FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Σύνδεση με τον Ανώτερο Αγγελικό Εαυτό. Αγγελικός διαλογισμός .



 


 

Αγγελικός διαλογισμός .

 

Κάθομαι τώρα σε μία σταση διαλογισμου με την σπονδυλικη στηλη ισια. Αναπνοη από την μυτη. Για λιγα λεπτα παρακολουθω την διαδικασια της αναπνοης χωρις να επεμβαινω. Πληρης επιγνωση της αναπνοης. Νιωθω απολυτα ηρεμος και χαλαρωμενος.

Οραματίζομαι τον φύλακα άγγελο μου να στέκεται πίσω μου και να τοποθετεί τώρα τα λαμπερά του χέρια στους ώμους μου, εκπέμποντας μου αγγελική θεραπευτική ενέργεια. Με αυτό τον τρόπο μου καθαρίζει όλα τα τσάκρας τώρα. Αισθάνομαι την ενέργεια να διαπερνά όλο μου το σώμα. Ο Άγγελος μου τώρα γεμίζει κάθε μου κύτταρο με αγάπη, καθαρή, ατόφια αγγελική αγάπη μετατρέποντας με σε ένα φωτεινό ον.

Παρακαλώ τον φυλακα αγγελο μου να μου φέρει στο συνειδητό μου την επίγνωση της πνευματικής μου φύσης και της ιερότητας μου. Ζητώ τώρα μόνιμη σύνδεση με τον Ανώτερο Αγγελικό Εαυτό μου. Ευχαριστώ και Αμήν.


Ζητω από την Πηγη του Φωτος και της Αγαπης, από τον ανωτερο εαυτο μου, μεσω  του φυλακα αγγελου μου, να με διαποτισει  με την αγνή θεραπευτική της ενέργεια και το ζωοποιό φώς της. Να δημιουργησει μια σφαιρα χρυσου φωτος γύρω μου που θα με προστατεψει και θα  μετουσιωσει κάθε τι αρνητικο γύρω μου σε φώς και χαρά. Να με βοηθησει να καταλάβω τις ευλογίες της ζωής εδώ στη Γή.

Καλώ τωρα τον Άγγελο της αφθονίας να έρθει τώρα στη ζωή μου.

Οραματίζομαι το Άγγελο να στέκει μπροστά μου και  του ζητω να μου προσφέρει αφθονία σε όλα τα επίπεδα της ζωής μου. Υγεία, αγάπη, οικονομική ευημερία, εσωτερική γαλήνη και αρμονία. Τώρα, ευχαριστώ τον Άγγελο της αφθονίας για τα δώρα που μου έφερε και υποκλίνομαι με σεβασμό μπροστά στη φωτεινή του παρουσία. Αυτός μου χαμογελά και μου εκπέμπει αγάπη καθώς η μορφή του χάνεται σταδιακά στο χώρο και εγώ μένω πίσω, με γαλήνιο νου και πνεύμα, έτοιμος να απολαύσω ακόμη μία υπέροχη μέρα στον πλανήτη Γη.


Kαλώ τον άγγελο της αγάπης να έρθει κοντά μου.

Αυτός ανταποκρίνεται και βρίσκεται δίπλα μου χαμογελαστός σημαδεύοντας με με το βέλος του. Τότε τον παρακαλώ να μου φέρει στη ζωή μου την αδερφή ψυχή που περιμένω υπομονετικά να εμφανιστεί, να μου φέρει την ρομαντική εκείνη σχέση αγάπης που επιθυμώ τόσο πολύ να βιώσω και αυτός το κάνει με μεγάλη ευχαρίστηση.

Οραματίζομαι τώρα πως βρίσκομαι στην σχέση αγάπης που επιθυμώ και βλέπω τον εαυτό μου πιό ευτυχισμένο από ποτέ!

Ευχαριστώ το άγγελο της αγάπης . Εκείνος μου χαμογελά και μου εκπέμπει αγάπη και φως πετώντας ψηλά.

Καλώ τον άγγελο της αγνότητας.

Του ζητώ ευγενικά έρθει και να σταθεί στο πλάι μου, να με βάλει κάτω από τις φτερούγες του και οραματίζομαι τον άγγελο να καταφθάνει τώρα. Ο γλυκύτατος άγγελος μου εκπέμπει τώρα αγάπη και φως ύψιστης αγγελικής συχνότητας και απομακρύνει από την αύρα μου ότι έπρεπε να απομακρυνθεί έτσι ώστε να με αφήσει ανανεωμένο, αναγεννημένο, φωτεινό, αγνό!
Τώρα νιώθω υπέροχα και το ίδιο υπέροχα νιώθουν και οι άνθρωποι που συναναστρέφονται μαζί μου.
Ευχαριστώ τον Άγγελο της αγνότητας για την θεραπεία, του εκπέμπω φως και αγάπη και τον απελευθερώνω.
Απεριόριστες Αγγελικές Ευλογίες για όλη την ανθρωπότητα!

Καλώ τώρα την Εγώ Ειμί παρουσία μου να ανοίξει το προσωπικό μου κανάλι και να γίνουμε ένα. Το κανάλι ανοίγει με ευκολία και ασφάλεια. Στην άκρη αυτού στέκει ο Αγγελικός μου Εαυτός, μου χαμογελά και μου εκπέμπει τώρα άσπιλη αγάπη και φως από την καρδιά του Ενός, στην καρδιά μου.
Τώρα κάθε αρνητικότητα που φέρω σε όλα μου τα σώματα, εξαγνίζεται, αφήνοντας με καθαρό σαν φωτεινό δοχείο.
Ευχαριστώ από καρδιάς την Εγώ ειμί παρουσία μου, την αποχαιρετώ και το κανάλι κλείνει.

