FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Θάνατος, ο μεγαλύτερος σύμμαχος της εξέλιξής μας. Τον φοβάστε γιατί ο θάνατος είναι το τέλος της πραγματικότητας που ζείτε, έτσι όπως εσείς την γνωρίζετε μέχρι τώρα. Τον φοβάστε γιατί δεν γνωρίζετε τι υπάρχει μετά, γιατί φοβάστε το άγνωστο. Tο μεγαλύτερο άλμα συνειδητότητας είναι το να πεθαίνεις ενόσω είσαι ζωντανός.








 Νάμαστε λοιπόν κι εμείς εδώ οικογένεια. Εγώ είμαι ο δάσκαλος Κουτχούμι και είναι μαζί μου σήμερα πολλοί δάσκαλοι, πολλοί αρχάγγελοι. Είμαστε εδώ μαζί σας και δημιουργούμε έναν ασφαλή χώρο για σας, έναν ασφαλή χώρο, γιατί σήμερα θα μιλήσουμε για μια πολύ δυνατή ενέργεια την οποία εσείς την φοβάστε πάρα πολύ. Σήμερα θα μιλήσουμε για την ενέργεια του θανάτου. Θα σας μιλήσουμε για την ενέργεια του θανάτου και θ’ ανακαλύψετε μέσα απ’ αυτά που θα σας πούμε, ότι δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο θα πρέπει να φοβάστε σχετικά με το θάνατο. Σήμερα θα ξεσκεπάσουμε όλη αυτή την διεστραβλωμένη πεποίθηση που έχετε σχετικά με τον θάνατο και θα δείτε ότι η ενέργεια του θανάτου είναι ευλογημένη και είναι η ενέργεια με την οποία εσείς δουλεύετε καθώς εξελίσσεστε.

 Εγώ είμαι ο δάσκαλος Κουτχούμι και θα σας μιλήσω εκ μέρος της Πνευματικής σας οικογένειας. Είναι μαζί μου και ο Αδάμας Σαιντ Ζερμαίν, ο οποίος όλη αυτή την ώρα με σπρώχνει οικογένεια, γιατί λέει ότι θέλει να σας μιλήσει εκείνος, αλλά δεν πρόκειται να του δώσω την θέση μου και δεν πρόκειται να τον αφήσω να μ’ εκθρονίσει. Σήμερα επιμένω να σας μιλήσω εγώ. Και είναι επίσης εδώ μαζί μας ο Αρχάγγελος Ραφαήλ, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, ο δάσκαλος Ελ Μορύα, ο Αρχάγγελος Ζακχιήλ ο οποίος δουλεύει σήμερα μαζί σας με την βιολετί φλόγα και θα το κάνει αυτό μέχρι το τέλος της συνάντησής μας και είναι όπως πάντα εδώ μαζί μας και ο Αρχάγγελος Γαβριήλ.

 Σας είπαμε οικογένεια, ότι όταν κατεβήκατε στη Γη και βρήκατε αυτόν τον τρόπο του θανάτου για να βάζετε τέλος στην βιολογίας σας, αρχικά αυτό ήταν ένα δώρο για σας και ήταν μεγάλη χαρά για σας, γιατί απελευθερώνατε το Πνεύμα σας και φεύγατε από την διττότητα και την τρίτη διάσταση της Γης που την νιώθατε να σας φυλακίζει. Στη συνέχεια όμως κάπου στην πορεία σας κολλήσατε. Κάπου στην πορεία σας, σας  τράβηξε κάτω η πυκνότητα της ενέργειας και σας απορρόφησε κι εκεί όπου ο θάνατος αρχικά ήταν χαρά για σας, κατέληξε τελικά να είναι ο μεγαλύτερος φόβος σας.

