FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Πώς θα σας φαινόταν αν ξαφνικά ανακαλύπτατε ότι οι περισσότεροι δεν είστε γήινοι, ότι οι περισσότεροι δεν είστε αυτόχθονες. Οι περισσότεροι έχετε έρθει από μακρυά, για να ζήσετε αυτή την εμπειρία, για να γεμίσετε απ’ αυτή την εμπειρία. Οτι η μόνιμη παρουσία σας είναι κάπου αλλού και εδώ είναι μία ευκαιρία, ένα ταξίδι που κάνετε. Μία βόλτα κάνετε και θα φύγετε! / Ανώτερη επικοινωνία.








Και τι θα λέγατε, αγαπητοί μας φίλοι, εάν ακούγατε πως ούτε εσείς δεν είστε γήινοι; Ούτε εσείς που διαβάζετε αυτό που λέγεται, ούτε εσείς που το ακούτε, ούτε εσείς που είσθε εδώ παρόντες. Πώς θα φανταζόσασταν αυτή την κατάσταση όπου ξαφνικά ανακαλύπτετε ότι κανένας σας δεν είναι γήινος; Πως όλοι έχετε έρθει εδώ για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, για να ζήσετε μία πολύ συμπυκνωμένη εμπειρία υλικής ζωής, από την οποία θα προκύψουν τεράστια υπαρξιακά οφέλη ατομικά, και τεράστια κοσμικά οφέλη συλλογικά;

Πώς θα σας φαινόταν αν ξαφνικά ξυπνούσατε μέσα στην συνειδητότητά σας και δεν ήσασταν πια στην Γη; Αν στο επόμενο δευτερόλεπτο κάτι γινόταν μέσα στην συνειδητότητά σας και ξέρατε πως η πραγματική σας ζωή συμβαίνει αυτή τη στιγμή σε έναν άλλο πλανήτη ή σε ένα αστρόπλοιο, απ’ όπου κυττάτε τους εαυτούς σας στη Γη, απ’ όπου ρυθμίζετε τις συναισθηματικές, νοητικές και πνευματικές σας εντάσεις και συχνότητες, απ’ όπου κινείτε τα νήματα για τον εαυτό σας στη Γη, ώστε να μπορέσει να ζήσει, να βιώσει, να εισπράξει και να δώσει το μέγιστο των δυνατοτήτων με τις οποίες έχει προικισθεί;

Ίσως αν για τρία δευτερόλεπτα κλείνατε τα μάτια σας αυτή τη στιγμή, να μην σας ήταν καθόλου δύσκολο να δείτε εσάς στη Γη από μία πολυδιαστασιακή οπτική ή από μία μη γήινη οπτική. Και αυτό που ακούτε είναι αλήθεια, γιατί οι περισσότεροι δεν είστε γήινοι. Οι περισσότεροι δεν είστε αυτόχθονες. Οι περισσότεροι έχετε έρθει από μακρυά, για να ζήσετε αυτή την εμπειρία, για να γεμίσετε απ’ αυτή την εμπειρία και με αφορμή αυτή την εμπειρία, να δώσετε, να ενεργοποιήσετε δηλαδή, τις ουσίες μέσα στον εαυτό σας. Αυτό όμως είναι το πιο απαιτητικό.

Με δεδομένο ότι το πέπλο της λήθης σκεπάζει τον νου σας όταν μπαίνετε μέσα στο γήινο πεδίο, όλη η διαχείριση του εαυτού σας από τους πλανήτες σας ή τα αστρόπλοια στα οποία ουσιαστικά είστε, είναι πολύ λεπτοφυής και γίνεται δύσκολα αντιληπτή και ανιχνεύσιμη, όταν είστε μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Φανταστείτε, λοιπόν, τον εαυτό σας να βρίσκεται σ’ έναν άλλο πλανήτη, απ’ όπου κυττάτε την Γη, απ’ όπου κoιτάτε εσάς.

