FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Στην πρωταρχικη μας κατασταση ειμαστε συνειδητοτητα. Όχι μορφη, αλλα επιγνωση.


Ζουμε σ’ ένα συμπαν εικονικης πραγματικοτητας μ’ενα συστημα ελεγχου που βασιζεται στην μυωπικη οπτικη της ανθρωποτητας και όχι στην ευρυτερη οπτικη.

Κρατειστε το σημειο παρατηρησης σας εξω από αυτή την χειραγωγημενη πραγματικοτητα.


Ο ομιλητής και συγγραφέας Ντέιβιντ Άικ, εξηγεί πώς η πανικόβλητη ελίτ προσπαθεί απεγνωσμένα να συγκαλύψει την παγκόσμια αφύπνιση που καθυστερεί την ατζέντα της για την παγκόσμια κυριαρχία. Ο Άικ εξηγεί πώς τα φάρμακα/ναρκωτικά, τα τοξικά τρόφιμα και η ηλεκτρομαγνητική ρύπανση, εντείνονται ως ύστατη προσπάθεια να αποκοιμίσουν την ανθρωπότητα, βάζοντάς την σε προβατοποιημένη νοητική κατάσταση, ώστε να ελέγχεται εύκολα.


http://www.youtube.com/watch?v=YyAy_6nP0b4&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=gLVwIjYqUsU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=w60lCEC0r3Q&feature=related









Οι δυνάμεις του καλού οργανωνονται με την μεγαλη κρουση του Μαιου για την αναβάθμιση του γήινου σχολείου.

">

Αποφασίσθηκε να ξεκινήσει μία νέα εξωτερίκευση των πνευματικών δυνάμεων στο γήινο επίπεδο. Και αυτό μέσω μιάς πνευματικής συμμαχίας στα ανώτερα εσωτερικά πεδία, στην οποία συμμετέχουν όντα από διάφορες εσωτερικές γνώσεις, με κοινό άξονα, την μάχη για τη εξασφάλιση καλών συνθηκών αφύπνισης και την αποφυγή αυτής της υποβάθμισης που γίνεται του γήινου σχολείου.

Όλα αυτά αν τα συνδέσουμε βλέπουμε ότι κάτι έρχεται. Κάποιο όν; Ομάδα; Κίνημα; Οτιδήποτε, πάντως θα είναι φωτισμένο, πλημμυρισμένο στο φως.


Προτού μπω στην κυρίως ομιλία μου που έχει σχέση με την 12η Μαΐου, να αναφερθώ πάρα πολύ παρενθετικά στην Ελληνική κατάσταση λέγοντας απλά όσοι συμμετέχετε συνήθως θα παρατηρήσατε ότι, από τότε που τροποποιήθηκε ο οραματισμός για την Ελλάδα και αποφασίσαμε να τον κάνουμε πιο δραστικό με την προσθήκη χρωμάτων και άλλων, όπως θα δείτε πιο κάτω στην πορεία που θα τον κάνουμε, στα πράγματα ήλθαν τα πάνω κάτω.

Να είστε αισιόδοξοι διότι το σίγουρο είναι ότι μέσα από αυτήν την κατάσταση κάθαρσης που περνάει η χώρα μας οπωσδήποτε θα βγει ενισχυμένη και  αφυπνισμένη και οπωσδήποτε πολύ πιο δυνατή από πριν. Δεν πρέπει να παρασύρεσθε από την τρομολαγνεία των ΜΜΕ ούτε από την κακοήθεια των οποιωνδήποτε κερδοσκόπων, είτε είναι Έλληνες, είτε είναι ξένοι, αλλά να είστε σίγουροι ότι όλα αυτά θα είναι μια πολύ καλή αφορμή ασχέτως κυβερνήσεων και πολιτικού κόσμου, που όλοι γνωρίζουμε την πολιτική κρίση που περνάει ο Πολιτικός κόσμος στην Ελλάδα, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα βγούμε ενισχυμένοι.

Εκείνο που πρέπει να επιβάλλουμε είναι, εκείνοι που προσπαθούνε να  κάμψουν την ενέργεια και τον ψυχισμό των Ελλήνων, να μην τα καταφέρουν, γιατί εκείνο που είναι σημαντικότερο για τους εχθρούς, ας πούμε, της Ελλάδας είναι να καμφθεί το φρόνημα. Και το γνωρίζετε πολύ καλά ότι η απαισιοδοξία φέρνει και παρεπόμενα πάρα πολλές αρνητικές καταστάσεις, που μας επηρεάζουν και στην καθημερινότητά μας. Δεν πρέπει λοιπόν να παρασυρόμαστε από το κλίμα που καλλιεργείται, αλλά να έχουμε σαν γνώμονα το θετικό που πρόκειται να προκύψει και να αντιδρούμε με τα ανάλογα θετικά συναισθήματα. Αυτά λοιπόν για την Ελληνική κατάσταση.

Τώρα στο θέμα μας: δεν ξέρω πώς το πληροφορηθήκατε, όσοι είστε εδώ για πρώτη φορά, προφανώς έπεσε σύρμα ότι κάτι πολύ σημαντικό θα ανακοινωθεί κτλ. Όσοι μας παρακολουθείτε από το ‘ 96 που ουσιαστικά έχουν ξεκινήσει αυτές οι συναντήσεις, θα ξέρετε ότι είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί στα λόγια μας, είμαστε πάρα πολύ γειωμένοι, και ο ενθουσιασμός όχι μόνο είναι κάτι που δεν μας χαρακτηρίζει αλλά που γενικά απεχθανόμαστε.

Έτσι λοιπόν θα ξεκινήσω ανάποδα, ότι αναφορικά με την 12η Μαΐου που έχουμε μιλήσει, μη περιμένετε ότι θα συμβούν κάποια συνταρακτικά γεγονότα, σεισμοί, λιμοί καταποντισμοί, κομήτες, εξωγήινοι, εμφάνιση του Μεσσία κλπ, κλπ.

