FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2008

Επιστημονικές αποδείξεις για τον διαλογισμό.



Μια ομάδα 25 εθελοντών, κάτω από την καθοδήγηση του Swami Prem Yatri, συμμετειχε σε ένα μοναδικό πείραμα όπου χρησιμοποιήθηκε η φωτογράφηση Κίρλιαν για να αποδειχθεί η επίδραση του Δυναμικού Διαλογισμού του Osho στο ενεργειακό σύστημα του ανθρώπου.
Η εφαρμογή Κίρλιαν είναι μια ηλεκτρομαγνητική συσκευή, η οποία μπορεί να προσδιορίσει τις ενεργειακές εκπομπές του σώματος.
Η φωτογράφηση Κίρλιαν των χεριών και των ποδιών μπορεί να δωσει μια καθαρή εικόνα της ενεργειακής κατάστασης ενός ατόμου. Η ευαισθησία της συσκευής επιτρέπει μια συνειδητοποίηση καταστάσεων που δεν έχουν ακόμα εκδηλωθεί στο φυσικό σώμα. Ετσι είναι ένα πολύ μεγάλο βοήθημα στην επαλήθευση των επιδράσεων όλων των ειδών θεραπείας, που βασίζονται στο ενεργειακό επίπεδο.
Το ενεργειακό σώμα και το φυσικό σώμα είναι συνδεδεμένα και ο,τιδήποτε συμβαίνει στο ένα επηρεάζει και το άλλο. Ο διαλογισμός είναι μια ευαίσθητη θεραπεία και φαίνεται στο ενεργειακό επίπεδο πολύ καθαρά ότι διαφορετικοί διαλογισμοί επιδρούν σε διαφορετικά μέρη του σώματος. Ο Δυναμικός διαλογισμός και ο διαλογισμός Κουνταλινι επενεργούν σε όλο το ενεργειακό σώμα.

Ανισορροπίες που υπάρχουν στο ενεργειακό σώμα δημιουργούν ένταση. Πολλά πειράματα με ποικίλες τεχνικές έχουν δείξει ότι ο Δυναμικός διαλογισμός και ο Κουνταλίνι έχουν τη μεγαλύτερη επίδραση σε αυτές τις ανισορροπίες. Το αρχικό πέρασμα στον Δυναμικό συμβαίνει στο δεύτερο στάδιο, την κάθαρση, ενώ στο τρίτο, τεταρτο και πεμπτο στάδιο ενεργεί σε ένα πολύ πιο βαθύ επιπεδο. Εκείνο που είναι πολυ εμφανές είναι ότι στο τελος του διαλογισμού, η ποσότητα και η ποιότητα της ενέργειας είναι διαφορετικές.
Στο πειραμα με τον δυναμικο διαλογισμο φαινεται σε γενικές γραμμές οτι η ποιότητα της ενέργειας ακτινοβολούσε περισσότερο μετά από κάθε πρωινό διαλογισμό. Η αλλαγή αυτή μπορεί να είναι θαυματουργή, όταν όλα τα στάδια γίνονται ολοκληρωτικά. Στην αρχή του πειράματος φωτογραφήθηκε κάθε εθελοντής για να διερευνηθει σε ποιο στάδιο η ενέργεια ήταν μπλοκαρισμένη. Οι διαλογιστες βρήκαν αυτή την πληροφορία πολυ χρήσιμη. Υπάρχουν πέντε βασικά επίπεδα της ενέργειας στην διαδικασία της θεραπείας, και οι συμμετέχοντες που συμπλήρωσαν τις εικοσιμία μέρες πέρασαν σε ένα υψηλότερο επίπεδο. Η αλλαγή αυτή ήταν ολοκάθαρα εμφανής στις φωτογραφίες.



Μπορείς να δει κανεις κενά στην ενέργεια, καθώς επίσης την ποσότητα και την ποιότητα της. Η ποιότητα φαίνεται πιο φωτεινή, λιγότερο σκιερή. Όλα αυτά τα σημάδια μαζί δείχνουν μια συγκεκριμένη δομή. Παίρνοντας διαφορετικές φωτογραφίες ενός ατόμου είναι δυνατόν να γινει αναγνωριση των βασικων δομων που παραμένουν οι ίδιες οτην καθημερινή ζωή. Τα παιδιά δεν έχουν μια σταθερή δομή και η εικόνα τους είναι μια συνεχής ροή που εξηγεί την ικανότητα τους να ξεπερνούν την ασθένεια και το στρες με έναν καλύτερο τρόπο από τους ενήλικες. Ο διαλογισμός μας οδηγεί πίσω, στο ενεργειακό επίπεδο που γνωρίζαμε σαν παιδιά, αλλά αντί να είναι διασκορπισμένο γίνεται τώρα αρμονικό και ολοκληρωμένο.

Σημειωση.

Την 12η μέρα, οι φώτο Κίρλιαν από τα δάκτυλα ποδιών και χεριών εδειξαν μια υψηλή ποσότητα ενέργειας να είναι διαθέσιμη και τα τελευταία μπλοκαρίσματα να είναι ακόμη παρόντα , αλλά στην πορεία για να διαλυθούν. Το κρίσιμο σημείο έχει περάσει και ο διαλογισμός είναι τώρα ευκολότερος.

Την 21η μέρα οι φώτο Κίρλιαν του ίδιου ατόμου εδειξαν τα μπλοκαρίσματα να έχουν εξαφανιστεί και ο γενικός τόνος της ακτινοβολίας να είναι πιο φωτεινός και πιό εκλεπτυσμένος, κανοντας μια στροφή από την ποσότητα στην ποιότητα. Αυτό γίνεται αισθητο στο άτομο σαν μια απαλότερη και πιο χαλαρή κατάσταση ύπαρξης.