 -Σκεφθήκατε αλήθεια γιατί φοβάστε τόσο πολύ τον θάνατο οικογένεια;

Τον φοβάστε γιατί ο θάνατος είναι το τέλος της πραγματικότητας που ζείτε, έτσι όπως εσείς την γνωρίζετε μέχρι τώρα. Τον φοβάστε γιατί δεν γνωρίζετε τι υπάρχει μετά, γιατί φοβάστε το άγνωστο. Κι αυτό συμβαίνει γιατί καθώς απορροφηθήκατε μέσα στην πυκνότητα της ύλης, μέσα στην πυκνότητα της ενέργειας ξεχάσατε ποιοι είστε, ξεχάσατε ότι είστε άγγελοι μεταμφιεσμένοι σε ανθρώπους και μείνατε να πιστεύετε ότι είστε αδύναμοι άνθρωποι και ότι δεν μπορείτε να προχωρήσετε πέρα απ’ αυτό. Κι ενώ μέσα στην πραγματικότητα που ζείτε συνήθως είστε δυστυχισμένοι, μέσα στην πραγματικότητα που ζείτε υποφέρετε, εν τούτοις δεν θέλετε να φύγετε απ’ αυτή την πραγματικότητα, γιατί σας είναι γνωστή, γιατί σας είναι οικεία.

 Οικογένεια σας εξηγήσαμε πριν στην προηγούμενη Επικοινωνία που διαβάσατε με ποιον τρόπο πεθαίνετε και με ποιον τρόπο μεταφέρεστε στον αστρικό κόσμο ή στη γέφυρα των λουλουδιών. Σήμερα θα σας μιλήσουμε περισσότερο για την εργασία που κάνει η ενέργεια του θανάτου μέσα σας καθώς εξελίσσεστε.

 Καθώς εσείς εκφράζετε την πρόθεση να εξελιχθείτε βάζετε σε κίνηση και την ενέργεια του θανάτου. Όλους αυτούς τους  αιώνες, σε όλες αυτές τις ενσαρκώσεις στις οποίες σας είχε απορροφήσει η πυκνή ενέργεια της Γης και της διττότητας και η ενέργεια του θανάτου επίσης ήταν βαριά και δυσκίνητη. Από την στιγμή όμως που εσείς αποφασίσατε να εξελιχθείτε και η ενέργεια του θανάτου επίσης έγινε πιο ελαφριά, πιο ευαίσθητη, πιο παιχνιδιάρικη μπορούμε να πούμε και δουλεύει μαζί σας, γιατί οικογένειά μας δεν μπορείτε να εξελιχθείτε, χωρίς την ενέργεια του θανάτου.

 -Τι σημαίνει πεθαίνω; Τι είναι ο θάνατος ακριβώς;

Ο θάνατος είναι η διακοπή μιας συνέχειας. Που σημαίνει ότι εσείς για ν’ απελευθερώσετε τους περιορισμούς σας, για ν’ αλλάξετε μια πεποίθηση, και όλα όσα έχετε μέσα σας και δεν σας εξυπηρετούν πια, πρέπει πρώτα να πεθάνετε ως προς αυτά, πρέπει να σταματήσετε την ροή της ενέργειας των συγκεκριμένων πεποιθήσεων και περιορισμών!

 Για να μπορέσετε να τα διαχειριστείτε όλα αυτά και να τα μετασχηματίσετε, πρώτα θα παρέμβει ο θάνατος, ο οποίος θα σταματήσει την ροή της υπάρχουσας παλιάς ενέργειας, θα σταματήσει την ροή της ενέργειας της υπάρχουσας παλιάς πεποίθησης ή συνήθειας και στην συνέχεια θα γίνει ο μετασχηματισμός στις συγκεκριμένες ενέργειες, για να οδηγηθείτε στην αγάπη.

 Σας έχουμε πει πολλές φορές ότι όταν αυτές οι παλιές γνωστές ενέργειες σταματήσουν να υπάρχουν μέσα σας, τότε μπαίνετε σ’ ένα κενό. Και σας έχουμε πει να αποδεχθείτε, ν’ αγκαλιάσετε και ν’ αγαπήσετε το κενό σας. Ν’ αγαπήσετε αυτό το κενό μέσα σας, γιατί ο εαυτός σας χρειάζεται αυτό το κενό, γιατί μέσα σ’ αυτό το κενό ο εαυτός σας επαναπροσδιορίζεται, ανασυντάσσεται και μένει σ’ αυτό το κενό μέχρι την στιγμή που είναι έτοιμος ν’ αναγνωρίσει το καινούργιο και να το φέρει μέσα σας. Κι αυτό το καινούργιο αγαπημένοι μου είναι η Νέα Ενέργεια, αυτό το καινούργιο αγαπημένοι μας είναι η συμπαντική αγάπη.    