Μιλάμε για μια καθαρά ενεργειακή κρούση, η οποία θα συμβεί σε επίπεδο, ας πούμε, του Ανώτερου Νοητικού της ανθρωπότητας, με συγκεκριμένους στόχους, οι οποίοι θα φανούν σιγά – σιγά στην πορεία, μέσα σε ορίζοντα ετών. Και θα φανούν όχι σε φανταιζί εξωτερικά γεγονότα, αλλά μέσα σε μια αλυσίδα καταιονισμού ιδεών, η οποία θα οδηγήσει  την ανθρωπότητα, σιγά-σιγά σε συγκεκριμένες δράσεις, δηλαδή αλλαγή κοινωνικής συμπεριφοράς και νοοτροπίας, η οποία με τη σειρά της θα επιφέρει και τις απαραίτητες αλλαγές που χρειάζονται για την αφύπνιση της ανθρωπότητας και του πλανήτη.

Έχοντας λοιπόν κάνει αυτό το ξεκαθάρισμα από την αρχή για να μη παρεξηγούμαστε, θέλω να κάνω και ένα δεύτερο ξεκαθάρισμα, για το από πού μας ήλθε η συγκεκριμένη ημερομηνία.

Ασφαλώς δεν μπορεί κανείς σε αυτά τα ζητήματα  να αποδεικνύει πράγματα , με την έννοια ότι δεν μπορούμε να παρουσιάσουμε ούτε ένα βίντεο, ούτε μια φωτογραφία, όπου μπορεί να συναντηθήκαμε με κάποιες πνευματικές οντότητες, κάποιες υπάρξεις και να τους πήραμε συνέντευξη.

Ωστόσο, αυτές οι Πνευματικές επαφές υπάρχουνε, δεν είμαστε οι μόνοι στον κόσμο, έχουμε διαπιστώσει ότι αυτό το μήνυμα έχει μεταδοθεί κι από άλλους στην Ανατολή και Δύση, κι αυτό μας έχει καθησυχάσει κιόλας, έχοντας πιστοποιήσει το αληθές της συγκεκριμένης ημερομηνίας και της υπαγόρευσης.

Μη σας φαίνεται περίεργο, υπάρχουν άνθρωποι που σε κατάσταση ενορατική μπορούν και έχουν κάποια επαφή με τα λεγόμενα ανώτερα εσωτερικά πεδία, μέσω των οποίων, όταν η κατάσταση είναι σημαντική παίρνουν κάποιες πληροφορίες. Πέραν τούτου δεν μπορούμε κάτι άλλο να δηλώσουμε, τουλάχιστον επί  του παρόντος

Ας πάμε λοιπόν στο αντικείμενο της σημερινής συνάντησης και ας πάρουμε με τη σειρά τα πράγματα. Εκείνο το πρόβλημα που έχουν οι πνευματικές υπάρξεις οι οποίες έχουν την ευθύνη της εξέλιξης της ανθρωπότητας, είναι ότι βρισκόμαστε σε μια κατάσταση παγκόσμια, στην οποία διακυβεύεται το μέλλον του μεγάλου σχολείου που λέγεται Πλανήτης Γη.

Όπως κάθε περιβάλλον όπου υπάρχει ζωή και αναπτύσσεται, έτσι και ο πλανήτης μας είναι ένα σχολείο, με την έννοια ότι οι ψυχές οι οποίες έρχονται εδώ, και ενσαρκώνονται όπως καλή ώρα όλοι εμείς εδώ μέσα, καλούνται να περάσουν κάποιες συγκεκριμένες εξετάσεις, προκειμένου να μπορέσουν να συνεχίσουν την εξέλιξή τους κάπου καλύτερα. Όσο λοιπόν πιο ποιοτικό είναι κάποιο σχολείο, κάποιο σχολείο ζωής και ύπαρξης, τόσο καλύτερες συνθήκες πνευματικής αφύπνισης δημιουργεί για κείνα τα όντα που το κατοικούν που φοιτούν σε αυτό. Όσο χειρότερο είναι, δηλαδή όσο χειρότερες συνθήκες πνευματικής αφύπνισης διαθέτει, τόσο χειρότερα είναι τα πράγματα για κείνα τα όντα που το κατοικούν αναφορικά με την πνευματική τους εξέλιξη.

 Έτσι με αυτήν την απλή διαπίστωση θέλω απλώς να σας θυμίσω και να τονίσω ότι, κάθε όν που βρίσκεται εδώ μέσα έχει ένα αντικειμενικό στόχο και αυτός δεν είναι απλά μια παρέλαση από τη ζωή χωρίς να εξελιχθεί πνευματικά και να μη βιώσει τίποτε περισσότερο από μια ζωώδη κατάσταση, ούτε να συσσωρεύσει πλούτο ούτε να κυριαρχήσει επάνω στους συνανθρώπους του,  αλλά ο αντικειμενικός σκοπός μιας παρουσίας μας εδώ, είναι μέσα από αυτό που στην εσωτερική παράδοση πολλοί ονομάζουν ανώτερο δρόμο, να αφυπνισθεί σε όσο περισσότερο από αυτά τα πράγματα από αυτό το όνειρο, που αποκαλούμε εξωτερική πραγματικότητα. Όταν λέμε να μπορέσει να αφυπνισθεί, εννοούμε να μπορέσει να αποταυτισθεί από όλε αυτές τις ψευδαισθήσεις της ύλης, που τον κάνουν να νομίζει ότι είναι η μοναδική πραγματικότητα.

