FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Η νέα διαμόρφωση του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου της γης, ανταποκρίνεται στις έντονες ενέργειες που έρχονται από το διάστημα και συνοδευεται από ενα πακέτο συμπτωμάτων τοσο σε σωματικο, οσο και σε συνειδησιακο επιπεδο. / Αποσπασμα απο channeling








Σας δίνουμε μια επισκόπηση της τρέχουσας πλανητικής κατάστασης έτσι όπως την αντιλαμβανόμαστε.

Το μαγνητικό πεδίο της γης βρίσκεται σε διαταραχή ή σε κάποιου είδους μορφοποίηση. Αυτό πραγματοποιείται σε πολλές διαστάσεις , και η καθαρή επίδραση είναι τα αυξημένα ενεργειακά κύματα στο εύρος ή τη δύναμη του μαγνητικού πεδίου.

Αυτή η μορφοποίηση του γήινου μαγνητικού πεδίου είναι όπως ένα κύμα που υψώνεται και βυθίζεται πολύ γρήγορα. Οι ταλαντώσεις είναι λεπτοφυείς αλλά ευδιάκριτες.

Αυτό έχει μια πολύ παράξενη επίδραση επάνω στην ανθρώπινη συνείδηση, και συγκεκριμένα στη βιολογική σας εμπειρία.

Πολλοί άνθρωποι βιώνουν μια αύξηση της εξάντλησης και κόπωσης.

(Όπως έχουμε αναφέρει, αυτά τα συμπτώματα προκαλούνται επίσης από τις μετακινήσεις των ενεργειών ερχόμενες από το βαθύ διάστημα καθώς περνούν μέσω του γαλαξία σας και του ηλιακού συστήματος σας.)

Αλλά αυτή η διαταραχή είναι διαφορετικού είδους. Προκαλείται από το ίδιο το μαγνητικό πεδίο, το οποίο ανταποκρίνεται στις έντονες ενέργειες που έρχονται από το διάστημα. Είναι η απάντηση του λειωμένου πυρήνα της ίδιας της γης σας, και το μαγνητικό πεδίο κάνει μια 'συνομιλία' με το κοσμικό γίγνεσθαι, εάν επιθυμείτε να το κατανοήσετε με αυτόν τον μεταφορικό τρόπο.


Τώρα, η επιστήμη σας δεν βλέπει τα πράγματα κατά αυτόν τον τρόπο, αλλά από την προοπτική μας, το μαγνητικό πεδίο έχει μια συνομιλία με αυτούς τους κοσμικούς επισκέπτες, τις ενέργειες από το βαθύ διάστημα, οι οποίες είναι, από τη φύση τους καταλύτες για την πνευματική εξέλιξη.

Ένα άλλο πακέτο συμπτωμάτων που σχετίζονται απ'ευθειας με τις διαταραχές του μαγνητικού σας πεδίου γίνονται αντιληπτές στο πως διατηρείτε την βραχυπρόθεσμη μνήμη-επειδή η μνήμη είναι μια λειτουργία συσχετισμού των μαγνητικών πεδιων του νευρικού συστήματός σας και αυτων της γης.

Ο εγκέφαλός σας επεξεργάζεται τις πληροφορίες μέσω του λεπτοφυών βαρυτικών και μη-βαρυτικών πεδίων της δομής του- και έτσι επηρεάζεται άμεσα από τις διακυμάνσεις στο γήινο μαγνητικό πεδίο.

Κατά συνέπεια μπορείτε να αναμένετε μια αύξηση ανωμαλιών της βραχυπρόθεσμης μνήμης. Βρίσκετε τον εαυτό σας να εκφράζει μια σκέψη και ξαφνικά οι λέξεις δεν σας έρχονται ή ανακατεύετε λέξεις που δεν παράγουν συντακτικό νόημα.

Ενώ σε μερικές περιπτώσεις αυτό είναι το σημάδι μιας διαταραχής του εγκεφάλου, θα βρείτε αυτό να συμβαίνει μέσα στο συνολικό πληθυσμό και μάλιστα σε ένα αυξανόμενο ποσοστό.

Οι κλιμακώσεις στις συλλογικές δυσλειτουργίες της βραχυπρόθεσμης μνήμης θα οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Αυτή η κατάσταση είναι μια ευκαιρία ή μια κατάρα, ανάλογα με το πώς την αντιλαμβάνεστε και την επεξεργάζεστε.

Είναι η ευκαιρία να δείτε μέσω του διανοητικού πλέγματος της ίδιας της δημιουργίας σας. Με αυτό εννοούμε ότι το μυαλό σας είναι πλέον ανίκανο να συνεχίσει να ‘πλέκει' τις ιστορίες του με τους συνήθεις τρόπους του, όποτε έχετε μια ευκαιρία να δείτε μια αναλαμπή πραγματικοτήτων πίσω από την κουρτίνα (της αντίληψης).