Τώρα φανταστείτε πως εκεί όπου βρίσκεσθε [και κοιτάτε εσάς στη γη], είστε με άλλη παρέα και άλλους φίλους. Αυτά τα οποία συζητάτε είναι το πώς θα καταφέρετε τον εαυτό σας να καταλάβει αυτό που του λέτε, να εμπιστευθεί τις παροτρύνσεις που του δίνετε, να νοιώσει ασφάλεια και βεβαιότητα ώστε να κινηθεί με βάση το πάθος του, ώστε να συνειδητοποιήσει την παροδικότητα της υλικής ζωής την οποία τώρα ζει, ώστε να μην θεωρεί ότι αυτή η υλική ζωή είναι κάτι τόσο σημαντικό, σαν να είναι το τέλος του κόσμου, ώστε να ξεκολλήσει από τον φόβο του θανάτου ή τον φόβο της φτώχειας ή τον φόβο της ανασφάλειας ή τον φόβο των σχέσεων ή τον φόβο της επιτυχίας.

Πώς θα καταφέρετε να κάνετε τον εαυτό σας να μεταφερθεί σε ένα χρονοπλαίσιο συνειδητότητας, αυτό που έχετε στον πλανήτη σας ή στο αστρόπλοιό σας, όπου ο χρόνος είναι τελείως διαφορετικός και όπου είστε μέσα στην απόλυτη βεβαιότητα μιας πολύ μεγαλύτερης διάρκειας ζωής από την γήινη; Πώς θα μεταφέρετε στον εαυτό ότι από εκεί απ’ όπου κυττάτε την γήινη ζωή, αυτή φαίνεται σαν να είναι μία βόλτα, μία διαδρομή γεμάτη ερεθίσματα, όπου εσείς γίνεστε όλο και πιο πλούσιοι ψυχικά, γίνεστε όλο και πιο ουσιαστικοί, όλο και πιο χυμώδεις;

Φανταστείτε τον εαυτό σας στη Γη, αν μπορούσε ν’ ακούσει αυτή την παρότρυνση, να συνειδητοποιήσει την παρότρυνση του αστρικού σας νου, ο οποίος σας θυμίζει την παροδικότητα και την σύντομη διάρκεια της ζωής. Σας θυμίζει ότι μία βόλτα κάνετε και θα φύγετε! Σας θυμίζει ότι δεν είστε εδώ για πάντα, σας θυμίζει ότι η μόνιμη παρουσία σας είναι κάπου αλλού και εδώ είναι μία ευκαιρία, ένα ταξίδι που κάνετε. Έρχεσθε για να το απολαύσετε, έρχεσθε να το ζήσετε, έρχεσθε για να βγείτε από τον φόβο του και να μπείτε στην χαρά του.

Όμως η χαρά αυτού του ταξιδιού, αυτής της εμπειρίας, δεν μπορεί να έρθει σε σας παρά μόνο όταν εσείς μετακινηθείτε συνειδητά μέσα σας και συνδεθείτε μ’ αυτή την διαχρονική, τεράστιας διάρκειας, ζωή. Όχι με την γήινη ζωή, αλλά με την αστρική σας ζωή, όταν δηλαδή εσείς θυμηθείτε ή φλερτάρετε με την ιδέα και την σκέψη πως, στην πραγματικότητα, στην Γη κάνετε μία βόλτα. Τότε γίνεται αντιληπτό πως έχετε πέσει στην παγίδα να θεωρείτε ως σημαντικά, πράγματα που είναι αστεία. Τότε γίνεται αντιληπτό πως έχετε πέσει στην παγίδα, επειδή έχετε ξεχάσει, να θεωρείτε [τα] εφήμερα πράγματα, [ως] κρίσιμης σημασίας, να θεωρείτε ακόμα και γελοία πράγματα ή αστεία πράγματα, πολύ ουσιώδη. Τότε ξαφνικά θα ξυπνούσατε από αυτόν τον φόβο, από αυτόν τον εφιάλτη.

Αγαπητοί φίλοι, όσο είσθε κολλημένοι μέσα στην πραγματικότητα του ταξιδιού και θεωρείτε ότι αυτό είναι η αιωνιότητα, δεν μπορείτε να φέρετε ούτε ελευθερία ούτε χαρά, αλλά ούτε και δημιουργικότητα στον εαυτό σας. Ποιος μπορεί να ανοίξει στην δημιουργικότητα και να ακολουθήσει το πάθος που έχει η δημιουργικότητα, όταν η μία στις δύο σκέψεις του αφορά υλικούς φόβους; Επομένως, όταν η μία στις δύο σκέψεις του είναι αγκυρωμένη στην ψευδαίσθηση ότι το υλικό είναι μόνιμο, και μέσα στην ψευδαίσθηση ότι το αστρικό είναι εφήμερο, τότε είναι τελείως αντεστραμμένα τα δοχεία μέσα στην συνειδητότητα.
 