 Οικογένεια, ο θάνατος είναι μία φιλική αρσενική ενέργεια, η οποία όντως διακόπτει την ροή μιας ενέργειας όπως σας είναι γνωστή. Ο θάνατος είναι μια αλχημική ενέργεια που σταματάει την ροή της ενέργειας του παλιού σας εαυτού, αλλά και μιας πραγματικότητας όπως εσείς την γνωρίζετε μέχρι σήμερα, αλλά είναι επίσης και η ενέργεια, η οποία σας αλλάζει ολοκληρωτικά.

 Και δεν μπορεί να υπάρξει η ζωή χωρίς τον θάνατο. Αυτές οι δυο ενέργειες πάνε μαζί και είναι πάντα αγκαλιά. Η ενέργεια της ζωής είναι η θηλυκή ενέργεια, η οποία γεννάει, κτίζει, δημιουργεί, αλλά πρέπει να προηγηθεί η αρσενική ενέργεια του θανάτου, για να υπάρξει στη συνέχεια η ζωή.

Κι αυτό το βλέπετε παντού. Το βλέπετε κατ’ αρχήν στη φύση. Η φύση πεθαίνει κάθε Φθινόπωρο και το Χειμώνα η φύση ησυχάζει και μένει στο κενό της, γιατί ανασυντάσσεται. Και δείτε αυτό το κενό της φύσης τον Χειμώνα, όπου η φύση ηρεμεί, ανασυντάσσεται και περιμένει να γεννηθεί και να υποδεχθεί το καινούργιο, δείτε αυτό το κενό της φύσης και παραλληλίστε το με το κενό μέσα σας, καθώς πεθαίνουν μέσα σας οι παλιές ενέργειες και περιμένετε να γεννηθούν οι καινούργιες. Την Άνοιξη η φύση ξαναγεννιέται και είναι η ζωή που γεννάει και δημιουργεί, αλλά προηγήθηκε ο θάνατος!

 Αγαπημένη μας οικογένεια θέλουμε πραγματικά να κατανοήσετε ότι αυτό το κενό μέσα σας είναι ευλογημένο και θέλουμε να μένετε μ’ αυτό κάθε φορά που εσείς το βιώνετε. Γιατί εάν φοβηθείτε και βιαστείτε να το γεμίσετε ξανά, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να μπει η σκέψη και το μυαλό στη μέση, που έχουν ακόμα τον έλεγχο και να φέρετε στη συνέχεια πάλι μέσα σας, αυτά που ήδη υπήρχαν, αυτά που σας είναι γνωστά. Κι επειδή ο εαυτός σας θέλει την ελευθερία του, εσείς ξαναβιώνετε πάλι και πάλι και μάλιστα πολλές φορές την ίδια εμπειρία και αναρωτιέστε γιατί ξαναπερνάτε και ξαναδουλεύετε με τα ίδια και τα ίδια θέματα. Είναι γιατί εσείς τα ξαναβάζετε μέσα σας και είναι γιατί εσείς φοβάστε να προχωρήσετε και να δεχθείτε το καινούργιο. Αγαπημένοι μας, μην φοβάστε το κενό σας και μην φοβάστε το καινούργιο μέσα σας, υποδεχθείτε το με αγάπη και αγκαλιάστε το, γιατί είναι το αποτέλεσμα της εξέλιξή σας και είναι το δώρο του Θεού που είστε, για την εργασία σας!

 Όσοι έχετε διαβάσει τους μεγάλους μύστες, επαναλαμβάνουν πολλές φορές μέσα στα βιβλία τους «ότι το μεγαλύτερο άλμα συνειδητότητας είναι το να πεθαίνεις ενόσω είσαι ζωντανός» και εννοούν ακριβώς αυτό οικογένεια, εννοούν αυτό που σας λέμε κι εμείς αυτή την στιγμή. Γιατί πεθαίνω ενώ είμαι ζωντανός, σημαίνει ότι πεθαίνει ο παλιός εαυτός και γεννιέται ένας καινούργιος μέσα στην ίδια βιολογία, σημαίνει ότι απελευθερώνω τον εαυτό απ’ όλες αυτές τις παλιές πεποιθήσεις, τους περιορισμούς και τις συνήθειες που ήταν μέσα σας και από όλα αυτά τα συναισθήματα που σας είχαν πνίξει.