Αποκλείεται να επεκταθώ σήμερα περισσότερο γιατί το έχουμε κάνει σε εκείνο το επιστημονικό υπόβαθρο που διαθέτουμε από την κβαντική φυσική και από αλλού που αποδεικνύει ότι η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βιώνουμε μέσα από τις αισθήσεις μας ως κοινά ανθρώπινα όντα.

Για να επανέλθω λοιπόν σε αυτό που λέγαμε στο θέμα του ανώτερου δρόμου, το αντικείμενο του καθενός ή αν θέλετε το νόημα της ζωής ή ο σκοπός της ενσάρκωσης, χρησιμοποιείστε όποιους όρους θέλετε, είναι να μπορέσει να αφυπνισθεί από τη γήινη πραγματικότητα, από αυτό το όνειρο που βιώνουμε ως γήινη πραγματικότητα.

 Όσο λοιπόν καλύτερες συνθήκες διαθέτει αυτός ο κόσμος που ζούμε, αυτός ο καρμικός κόσμος, ή αν θέλετε το γήινο σχολείο, τόσο περισσότερες ευκαιρίες δίδονται για περισσότερη αφύπνιση. Όσο χειρότερες συνθήκες διαθέτει τόσο χειρότερα είναι και τα πράγματα για την πνευματική μας εξέλιξη. Εδώ λοιπόν παράγονται και δύο έννοιες εντελώς αντικειμενικές, περί καλού και περί κακού, όχι με φιλοσοφικές έννοιες αλλά καθαρά έτσι όπως ακριβώς εκφράζονται στον γήινο κόσμο.

Μπορούμε λοιπόν να πούμε με σιγουριά ότι, οτιδήποτε δημιουργεί συνθήκες αφύπνισης για τους ανθρώπους και όλα τα όντα ανήκει στο στρατόπεδο του καλού ενώ αντίθετα οτιδήποτε δημιουργεί χειρότερες συνθήκες ασχέτως με οτιδήποτε ισχυρίζεται εκφράζει τις δυνάμεις της αντεξέλιξης.

Τι σημαίνει όμως καλές και κακές  συνθήκες;

Φαντάζομαι ότι το γνωρίζετε όλοι σας ότι οποιοδήποτε όν όταν βρίσκεται κάτω από καταστάσεις πόνου, αρρώστιας κλπ, αδυνατεί να στοχαστεί, να αφυπνισθεί, ταυτίζεται όλο και πιο βαθειά με την πραγματικότητα, ή όταν βρίσκεται κάτω απο συνθήκες απειλής της ζωής του, ή πολέμου, βασανισμού, φυλάκισης, γενικά στέρησης της ελευθερίας του, όταν βρίσκεται κάτω από συνθήκες όπου οι ανθρώπινες σχέσεις γύρω του είναι εξουσιαστικές και ανελεύθερες, καταπιέζοντας την προσωπικότητά του, προκαλώντας του συνεχώς τριβές και πόνο, όταν βρίσκεται υπό καθεστώς στοιχειώδους άγνοιας και δεν έχει γνώσεις να διαβάσει ένα βιβλίο, να ανοίξει λίγο παραπάνω το μυαλό του, όταν ζει σε ένα περιβάλλον το οποίο είναι επιβαρυμένο με αποτέλεσμα οι επιπτώσεις στην υγεία του και τον ψυχισμό του να είναι καθηλωτικές.












Έτσι λοιπόν καταλαβαίνουμε ότι είναι πολύ απλά τα πράγματα και μιλώντας για καλές συνθήκες συνεπώς , οτιδήποτε προάγει την υγεία το περιβάλλον, την ελευθερία τη γνώση, την αυτοδιάθεση, τις σωστές ανθρώπινες σχέσεις, επίσης την ειρήνη, είναι εκ των πραγμάτων θετικό και ανάγεται στο στρατόπεδο του καλού, διότι απελευθερώνει τον άνθρωπο, του παίρνει τα βάρη τα κοινωνικά και του αφήνει εκείνες τις καλές συνθήκες που του χρειάζονται για να μπορέσει απερίσπαστος να στοχαστεί, να διεισδύσει βαθύτερα μέσα σε αυτό που είναι η αλήθεια για την πραγματικότητα που βιώνουμε, να κάνει πνευματική άσκηση και όλα αυτά που χρειάζεται για την πνευματική του αφύπνιση.

Αντίθετα οτιδήποτε σου στερεί τις ελευθερίες, στην κίνηση στην έκφραση στην διάθεσή σου, σε καθηλώνει πολιτισμικά, σε υποχρεώνει να σκέφτεσαι μονοδιάστατα να είσαι αλλοτριωμένος, εμποδίζει το μυαλό σου να σκέφτεσαι παρά μόνο τον καταναλωτισμό, οτιδήποτε ενισχύει τον πόλεμο, την δουλεία, οτιδήποτε βλάπτει το περιβάλλον, οτιδήποτε προωθεί την αμάθεια, είναι εκ των πραγμάτων γήινη έκφραση του κακού, διότι όπως είπαμε μας καθηλώνει.


Λοιπόν, σήμερα, αυτά τα όντα τα οποία για λόγους καρμικούς, παρελθόντος τους δηλαδή, έχουν συνδεθεί με την ιστορία του πλανήτη, και άρα κατά κάποιο τρόπο πονάνε και είναι υπεύθυνα για την εξέλιξη της ανθρωπότητας, διαπιστώνουν ότι στη σημερινή κατάσταση υπάρχει ένας πολύ μεγάλος κίνδυνος, βιώνουμε ένα αδιέξοδο.

Έχουν διογκωθεί σε τέτοιο βαθμό τα παγκόσμια προβλήματα, ώστε το γήινο σχολείο να απειλείται με μια σοβαρή υποβάθμιση. Ζούμε κάτω από τέτοιες συνθήκες, όπου με κυρίαρχη την απληστία και την άγνοια είμαστε στα πρόθυρα για την επιβολή μιας παγκόσμιας τυραννίας, με την παγκόσμια φτώχια να αυξάνεται συνεχώς. Διάβασα προχθές ότι το 80% του παγκοσμίου πλούτου βρίσκεται στα χέρια του 1% του πληθυσμού της γης.

