FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Δύο λόγια για τα Εποχιακά Εμβόλια





Απόψε για ακόμα μια φορά μπήκαν τα ΜΜΕ στον υπνωτισμό και προγραμματισμό των μαζών με φόβο για ασήμαντους ιούς που μπορεί στη χειρότερη περίπτωση να σας προκαλέσουν λίγο πυρετό και τρείς τέσσερις ημέρες ανάγκη για ξεκούραση. Μιλάμε για τον εμβολιασμό ενάντια στην εποχιακή γρίπη που κάθε φθινόπωρο είναι ένα από τα κλασσικά χαρτιά των φαρμακευτικών εταιριών για να εξασφαλίσουν τζίρο αλλά και να συμμετάσχουν ενεργά στα μεγαλύτερα σχέδια της σκοτεινής παγκόσμιας διακυβέρνησης (δε θα επεκταθούμε σε αυτά εδώ). 

Φέτος θα "πρέπει να εμβολιαστούν όλες οι ευπαθές ομάδες  όπως μικρά παιδιά, άτομα άνω των 60 ετών, όλοι που εργάζονται σε νοσοκομεία κ.λπ. αλλά επίσης και όλοι που βρίσκονται στο περιβάλλον ενός βρέφους έως 6 μηνών". Άκουσον, άκουσον! Εάν και δεν υπάρχει καμία απολύτως επιστημονική βάση για τα λεχθέντα, με τον δοκιμασμένο εδώ και χρόνια τρόπο πετυχαίνουν τους στόχους τους!

Ο τρόπος αυτός είναι η μαζική ύπνωση με όχημα το φόβο που περνάει μέσω αρνητικών συναισθημάτων απευθείας στο υποσυνείδητο νου του μη εκπαιδευμένου ανθρώπου. Έτσι και εφέτος πολύ θα είναι πάλι εκείνοι που σαν άβουλα πρόβατα θα αποφασίσουν (όπως πιστεύουν) να λάβουν το εμβόλιο με πολλές αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία τους. Μια από αυτές είναι η εξασθένηση του αμυντικού τους συστήματος ενώ άλλες αφορούν ζημιές στις συνάψεις του εγκεφάλου, στη λειτουργία αδένων, οργάνων κ.ά. πολλά. Εάν δεν είστε 100% σίγουροι πως δε θα πάτε για εμβολιασμό ή/και δε θα πάτε τα παιδιά σας να εμβολιαστούν, εξετάστε καλά τα κίνητρά σας και τα γεγονότα σχετικά με μια απλή εποχιακή γρίπη!  

 Επίσης, πριν αποφασίσετε να εμβολιάστε τα παιδιά σας γνωρίστε και να θυμάστε πως ειδικά στα παιδιά οι διάφορες άκρος τοξικές ουσίες που υπάρχουν στα εμβόλια αυτά κάνουν τεράστια ζημιά στα παιδία σας. Στις γνωστές επιδράσεις ανήκουν η αλλαγή του γενετικού κώδικα με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να έχουν πρόσβαση στις πραγματικές τους δυνάμεις και ικανότητες. Κάνοντας εμβόλια για γρίπη στα παιδιά είναι ένα πραγματικό έγκλημα και μπορεί να καταστρέψει τη ζωή τους, μια και δε θα μπορέσουν να αναπτύξουν και αξιοποιήσουν τα εργαλεία και δυνάμεις που έχουν φέρει μαζί τους για αυτήν την ενσάρκωση. Το θέμα έχει πολύ μεγάλη εμβέλεια και δε θα επεκταθώ εδώ σε λεπτομέρειες.

Απλώς σας υπενθυμίζω πως ο καθένας έχει ευθύνη και γονείς ακόμα περισσότερο! Πριν λοιπόν προβείτε σε ένα μεγάλο και επικίνδυνο λάθος κάντε τι δική σας έρευνα, ενημερωθείτε και ενημερώστε τους συνανθρώπους σας για να είστε ενήμεροι και συνειδητοί στη απόφασή σας και όχι άβουλα τηλεκατευθυνόμενα υπνωτισμένα πρόβατα, η επιλογή είναι πάντα δική σας!

Αγάπη & Φως, πάντα
αλέξανδρος pfaff








.