 Πεθαίνει ο παλιός σας εαυτός και γεννιέται ο καινούργιος σας εαυτός, απελευθερώνετε τον εαυτό σας και μαθαίνετε να τον αγαπάτε ξανά από την αρχή. Γεμίζετε τον εαυτό σας με αγάπη, γιατί το ζητούμενο οικογένεια είναι να ξαναθυμηθείτε την ουσία σας, να ξαναθυμηθείτε ότι είστε Θεοί και είστε αγάπη. Και η ενέργεια του θανάτου σας βοηθάει πάρα πολύ σ’ αυτό, γιατί σας βοηθάει ν’ απελευθερώσετε τον εαυτό σας.

Θέλουμε να καταλάβετε οικογένεια, ότι ο θάνατος δεν έχει καμία εξουσία επάνω σας, απολύτως καμία εξουσία! 

Εσείς είστε αυτοί που καλείτε την ενέργεια του θανάτου, όταν μπαίνετε στην διαδικασία της εξέλιξής σας και δουλεύετε μαζί του για να κάνετε όλες αυτές τις αλλαγές μέσα σας, γιατί ο θάνατος παίζει αυτόν το ρόλο του καταλύτη, για να σταματήσει την ροή της υπάρχουσας παλιάς ενέργειας, η οποία δεν σας χρειάζεται και δεν σας εξυπηρετεί πλέον.

Κι έτσι η ζωή, η θηλυκή ενέργεια και ο θάνατος, η αρσενική ενέργεια, πάνε πάντα μαζί, πάνε πάντα αγκαλιά και δεν μπορεί να υπάρξει η ζωή χωρίς τον θάνατο.   

 Και σας έχουμε πει επίσης οικογένεια, ότι καθώς εξελίσσεστε πεθάνατε πολλές φορές. Απελευθερώσατε πολλές ενσαρκώσεις, πολλές παλιές ενσαρκώσεις απελευθερώσατε, ενώ συνεχίσατε να παραμένετε πάντα στην ίδια βιολογία. Είναι κι αυτός θάνατος οικογένεια.

-Γιατί λοιπόν σας τρομάζει τόσο πολύ ο θάνατος; 

Εσείς γνωρίζετε ότι είστε  αιώνιες ψυχές, ελεύθερα πνεύματα που απλά κάποια στιγμή θα κάνετε την μετάβαση από την άλλη πλευρά του πέπλου και πολλοί από σας έχουν φτάσει σ’ ένα επίπεδο που έχουν ολοκληρώσει και έχουν επαναπροσδιορίσει τον εαυτό τους. Κι έτσι με τον καινούργιο σας εαυτό  δεν σας χρειάζονται πια και δεν πρόκειται να ζήσετε και όλα αυτά που είχατε σχεδιάσει γι’ αυτήν την τρέχουσα ενσάρκωση, πριν κατεβείτε στη Γη. Δεν ισχύουν πια όλα αυτά για σας, γιατί τα λύσατε όλα και γι’ αυτό και τα σβήσατε όλα. Κρατάτε μια λευκή ατζέντα και ζείτε μ’ έναν διαφορετικό καινούργιο τρόπο και δημιουργείτε την κάθε εμπειρία σας πάνω στη Γη στο «εδώ και τώρα», ζώντας συνειδητά την κάθε σας στιγμή. 

Και θέλουμε αυτή την στιγμή να κοιτάξετε πολύ βαθιά μέσα σας και να δείτε εάν θέλετε να παραμείνετε στον πλανήτη ή να φύγετε, γιατί κι αυτό το επαναπροσδιορίζετε. Είναι δική σας η επιλογή. Ο θάνατος δεν έχει καμία απολύτως εξουσία επάνω σας. Εσείς θα επιλέξετε οικογένεια πότε θα φύγετε από τον πλανήτη και απ’ αυτήν την ζωή σας.

 Πάρτε μια βαθιά αναπνοή οικογένεια……..