Ασθένειες βλέπουμε καινούριες να δημιουργούνται, άγνοια και αγραμματοσύνη ενισχύεται από παντού, πόλεμοι, τρομοκρατία, ριζική υποβάθμιση του περιβάλλοντος σε σημείο που να κινδυνεύει ο πλανήτης να μη μπορεί πια να επανέλθει ποτέ, ψυχική αλλοτρίωση, πολιτισμική και κοινωνική υποβάθμιση, φανατισμός, είναι όλα τα χαρακτηριστικά που σήμερα έχουν φτάσει στο απροχώρητο.

Αυτό λοιπόν φέρνει το μεγάλο διακύβευμα του να γίνουν τόσο άσχημες, κακές οι συνθήκες αφύπνισης στο γήινο σχολείο, ώστε η κατάσταση να μην είναι αναστρέψιμη. Και όταν λέμε μη αναστρέψιμη εννοούμε ότι μέσα από αυτές τις κακές συνθήκες που δημιουργούνται, είμαστε στα πρόθυρα μιας εξελικτικής οπισθοδρόμησης και εξελικτικής παρέκκλισης της ανθρωπότητας.

Κοινώς, έτσι για να το πω με μία λέξη, γιατί αυτό είναι ένα τελείως διαφορετικό θέμα, κινδυνεύει η φυλή να εκτραπεί προς μια φυλή υποαθρώπων, ανθρωπομηχανών. Αυτό νομίζω ότι τα λέει όλα δεν νομίζω ότι χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση.

Έχει γίνει μια αυτοκριτική, από ό,τι μαθαίνουμε, στα Ανώτερα σχολεία, όπου το συμπέρασμα που βγήκε ήταν ότι παρά την πνευματική έκχυση που πραγματοποιήθηκε γύρω στα ’60, ναι μεν υπήρξαν θετικά, αλλά προέκυψαν και αδυναμίες.

Τα θετικά, τα ξέρουμε όλοι μας, ήταν ότι σε όλη την ανθρωπότητα διαδόθηκαν με ταχύτητα αστραπής και συνεχίζουν μέχρι τις μέρες μας πάρα πολλές διδασκαλίες που παλαιότερα ήσαν στα χέρια κάποιων ελάχιστων μυημένων, με αποτέλεσμα να σχηματισθεί μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων, εκατομμυρίων ανθρώπων διεθνώς, οι οποίοι έχουν κατακτήσει ένα μίνιμουμ επίπεδο εσωτερικότητας.

Πράγματι, αν πάτε μερικά χρόνια πίσω, πριν από τον πόλεμο, θα δείτε ότι αυτοί οι οποίοι μπορούσαν να καταλάβουν, όχι να καταλάβουν, να κατακτήσουν αυτά τα οποία εμείς συζητάμε σήμερα εδώ με την ησυχία μας, ήταν μετρημένοι στα δάκτυλα σε κάθε χώρα, κάποιοι ελάχιστοι μυημένοι μόνο, ενώ ο πολύς κόσμος ήταν σε πλήρη άγνοια.

Εκείνο λοιπόν που επετεύχθη μετά τη μεγάλη διάχυση γύρω στα ’60 μέχρι και τα τέλη της δεκαετίας του ’80, ήταν ότι δημιουργήθηκε ένα υπόστρωμα σε πολλά εκατομμύρια ανθρώπων, προσέγγισης της εσωτερικής γνώσης απελευθέρωσης. Το πρόβλημα όμως ήταν ότι πέρα από την κατάκτηση αυτή σε επίπεδο νοητικό και συναισθηματικό άντε και σε επίπεδο προσωπικής συμπεριφοράς μέσα στην καθημερινότητα, το αντίπαλο στρατόπεδο, ας το πούμε κάπως έτσι, κατόρθωσε να κυριαρχήσει μέσα σε όλες τις κοινωνικές δομές.

Έτσι λοιπόν, για να το πούμε με δυό λόγια, βλέπουμε σήμερα να έχει διαμορφωθεί μία κατάσταση, που ενώ παγκόσμια υπάρχει καλή κοινή πρόθεση εκατομμυρίων για να μη πούμε δισεκατομμυρίων ανθρώπων για ανύψωση, όλα τα κέντρα εξουσίας τα κατέχουν άνθρωποι που κινούνται μόνο με βάση την απληστία και τον εγωισμό, με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε πλήρη αναντιστοιχία με το κοινό αίσθημα.

Κοινώς, το στρατόπεδο του καλού έχει μείνει στην απέξω από όλους τους κοινωνικούς δεσμούς, διότι όλοι οι άνθρωποι οι καλοπροαίρετοι δεν άντεξαν να μπουν στην κόντρα όσον αφορά τα κοινωνικά ζητήματα, μας τρόμαζε η κακία, μας τρόμαζε η απληστία, μας τρόμαζε το αίσθημα της εξουσιαστικότητας που εκπέμπουν αυτοί οι άνθρωποι, (και εσείς μπορεί να το έχετε νοιώσει στο πετσί σας) ότι η τεράστια πλειοψηφία επιλέξαμε να μείνουμε εκτός, γιατί θεωρήσαμε ότι οποιαδήποτε προσπάθειά μας να αλλάξουμε τα πράγματα μέσα στους κοινωνικούς θεσμούς, ήταν τόσο φθοροποιά, που θα κινδυνεύαμε να χάσουμε την όποια ισορροπία κατέχουμε ως ανθρώπινα όντα.

