FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Οραματίσου ένα δέντρο./ από τον Αρχάγγελο Ζοφιήλ.









Κάθεσαι και ακουμπάς την πλάτη σου στο καταπράσινο δέντρο, με πλούσιο φύλλωμα, με χοντρό κορμό. Ξεκουράζεσαι και ακουμπάς την πλάτη σου. Αισθάνεσαι τη φύση, τον αέρα, το χώμα, τη δροσιά και τη γαλήνη.

Το δέντρο απλώνει δύο κλαδιά σαν χέρια και σε αγκαλιάζει.

Νιώσε την ενέργειά του, νιώσε ασφάλεια.

 Έπειτα νιώσε την επέκταση καθώς γίνεστε ένα. Τα κλαδιά και τα φύλλα μεγαλώνουν προς τα πάνω για να φτάσουν τον Ήλιο και να δεχτούν τις θρεπτικές ουσίες, το Φως. Οι ρίζες σου απλώνονται μέσα στη γη και γίνονται ένα με αυτήν.

 Άφησε τη χαρά της ζωής να σε πλημυρίσει τώρα. Αφέσου.

Έτσι λοιπόν τώρα κάλεσε από την καρδιά σου την Θεϊκή Πηγή που εσύ είσαι (την Εγώ Ειμί Παρουσία) και επέτρεψε στην ενέργειά της να απλωθεί παντού μέσα σου.

Αφού ολοκληρώσεις αυτή την άσκηση, ευχαρίστησε για όλα τα δώρα και τις εμπειρίες.

Ευγνωμοσύνη. 

Άνοιξε τα μάτια σου στη νέα ζωή.

Angels House University: www.angelicreiki.eu








Αναφορα στη 5η διασταση. Η 5η διάσταση είναι εκείνη που όλες οι αγγελικές οντότητες μπορούν να έρθουν σ’ επικοινωνία μαζί μας χωρίς να χαμηλώσουν πολύ τη δόνησή τους. Είναι η διάσταση που υπάρχει ο ανώτερος εαυτός μας και συνεργάζεται με τους οδηγούς μας. Το πέπλο λεπταίνει όταν βρισκόμαστε στη 5η διάσταση και η ροή πληροφοριών είναι δυνατή, αν το επιτρέψουμε. H διαφορά της 3ης με την 5η διάσταση είναι η ικανότητα του να μη μας επηρεάζει ο τρόπος που δρουν όλοι οι «τρισδιάστατοι» παίκτες.



Στην 5η διάσταση λειτουργούν νέα εργαλεία-δωρα, που δεν είναι διαθέσιμα για όσους παραμένουν στην 3η. Αυτοι που σκέπτονται με τον «τρισδιάστατο» τρόπο σκέψης , δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα δώρα επειδή κρατούν σφιχτά τους φόβους τους. Η αγάπη είναι η δύναμη εκείνη που οδηγεί στη 5η διάσταση, είναι το αντίθετο του φόβου και ο μεγαλύτερος εχθρός του.

Εκείνοι που εμμένουν στους φόβους τους , δεν μπορούν να δουν αυτά τα εργαλεία και ούτε να τα αντιληφθούν όταν είναι σε δράση. Αν δούμε ένα πνευματικά εξελισσόμενο άνθρωπο να κάνει κάτι ασυνήθιστο, όπως μια ενεργειακή θεραπεία για παράδειγμα, δε θα νιώσουμε άβολα καθόλου. Μάλλον θα νιώσουμε χαρά που είμαστε παρόντες σε αυτό το θαύμα. Εκείνοι που σκέπτονται με τον «τρισδιάστατο» τρόπο σκέψης, θ’ αντιδράσουν με φόβο που θα οδηγήσει σε δυσπιστία και θ’ ακολουθήσει μια εχθρική διάθεση που ίσως βλάψει.

Γι’ αυτό και δεν κάνουμε προπαγάνδα αυτά που πιστεύουμε, δε χρειάζεται. Αυτοί που εντοπίζουν το «στίγμα» της αγάπης και ακούνε τη καρδιά τους, θα την ακούσουν επειδή επιλέγουν να το κάνουν. Οσοι νιώσουν άβολα με όλη αυτή τη πληροφόρηση επιλέγουν επίσης … Και ας μη ξεχνάμε πως βρισκόμαστε στον πλανήτη της ελεύθερης επιλογής.

