FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Οι κακοί είναι ετοιμοι να παιξουν το τελευταιο τους χαρτι. Εχουν ξοφλησει. Είναι ηδη ξοφλημενοι. Η γη δεν προοριζοταν για πλανητης σκλαβων./ Alex Collier - 2010



Ξεχασαμε για να θυμηθουμε…

Συστηθειτε στον εαυτο σας!

Αν δεν αποκολληθουμε από το δογμα, 
δεν μπορουμε να πραγματευτουμε άλλες πιθανοτητες…

Eχουμε προβληματα γιατι δεν εχουμε πνευματικη ζωη...


Όταν φυγαμε από την Δημιουργια, από το Θεο, από την πνευματικη κατασταση της Υπαρξης μας, δεν ειχαμε αυτές τις αηδιες (τα προγραμματα του μισους, της απληστιας και του πολεμου) μαζι μας.

Ολοι μας, πεσαμε από εκεινη την υψηλη κατασταση, στο κοσμο του χρονου (και του θανατου)
και αποφασισαμε να δοκιμασουμε το Φως και μετα το Σκοτος και μετα το Φως και μετα το Σκοτος… Για να δουμε μεχρι που μπορουμε να παμε και πως θα επιστρεψουμε. Μεχρι να βρουμε το δρομο μας και να επιστρεψουμε στον αρχικο μας Οικο .

Ηταν όλα αυτά ένα πειραμα, μια διαδικασια μεσω της οποιας γεννουσαμε-δημιουργουσαμε τον ιδιο μας τον εαυτο.

Ειναι εκπληκτικο, πραγματι εκπληκτικο…, ειδικα αν μπορεις να βγεις από την αντιληψη του χρονου και παρατηρησεις πως «χορευουμε αυτό το χορο» ηδη από παντα…







O Alex Collier μιλάει για την απειλή παγκόσμιου πολέμου, για τον ειρηνισμό, για μια πρόταση καθοδήγησης της Γης από το Συμβούλιο της Ανδρομέδας, για την ψυχρή σύντηξη και την ελεύθερη ενέργεια και για την είσοδο της ψυχής στον κόσμο του Χρόνου.

O Alex Collier είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους στον τομέα έρευνας των ΑΤΙΑ. Επικοινωνούσε από πολύ νεαρή ηλικία με τους Ανδρομέδιους, οι οποίοι τον δίδαξαν πολλά και είχε επισκεφθεί το σκάφος τους αρκετές φορές. Πρωτοεμφανίστηκε με μηνύματα από τα εξωγήινα διαστημόπλοια, στις αρχές της δεκαετίας του '90 και προκάλεσε μεγάλη αίσθηση.

Μετά το 96 αποσύρθηκε για λόγους που δεν είπε, (μάλλον δέχτηκε απειλές και όντας πατέρας 5 παιδιών, προείχε η οικογένειά του) και επανεμφανίστηκε το 2008 ή 09

Αυτή την ομιλία, την έδωσε το 2010.

Στα παρακάτω λινκς μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι'αυτόν και τα μηνύματα που έχει μεταδώσει.

http://www.bibliotecapleyades.net/esp_andromedacom.htm#menu
http://projectcamelotportal.com/





Τι θα κάνατε αν ξέρατε ότι σας μένουν δύο χρόνια ζωής;



Απόσπασμα από ομιλία του Alex Collier στο Συνέδριο για το Μετασχηματισμό της Γης, Ιαναουάριος 2010.
Πρωτότυπος τίτλος:
"Alex Collier Earth Transformation Conference January 2010 part 5 of 9"