Βέβαια με αυτό δεν κερδίσαμε τίποτα, διότι, και αυτό εστράφη μπούμερανγκ δηλαδή νομίζαμε ότι θα βρούμε την ησυχία μας όμως αντιλαμβάνεσθε όλοι, και αυτό ήταν στοιχείο αυτοκριτικής, όπως σας είπα στα εσωτερικά πεδία, γιατί πλέον ούτε ασκητής δεν μπορεί να γίνει κάποιος. Διότι σε λίγο με το GPS θα σε βλέπουν όπου κι αν είσαι και θα έρχονται μέσα στη σπηλιά να σου ζητάνε ΦΠΑ, δηλ και δεν το λέω για να γελάσουμε, αλλά θα δείτε ότι αυτές οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας που θα υπάρχει έλεγχος της σκέψης θα είναι γεγονός. Αυτά θα τα δούμε και να είστε σίγουροι ότι πνευματική και εσωτερική άσκηση κανένας δεν θα σε αφήνει να κάνεις, με διάφορες δικαιολογίες, δηλ δεν υπάρχει ατομικός δρόμος. Εάν λοιπόν δεν αλλάξουν και δεν μετασχηματισθούν οι κοινωνικοί θεσμοί, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε ομαλές συνθήκες αφύπνισης, το παιχνίδι το έχουμε χάσει
.







Έτσι λοιπόν αποφασίσθηκε να ξεκινήσει μία νέα εξωτερίκευση των πνευματικών δυνάμεων στο γήινο επίπεδο. Και αυτό μέσω μιάς πνευματικής συμμαχίας στα ανώτερα εσωτερικά πεδία, στην οποία συμμετέχουν όντα από διάφορες εσωτερικές γνώσεις, με κοινό άξονα όπως σας είπα, την μάχη για τη εξασφάλιση καλών συνθηκών αφύπνισης και την αποφυγή αυτής της υποβάθμισης που γίνεται του γήινου σχολείου.

Έτσι λοιπόν αυτή η κρούση ξεκινά στις 12 Μαΐου. Πρόκειται για μια διάχυση ενεργειών η οποία, όπως μας ειπώθηκε  θα είναι ώρα Ελλάδος στις 2,16 το μεσημέρι, χωρίς να σημαίνει κάτι το απόλυτο αυτό, αλλά είναι μία λεπτομέρεια η οποία ίσως σας βολέψει, σας χρησιμεύσει σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε κάποια εργασία υποδοχής εκείνη τη στιγμή και ένα δεύτερο στοιχείο που πρόσφατα μας δόθηκε είναι ότι την 6η Ιουνίου πλέον, ημέρα Κυριακή θα υπάρξει μια πρώτη συγκεκριμενοποίηση στις κρούσεις, μέσα από συγκεκριμένες ιδέες που θα δοθούν σε κάποιους ανθρώπους.

Τι μορφή θα έχει αυτή η συγκεκριμενοποίηση σε κάποιους ανθρώπους;

Όπως σας είπα, δεν περιμένουμε να συμβεί κάποιο σημαντικό εξωτερικό γεγονός. Εκείνο το οποίο γνωρίζουμε είναι ότι το αντικείμενο αυτής της εξωτερίκευσης θα είναι η εντύπωση του Σχεδίου στο μυαλό των ώριμων και δεκτικά ικανών ανθρώπων. Αυτό προϋποθέτει συνεπώς ότι έχει εκπονηθεί κάποιο σχέδιο, το οποίο θα αποτυπωθεί, όπως σας είπα και στην εισαγωγή μου στο Ανώτερο Νοητικό από το οποίο θα μπορούν να αντλήσουν όσοι μπορέσουν να βρεθούν σε επίπεδο εσωτερικής καλλιέργειας τέτοιο ώστε να έχουν την απαραίτητη ωριμότητα και δεκτικότητα.

Ένα δεύτερο στοιχείο που ειπώθηκε είναι ότι μέσα από αυτήν την διαδικασία σε ορισμένους ανθρώπους θα δοθούν εσωτερικά χαρίσματα. Αυτό μπορεί να είναι διόραση, μπορεί θεραπευτικές ιδιότητες, ή οτιδήποτε άλλο. Με δυό λόγια δηλαδή αυτή η κρούση θα παίξει και ρόλο ενεργοποίησης κάποιων λανθανουσών εσωτερικών ικανοτήτων, τις οποίες διαθέτουν πολλοί από μας και ήλθε ο καιρός να ενεργοποιηθούν, να αναδειχθούν, να φανερωθούν.

Αυτά τα δύο στοιχεία, θα αναδειχθούν προοδευτικά, δηλαδή τόσο η καθίζηση και η συνειδητοποίηση μερών, όψεων του σχεδίου για την αναβάθμιση του γήινου σχολείου, όσο και η εμπέδωση αυτών των εσωτερικών χαρισμάτων, θα γίνουν μέσα σε διάρκεια ενός χρόνου.

Εκείνο το σημαντικό είναι το περί οργάνωσης πλέον, δηλαδή του πώς προβλέπεται μέσα από αυτό το σχέδιο, να οργανωθούν οι δυνάμεις του καλού για την αναβάθμιση του γήινου σχολείου.

Εκείνο λοιπόν που βλέπουμε είναι ότι υπάρχει μια κριτική σε σχέση με τη φθορά που επέρχεται και την αλλοτρίωση, όταν κάτι επιχειρηθεί να γίνει μέσω μιας κεντρικής εξουσίας, ή μέσω μιας κεντρικής διοίκησης, ας το πούμε έτσι. Κάτι το οποίο ξεκινά με έναν ηγέτη και μια κεντρικού τύπου δομή, είναι καταδικασμένο σε αποτυχία και γιατί μπορεί να διαβρωθεί από τις αντίπαλες δυνάμεις αλλά και γιατί ο ίδιος αυτός ο τρόπος της κεντρικής εξουσίας, από μόνος του αποφέρει αλλοτρίωση.