Και τα λέμε όλα αυτά σήμερα με αφορμή τις μεγάλες αλλαγές που συμβαίνουν αυτόν τον καιρό, πάνω στις χορδές του χρόνου που αφορούν την Γη και την ανθρώπινη φυλή. Οι μάστερς του χρόνου βρίσκονται σε πλήρη απασχόληση αυτή την περίοδο στην Γη. Έχουν έρθει από διάφορα συστήματα πραγματικότητας, γιατί καθένας είναι μάστερ διαφορετικών συχνοτήτων χρόνου και διαφορετικών λειτουργιών χρόνου. Μπορεί για σας ο χρόνος να είναι ένα μέγεθος, μία έννοια, όμως μέσα στο αστρικό σύμπαν, μέσα στην πολυκοσμικότητα της ζωής, ο χρόνος δεν είναι [ούτε αποτελεί] ένα μέγεθος. Οι παράμετροί του είναι αμέτρητοι, και διαφορετικοί μάστερς του χρόνου ειδικεύονται σε διαφορετικές «φέτες» του χρόνου και σε διαφορετικές ιδιότητες του χρόνου και σε διαφορετικές ποιότητες του χρόνου.

Στην πραγματικότητα ο χρόνος είναι σαν ένας στρόβιλος στον οποίον μπορείς να φορτώσεις επάνω ή να [τον] εξοπλίσεις με όλα όσα θεωρείς σημαντικά μέσα στην συνειδητότητά σου. Φυσικά χρειάζεται μία πολύ υψηλή συνειδητότητα. Φυσικά χρειάζεται μία πολύ υψηλή επίγνωση και μία σύμπνοια με τις συμπαντικές χορδές της ενέργειας. Φυσικά χρειάζεται να γνωρίζεις πολύ καλά τι φορτίζεις και τι φορτώνεις πάνω στην χορδή του χρόνου.

Αυτή την περίοδο στην Γη, η οποία και το 2011 θα συνεχίσει να αλλάζει, ήδη έχει ξεκινήσει μία τεράστια αναπροσαρμογή των χορδών του χρόνου, που διατρέχουν το ενεργειακό πεδίο της Γης. Αυτό τι σημαίνει;

Αυτό σημαίνει πως οι αισθήσεις του χώρου και του χρόνου θα αρχίσουν να έχουν μεγάλες διακυμάνσεις μέσα στην συνειδητότητά σας.  Αυτό σημαίνει πως ο χώρος θα πάψει, σταδιακά, να είναι τόσο στατικός όσο τον αντιλαμβάνεσθε αυτή την στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι η δική σας σύνδεση με τους χώρους και τον χρόνο σας θα διαφοροποιηθεί, αλλά αυτό σημαίνει και πολλά άλλα πράγματα.

Η φόρτιση μέσα στις χορδές του χρόνου αλλάζει, προκειμένου να μπορέσει να φέρει τους αστρικούς χρόνους πιο κοντά στον γήινο, πιο κοντά στους χρόνους της γήινης συνειδητότητας. Όχι πιο κοντά στους χρόνους του ημερολογίου σας, [μά] πιο κοντά στον χρόνο της γήινης συνειδητότητας, δηλαδή η γήινη και η ανθρώπινη συνειδητότητα να μπορούν να είναι σε μία καλύτερη ροή με τον αστρικό χρόνο του εαυτού σας.

Αυτό σταδιακά θα αρχίσει να αποδεσμεύει το μυαλό σας από την ταύτισή του με τον υλικό χρόνο, με όλα αυτά τα οποία του φαίνονται αιώνια [ενώ είναι εφήμερα]. Και παρ’ ότι όλοι γνωρίζετε ότι είναι απόλυτα εφήμερα και παρ’ ότι όλοι γνωρίζετε πως δεν θα φύγετε με ο,τιδήποτε υπάρχει πάνω σ’αυτόν τον κόσμο, [αλλά] θα φύγετε ως αυτό που ήσασταν, είστε και θα έχετε γίνει, παρ’ όλα αυτά η διαφοροποίηση των χορδών του χρόνου δεν είναι ακόμη επαρκής ώστε να διευκολύνει την απελευθέρωση της συνειδητότητάς σας προς τον αστρικό χρόνο της ύπαρξής σας.
 
