένη "Ο Άρχοντας των Κεραυνών" (Εκδόσεις Κέδρος, ISBN: 960-04-1828-4).




Ευχαριστω την Καιτη που μου το εστειλε.