Το να βρίσκεσαι στη 5η διάσταση είναι να ζεις ως άνθρωπος και να πράττεις ως Θεός. Δεν είναι προνόμιο λίγων, είναι προνόμιο όλων των ανθρώπων. Και η αγάπη είναι το κλειδί, είναι ο δρόμος που μας οδηγεί προς τα εκεί. Όταν νιώθεις αγάπη για όλα, για τον συνάνθρωπο, για μια κατάσταση, όταν απελευθερώσεις τους φόβους σου, όταν καταφέρεις να δεις πέρα από το πρόβλημα που παρουσιάζεται και να υιοθετήσεις μια υψηλότερη (αντικειμενικότερη) άποψη για όσα συμβαίνουν, ναι, βρίσκεσαι στη 5η διάσταση.

Δε σημαίνει πως πρέπει να ζήσουμε ως πνεύματα από τη στιγμή που πατάμε το πόδι μας εκεί. Όχι. Η αποστολή μας είναι να έχουμε μιαν υπέροχη ανθρώπινη εμπειρία, αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Είμαστε άνθρωποι μεταξύ ανθρώπων και παίζουμε μεταξύ μας . Απλά ο τρόπος σκέψης αλλάζει. Δεν δημιουργείται διαχωρισμός στους ανθρώπους, όσοι ζουν στη 3η διάσταση δεν είναι κατώτεροι όσων υπάρχουν στη 5η. Είμαστε όλοι μα όλοι ίσοι. Είμαστε άνθρωποι , απλά με διαφορετικές επιλογές.

Η 5η διάσταση είναι επίσης εκείνη που όλες οι αγγελικές οντότητες μπορούν να έρθουν σ’ επικοινωνία μαζί μας χωρίς να χαμηλώσουν πολύ τη δόνησή τους. Είναι η διάσταση που υπάρχει ο ανώτερος εαυτός μας και συνεργάζεται με τους οδηγούς μας. Το πέπλο λεπταίνει όταν βρισκόμαστε στη 5η διάσταση και η ροή πληροφοριών είναι δυνατή... αν το επιτρέψουμε. Η ισορροπία είναι το παν. Ο στόχος μας δεν είναι να φερόμαστε ως πνεύματα αλλά ως άνθρωποι σκεφτόμενοι σαν πνεύμα. 

Πολλοί χρειάζονται γείωση όταν δρουν κατά ένα μεγάλο μέρος της ημέρας από εκεί, είναι θέμα εξάσκησης και χρόνου να κατακτήσουμε αυτό το επίπεδο συνείδησης.







Ο Στηβ Ρόθερ (www.lightworker.com) πήρε σαν κανάλι το εξής μήνυμα από τα ανώτερα όντα (με το όνομα ‘‘το γκρουπ’’) που επικοινώνησε:

‘‘Η δονητική θεραπεία είναι ένας από τους μεγαλύτερους τομείς θεραπείας που θα αναπτυχθεί στην διάρκεια των επομένων μηνών και ετών. Η φυσική σας ύπαρξη δεν είναι τίποτε άλλο από μια κυματιστή γραμμή από την δική μας οπτική γωνία. Είστε δόνηση και είστε τόσο όμορφες κυματιστές γραμμές…. Πειραματιστείτε με δονητικά εργαλεία τώρα, γιατί θα βοηθήσουν ιδιαίτερα με τις ενοχλήσεις και τους πόνους της δονητικής μεταβολής. Παίξτε μαζί τους και μετά γράψτε τα βιβλία που θα βοηθήσουν άλλους. Αυτό έχετε επιλέξει να κάνετε. Είστε οι εκλεκτοί’’.

Το μήνυμα αυτό ήρθε σαν απάντηση σε σχετική ερώτηση σε συνέδριο ‘‘εργατών του φωτός’’ που έγινε στην Ολλανδία, οι δε πόνοι της δονητικής μεταβολής αναφέρονται κυρίως στην μεταβολή που υφιστάμεθα ήδη πολλοί από εμάς εισερχόμενοι στην πέμπτη διάσταση.”