Εκείνο λοιπόν που σχεδιάζεται είναι η όλη ιστορία να βαδίσει μέσω ενός πλανητικού δικτύου. Λέγοντας πλανητικό δίκτυο εννοούμε τα εξής, υπάρχουν σε όλες τις χώρες ήδη κάποιοι ώριμοι πυρήνες, δηλαδή κάποιες ομάδες ατόμων οι οποίοι είναι συνειδητοποιημένοι σε ικανοποιητικό βαθμό ώστε να συλλάβουν κάποια απο  τα μέρη του σχεδίου, ο καθένας το δικό του, και γύρω τους να μπορέσουν να έλξουν ένα αριθμό ατόμων, ένα αριθμό πολιτών, οι οποίοι θα στηρίξουν εκείνο το μέρος του σχεδίου που έχει συλλάβει ο κάθε πυρήνας  ξεχωριστά.

Σαν σύνολο λοιπόν, κάτω από την καθοδήγηση των Ανώτερων Πνευματικών Δυνάμεων, οι οποίοι είναι οι μόνοι που διαθέτουν την όλη εικόνα του παζλ, το κάθε μέρος χωριστά θα συντονίζεται με όλα τα υπόλοιπα, αλλά άνωθεν και μέσω αυτής της διαδικασίας της ομοκραδασμικότητας, που συνδέει αναπόφευκτα όλους όσους εκπέμπουν ή συντονίζονται, εν πάσει περιπτώσει, με το ίδιο επίπεδο πνευματικής καθαρότητας, ασχέτως εάν γνωρίζονται μεταξύ τους σε επίπεδο καθημερινότητας ή όχι.

Έτσι λοιπόν ξεκινάει μια παγκόσμια δράση η οποία θα δούμε, σιγά-σιγά και με τα χρόνια να αποφέρει συγκεκριμένους καρπούς, όπου ανεξάρτητες ομάδες σε όλο τον κόσμο θα συγκεντρώσουν γύρω τους πλήθος ανθρώπων και όλοι μαζί θα συγκροτήσουν μια κρίσιμη μάζα, η οποία θα επιφέρει πολύ σημαντικές πνευματικές και κοινωνικές αλλαγές.

Η δράση συνεπώς αυτού του μεγάλου αριθμού ανθρώπων, που θα λάβουν μέρος σε αυτήν την υλοποίηση του σχεδίου θα είναι διπλή, από τη μια μεριά θα είναι δράση καθαρά εσωτερική, όπως ο Οραματισμός, ας πούμε, αυτό που κάνουμε εδώ, αυτό εννοώ εσωτερική δράση μέσω διαλογιστικών, οραματικών μεθόδων, προσευχής κλπ, και η άλλη όψη θα είναι καθαρά πρακτική παίρνοντας τη μορφή κοινωνικής παρέμβασης. Οι τομείς είναι γνωστοί. Αυτή η παρέμβαση τόσο η εσωτερική όπως σας είπα, μέσω εσωτερικών μεθόδων όσο και καθημερινής δράσης, θα είναι στην οικονομία, στην πολιτική, στο περιβάλλον, στην υγεία, στην παιδεία, στην ενέργεια στον πολιτισμό στις ανθρώπινες σχέσεις και στην πνευματικότητα και ο στόχος θα είναι σε όλους αυτούς τους τομείς να δημιουργηθούν όσο το δυνατό πιο απελευθερωτικές και ιδανικές συνθήκες για πνευματική εργασία και αφύπνιση.

Ο στόχος δηλαδή θα είναι όσο το δυνατόν αφθονία για όλους, όσο το δυνατόν περισσότερη ασφάλεια,  όσο το δυνατό περισσότερη γνώση, όσο το δυνατόν περισσότερη αγάπη, περισσότερη ειρήνη, περισσότερη πνευματικότητα.

Απλά πράγματα στο να το λέμε, έχουμε όμως βιώσει όλοι πόσο δύσκολο είναι να πραγματοποιήσεις, να πραγματώσεις τέτοιου είδους κοινωνικές συνθήκες, που να αφήνουν τα όρια για να μπορέσουν να αναδυθούν αυτές οι όμορφες και ανώτερες ιδιότητες που θα επιτρέψουν στον καθένα από μας να εργασθεί απερίσπαστος για την πνευματική του αφύπνιση.

Σ’ αυτό το σημείο προτού περάσουμε στα αποτελέσματα που αναμένουμε να έχει συγκεκριμένα η κρούση της 12ης Μαΐου, θα δώσω το λόγο στην κυρία Βαλιανάτου για μια μικρή τοποθέτηση με βάση την εσωτερική αστρολογία γιατί εκ των υστέρων αφού δόθηκε η ημερομηνία, παρατηρήσαμε ορισμένα πράγματα τα οποία καλό είναι να τα μοιραστούμε.








«Μου δόθηκε από τον κ. Στίνη συγκεκριμένα μέρα και ώρα και μου ζητήθηκε να κάνω το ένα ωροσκόπιο και να κάνω την εσωτερική ερμηνεία. Χωρίς να γνωρίζω το περιεχόμενο της ομιλίας που θα έκανε, διαπίστωσα τώρα ότι αυτά που έχω να πω κάνοντας αυτήν την ερμηνεία τελικά έχουμε μια σύμπτωση. Θα σας κάνω μια παρένθεση εξηγώντας ότι η εσωτερική αστρολογία αναλύει και ερμηνεύει 12 πλανήτες, δηλαδή προσθέτει στην παραδοσιακή με τους 10 πλανήτες την επίδραση της γης, γιατί κι αυτή έχει την δική της ενέργεια, και τον Ήφαιστο που ίσως ακούτε για πρώτη φορά τώρα, και αυτό  μόνο στην εσωτερική ερμηνεία, ερμηνεύεται. Έκανα αυτήν την εισαγωγή για να καταλάβετε την ανάμιξη πάνω στο ωροσκόπιο. Έχουμε ένα ωροσκόπιο με την σελήνη να είναι σε σύνοδο με τον Ταύρο και ωροσκόπο στην Παρθένο κλπ.
 Όλα αυτά αν τα συνδέσουμε βλέπουμε ότι κάτι έρχεται. Κάποιο όν; Ομάδα; Κίνημα; Οτιδήποτε, πάντως θα είναι φωτισμένο, πλημμυρισμένο στο φως.


