FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Είμαστε όλοι συνδεδεμένοι σ' ένα συλλογικό επίπεδο συνειδητότητας. Αυτό σημαινει οτι η ενεργειακή συχνότητα ( σκέψεις, συναισθήματα ) του καθενός από μας, επηρεάζει όλους μας.







Επιστημονικές έρευνες έχουν υπολογίσει την ενεργειακή συχνότητα κάθε μεμονωμένου ατόμου όπως επίσης και τη συχνότητα μεγάλων ομάδων ανθρώπων.

Οι άνθρωποι που λειτουργούν μέσα από ανώτερα επίπεδα ενέργειας ασκούν ενδυναμωτική επίδραση στο σύνολο. Αντίθετα εκείνοι που λειτουργούν σε κατώτερα επίπεδα, η επίδρασή τους είναι αποδυναμωτική.

Ας δούμε ποια είναι η διαφορά μεταξύ των δυο:

Εκείνοι που λειτουργούν μέσα από χαμηλότερες δονήσεις, δεν μπορούν να διακρίνουν την αλήθεια από το ψέμα. Μπορεί κανείς να τους επηρεάσει εύκολα, να τους υπαγορεύσει πώς να σκέφτονται, ποιόν να μισούν, ποιόν να αγαπούν, τι να πράξουν. Μπορούν εύκολα να παρασυρθούν σαν τα πρόβατα, σε μια μαζική νοοτροπία βασισμένη σε ασήμαντες λεπτομέρειες, όπως ο συγκεκριμένος τόπος που γεννήθηκαν, τα όσα πίστευαν οι γονείς και οι πρόγονοί τους, το σχήμα των ματιών τους, το χρώμα τους και πάρα πολλούς άλλους παράγοντες.

Λειτουργούν μέσα από το θυμό, το φόβο, τη λύπη, την απάθεια, την ενοχή, την ντροπή, το μίσος, την κριτική και γενικότερα τα αρνητικά συναισθήματα.

Αποτελούν το 87% της ανθρωπότητας!

Εκείνοι που κινούνται σε ανώτερα ενεργειακά επίπεδα λειτουργούν με αγάπη, καλοσύνη, αρμονία, δε βιώνουν συναισθήματα αντίφασης και διαχωρισμού, σέβονται κάθε μορφή ζωής, δεν αντιστέκονται, είναι σε επαφή με το βαθύτερο εαυτό τους και έτσι διατηρούν πάντα την εσωτερική τους ισορροπία και γαλήνη ανεξάρτητα από τις συνθήκες που επικρατούν γύρω τους.

Αυτοί ακριβώς οι άνθρωποι, αποτέλεσαν και αποτελούν, το αντίβαρο για την αρνητική επιρροή των ανθρώπων κατώτερης ενέργειας. Αυτό δε συμβαίνει σε αντιστοιχία ένα-προς-ένα, από τη στιγμή που το 87% της ανθρωπότητας κινείται στις κατώτερες αποδυναμωτικές συχνότητες.


Ας δούμε λοιπόν σύμφωνα με τις μελέτες που έχουν γίνει, πως αντισταθμίζονται οι κατώτερες συχνότητες:

Ένα άτομο που ζει και δονείται στην ενέργεια της αισιοδοξίας και της προθυμίας να μην κρίνει τους άλλους, θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια 90.000 ατόμων που κινούνται στα κατώτερα , αποδυναμωτικά επίπεδα!

Ένα άτομο που ζει και δονείται στην ενέργεια της καθαρής αγάπης και του σεβασμού για κάθε είδος ζωής, θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια 750.000 ατόμων που κινούνται στα κατώτερα, αποδυναμωτικά επίπεδα.

Ένα άτομο που ζει και δονείται στην ενέργεια της φώτισης, της ευδαιμονίας και της άπειρης ειρήνης, θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια 10 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Ένα άτομο που ζει και δονείται στην ενέργεια της χάρης, του καθαρού πνεύματος που υπερβαίνει το σώμα, σε ένα κόσμο που δεν υπάρχει δυαδικότητα ή όπου υπάρχει απόλυτη ενότητα, θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια 70 εκατομμυρίων ανθρώπων που κινούνται στα κατώτερα, αποδυναμωτικά επίπεδα.

