FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Επιζητήστε να ειστε μαθητές του εαυτού σας!







Του Διδασκάλου που πάντα φέρουμε μέσα μας και που είναι πολυδιαστασιακός και έχει φανερωθεί στη γη με χιλιάδες μορφές. Του διδασκάλου που γεννήθηκε και υπάρχει μαζί μας, που πριν γεννηθούμε υπήρχε και θα υπάρχει κι όταν το σώμα αυτό δε θα υπάρχει. 
Αγαπήστε τον εαυτό σας και δείξτε κατανόηση γι' αυτό που είστε τώρα!
 Δες έναν ήλιο μέσα από την καρδιά σου να αναδύεται και να πλημμυρίζει όλο σου το σώμα. Χαλάρωσε μέσα στον εαυτό σου, μέσα στο δικό σου κόσμο και εκεί θα βρεις το διδάσκαλο που πάντα σε περιμένει...
 Ενώσου με το φως του Διδασκάλου, νιώσε την προστασία, την Αγάπη Του!
 Δες αυτό που ήσουν και δείξε κατανόηση γι' αυτό που τώρα είσαι...
 Μην κοιτάτε τους ουρανούς για να γνωρίσετε την πηγή της Αληθείας. Οι ουρανοί και οι πήγες είναι μέσα μας. Επιβεβαιώστε όταν ξυπνάτε το πρωί, 
"Είμαι Θεός/α που αιτεί το γυρισμό του/ης". Σε κάθε εκδήλωση σας επιβεβαιώστε, "Είμαι Θεός/α" και τιμήστε την Θεϊκότητά σας με χριστά έργα τιμώντας το Θεό/α, τον εαυτό σας.
 Η αγάπη κάλεσε, καλεί και θα καλεί πάντα την ουσία της που είναι εκδηλωμένη σ' αυτό το πεδίο ύπαρξης με αυτή τη μορφή. Διδάσκαλοι κατά το παρελθόν άλλα και σήμερα φανερώνονται, με αυτή τη μορφή ακριβώς για να βοηθήσουν, να δικαιώσουν, να λαμπρύνουν, να εξελίξουν το πεδίο αυτό, κάνοντας το παράδεισο για όλους μας.
 Ας τιμήσουμε το Φως που μας τιμά, μέσα από τις πράξεις και την Αγάπη μας!
 Εμείς είμαστε αυτοί που περιμέναμε!
 Βρισκόμαστε σε μια εποχή αγωνιας, εξουσίας, αρνητικών σκέψεων και θέσεων. Η εμπειρία της είναι διδασκαλία, δεν πρέπει φυσικά να την αποφύγουμε αλλά μέσα από αυτή να πραγματώσουμε την εσωτερική εποχή. 
 Αυτή η εποχή είναι η καλύτερη για όλους μας.
 Μην πιστευτέ ότι ζούμε σε λάθος εποχή!
 Η γη, μας κάλεσε στο θεραπευτήριο της, μας κάλεσε στην εμπειρία της. 
Ας γευτούμε, ας βιώσουμε αυτήν την εμπειρία και ας την ευχαριστήσουμε γνωρίζοντας όμως ότι η θέση μας είναι στην Ουσία του Πνεύματος.
 Πασχάλης Καζακόπουλος /  Angelic Reiki in Greece