Πάτε πάλι στο καρδιακό σας κέντρο, συνδεθείτε με τον θεϊκό σας εαυτό και όσοι θέλετε να παραμείνετε στον πλανήτη, ζητείστε το τώρα από το πνεύμα σας, από τον θεϊκό σας εαυτό, πέστε του «ότι θέλω να παραμείνω». Κι όσοι δεν είστε έτοιμοι μπορείτε να το κάνετε αυτό μια άλλη στιγμή. Εσείς αποφασίζετε για σας και όποια απόφαση κι αν πάρετε το πνεύμα θα την σεβαστεί απόλυτα και θα σας τιμήσει. Η αλήθεια είναι ότι το πνεύμα θέλει να παραμείνετε πάνω στον πλανήτη, γιατί με την εξέλιξή σας, με την δόνησή σας γνωρίζετε ότι βοηθάτε όλους τους ανθρώπινους αγγέλους, ότι βοηθάτε τη Γη μας, αλλά βοηθάτε και ολόκληρο το Σύμπαν οικογένεια, βοηθάτε ολόκληρη την δημιουργία.

 Αλλά εάν εσείς πάρετε την απόφαση να φύγετε, η οποία είναι απόλυτα σεβαστή, ο θάνατος απλά θα σας αγγίξει τρυφερά, πάρα πολύ τρυφερά και με πολύ αγάπη, γιατί είναι μόνο ο συνεργάτης σας, ο φίλος σας ο αγαπημένος, ο οποίος δεν παρεμβαίνει στις αποφάσεις σας παρά μόνον όταν εσείς του το ζητήσετε. Κι έτσι θα φύγετε πολύ εύκολα,  με μιαν αναπνοή καθώς θα κοιμάστε και θα κάνετε την μετάβαση. 

Και δεν σας το λέμε τυχαία αυτό οικογένεια, γιατί καθώς εσείς έχετε απελευθερώσει τον εαυτό σας, δεν θα υπάρχει τίποτα για να σας τραβάει πίσω στη Γη. Και ο θάνατος ελαφρύς και πρόσχαρος, απλά θα σας ακουμπήσει, επειδή εσείς του το ζητήσατε. Και θα πάτε κατ’ ευθείαν οικογένεια στη «γέφυρα των λουλουδιών», γιατί θα σας οδηγήσει εκεί ο άγγελος που είστε, θα σας οδηγήσει ο Θεός που είστε και δεν θα χρειαστεί να κάνετε καμία στάση στον αστρικό κόσμο.

 Και θέλουμε εδώ να μείνουμε λίγο στην ανθρώπινη οικογένειά μας, θέλουμε να μείνουμε στους ανθρώπινους αγγέλους που δεν έχουν ξυπνήσει ακόμα και οι οποίοι δεν γνωρίζουν το ακριβώς σημαίνει θάνατος. 

Οικογένειά μας, εκείνοι δεν θυμούνται και δεν γνωρίζουν ότι πριν ενσαρκωθούν είχαν σχεδιάσει όλη τους την τρέχουσα ζωή, αλλά και την κάθε ζωή τους, όλες τις εμπειρίες τους, τις είχαν σχεδιάσει στις αγγελικές σφαίρες, οπότε είχαν σχεδιάσει και τον θάνατό τους. Καθώς τους τραβάει συνεχώς μέσα η διττότητα και δεν γνωρίζουν τι θ’ αντιμετωπίσουν μετά το θάνατό τους γιατί το ξέχασαν, φοβούνται πάρα πολύ τον θάνατο, φοβούνται αυτήν την ενέργεια που θα δώσει τέλος στη ζωή τους, όπως την γνωρίζουν μέχρι σήμερα και παρόλο που πολλές φορές δεν τους αρέσει, έχουν μάθει να νιώθουν οικεία μ’ αυτή.