Είστε αυτοί που έχουν δημιουργήσει την κουρτίνα, και αυτό το έχετε κάνει για να διαχωρίσετε τον εαυτό σας από τα πράγματα που δεν επιθυμείτε να δείτε ή να βιώσετε άμεσα, ή σε μερικές περιπτώσεις αυτά που άλλοι δεν επιθυμούν να δείτε ή να δοκιμάσετε άμεσα. Αναφερόμαστε εδώ στους ‘αόρατους' χειραγωγούς της συλλογικής πραγματικότητας σας (συμφωνημένης πραγματικότητας) -αυτούς που κρατούν τα οικονομικά και πολιτικά ηνία της δύναμης.

Σας έχουμε πει και πάλι ότι υπάρχουν δυνάμεις στον πλανήτη σας που αντιστέκονται ενεργά στην ώθηση για πνευματική εξέλιξη. Έχουν επενδύσει πολλά στη διαιώνιση των ψεμάτων τους μέσω της χειραγώγησης των πληροφοριών με απώτερο στόχο να σας έχουν κάτω από τον έλεγχο τους.


Η εργασία τους όμως γίνεται τώρα όλο και δυσκολότερη.





Η εργασία τους γίνεται όλο και δυσκολότερη επειδή η διαταραχή του μαγνητικού πεδίου προκαλεί κενά στη δημιουργία των διανοητικών πραγματικοτήτων που προβάλλονται από το ανθρώπινο μυαλό. Αυτοί- εννοώντας όλους όσοι επιθυμούν να σας ελέγχουν και να σας χειραγωγούν - έχουν απεριόριστους πόρους στην διάθεση τους, και τους χρησιμοποιούν όλους. Αλλά δεν μπορούν να ελέγξουν το μαγνητικό πεδίο της γης! Και για αυτό το γεγονός, να είστε βαθιά ευγνώμονες.

Η δύναμη που επιδρά επάνω στο μαγνητικό πεδίο της γης βρίσκεται πολύ έξω από την σφαίρα επιρροής τους. Αναμένουμε, σύμφωνα με την γνώση που έχουμε για την υπερ-διαστατική φυσική, ότι οι διαταραχές του μαγνητικού πεδίου σας πρόκειται να αυξηθούν κατά τη διάρκεια των επομένων ετών.

Όσοι από εσάς είναι ευαίσθητοι στις ενέργειες το αισθάνονται πιο έντονα προς το παρόν, αλλά υποψιαζόμαστε ότι στα επόμενα δύο έως τρία έτη οι περισσότεροι άνθρωποι θα επηρεαστούν από αυτό με τέτοιο τρόπο ώστε να το αναγνωρίζουν συνειδητά, ακόμα κι αν δεν γνωρίζουν το γιατί.

Έχουμε μερικές προτάσεις για να χειριστείτε την κατάσταση.

Η πρώτη πρότασή μας είναι η ευκολότερη. Περιλαμβάνει την κατανόηση της σύνδεσής σας με τον πυρήνα της ίδιας της γης. Σαν ενεργειακή οντότητα, επιπρόσθετα με την σάρκα και το αίμα σας, μπορείτε να διαμορφώσετε μια συνειδητή ενεργειακή σχέση με τον πυρήνα της γης.

Αυτή η κατανόηση, ή σημείο αναφοράς, είναι ότι είστε συνδεμένοι και περιβάλλεστε από το γήινο μαγνητικό πεδίο. Δημιουργώντας ένα νοητικό συντονισμό με τον πυρήνα της γης (την γεννήτρια παραγωγής του γήινου μαγνητικού πεδίου), σταθεροποιείστε ενεργειακά.

Η γη, ως συνειδητή οντότητα, μπορεί να αποκαλυφθεί σε σας με τρόπους που είναι δύσκολο να περιγραφούν, επειδή ο πολιτισμός σας δεν έχει μια γλώσσα για αυτό.

Και έχετε χειραγωγηθεί και ελεγχθεί έτσι ώστε να διασφαλισθεί ότι δεν έχετε καμία σχετική επίγνωση, διότι αυτή η γνώση θα μπορούσε να είναι η μεγαλύτερη δύναμη σας.

Μπαίνοντας σε συντονισμό με τον πυρήνα της γης ,αναγνωρίζετε και κατανοείτε συνειδητά ότι η γη είναι επίσης μια ζωντανή συνειδητή οντότητα.

Μέσω αυτού του συντονισμού, λαμβάνετε ένα είδος ενεργειακής σταθερότητας - ακόμη και εν μέσω του αυξανόμενου χάους στον πλανήτη.