Και το πιο εκπληκτικό:

Ένας και μόνο αβατάρ που ζει στη δική μας ιστορική περίοδο, κινούμενος στο ανώτερο επίπεδο συνειδητότητας, κάποιος στον οποίο θα άρμοζε ο τίτλος του Δασκάλου όπως ο Βούδας και ο Χριστός, θα εξισορροπούσε τη συλλογική αρνητική ενέργεια ολόκληρης της σημερινής ανθρωπότητας!

Η αρνητική ενέργεια ολόκληρου του ανθρώπινου πληθυσμού θα οδηγούσε σε αυτοκαταστροφή, αν δεν υπήρχε η εξισορροπητική επίδραση αυτών των ανώτερων ενεργειακών πεδίων!!

Είναι φανερό λοιπόν το πόσο ζωτικής σημασίας είναι να ανακαλύψουμε τρόπους με τους οποίους θα ενισχυθεί η ανθρώπινη συνειδητότητα, έχοντας επίγνωση της σημασίας της ανύψωσης της συχνότητας των δικών μας δονήσεων.

Ανυψώνοντας τη συχνότητα των δονήσεών μας έστω και λίγο, κάνοντας τακτικά πράξεις αγάπης και καλοσύνης, αρνούμενοι να κρίνουμε τις επιλογές των άλλων, εστιαζόμενοι στο καλό που μπορεί να προσφέρει το μεταμφιεσμένο κακό, μπορούμε ν' αποτελέσουμε αντίβαρο για 90.000 ανθρώπους που ζουν στον πλανήτη και κινούνται στα κατώτερης ενέργειας επίπεδα της ντροπής, του θυμού και του φόβου.

Εναρμονισμένοι με την ανώτερη συμπαντική ενέργεια μπορούμε να γίνουμε όργανα ειρήνης.



 «Όσο βαθύτερη είναι η αυτοπραγμάτωση ενός ανθρώπου, τόσο περισσότερο επηρεάζει ολόκληρο το σύμπαν με τις λεπτές πνευματικές του δονήσεις, και τόσο λιγότερο επηρεάζεται ο ίδιος από τη φαινομενική ροή των πραγμάτων».

 «Αυτοβιογραφία ενός γιόγκι» του Γιογκαναντα Παραμχαμσα


Πηγη.

Ερευνα του δρ. Ντειβιντ Χοκινς που περιλαμβανεται στο βιβλιο του δρ. Weyne Dyer « η δυναμη της προθεσης », εκδ. Εσοπτρον.


 από τον Αντώνη Σφακιωτάκη,  http://atheatos.blogspot.com
http://www.newenergy.com.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8:family&catid=9:family&Itemid=3
http://oysia.blogspot.com/2011/01/e-dr-wayne-w-dyer.html







Η αγαπη που κατακρατατε είναι η οδυνη που συνεχιζετε να κουβαλατε… Μεγαλωστε τωρα! Ανοιξτε τα ματια σας, ανοιξτε τα αυτια σας, αναλαβετε ευθυνη για τη ζωη σας, αναλαβετε ευθυνη για τον πλανητη σας και συνειδητοποιηστε ότι αυτό είναι το δικο σας σπιτι, αυτή είναι η δικη σας φυλη. Ετουτη η απαθεια χρειαζεται να ληξει, αλλιως θα ληξει ο τροπος ζωης σας…







Χρειαζεται εμεις οι ιδιοι να αναλαβουμε την ευθυνη για το τι σκεφτομαστε, τι θελουμε να πιστευουμε και τι θελουμε να δημιουργησουμε. Το αξιοπιστο δεν είναι αυτό που σου λενε οι υποτιθεμενοι αξιοπιστοι, αλλα αυτό που πιστοποιεις μετα από ψαξιμο.

Ειμαστε η μονη φυλη στο γαλαξια που οι ανθρωποι πεθαινουν από τη πεινα, που οι ανθρωποι είναι αστεγοι…

Και υπαρχουν ανθρωποι που λενε: γιατι δεν κατεβαινουν οι θεοι, οι αγγελοι, οι εξωγηινοι να μας σωσουν?