(Από Lightworker Forum)






Η ΓΗ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

( Από το site του Δρ. Γιωργου Κοεμτζοπουλου : www.artmine5000.com
E-mail: g.koemtzo@hotmail.com )


Η ‘’τρίτη διάσταση’’ στην οποία ευρίσκονταν η Γη μέχρι τον Οκτώβριο του 2006 είναι η καθαρά υλική διάσταση όπως την έχουμε βιώσει μέχρι σήμερα. Στην ‘’τέταρτη διάσταση’’ που είμαστε τώρα, η ύλη έχει γίνει πιο αραιη και δονείται πιο γρήγορα, σαν μια προετοιμασία για την ‘’πέμπτη διάσταση’’. Έτσι η συχνότητα των παλμών της Γής έχει αυξηθεί λίγο πάνω από τις 7 που ήταν στην τρίτη διάσταση και πλησιάζει στους 13, ενώ και η συνειδητότητα των ανθρώπων αλλάζει και αφυπνίζονται, η διαίσθηση τους ενεργοποιείται και ορισμένοι αποκτούν και τηλεπαθητικές ικανότητες.

Αυτό πάντως δεν σημαίνει ότι σήμερα (Ιούνιος του 2010) έχουν γίνει όλοι οι άνθρωποι τεταρτοδιάστατοι, όμως ο αριθμός τους καθημερινά αυξάνει. Στην πέμπτη εν συνεχεία διάσταση που θα μεταβούμε, η ύλη γύρω μας και μέσα μας θα έχει μερικώς αϋλοποιηθεί και θα γίνει ακόμη πιο αραιά (αιθερική), (το κενό μεταξύ των ατόμων – σωματιδίων ύλης θα γίνει πολύ μεγαλύτερο), και θα πάλλεται ακόμη πιο γρήγορα.

Επίσης το πνεύμα θα κυριαρχεί επί της ύλης και η σκέψη μας θα δημιουργεί σιγά-σιγά την πραγματικότητα μας, καθοδηγώντας την σε έναν βαθμό όπως π.χ. εκανε στα παραμύθια ο μάγος με το μαγικό ραβδί του. Η κατάσταση της πέμπτης διάστασης θα ξεκινήσει στο τέλος του 2012 και οι αλλαγές που θα προκαλέσει θα ολοκληρωθούν μέχρι το 2017 οπότε θα είμαστε 100% πεμπτοδιάστατοι.

Στην 5η διάσταση οι ασθένειες θα υποχωρήσουν και το σώμα μας θα παραμένει υγιες υπακούοντας στην θέλησή μας, ενώ θα προσαρμόζεται σιγά-σιγά στην διάπλαση που θέλουμε και στην ηλικία που επιθυμούμε, γεγονότα που θα μας επιτρέπουν να ζούμε πάρα πολλά και άνετα χρόνια. Η τροφή δεν θα αποτελεί τόσο ανάγκη, καθ’ ότι θα παίρνουμε την ενέργεια που χρειάζεται το σώμα μας και από άλλες πηγές. 






Η βαρύτητα θα έχει υπερνικηθεί πράγμα που θα επηρεάσει τόσο τις κατασκευές μας όσο και τις μεταφορές και μετακινήσεις μας. Τα οχήματα μας θα κινούνται χωρίς εν γένει να χρειάζονται καύσιμα ακολουθώντας ορισμένες ‘‘ενεργειακές γραμμές’’, οι οποίες διασταυρώνονται και εκεί μπορούμε να αλλάξουμε διεύθυνση, ακόμη δε, θα υπάρχει και η δυνατότητα του διακτινισμού μας (δηλαδή άμεσης μετάβασης στον τόπο πού επιθυμούμε με το υλικό μας σώμα).

Εκτός από το υλικό μας σώμα πού όλοι γνωρίζουμε, έχομε ήδη μέσα στην αύρα μας και άλλα άυλα (ενεργειακά) σώματα που μας περιτυλίγουν σαν στρώσεις κρεμμυδιού, εκ των οποίων εκείνο όπου εδράζονται τα συναισθήματα θα αποκτήσει ιδιαίτερη σπουδαιότητα στην πέμπτη διάσταση. Ακόμη θα έχουμε όλοι την δυνατότητα να βλέπουμε την αύρα, η οποία περιέχει πολύτιμες πληροφορίες για μας και την ιστορία μας, και με την οποία επηρεάζουμε και επηρεαζόμαστε από αυτούς που βρίσκονται κοντά μας.