 
……………………………………………………………………………
……………………………………………………………………………
 


Αυτά τα απλά πράγματα συμβαίνουν στη Γη και σεις κάθεστε τώρα στις καρέκλες σας και αναρωτιέστε τι νόημα έχει η ζωή σας και είναι απίστευτο ότι, ενώ αυτά συμβαίνουν αυτή τη στιγμή γύρω σας, εσείς ψάχνετε να βρείτε ενδιαφέρον στο τι είπε ο τάδε πολιτικός εχθές και τι θα πει αύριο. Νομίζουμε ότι είναι πολύ πιο ενδιαφέρον να διευρύνετε τον εαυτό σας να ασχοληθεί αληθινά με ουσιαστικές πληροφορίες.

Δεν νομίζουμε ότι θα κάνει καμμία διαφορά στο μέλλον της ζωής σας το τι λέει ο κάθε οικονομολόγος, φοροτεχνικός και πολιτικός. Απ’ την άλλη όμως νομίζουμε ότι είναι πολύ ουσιαστικό πια να διευρύνετε τον εαυτό σας στις κοσμικές επιστήμες, να διευρύνετε το νου σας σε καινούργια πλαίσια, σ’ αυτά που αληθινά είναι η μαγεία της Γης, σ’ αυτά που αληθινά πυροδοτούν το πάθος σας για να ζείτε πάνω στη Γη.

Ποιος ενδιαφέρεται για την δήλωση του τάδε Υπουργού ή του τάδε τυχάρπαστου φοροτεχνικού πάνω στη Γη; Κανείς, πραγματικά κανείς. Ούτε εσείς οι ίδιοι στην ουσία δεν ενδιαφέρεστε.

Σας λέμε όμως ότι παθιάζεστε όταν αρχίζετε και καταλαβαίνετε την λειτουργία της συμπύκνωσης του χρόνου. Σας λέμε πως οι δυνατότητες του χρόνου και η λειτουργία του είναι κάτι που παθιάζει και πάρα πολλούς άλλους μέσα στο σύμπαν. Το πώς μπορείτε να καμπυλώσετε τον χρόνο και να αλλάξετε την ροή των πληροφοριών, το πώς μπορείτε να φορτώσετε πληροφορίες μέσα σε μία κάψουλα χρόνου και πώς μπορείτε να κωδικοποιήσετε την χρονοκάψουλα ώστε να ανοίξει τις πληροφορίες μόνο σε κάποια συγκεκριμένη στιγμή... Αυτά είναι απόλυτα ενδιαφέροντα!!!

Αγαπητοί φίλοι είναι ενδιαφέροντα, γιατί αυτά κάνουν την διαφορά στην εμπειρία σας. Γιατί αυτά κάνουν την διαφορά σ’ αυτό που είναι η ζωή σας εκεί, στην Γη, γιατί αυτά κάνουν την διαφορά στην ικανότητα του νου σας να αντιλαμβάνεται, να επεξεργάζεται και να συγκινείται (να συν-κινείται), αυτά κάνουν ουσιαστική διαφορά για την ενεργοποίηση της αληθινής σας δημιουργικότητας, του δημιουργικού σας πάθους και της ευρηματικότητας και επινοητικότητας σας μέσα στην πραγματικότητα.

Ποιος θα θυμάται μετά από μερικούς μήνες τι δήλωσε ο κύριος Χ πριν από έξι μήνες, κάπου; Και μετά, αγαπητοί φίλοι, από πενήντα χρόνια, τι αξία θα έχουν τα γεγονότα που συμβαίνουν τώρα; Όμως, την επόμενη μέρα κιόλας, από την μέρα που εσείς θα αρχίσετε να εντρυφείτε πιο πολύ και να τρέφεστε πιο πολύ με ουσιώδεις πληροφορίες, η επόμενη μέρα θα έχει διαφορά! Σήμερα, αν καθήσετε να διαβάσετε κοσμικά ημερολόγια και να καταλάβετε δύο μικρά πράγματα του κοσμικού χρόνου, η αυριανή σας μέρα, (για να μη σας πούμε η επόμενή σας στιγμή), θα έχει διαφορά για σας στη ζωή σας και για τους άλλους.

