FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Κόλαση είναι ο χαμηλότερος αστρικός κόσμος. Ο κίνδυνος των ψυχικών πειραματισμών.




Παρόλο που υπάρχουν πολλά βιβλία τα οποία θα σας ενθαρρύνθουν να ξεκινήσετε τις ψυχικές εμπειρίες και τους πειραματισμούς με το Υπερπέραν, μην το πράξετε. Μην προσπαθήσετε να πετύχετε την επαφή μέχρι να αποκτήσετε κυριότητα πάνω στις σκέψεις και τις επιθυμίες σας. Αυτό είναι το μόνο είδος δεξιοτεχνίας που θα σας κάνει δυνατούς και θα σας προστατεύσει από τον κίνδυνο. Γιατί θα πρέπει να γνωρίζετε το εξής: οι κίνδυνοι που διατρέχετε στον ψυχικό κόσμο είναι πολυάριθμοι, όπως εκείνοι του φυσικού κόσμου, αν δεν είναι περισσότεροι.

Αν, μέσω της αναζήτησης, επιλέξετε να εισέλθετε στον αστρικό κόσμο από περιέργεια, και από την επιθυμία να αποκτήσετε αρμοδιότητες, αυτό θα αποτελέσει πόλο έλξης για οντότητες που θα σας κάνουν πραγματικά κόλαση τη ζωή σας. Γιατί αυτό είναι η κόλαση - ο χαμηλότερος αστρικός κόσμος.

Omraam Mikhael Aïvanhov