Δεδομένου του ότι ο καθένας θα μπορεί να διαβάζει την σκέψη του άλλου τηλεπαθητικά, δεν θα υπάρχουν εν γένει μυστικά μεταξύ των ανθρώπων, με αποτέλεσμα οι γάμοι να περιορισθούν σημαντικά (μόνον σε ανθρώπους που πραγματικά αγαπιούνται μεταξύ τους), και οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων να χάσουν σε μεγάλο βαθμό την αποκλειστικότητα μεταξύ δύο ατόμων και να γίνουν πιο ελεύθερες, όπως είναι και σε άλλους πολιτισμούς. Θα περιορισθεί η ανάγκη για μονογαμία καθ ότι η ψυχή δεν την επιζητεί.

Επίσης οι γεννήσεις θα περιορισθούν, πράγμα που όμως δεν θα έχει επιρροή στον αριθμό των κατοίκων της Γης, δεδομένου ότι η μέση ηλικία θα αυξηθεί εντυπωσιακά. Τα σημερινά συστήματα διοίκησης και διακυβέρνησης θα καταρρεύσουν και νέα θα δημιουργηθούν.

Δεδομένου ότι δεν θα υπάρχει ιδιοτέλεια, οι κατέχοντες ηγετικές ή διοικητικές θέσεις (που θα είναι πολύ λιγότεροι από ότι σήμερα δεδομένου ότι ο κόσμος θα μπορεί εν γένει να αυτοεξυπηρετείται), δεν θα απολαμβάνουν ιδιαίτερων προνομίων, παρά τις αυξημένες τους ευθύνες και του φόρτου εργασίας σε σχέση με τους υπόλοιπους, αλλά θα είναι κατά κάποιον τρόπο ‘‘υπηρέτες’’ του συνόλου και θα απολαμβάνουν την δουλειά που κάνουν όπως π.χ. σήμερα την απολαμβάνει κάποιος που προσφέρει ανιδιοτελή υπηρεσία επιτελώντας φιλανθρωπικά έργα.

Επίσης τα δικαστήρια και οι φυλακές θα πάψουν να έχουν νόημα, δεδομένου ότι μεταξύ των ανθρώπων θα δημιουργηθεί σιγά – σιγά καθεστώς ανιδιοτελούς αγάπης, όσοι δε επιλέξουν να ζουν διαφορετικά θα αυτοτιμωρούνται από αυτά που θα τους επιφυλάσσει η ζωή που θα έχουν διαλέξει, έως ότου και αυτοί να αναγκασθούν να προσαρμοστούν ή να πεθάνουν. 







Ορισμένοι ‘‘προχωρημένοι’’ που θα έχουν μπει ήδη στην πέμπτη διάσταση, θα έχουν ως κύρια απασχόληση τους να βοηθήσουν τους γύρω τους να μπουν και αυτοί και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες της πέμπτης διάστασης. Τέλος τα διαπλανητικά ταξίδια, η επαφή με άλλους πολιτισμούς, οι τελετουργίες και η συσσώρευση νέων γνώσεων και εμπειριών, θα αποτελούν μερικές από τις βασικότερες ‘‘διασκεδάσεις’’ των ανθρώπων στην πέμπτη διάσταση.

Δυσαρεστημένοι από αυτές τις αλλαγές θα είναι ίσως μόνον εκείνοι που έχουν συνηθίσει να έχουν εξουσία και να χρησιμοποιούν τους άλλους ανθρώπους, συγκεντρώνοντας για τους εαυτούς τους την αφθονία, πράγμα που τώρα δεν θα μπορούν να το κάνουν. Και αυτοί όμως θα προσαρμοστούν υποχρεωτικά, λαμβανομένου μάλιστα υπ όψη και των πολλών άλλων πλεονεκτημάτων που θα παρέχει σε όλους η πέμπτη διάσταση.