Αυτή η νέα διαμόρφωση του μαγνητικού πεδίου της γης, έχει σαν συνέπεια να «συνέρχεστε»,σαν να λέμε, να είστε λιγότερο ελεγχόμενοι, λιγότερο « χειραγωγημένοι » από εκείνες τις δυνάμεις που ελέγχουν το ρεύμα σκέψης της ανθρωπότητας μέσω της παραπληροφόρησης, της χειραγώγησης και του νοητικού ελέγχου.

Με άλλα λόγια, η διαμόρφωση μιας άμεσης συνειδητής σχέσης με το γήινο πυρήνα παρακάμπτει πολλές από τις επιδράσεις αυτών που αποκαλούμε αντι-επιβιωτικών τεχνολογιών.

Εάν το επιθυμείτε, και επιπλέον του συνειδητού συντονισμού με τον πυρήνα της γης, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε τον πρανικό σας σωλήνα, ένα λεπτοφυές ενεργειακό κανάλι που ξεκινάει επάνω από το κεφάλι σας, και μέσω του κέντρου του σώματός σας καταλήγει μέσα στην γη. Αυτό το κανάλι, μπορεί να επεκταθεί βαθιά μέσα στη γη, στον ίδιο τον πυρήνα, και επίσης επάνω από το κεφάλι σας στα βάθη του διαστήματος. Με αυτήν την μέθοδο δεν χρειάζεται να επεκτείνετε το κανάλι πέρα από την κορυφή του κεφαλιού σας. Άντ' αυτού, το επεκτείνετε μόνο προς τον πυρήνα της γης.

Αλλά το ουσιαστικό πράγμα ,δεν έχει τόσο να κάνει με την επέκταση του καναλιού-συνδέσμου μέσα στην γη. Το ουσιαστικό πράγμα είναι να κατανοήσετε ότι είστε συντονισμένοι με τον πυρήνα της γης απλά αναγνωρίζοντάς το. Αυτό θα σας μεταδώσει μια αίσθηση σταθερότητας ακόμη και στη μέση του αυξανόμενου χάους.

Θα ξυπνήσει τις αισθήσεις σας. Θα σας φέρει στη μεγαλύτερη συνειδητή σχέση με την γη. Και, πρέπει να σας προειδοποιήσουμε, ότι θα «ξε-υπνωτιστείτε», θα είστε λιγότερο ελεγχόμενοι. Και θα δείτε το δίχτυ των εξυφασμένων ψεμάτων γύρω σας πιο καθαρά!

Η δεύτερη πρόταση περιλαμβάνει την ανάπτυξη μιας συνειδητής σχέσης με τον πυρήνα του γαλαξία.

Ουσιαστικά, καταλάβετε ότι μπορείτε να είστε συντονισμένοι με τον πυρήνα του γαλαξία, ο οποίος είναι μια μαύρη τρύπα, και ότι με παρόμοιους τρόπους, όντας συντονισμένοι με τον πυρήνα της γης, μπορείτε να σταθεροποιηθείτε σε σχέση με τον γαλαξία.

Εάν είστε ικανοί για αυτό, απλά ακούγοντας ή διαβάζοντας, αυτή την περιγραφή θα ενεργοποιήσει την γνώση μέσα σας πως γίνεται αυτό. Δεν είναι μια σύνθετη υπόθεση. Είναι αρκετά απλό, αλλά απαιτεί την κατανόηση ότι ένα μέρος σας δεν είναι περιορισμένο από τις χώρο-χρονικές συντεταγμένες του φυσικού σας σώματος.

Απαιτεί την κατανόηση ότι η συνείδηση μπορεί να επεκταθεί στιγμιαία, οπουδήποτε στο χρόνο και στο χώρο, και με την επέκταση της συνείδησής σας στο γαλαξιακό πυρήνα, σταθεροποιείστε σε σχέση με τον γαλαξία.

Το ιδανικό είναι να είστε συντονισμένοι με τον γήινο πυρήνα και τον πυρήνα του γαλαξία ταυτόχρονα.

Κατόπιν θα είστε σε θέση να «καβαλήσετε» τα κύματα της ενέργειας από το βάθος του διαστήματος με μεγαλύτερη ικανότητα κυριαρχίας επάνω τους.

Αλλά, πάλι, σας προειδοποιούμε ότι αυτό θα σας καταστήσει λιγότερο ελεγχόμενους, δυσκολότερο να υποβληθείτε σε υπνωτισμό, και τότε μπορείτε να έχετε την πολύ περίεργη εμπειρία της αφύπνισης ενώ πολλοί γύρω από σας είναι ακόμα κοιμισμένοι. Το τι θα κάνετε με αυτήν την συνειδητοποίηση είναι, φυσικά, θέμα επιλογή σας και αφορά την δυνατότητα ανταπόκρισης σας στα νέα δεδομένα.

 Πηγη