 Κι εδώ είναι που όταν έρχεται η στιγμή του θανάτου τους, όχι μόνο δεν γνωρίζουν ότι είναι απόφαση δική τους, απόφαση της ψυχής τους, αλλά δεν γνωρίζουν επίσης ότι αυτές οι ενέργειες που δημιούργησαν πάνω στη Γη, αυτά τα συστήματα πεποιθήσεων και περιορισμών, θα τους τραβήξουν ξανά προς τα κάτω. Θα τους τραβήξουν προς τα κάτω και θα πρέπει να βιώσουν και πολλές επόμενες ενσαρκώσεις, αλλά και όταν κάνουν την μετάβαση, συνήθως την κάνουν και με οδυνηρό τρόπο, αφού αυτή είναι η πεποίθηση που έχουν για τον θάνατο, αυτήν την πεποίθηση που είχατε κι εσείς πριν. Δηλαδή αυτό που πιστεύουν είναι ότι ο θάνατος είναι ένας μεγάλος εχθρός που τους περιμένει κρυμμένος στη γωνία για να τους πάρει τη ζωή, χωρίς την άδειά τους.

 Αλλά και αφού κάνουν την μετάβαση, μετά περνάνε στον αστρικό κόσμο και συνήθως κολλάνε εκεί. 

Ο αστρικός κόσμος ξέρετε είναι μια πραγματικότητα που μοιάζει με την πραγματικότητα της Γης και νιώθουν οικεία, αλλά εκεί επίσης βρίσκουν και πολλούς συγγενείς. Κι έτσι κολλάνε στον αστρικό κόσμο και δεν πάνε στην γέφυρα των λουλουδιών, για να εξαγνισθούν και να μπορέσουν στη συνέχεια να μεταφερθούν στις αγγελικές σφαίρες που είναι το σπίτι μας. Συνήθως κολλάνε τόσο πολύ στον αστρικό κόσμο, ώστε πολλές φορές τους καλούμε κατ’ ευθείαν από εκεί όταν είναι η ώρα τους να ενσαρκωθούν ξανά, χωρίς να έχει γίνει καμία προετοιμασία, όπως γίνεται συνήθως πριν ενσαρκωθείτε στη Γη. Και εδώ είναι που καλείστε οικογένεια να τους βοηθήσετε και να τους εξηγήσετε.

 Το ξέρουμε ότι για τους ανθρώπους και ειδικά για την Έλληνες είναι μεγάλο ταμπού να μιλήσεις γι’ αυτά τα θέματα σ’ έναν ετοιμοθάνατο, αλλά κάθε φορά που θα σας δίνετε η ευκαιρία και μπορείτε να το κάνετε, δοκιμάστε το. 

Πέστε τους ότι εκτός από τον αστρικό κόσμο έχουν κι’ άλλη επιλογή και εξηγείστε τους ότι υπάρχει και η γέφυρα των λουλουδιών. Εξηγείστε τους χωρίς να τους το επιβάλετε και χωρίς να προσπαθείτε να τους πείσετε. Η επιλογή είναι πάντα δική τους και δεν υπάρχει εδώ κάτι λάθος. Απλά θέλουμε να το γνωρίζουν, γιατί δεν το γνωρίζουν ότι έχουν και μια άλλη επιλογή, εκτός από τον αστρικό κόσμο. Έχουν την επιλογή να μεταφερθούν στην γέφυρα των λουλουδιών. Να το γνωρίζουν ότι μπορούν να περάσουν μέσα από αυτή την πύλη του φωτός  και να βρεθούν στη γέφυρα των λουλουδιών, όπου θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τον εξαγνισμό τους, να επιταχύνουν την εξέλιξή τους και ν’ απελευθερώσουν τον εαυτό τους πολύ γρήγορα, πολύ πιο γρήγορα. 

 Εάν  πεθάνουν και τα χάσουν και δεν ξέρουν τι να κάνουν και προς τα που να κατευθυνθούν, γιατί αυτό συμβαίνει με πολλούς ανθρώπους ειδικά με κάποιους που φεύγουν ξαφνικά, μπορούν να μας ζητήσουν βοήθεια και θα την έχουν άμεσα. Είμαστε πολλοί από την άλλη πλευρά του πέπλου έτοιμοι να βοηθήσουμε ανά πάσα στιγμή και υπάρχουν και πολλοί άγγελοι διευκολυντές, οι οποίοι δουλεύουν αποκλειστικά γι’ αυτό και βοηθούν και κατευθύνουν τους ανθρώπινους αγγέλους όταν πεθαίνουν, για να μην χαθούν.