Πάντως, όπως υποστηρίζεται, στο σύμπαν δεν υπάρχει έλλειψη αλλά αφθονία για το κάθε τι, την οποία θα μπορούμε όλοι να απολαμβάνουμε. Επίσης στην πέμπτη διάσταση θα έχουμε πρόσβαση στα ‘’αιθερικά (ή ακασικά) αρχεία’’ όπου είναι καταγεγραμμένες όλες οι συμπαντικές πληροφορίες, έχοντας έτσι άμεση πρόσβαση σε γνώσεις κλπ, και δεν θα υπάρχουν πλέον απόρρητα μυστικά, ενώ θα πάψουμε να χρειαζόμαστε το είδος των σχολείων που έχουμε σήμερα.

Ακόμη θα μπορούμε, να υλοποιούμε αντικείμενα (τρόφιμα, ρούχα, έπιπλα, σκεύη, συσκευές, κλπ) που μας χρειάζονται, όπως κάνουν ήδη (σε έναν πολύ περιορισμένο βαθμό), όπως ακούμε (και εν γένει δεν το πιστεύουμε), ορισμένοι μύστες της άπω ανατολής.

Το κλιμα της Γής θα γίνει υποτροπικό, δηλαδή αρκετά θερμότερο από ότι είναι σήμερα και οι πολλοί πάγοι θα λιώσουν. Η μόλυνση θα περιορισθεί στο ελάχιστο, ενώ τα ‘’σκουπίδια’’ θα τα εξαϋλώνουμε μετατρέποντας τα σε ενέργεια. Θα δίνεται πολύ μεγάλη προσοχή σε θέματα διατηρήσης του περιβάλλοντος σε αρίστη κατάσταση.

Κατά την μετάβαση μας στην πέμπτη διάσταση, θα υπάρξει μία περίοδος ολίγων μηνών, ή και μεγαλύτερη, διαφορετική για τον κάθε άνθρωπο κατά την οποίαν, είτε συνεχώς είτε κατά διαστήματα, θα αισθανόμαστε μια έντονη δυσφορία, που θα συνοδεύεται από ανεξήγητη κόπωση, υπνηλία, έλλειψη ενέργειας και όρεξης για εργασία, κλπ . Ακόμη πολύ συχνά θα συνοδεύεται από προβλήματα, κυρίως σε θέματα αναπνοής και από κατάθλιψη που θα μπορεί σε ακραίες περιπτώσεις να φτάνει σε ‘’αυτοκτονικό ιδεασμό’’, για εκείνους οι οποίοι δεν μπορούν να δεχθούν την αλήθεια τους και δεν θα θελήσουν (υποσυνείδητα) να μπουν στην πέμπτη διάσταση.








Η τάση τους αυτή θα εκδηλώνεται κυρίως με εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια και δυστυχήματα, και ο αριθμός των θανάτων θα εξαρτηθεί τελικά από τον αριθμό των ανθρώπων που δεν θα θελήσουν να αφυπνιστούν και να δεχθούν την νέα πραγματικότητα. Όμως όσοι θα θελήσουν συνειδητά να μπουν στην πέμπτη διάσταση και το ζητήσουν, θα υπομείνουν και θα ξεπεράσουν τις πιο πάνω δυσκολίες, ορισμένοι μάλιστα γνώστες, με κατάλληλη προετοιμασία θα μπορέσουν να μπουν ήδη πριν από το τέλος του 2012, απολαμβάνοντας νωρίτερα τα πλεονεκτήματα, προς μεγάλη έκπληξη των συνανθρώπων τους.

Στο να ανέβει γρήγορα η δόνηση μας ώστε να μπούμε εύκολα στην πέμπτη διάσταση, βοηθά πολύ η υγιεινή διατροφή, η καλή μας διάθεση και οι θετικές μας σκέψεις και κυρίως τα θετικά μας συναισθήματα (όπως αγάπη, συμπόνια, ηρεμία, καλή διάθεση, κλπ) και κυρίως το συναίσθημα της χαράς και του γέλιου, ενώ κρατούν χαμηλή την δόνηση μας ο φόβος, η ανασφάλεια, ο θυμός, το μίσος, ο φθόνος, η γκρίνια και τα αρνητικά εν γένει συναισθήματα.

