FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Μην παίρνετε τις εμπειρίες της ζωής πολύ σοβαρά! / Παραμαχάνσα Γιογκανάντα

.


Μην παίρνετε τις εμπειρίες της ζωής πολύ σοβαρά!

 Πάνω από όλα μην τις αφήνετε να σας βλάψουν, γιατί στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτε άλλο, από εμπειρίες ενός ονείρου!

 Εάν οι περιστάσεις είναι δύσκολες και πρέπει να τις υποστείτε, μην τις κάνετε μέρος του εαυτού σας.

 Παίξτε το μέρος σας στη ζωή αλλά μην ξεχνάτε ποτέ, ότι αυτό είναι μόνο ένας ρόλος που παίζετε, ότι αυτό που χάνετε στον κόσμο, δεν θα είναι απώλεια για την ψυχή σας!

 Εμπιστευτείτε το θεό και καταστρέψτε το φόβο, που κάνει να παραλύουν όλες οι προσπάθειες για επιτυχία και έλκει ακριβώς το πράγμα αυτό που φοβάστε!

 Σηκωθείτε επάνω από μια συνηθισμένη ζωή, σε μια υψηλότερη σφαίρα!

Όλη η φύση θα επικοινωνεί μαζί σας όταν θα είστε συντονισμένοι με το θεό!

 Μάθετε τις αθάνατες αλήθειες που είναι η πνευματική κληρονομιά του ανθρώπου. Η αφομοίωση των αληθειών αυτών θα σας κάνει κύριους της μοίρας σας, όπως οι μεγάλοι διδάσκαλοι βρήκαν την αιώνια ζωή μέσω της σοφίας..

Παραμαχάνσα Γιογκανάντα - "Η Αυτοβιογραφία ενός Γιόγκι"












.