Είστε δημιουργικά όντα, πλασμένα με φως δημιουργίας και με φωτιά δημιουργίας. Έχετε ανάγκη να διευρύνεστε, έχετε ανάγκη να γνωρίζετε περισσότερο, έχετε ανάγκη ο νους σας να γεμίζει με ουσιώδη ερεθίσματα. Έχετε ανάγκη να μην βάζετε σκουπίδια μέσα στον νου σας που οδηγούν [σε] αδιέξοδα, έχετε ανάγκη  να επιλέξετε μέσα στον νου σας να φορτώνονται πληροφορίες που οδηγούν σε διεύρυνση, που αλλάζουν τις συνδέσεις στον νου σας. Αυτό είναι μία υπαρξιακή ανάγκη σας.

Δεν αποφασίσατε, ενώ ήσασταν μία χαρά στον πλανήτη σας, ή στο αστρόπλοιό σας, να έχετε ένα μέρος της ενέργειάς σας στη Γη απλώς για να το βλέπετε να ζει δυστυχισμένο ή σε αδιέξοδο. Όταν πήρατε τις αποφάσεις και σχεδιάσατε τα σχέδια της ζωής σας, ο λόγος που τα σχεδιάσατε ήταν η δημιουργικότητα. Ήταν η ευκαιρία, μέσα στον τρισδιάστατο κόσμο να κάνετε άλματα συνειδητότητας, να μπορέσετε να αντιληφθείτε τις λειτουργικές δυνάμεις του σύμπαντος. Να παράγετε δημιουργική ενέργεια. Να εμπνεύσετε και να εμπνευστείτε. Να τραγουδήσετε το τραγούδι που τραγουδά η ψυχή σας: Το τραγούδι της Δημιουργίας!

Ο,τιδήποτε άλλο σας δηλητηριάζει. Ο,τιδήποτε άλλο [με το οποίο] τρέφεστε, σας κάνει να νοιώθετε ψεύτες. Ψεύτες απέναντι στον εαυτό σας. Σας φέρνει σε ασυμφωνία με αυτό που αληθινά είστε.  Γιατί, αγαπητοί φίλοι, αν αυτά που κάνετε και κάνατε σας έφερναν σε συμφωνία με αυτό που είστε, δεν θα υπήρχε καμμία δυσαρμονία. Είναι λοιπόν προφανές πως λείπει η έμπνευση, λείπετε εσείς, πραγματικά, απ’ την εξίσωση! Λείπει η συνειδητή επίγνωση ότι αποφασίσατε και σχεδιάσατε μια ζωή και μεταφέρατε δημιουργική ενέργεια σ’ αυτήν, προκειμένου να ζήσετε την χαρά της ανακάλυψης της δημιουργικότητάς σας. Προκειμένου μέσα στην τρίτη διάσταση να σπάσετε φράγματα μέσα στον νου. Προκειμένου να γίνετε πηγή έμπνευσης, πηγή μελωδίας! Προκειμένου να ζήσετε χορεύοντας στα πεζοδρόμια! Προκειμένου να συσχετισθείτε με το κοσμικό σύμπαν ενώ είστε μέσα σε μία βιολογία.

Κάθε επιστήμη αυτή τη στιγμή στη Γη κρύβει ένα κοσμικό μεγαλείο. Και σεις είστε αυτοί οι οποίοι ζουν την εποχή όπου οι κοσμικές πληροφορίες αρχίζουν και κατακλύζουν την Γη. Οι επιστήμες σας θα αλλάξουν. Οι τεχνικές των επιστημών σας θα αλλάξουν. Οι επιστημονικές μέθοδοι θα αλλάξουν. Οι τρόποι εκπαίδευσης στα σχολεία θα αλλάξουν. Η ύλη των σχολείων θα αλλάξει. Τίποτα δεν θα μείνει ίδιο. Και σεις είστε εκεί παρόντες την ώρα που όλα αυτά ξεκινούν!