Εδώ πρέπει να τονίσω τον σημαντικότατο ρόλο που παίζει το γέλιο, το οποίο ενώνει την λειτουργία του αριστερού και του δεξιού μέρους του εγκεφάλου μας, ενώ όταν γελάμε συνδέουμε το πνευματικό (spiritual) με το φυσικό μας σώμα. Το γέλιο αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ζωής και των τελετουργιών των εξωγήινων, ενώ μας είναι ήδη γνωστή και η θεραπευτική του δύναμη (γελιο-θεραπεία) ακόμη και για ανίατες ασθένειες.

Ακόμη το αδιάκοπο γέλιο και η χαρά θα συνοδεύσουν την στιγμή της ‘‘φώτισης’’ μας. Επίσης όλα τα ανωτέρω μας βοηθούν στο να διατηρούμε το σώμα μας υγιές, ενώ είναι μια καλή συνήθεια το να λέμε κάθε πρωί μπροστά στον καθρέπτη μας ‘‘το σώμα μου το έχω μόνο για υγεία’’.

Τα παιδιά, (που εν γένει δεν έχουν προκαταλήψεις), θα μπουν ευκολότερα και νωρίτερα στην πέμπτη διάσταση, αναπτύσσοντας την διαίσθηση τους, και θα μπορούν πρώτα αυτά (πριν από τους μεγάλους) να διαβάζουν τα ‘‘αιθερικά αρχεία’’ (όπου περιλαμβάνονται όλες οι γνώσεις), ενώ θα βλέπουν οράματα και θα αποκτήσουν περίεργη για μας συμπεριφορά, όπως π.χ. να μην θέλουν να πάνε σχολείο, δεδομένου ότι οι γνώσεις που τους προσφέρει είτε τις ξέρουν ήδη, διαβάζοντας τα αιθερικά αρχεία, είτε διότι γνωρίζουν διαισθητικά ότι δεν θα τους είναι χρήσιμες στο μέλλον (διότι π.χ. πολλά επαγγέλματα θα αλλάξουν).

Τα χρήματα θα έχουν πολύ μικρότερη σημασία απ’ ότι σήμερα, δεδομένου ότι οι βασικότερες ανθρώπινες ανάγκες θα καλύπτονται πολύ εύκολα. Η αξία των σημερινών ακινήτων και της ιδιοκτησίας γενικότερα θα πέσει κάθετα καθώς και η ζήτηση τους. Πολλές επιχειρήσεις θα κλείσουν ως άχρηστες, όπως π.χ. οι ασχολούμενες με φάρμακα, με την υγεία, με καύσιμα, με την ηλεκτρική ενέργεια, με την εκπαίδευση, με τις συγκοινωνίες, με ασφάλειες, και πολλές άλλες. Επίσης τόσο οι δημοσιές υπηρεσίες (εφορείες, αστυνομίες, στρατός, δημοτικές υπηρεσίες, κλπ), όσο και οι εταιρίες κοινής ωφελείας (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΤΤΤ, ΕΥΔΑΠ, ΟΣΕ, κλπ) θα καταργηθούν, ή πολύ λίγες θα παραμείνουν αλλά δραματικά συρρικνωμένες.






Η απασχόληση των ανθρώπων, λόγω και της υψηλής τεχνολογίας που θα μας μεταφέρουν οι εξωγήινοι, (οι οποίοι σημειωτέον ότι περιμένουν πολλά να κερδίσουν από τον πολύτιμο πεμπτοδιάστατο πλανήτη μας), θα μεταβληθεί άρδην. Πολλά επαγγέλματα θα καταργηθούν ως άχρηστα, ενώ νέα θα δημιουργηθούν, όπως π.χ. η διδασκαλία στους εξωγήινους για το ποιες συνθήκες και ποιοι νομοί ίσχυαν στην τρίτη διάσταση και τι συναισθήματα δημιουργούσαν οι συνθήκες αυτές. 

Στην ερώτηση μου ‘‘και τι θα κάνουν οι άνθρωποι που δεν θα έχουν δουλειά, ή δεν θα θέλουν να δουλεύουν;’’ Η απάντηση ήταν: ‘‘Απλώς θα ζουν και θα μαζεύουν εμπειρίες’’. 