Ομαδική συνειδητότητα.

 Ως αποτέλεσμα αυτής της εξωτερίκευσης που είπαμε μαθαίνουμε και ήδη αρχίζει και φαίνεται δηλαδή, ότι μάλλον δεν θα μπορέσει κανείς να κρατήσει ουδετερότητα. Αυτό σας το λέω και να το έχετε όλοι υπ’ όψιν σας και να πληροφορήσετε και τους υπόλοιπους είναι τέτοιες οι συνθήκες, που όπως σας είπα κανένας δεν μπορεί να μείνει απέξω ή να δημιουργήσει τέτοιες συνθήκες ώστε απερίσπαστος να μπορεί να κάνει την ατομική του προσπάθεια, χωρίς να τον ενδιαφέρει που πηγαίνει το ομαδικό παιχνίδι.

 Έτσι εκ των πραγμάτων θα δημιουργηθούν στρατόπεδα, και ήδη η 12η Μαΐου κάνει το πρώτο προσκλητήριο. Ουσιαστικά δηλαδή αυτή η διάλυση του σχεδίου που είπαμε συν το δεύτερο στοιχείο ενεργοποίησης χαρισμάτων στην ουσία είναι και ένα προσκλητήριο για στράτευση. Και ξέρετε ότι σ’ αυτές τις περιπτώσεις όσοι κρατούν ουδετερότητα  πληρώνουν και χειρότερα , για ποιο λόγο, διότι δεν προστατεύονται κάτω από κάποια ομπρέλα πνευματική.

Γνωρίζετε πολύ καλά όλοι σας ότι διάφορες πνευματικές παραδόσεις προστατεύονται. Αν δεν ανήκεις πουθενά και δεν λέω να ανήκεις σε μια θεσμοθετημένη πνευματική οργάνωση, αλλά αν πεις δεν μ’ ενδιαφέρουν όλα αυτά ειμαι άπειρος, δεν συμμετέχω εγώ σε τέτοια παιχνίδια είναι βλακείες κλπ, θα είσαι από τους πρώτους που θα την πληρώσουν, γιατί θα τις φας και από τις δύο μεριές. Δηλαδή θα παιχθεί παιχνίδι και σε πνευματικό και σε υλικό επίπεδο.

Εκ των πραγμάτων λοιπόν θα διαμορφωθούν στρατόπεδα και σας είπα ποιο θα είναι το διαχωριστικό κριτήριο, ποιος με τη δράση του δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για την αφύπνιση και ποιος επιβαρύνει. Με βάση αυτά τα δύο κριτήρια θα διαμορφωθούν τα στρατόπεδα. Και το προσκλητήριο ξεκινάει τώρα.

Θα κλείσω με το θέμα της προετοιμασίας μας για τη συγκεκριμένη κρούση. Γιατί πολλοί θα θελήσουν να βρεθούν μόνοι τους, ή με κάποιους φίλους, ή μια ομάδα την συγκεκριμένη ημέρα και ώρα.

Η δική μας συμβουλή είναι η κάθε σας προσπάθεια να αποσκοπεί στην εξασφάλιση συνθηκών αστρικής μόνωσης και πνευματικής ενατένισης.

Εξηγώ, όταν λέμε Αστρική μόνωση κατ’ αρχή εννοούμε του να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τέτοιες συνθήκες απομόνωσης και αποκοπής από το περιβάλλον της φθοροποιούς καθημερινότητας. Αστρική μόνωση σημαίνει να μην επηρεάζομαι από γεγονότα, συναισθήματα και σκέψεις της καθημερινότητας οι οποίες είναι άσχετες από τον σκοπό μου.

Αν λοιπόν ο δικός μου στόχος είναι να βρίσκομαι σε μια κατάσταση πνευματικής δεκτικότητας τη συγκεκριμένη μέρα, σημαίνει ότι θα προσπαθήσω σιγά, σιγά , ξεκινώντας λίγες μέρες πιο πριν, ή αν αυτό δεν είναι δυνατό με τίποτε, τουλάχιστον την ίδια τη μέρα, την Τετάρτη 12η Μαΐου, να μη μπλέξω σε καταστάσεις αγχογόνες, έντασης, αρνητικών συναισθημάτων και σκέψεων, αλλά, αντιθέτως να καλλιεργήσω ένα κλίμα στον εαυτό μου πνευματικής ανύψωσης. Αυτό ονομάζεται αστρική μόνωση με την έννοια του πώς μπορώ καλύτερα να είμαι συντονισμένος, προκειμένου να μπορώ να δεχθώ μια πληροφορία.

Έτσι λοιπόν εκείνο που καλόν θα είναι να έχετε υπ΄ όψιν σας για να είστε δεκτικοί σε τέτοιες εκλυόμενες ενέργειες,  ξεκινώντας από λίγες μέρες πριν σιγά – σιγά ή αυθημερόν στη χειρότερη περίπτωση, να υπάρξει σχετική αποκοπή από έγνοιες της καθημερινότητας από ανθρώπους οι οποίοι είναι αρνητικοί προς αυτό που εμείς έχουμε στο νου μας να κάνουμε, από αγχογόνες καταστάσεις κλπ, δηλαδή να μην απασχολούμε το νου μας και τον ψυχισμό μας με αρνητικά πράγματα.