Όταν όμως μας σωζουν οι αλλοι δεν εξελισσομαστε πνευματικα. Επισης, αν συμβει αυτό, δεν προκειται να αναλαβουμε ποτε ευθυνη και στο μελλον.Αν κατι παει στραβα, εχουμε την ευκολη λυση να θεωρησουμε υπευθυνους τους σωτηρες μας. Και στη τελικη, δεν θελουν να κατεβουν εδώ, οποια από τις καλοπροαιρετες φυλες στο συμπαν, για να μας αλλαζουν τις πανες, δεν είναι αυτή η δουλεια τους. Θα μπορουσαν πολύ λογικα να πουν : κοιτατε πως συμπεριφερθηκατε στον πλανητη σας, σε τι χαλια τον φερατε, γιατι να κατεβουμε και να σας βοηθησουμε? Oταν εσεις οι ιδιοι δεν θελετε να βοηθησετε τους εαυτους σας και το σπιτι σας, γιατι να κανουμε καν τη προσπαθεια?

Το προβλημα δεν βρισκεται στις κυβερνησεις και στους εξουσιαστες, αλλα σε ατομικο επιπεδο.Χρειαζεται να συμβει κατι από τα κατω και να συμβει γρηγορα. Εμεις ειμαστε αυτοι που ελεγχουν τις βιομηχανιες και τις επιχειρησεις, γιατι εμεις αγοραζουμε τα προιοντα τους. Εμεις ειμαστε η πλειονοτητα, όχι ‘’οι εκατο πιο επικερδεις επιχειρησεις’’, δεν είναι πλειοψηφια η ‘’επιτροπη των πεντακοσιων της νεας ταξης πραγματω’’ν, δεν είναι η ‘’τριμερης επιτροπη’’. Θα μπορουσαμε να τους απολυσουμε ολους αν χρειαζοταν. Όλα βασιζονται στο να ενωθουμε και να κανουμε κατι γι’αυτή τη κατασταση.

«Τίποτα δεν τρομάζει τόσο πολύ το κράτος –εξουσια ή τον συνεργό του, την οργανωμένη θρησκεία ή τους συνεργούς της, όσο η προοπτική ενός πληθυσμού που σκέφτεται με το δικό του κεφάλι και ζει ελεύθερα».





Ο Alex Collier, ο οποίος βρίσκεται σε τηλεπαθητική επαφή με την εξωγήινη φυλή των Ανδρομεδίων, μιλά για τα ακόλουθα θέματα, με βάση τις πληροφορίες που παίρνει από αυτούς:

Γκρίζοι, Δρακονιανοί, Ομάδα του Ωρίωνα, η ατζέντα των προηγουμένων για τη Γη, ρόλος των Ανδρομεδίων, Πλειάδιοι, άλλες εξωγήινες φυλές και η σχέση τους με τη Γη, ανθρώπινη πνευματικότητα, ανθρώπινες θρησκείες, ταξική διαίρεση της κοινωνίας, γήινες κυβερνήσεις, Νέα Τάξη Πραγμάτων, εξέγερση ενάντια στο κατεστημένο, οικολογική ρύπανση, πολυεθνικές, αυτοματισμός της ζωής και καταναλωτισμός, η ιστορία του πλανήτη, εξωγήινες φυλές που έχουν αποικίσει τη Γη, 2012 και άνοδος σε υψηλότερη διάσταση, οι διάφορες διαστάσεις του σύμπαντος, η εξέλιξη της ζωής, μαύρες τρύπες, η Μεγάλη Έκρηξη, γενετικά πειράματα, υπόγειες εγκαταστάσεις, Area 51 και άλλες παρόμοιες περιοχές μυστικών πειραμάτων, η γήινη αποίκιση του Άρη, η σελήνη ως τεχνητός δορυφόρος, επαφή γήινων με εξωγήινους, θεάσεις ΑΤΙΑ στην Αμερική και κυβερνητική απόκρυψη αυτών, καταστρατήγηση του αμερικανικού συντάγματος, το αμερικανικό χρέος, η συνένωση της ανθρωπότητας, η αγάπη, η ανθρώπινη ευθύνη.






Αν το 10% του πλανητικου πληθυσμου μπορουσε να δημιουργησει ανωτερες δονησεις, θα δημιουργουσε αυτό που αποκαλουμε «το φαινομενο του εκατοστου πιθηκου»


Η αληθεια μπορει να σταθει από μονη της. Δεν χρειαζεται βοηθεια και δεν χρειαζεται ψεμματα να φανει αληθινη.