Δεν νομίζετε ότι θα ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον να ασχοληθείτε με τις χορδές του χρόνου [επί παραδείγματι]; Να σκεφθείτε πώς θα μπορούσε ένα δευτερόλεπτο χρόνου να χωρέσει ένα πακέτο πληροφοριών μιας ζωής; Και πώς αυτό το δευτερόλεπτο του χρόνου με τις πληροφορίες που αφορούν μία προηγούμενη ζωή σας θα μπορούσε να έχει τοποθετηθεί σε ένα συγκεκριμένο σημείο μέσα στο ενεργειακό σας πεδίο; Και πώς το ενεργειακό σας πεδίο συνδέεται με ένα αντίστοιχο συγκεκριμένο σημείο στο πεδίο της Γης; Πώς το μεταβατικό πεδίο ανάμεσα στο τρίτο και το δεύτερο συγχρονίζεται και δίνει την άδεια στην πληροφορία να μεταφερθεί μέσα στην συνειδητότητά σας;

Δεν θα ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον να έχετε υψηλότερη γνώση πάνω σ’ αυτά που ουσιωδώς αφορούν εσάς και την ζωή σας; Που ουσιαστικά αφορούν την χαρά του εαυτού σας; Που ουσιαστικά αφορούν την δημιουργική δύναμη μέσα στην ζωή; Ποιος έχει ανάγκη από άλλη μία λογιστική ανάλυση; Και ποιος μπορεί να γίνει ευτυχισμένος αθροίζοντας αριθμούς; Δεν γνωρίζουμε κανένα τέτοιο ον στο σύμπαν! Ούτε αυτοί οι οποίοι εξουσιάζουν την συνειδητότητα της Γης δεν είναι ευτυχισμένοι! Δεν υπάρχει ευτυχισμένο ον στο σύμπαν, που το μόνο που κάνει είναι να αθροίζει αριθμούς, και κάθε μέρα να κάνει μικρούς ισολογισμούς. Δεν μπορεί να προκύψει ούτε δημιουργικότητα ούτε ευτυχία έτσι.

Αν είστε πάνω στην Γη, βρίσκεστε στον Παράδεισο. Βρίσκεσθε μέσα στην Εδέμ. Έχετε δυνατότητα να επινοήσετε, να συλλάβετε, να διευρύνετε, να παράγετε, να δημιουργήσετε. Αυτός είναι ο στόχος της ζωής σας. Η χαρά! Κι αυτό είναι το μόνο ουσιώδες που μπορεί να σας κινητοποιήσει για να αλλάξετε ψυχολογία και ψυχισμό. Για να βγείτε από την ψυχοτροπική χειραγώγηση. (σημ.: εννοουν τους αεροψεκασμους)

Η ψυχοτροπική χειραγώγηση στηρίζεται στο ότι εσείς πιστεύετε ότι η υλική σας ζωή είναι αιώνια. Στηρίζεται στο ότι συνεχίζετε να εμμένετε στην ψευδαίσθηση πως αυτό που ζείτε με το σώμα σας θα είναι για πάντα. Συνεχίζει η ψυχοτροπική χειραγώγηση να στηρίζεται στην αγαπημένη καραμέλα της ανθρωπότητας πως δεν υπάρχει θάνατος και παρ’ ότι όλοι γνωρίζετε πως το βιολογικό σώμα θα εκλείψει, κανένας δεν θέλει συνειδητά να σκεφθεί τι σημαίνει αυτό. Τι αληθινά σημαίνει αυτό! Κανένας δεν θέλει συνειδητά να επιτρέψει στον αστρικό χρόνο του εαυτού του να ρεύσει μέσα του.

Χρειάζεται οι αστρικοί σας εαυτοί να κάνουν απίστευτα κόλπα για να σας πείσουν ή να σας «ψήσουν» να το σκεφτείτε, για να σας κάνουν να δείτε θετικά και ευχάριστα την απελευθέρωσή σας. Όσο είστε μέσα στην ψευδαίσθηση ότι ο γήινος χρόνος θα είναι εκεί για πάντα, και όσο αρνείσθε να συνειδητοποιήσετε πως η βιολογία σας είναι προσωρινό όχημα, θα είστε εγκλωβισμένοι σε αδιέξοδο και χειραγωγημένοι.