Δεύτερο, να φροντίσουμε εμείς, αντιθέτως, να ερχόμαστε σε επαφή με θετικές νοητικές και συναισθηματικές παραστάσεις. Να επιδιώκουμε να είμαστε σε μέρη τα οποία να δίνουν θετική ενέργεια, με ανθρώπους που εκπέμπουν θετική ενέργεια, με ακούσματα, αναγνώσματα τα οποία αναδύουν θετικότητα.

Τρίτο στοιχείο είναι η πνευματική άσκηση και η προσευχή. Αυτές τις λίγες μέρες πριν, καλό είναι να τις περάσεις με ασκήσεις πνευματικής ενατένισης, με όποιον τρόπο γνωρίζει ο καθένας και θεωρεί ότι διαπιστωμένα του κάνει καλό.

Ένα τέταρτο στοιχείο είναι της σωματικής κατάστασης που βρισκόμαστε, δηλαδή της σωματικής κάθαρσης και το σώμα μας να είναι ξεκούραστο. Άρα εκείνη την περίοδο κοντά να φροντίσουμε να μη κουραζόμαστε πολύ, να μη ξενυχτάμε και να προσέχουμε τη διατροφή μας. να πίνουμε πολλά νερά, τα ξέρετε όλα αυτά, να μην πλακώνουμε τα κρέατα και τα τηγανίδια κλπ. Έτσι ώστε ο ενεργειακός μας φορέας να είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Ένα πέμπτο στοιχείο που έχει διαπιστωθεί ότι ωφελεί, είναι μια ευκαιρία αυτήν την περίοδο να κάνουμε και έναν απολογισμό – αξιολόγηση της μέχρι τώρα πορείας μας στη ζωή, της εσωτερικής μας πορείας εννοώ. Από πού έχουμε περάσει μέχρι τώρα, τι έχουμε διαβάσει, πόσα έχουμε ξεπεράσει, τι αδυναμίες πιστεύουμε έχουμε αφήσει ακόμα προς κατάκτηση, τι θα πρέπει να ακολουθήσει από δω και πέρα, ένας στοχασμός πάνω στη δική μας πορεία.

Και ένα έκτο και τελευταίο, πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο που χρησιμεύει πάρα πολύ στο να μας φέρει σε κατάσταση δεκτικότητας απέναντι σε Ανώτερες πνευματικές ενέργειες είναι να προσπαθήσουμε να καλλιεργούμε την ονειρική φύση της πραγματικότητας. Δηλαδή όσο μπορούμε περισσότερο, κατά τη διάρκεια της ημέρας, να μπούμε σε κατάσταση, όπου να βιώνουμε τα πράγματα σαν σε όνειρο.

Δηλαδή να μπαίνουμε σε μια κατάσταση όπου βαδίζοντας, βλέποντας τα πρόσωπα μπροστά μας, τα γεγονότα που εξελίσσονται κλπ, να έχουμε την αίσθηση ότι όλα αυτά τα βλέπουμε στον ύπνο μας, ότι είναι μια ονειρική κατάσταση από την οποία κάποια στιγμή εμείς μαζεύουμε ενέργεια για να ξυπνήσουμε, να αφυπνισθούμε μέσα σε ένα ανώτερο όνειρο. Αυτή η καλλιέργεια του να βιώνεις την ονειρική φύση της πραγματικότητας σε καθιστά πάρα πολύ δεκτικό απέναντι σε τέτοιου είδους ενέργειες σαν αυτές που θέλουμε να προσεγγίσουμε τώρα.

Και τέλος αφού περάσει η συγκεκριμένη φάση της εξωτερίκευσης που λέμε της 12ης Μαΐου, θα πρέπει να προσπαθήσουμε για όσο μπορούμε να προστατεύσουμε πλέον αυτήν την κυοφορία που θα συντελείται μέσα μας, πράγμα που σημαίνει πάλι ότι όσο μπορούμε να μην κουραζόμαστε πάρα πολύ, να μη μπλέκουμε σε αρνητικές καταστάσεις, να είμαστε σε ένα περιβάλλον ειρηνικό και ήρεμο και να τροφοδοτούμαστε με όσο το δυνατό περισσότερη πνευματική τροφή.

Όλα αυτά πάλι θα προστατεύσουν την ενέργεια, που ο καθένας έχει πάρει από μας να μην την αποβάλει, αλλά η κυοφορία να μπορέσει να συνεχισθεί κανονικά μέχρις ότου όλος αυτός ο καταιονισμός ιδεών να μπορέσει στον καθένα μας να αποκρυσταλλωθεί και να παγιωθεί σε συγκεκριμένες ιδέες, αλλαγές συμπεριφοράς και χαρίσματα.

Νομίζω ότι θίξαμε το θέμα αρκετά και από πολλές πλευρές. Είναι ένα έθιμο ήδη από το ’96 την πρώτη φορά, σε τέτοιου είδους συγκεντρώσεις να μην ακολουθούν ερωτήσεις, γι αυτό, όσοι έρχεσθε για πρώτη φορά σας παρακαλώ να μη στραβομουτσουνιάσετε, γιατί δεν θέλουμε να διασπάμε την ενέργεια μέσα από ένα πήγαινε – έλα διάλογο, οπότε και σύμφωνα με το σύστημά μας επειδή θα περάσουμε στον οραματισμό για την Ελλάδα, που είναι μια εντελώς διαφορετική διαδικασία δυναμικής εκπομπής θετικών παραστάσεων συναισθημάτων κλπ, προσπαθήστε να ξεχάσετε το αντικείμενο της ομιλίας και να αποταυτισθείτε.


Ομιλια από τον κ. Στίνη / Πανελληνιο δικτυο συνειδητοτητας