FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

«Η θεϊκή μας φύση και οι ενέργειες»





.

Σκεφθείτε έναν κύκλο και το θεϊκό σας εαυτό στο κέντρο του κύκλου. Εσείς, σαν άνθρωπος αρχικά βρίσκεστε στη περιφέρεια του κύκλου. Σας έχουμε ξαναπεί ότι ο Θεός που είστε, η θεϊκή σας φύση δεν είναι ενέργεια. Ο Θεός είναι αγάπη και η αγάπη δεν είναι ενέργεια, η αγάπη απλά είναι. Η ενέργεια, εν-έργο όπως λέει και η ίδια η λέξη δεν είναι ο Θεός, αλλά οι δημιουργίες του Θεού. Ο Θεός δεν είναι και δεν μπορεί να είναι έργο. Όλα στο Σύμπαν είναι ενέργειες, όλα στο Σύμπαν είναι δημιουργίες του Θεού και ο Θεός εμποτίζει όλες του τις δημιουργίες με την ελευθερία που είναι αγάπη!

Εσείς όπως είπαμε βρίσκεστε στην περιφέρεια του κύκλου και σε μια τώρα στιγμή ο θεϊκός σας εαυτός εκφράστηκε και δημιούργησε πολλές ενσαρκώσεις ταυτόχρονα, δηλαδή δημιούργησε ενέργειες. Καθώς σας δημιούργησε ο θεϊκός σας εαυτός σαν ενέργεια και ενσαρκωθήκατε, έβαλε μέσα σας μέρος της ουσίας του, μπορούμε να πούμε ότι έβαλε μια σπίθα από την ουσία του. Όσο εσείς παίζετε το παιχνίδι σας και βιώνετε τις εμπειρίες σας στη περιφέρεια του κύκλου, εκεί όπου υπάρχει η διττότητα, ο Θεός παραμένει παρατηρητής στο κέντρο του κύκλου και περιμένει μέχρι τη στιγμή που αυτή η σπίθα του μέσα σας θ’ ανάψει κι εσείς θα ενθυμηθείτε. Όταν εσείς ενθυμηθείτε, όταν εσείς κατανοήσετε ότι είστε Θεοί, τότε δεν έρχεται ο Θεός στη περιφέρεια του κύκλου, αλλά πηγαίνετε εσείς στο κέντρο του κύκλου, δηλαδή σας τραβάει ο Θεός στο κέντρο του κύκλου.

 Στο κέντρο του κύκλου οικογένεια και στην ένωση με τον θεϊκό σας εαυτό, υπάρχει ισορροπία και αρμονία. Όλες οι ενέργειες ισορροπούν στο κέντρο του κύκλου, όλες οι ενέργειες ισορροπούν στο μηδέν. Γι’ αυτό στο κέντρο του κύκλου, καθώς αρχίζετε να βιώνετε τη θεϊκή σας φύση, αρχίζετε να καλείτε στην ισορροπία όλες σας τις ενέργειες που βρίσκονται στη περιφέρεια και ενώνεστε με όλες τις ενσαρκώσεις σας, όλες σας τις πτυχές και όλα τα κομμάτια σας. Σας είπαμε ότι είστε οι σημαιοφόροι της ψυχής σας, είστε αυτοί που θεραπεύετε, ενώνετε και ολοκληρώνετε τον εαυτό σας και τραβάτε μέσα σας όλες σας τις ενέργειες.

Όταν εσείς ενώσετε και ολοκληρώσετε τον εαυτό σας και ενωθείτε με όλες σας τις ενέργειες και τις φέρετε στο κέντρο του κύκλου, τότε η περιφέρεια του κύκλου εξαφανίζεται και υπάρχετε μόνο εσείς στο κέντρο σας, σαν Θεοί, σαν ανθρώπινοι άγγελοι.

«Η θεϊκή μας φύση και οι ενέργειες»  /  δάσκαλος Κουτχούμι και Καίτη Τσώλη  /  
 Θεσσαλονίκη 16/09/2012   http://www.newenergy.com.gr















.