Δεν μπορείτε να φέρετε την ροή του  ανώτερού σας εαυτού όταν πιστεύετε πως αυτό που ζείτε εκεί [στη Γη] είναι το αιώνιο, και αρνείσθε να συνειδητοποιήσετε την προσωρινότητα του «οχήματος» που δημιουργήσατε, για να έχετε κάποια εμπειρία [στη Γη]. Πώς θα αισθανθείτε το μεγαλείο του δικού σας ανώτερου εαυτού; Πώς θα αισθανθείτε τι σημαίνει να είσαι ελεύθερος μέσα στην βιολογία; Πώς θα πάρετε αποφάσεις και θα κάνετε επιλογές που θα φορτίσουν τις ενεργειακές σας ίνες με ασφάλεια; Πώς [άραγε]; Μόνο με τα κόλπα που κάνουν οι αστρικοί σας εαυτοί, με τις τεχνικές, που εσείς οι ίδιοι ενεργοποιείτε από αλλού, για να σας σπρώξετε και να σας ξεκουνήσετε! Μία τέτοια τεχνική είναι αυτά που ακούσατε σήμερα!

Και εξηγούμε: Είναι οι αστρικοί σας εαυτοί, οι οποίοι συμφώνησαν με μάς, ότι αυτά ήταν που χρειαζόταν σήμερα να έρθουμε να πούμε. Αυτό είναι ένα από τα κόλπα που εσείς αστρικά κάνετε. Κοιτάτε τους εαυτούς σας, κοιτάτε τους υπόλοιπους, βλέπετε σε ποιούς θ’ απευθυνθεί ένα μήνυμα και συμφωνείτε στο τι είναι αυτό που χρειάζεται να έρθουμε για να πούμε σε σας, για να πάτε πιο κοντά σε σας, που στείλατε το μήνυμα. Δεν είναι πολύ ενδιαφέρον; Και σχεδιάζετε τα κόλπα, και φροντίζετε γι’ αυτούς που θα τα εκτελέσουν και είστε οι παραλήπτες τους!

Αγαπητοί μας φίλοι, είστε και η αρχή και το τέλος της δημιουργικής γραμμής, αφού είστε μέρη της Πηγής και είστε και οι ενσαρκώσεις, (οι βιολογίες), που ζουν τα σχέδια της Πηγής. Όσο πιο πολύ συμφιλιωθείτε με την απελευθερωτική ιδέα της προσωρινότητας της βιολογίας σας και όσο πιο πολύ εξοικειωθείτε με την αστρική αίσθηση του εαυτού σας, που μπορεί να προβάλλεται σε διαφορετικούς χρόνους και χώρους, που είναι πέρα από τα δεσμά της γήινης πεποίθησης του γραμμικού [χρόνου], τόσο πιο ελεύθεροι θα νοιώθετε και χαρούμενοι. Τόσο πιο πολύ θα μπορείτε να ζείτε μέσα σ’ αυτήν την πραγματικότητα και να την απολαμβάνετε. Και τόσο πιο πολύ  θα είστε σ’ αυτό που διαδραματίζεται, χωρίς να είστε αυτό που διαδραματίζεται.  Και όταν δεν είστε αυτό που διαδραματίζεται, τότε έχετε και την μέγιστη επίδραση σ’ αυτό!

Μέχρι την επόμενη φορά ελπίζουμε να [σας] είναι πολύ πιο φιλικές οι έννοιες του χρόνου και οι χορδές του χρόνου και ευχόμαστε να μπορέσετε να συμφιλιωθείτε με την ιδέα του σχεδίου αυτής της ζωής και της παροδικότητας αυτής της εμπειρίας. Σας ευχόμαστε να μπορέσετε να ζήσετε την εμπειρία της παροδικότητας, με απόλυτη επίγνωση για την παροδικότητα. Γιατί αυτό θα αποκαταστήσει, μέσα στον νου, την καρδιά και την ψυχή σας, την πραγματικότητα στις σωστές της ισορροπίες. Και μέχρι την επόμενη φορά, αγαπητοί φίλοι, όλα αυτά σας ευχόμαστε να τα ζήσετε με χαρά και ειρήνη.

Και έτσι είναι.
 
 
© 2010 Χαριτίνη Χριστάκου, Γιώργος Κελαϊδίτης - http://www.kryon.gr/timemasters.htm