Πάντως η τέχνη σε όλες της τις μορφές θα διατηρήσει μια πολύ υψηλή θέση σε γήινους και εξωγήινους. Ειδικότερα οι ζωγράφοι και οι γλύπτες θα καλούνται να κάνουν εκθέσεις σε άλλους πλανήτες, όχι διότι οι εξωγήινοι δεν θα μπορούσαν να αγοράσουν τα έργα τους στην Γη, αλλά διότι θα θέλουν ο καλλιτέχνης να τους περιγράψει τα τριτοδιάστατα ερεθίσματα και συναισθήματα που τον οδήγησαν στην δημιουργία των έργων αυτών.

Σημειωτέον ακόμη ότι σε 650 εκατομμύρια πολιτισμών, μόνο μια μικρή μειοψηφία παραμένει ακόμη στην τρίτη διάσταση, ενώ οι υπόλοιποι είναι στην πέμπτη και ανώτερες διαστάσεις (έκτη κλπ. οι οποίες είναι τελείως άυλες). Έτσι στο ηλιακό μας σύστημα εκτός από τους γνωστούς εννέα πλανήτες υπάρχουν και άλλοι που όντας μόνον στην πέμπτη διάσταση θα μας αποκαλυφθούν όταν γίνουμε και εμείς πεμπτοδιάστατοι. Επίσης ένας πλανήτης μπορεί να βρίσκεται σε δύο διαστάσεις, π.χ. η Αφροδίτη ή ο Άρης που στην τρίτη διάσταση είναι νεκροί πλανήτες, θα μπορούσε στην πέμπτη διάσταση να είναι ζωντανοί, και οι δύο αυτές διαστάσεις να συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο.

Πάντως όταν η Γη μπει πλήρως στην πέμπτη διάσταση, δεν θα υπάρχει κανείς μας στην τρίτη διάσταση. Αυτοί (οι λίγοι) που δεν θα θελήσουν να μπουν θα πεθάνουν και θα επιστρέψουν πολύ αργότερα με τα πεμπτοδιάστατα σώματα τους, ή θα μεταφερθούν από τους εξωγήινους σε άλλους τριτοδιάστατους πλανήτες.

Πολλά χρόνια αργότερα θα μπορούμε να επισκεπτόμαστε την έκτη και έβδομη (άυλες διαστάσεις) αλλά όχι με το υλικό μας σώμα αλλά με τα ενεργειακά μας. Οι εξωγήινοι που μας επισκέπτονται (και μεταφέρουν ήδη σε μερικούς επιστήμονες μας ιδέες, που αυτοί νομίζουν ότι αυτές προέρχονται από την διαίσθησή των), θα μας επισκέπτονται σε μεγάλους αριθμούς όταν μπούμε στην πέμπτη διάσταση, και θα μας διδάσκουν την τεχνολογία τους, πώς να μην αρρωσταίνουμε, πώς να υλοποιούμε αντικείμενα, και πολλές άλλες χρήσιμες δυνατότητες της πέμπτης διάστασης.

Θα είναι αρχικά ανθρωποειδείς διότι η πρόθεση τους είναι να μην μας τρομάξουν και τους δούμε εχθρικά, ή θα φορούν στολή που θα τους εμφανίζει ανθρωποειδείς. Αργότερα όμως όταν τους συνηθίσουμε θα αρχίσουν να έρχονται και οι άλλοι, τους οποίους ασχέτως μορφής θα τους αποδεχόμαστε καθ’ ότι θα εκπέμπουν αγάπη, που είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό των περισσοτέρων πεμπτοδιάστατων πολιτισμών.

Οι τράπεζες δεν θα υπάρχουν στην πέμπτη διάσταση (παρά μόνον υπό νέα μορφή στην μεταβατική περίοδο) καθ’ ότι οι άνθρωποι εν γένει θα αυτοεξυπηρετούνται και θα μπορούν να υλοποιούν τα πράγματα που τους χρειάζονται. Οι συναλλαγές μεταξύ τους εν γένει θα βασίζονται στην αξία – ‘‘ενέργεια’’ που έχουν αυτά που παίρνουν εν σχέση με αυτά που δίδουν, που θα μετριέται σε μονάδες που θα μπορούν να καταχωρούνται πάνω σε ‘‘έξυπνες’’ κάρτες.