"Εγώ ειμί φως, Εγώ ειμί αγάπη".

Καλώ τον Αρχάγγελο Μιχαήλ να έρθει κοντά μου και να μου προσφέρει την βοήθεια του και την προστασία του. Καλώ τον Αρχάγγελο Μιχαήλ να έρθει κοντά μου τώρα και να με αγκαλιάσει με τις προστατευτικές του φτερούγες. Αυτός έρχεται αμέσως και στέκεται στο πλάι μου θωρακίζοντας με, με την πανίσχυρη μπλε ακτίνα του. Τον παρακαλώ να κόψει τώρα κάθε συναισθηματικό λώρο ανάμεσα σε εμένα και το παρελθόν που με κρατά ακόμη δέσμιο και δεν μου πειτρέπει να απολαύσω τη ζωή όπως εγώ στα αλήθεια επιθυμώ. 

Ο Πανίσχυρος Αρχάγγελος κόβει τώρα με το σπαθί του κάθε συναισθηματικό λώρο με ευκολία και με αφήνει ελεύθερο, ανάλαφρο, έτοιμο για ένα παρόν και μέλλον γεμάτο ευλογίες. Ευχαριστώ πολύ τον Αρχάγγελο για την πανίσχυρη θεραπεία του και του στέλνω φως και αγάπη και τον απελευθερώνω. Εκείνος με κοιτά εκπέμποντας μου στοργή και χαιδεύοντας μου το κεφάλι, επιστρέφει στην Πηγή.

Τότε αιτούμαι σύνδεση με τον Ανώτερο Αγγελικό Εαυτό και Aυτός ανταποκρίνεται στο λεπτό. Ο Αγγελικός μου Εαυτός σήμερα μου υπενθυμίζει τη σημασία του να αγαπώ τον εαυτό και τους άλλους, όπως θα έκανε ένα παιδί. Γεμίζει την καρδιά μου με υψηλές δονήσεις αγάπης και φωτός μετατρέποντας με σε ένα μικρό άγγελο της αγάπης.

Ο Αγγελικός μου Εαυτός μου ζητά να μείνω με αυτή την εικόνα του εαυτού μου κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας, εγώ αγαπώ αυτή την εικόνα και με αυτή μένω εκπέμποντας θετικά και αθώα προς όλους και όλα.

Ευχαριστώ τον Αγγελικό μου Εαυτό και τον αποχαιρετώ τώρα εκπέμποντας του αγάπη και φως. Το ίδιο κάνω και με τον αρχάγγελο Μιχαήλ.

Τώρα νιώθω την καρδιά μου λουσμένη στην αγάπη και το φως.

Στη συνέχεια καλώ τον Αρχάγγελο Ραφαήλ και την σμαραγδένια ακτίνα του να έρθει κοντά μου και ο αρχάγγελος ανταποκρίνεται άμεσα και καταφθάνει και αυτός στο πλευρό μου. Παρακαλώ τον Αρχάγγελο Ραφαήλ να εκπέμψει φως και αγάπη πάνω μου τώρα και να ενεργοποιήσει την Αγγελική μου Καρδιά και αυτό γίνεται. Σήμερα η συμπόνια γεννιέται στην καρδιά μου και με αυτήν πορεύομαι για το υπόλοιπο της ενσάρκωσης μου. Είμαι ένας Άγγελος στη Γη, αυτή η γνώση έρχεται τώρα και γίνεται επίγνωση και με αυτή την επίγνωση πια ζω.

Ευχαριστώ τους Αρχαγγέλους και τους αποχαιρετώ. Οι Αρχάγγελοι μου εκπέμπουν αγάπη και φως και επιστρέφουν στις υψηλότερες διαστάσεις όπου και ανήκουν.

Αγάπη και φως στον πλανήτη Γη!

Είμαι αφέντης και κυρίαρχος της ενέργειάς μου και δεν την παραχωρώ σε κανέναν. Την κρατώ πάντα υπό τον έλεγχό μου. Δεν στερώ την ενέργεια των άλλων.

Είμαι Αγάπη. Γι'αυτό την αναγνωρίζω.

Εμπιστεύομαι το Θείο Σχέδιο και Συνεργάζομαι μαζί του, με βιωματική εμπειρία για...επανενθύμηση της γνώσης και ανύψωση της συνειδητότητας στον Κόσμο.


Επικαλούμαι τον Ιησου Χριστο να με υποστηρίξει να ανυψώσω τη Συνειδητότητα μου μέσα απο την ενέργεια της Αγάπης και του Φωτος.
Ετσι ώστε να βιώσω την ενότητα με όλη τη Ζωή μέσα στο Ηλιακό μας Σύστημα. Ετσι ώστε να καθοδηγηθώ με τη Σοφία και την Αγάπη του Ανώτερου Εαυτου. Αφηνοντας τα υπολείματα του αρνητικού εγώ που μπορεί να έχω.  Καιγοντας κάθε αρνητικότητα που βρίσκεται στην καρδιά μου και  μετατρεποντας την σε ευλογία. Επιθυμώ να ζω ελεύθερος. Είμαι ένα άπειρο Πολυδιαστασιακό Ον Φωτός.

Ο Άγγελος μέσα μου χαιρετά τον Άγγελο μέσα σου.

Ο Βουδας μεσα μου χαιρετα τον Βουδα μεσα σου.
Ο Χριστος μεσα μου χαιρετα τον Χριστο μεσα σου.
Ο Θεος μεσα μου ευχαριστει τον Θεο μεσα σου.

Αρνούμαι κάθε φόβο, αρνούμαι κάθε απειλή. Εγώ Είμαι.
Χαιρετε και ευτυχειτε.
Εγώ ειμί αγάπη, εγώ ειμί φως, είμαστε ένα.
Ευλογίες σε ολους!