Προηγουμένως θα υπάρξει μεγάλη αναστάτωση εκ του γεγονότος ότι ο πολύς κόσμος θα αρνείται, ή θα αδυνατεί να επιστρέψει στις τράπεζες τα δάνεια του, ενώ όλο το παρόν οικονομικό σύστημα θα ανατραπεί και θα αλλάξει. Επίσης όσον αφορά, μεταξύ πολλών άλλων, στις εταιρίες και τις υπηρεσίες που σχετίζονται με την παραγωγή και την χρήση των όπλων, και αυτές θα πάψουν να υπάρχουν γεγονός που επίσης θα δημιουργήσει αναστάτωση κυρίως στις κυβερνήσεις.

Μεγάλο ενδιαφέρον υπήρξε για το τι θα γίνουν τα επαγγέλματα του ιατρού – νοσηλευτή – εναλλακτικού - θεραπευτή, καθώς και του δικηγόρου – νομικού – δικαστικού - πολιτικού. Η απάντηση είναι ότι και αυτά τα επαγγέλματα θα καταργηθούν καθ ότι δεν θα υπάρχουν κανενός είδους ασθένειες, αλλά ούτε και διενέξεις μεταξύ των ανθρώπων, οι δε νόμοι που θα ισχύουν θα είναι οι ‘‘συμπαντικοί’’. Τέλος οι ασχολούμενοι με τα μεταφυσικά όπως ‘‘κανάλια’’, ‘‘μέντιουμ’’, ‘‘πνευματικοί οδηγοί’’ κλπ, θα πρέπει και αυτοί να αλλάξουν επάγγελμα, καθ ότι τις ιδιαιτέρες ικανότητες τους θα τις έχουμε πλέον όλοι, καθ’ όσον θα είμαστε στην πέμπτη διάσταση.

Στην ερώτηση μου προς τους εξωγήινους για το τι πρέπει να κάνω για να μπω στην πέμπτη διάσταση, η απάντηση ήταν να συνεχίσω να κάνω αυτό που ήδη κάνω, και όταν επέμεινα ρωτώντας για το πώς θα μπω πιο γρήγορα, η απάντηση ήταν ότι θα μπω αρκετά πριν από το τέλος του 2012, αλλά δεν πρέπει να βιάζομαι υπερβολικά διότι μια πολύ πρόωρη, σε σχέση με τους άλλους, είσοδος μου θα με κάνει να αισθανθώ μοναξιά, και θα με κάνει να αγανακτώ με την συμπεριφορά και την ‘‘χαζομάρα’’ των γύρω μου, που μπορεί να είναι και αγαπητά μου πρόσωπα.

Όταν τέλος ρώτησα τι είναι αυτό που ήδη κάνω σήμερα μου έδωσαν την εξής συμβολική εικόνα. Είδα τον εαυτό μου στην άκρη ενός μεγάλου γκρεμού, όπου εκεί που ήμουν εγώ ήταν η τρίτη διάσταση, ενώ στην απέναντι πλευρά του γκρεμού διέκρινα την μεγάλη γιορτή της πέμπτης διάστασης, και μέσα σε αυτήν και ένα άλλο μέρος του εαυτού μου. Τότε είδα να δημιουργείται μια πελώρια γέφυρα από πάγο που στην επιφάνια της είχε αφράτο χιόνι, και να γεφυρώνει τον γκρεμό, ενώ επάνω της άρχισα να περπατώ μαζί με πολλούς άλλους κατευθυνόμενος προς την άκρη της πέμπτης διάστασης. Τότε δύο αιθέρια ιπτάμενα πλάσματα με πλησίασαν, πήραν από μια μεγάλη μπάλα χιόνι και τις έτριψαν από πάνω μου, και τα τρίματα έπεσαν στο σώμα μου σαν χρυσή βροχή. Τότε το δέρμα μου άρχισε να λάμπει και άρχισα και εγώ να πετώ προς την άλλη όχθη, παίρνοντας και εγώ χιονόμπαλες και τρίβοντας τες πάνω από τους ανθρώπους, που και αυτοί τότε έλαμπαν και με ακολουθούσαν.