 Θέλουμε επίσης να σας πούμε οικογένεια, ότι εσείς ακριβώς επειδή γνωρίζετε ότι η κάθε ψυχή που φεύγει, πεθαίνει με δική της επιλογή να μην μένετε πολύ σ’ αυτό το δράμα. Κατανοούμε βέβαια την ανθρώπινη πτυχή σας που υποφέρει και πονάει, όμως εάν μείνετε κολλημένοι στην απώλεια και στο δράμα, δεν τιμάτε αρκετά την απόφαση της ψυχής, την επιλογή της ψυχής του αγαπημένου σας ανθρώπου να φύγει την ώρα που έχει επιλέξει να φύγει, αλλά τους δημιουργείτε και μεγάλο πρόβλημα. Με τα δάκριά σας και τον πόνο σας τους βάζετε εμπόδια και δυσκολεύονται να φύγουν, γιατί οι ψυχές είναι πολύ ευαίσθητες και νιώθουν τους κραδασμούς σας και νιώθουν τον πόνο σας και υποφέρουν κι εκείνες.

Γι’ αυτό αντί να σκέπτεστε τον ανθρώπινο εαυτό σας, γιατί τον εαυτό σας σκέπτεστε εκείνη την στιγμή και ο λόγος που πονάτε είναι γιατί  σκέπτεστε ότι θα σας λείψουν, σκεφτείτε καλύτερα εκείνους και σκεφτείτε το δικό τους καλό. Στείλτε τους σκέψεις αγάπης, τιμήστε τους για την επιλογή τους και απελευθερώστε τους. Γιατί εσείς γνωρίζετε ότι είναι άγγελοι και απλά επιστρέφουν στο σπίτι μας. Γνωρίζετε ότι το ταξίδι είναι εδώ στη Γη και το δικό τους ταξίδι γι’ αυτή την ενσάρκωση τελείωσε. Εδώ στη Γη είναι το ταξίδι σας αγαπημένοι μας. Εδώ είναι που εμπειράται η ψυχή σας. 

Το σπίτι μας είναι μετά την γέφυρα των λουλουδιών, το σπίτι μας είναι στις αγγελικές σφαίρες.

Τώρα βέβαια εσείς φέρατε την Πηγή σας στη Γη, και ναι αγαπημένοι μας τα καταφέρατε πάρα πολύ καλά και φέρατε την Εστία σας στη Γη. Και μπορείτε καθώς ανακαλύπτετε τις δυνατότητές σας να τα κάνετε όλα πάρα πολύ εύκολα. Μπορείτε ν’ ανοίξετε αυτή την αστρική οδό, όπου θα μπορείτε κάποια στιγμή (όχι πολύ μακρινή), όσο κι αν σας φαίνεται τώρα απίστευτο, θα μπορείτε να πηγαινοέρχεστε. Θα μπορείτε να πηγαινοέρχεστε από τις αγγελικές σφαίρες στη Γη και οπουδήποτε αλλού σας αρέσει μέσα στο Σύμπαν.    

 Και οι περισσότεροι από δω μέσα και όσοι δεν το κάνατε και το θέλετε, μπορείτε να το κάνετε τώρα, ζητήσατε την ανάληψή σας από το πνεύμα και αφού την ζητήσατε θα την έχετε. Φυσικά και θα την έχετε οικογένεια, είναι επιλογή σας και είστε Θεοί, εσείς αποφασίζετε για τον εαυτό σας και εσείς δημιουργείτε οτιδήποτε επιλέγετε. Κανένας άλλος δεν μπορεί ν’ αποφασίσει για σας, κανένας άλλος δεν μπορεί να το κάνει για σας, μόνο εσείς

 Γι’ αυτό οικογένειά μας πάρτε μια βαθιά αναπνοή…..

Ξαναπάρτε μια βαθιά αναπνοή και αναπνεύστε την βιολετί ενέργεια, γιατί όπως είπαμε η βιολετί ενέργεια αιθεροποιεί σταδιακά το φυσικό σας σώμα, το βιολογικό σας σώμα και το κάνει πιο ελαφρύ και πιο λεπτό κι έτσι είναι πιο εύκολο για το φωτεινό σας σώμα να απορροφήσει επίσης σταδιακά το φυσικό σας σώμα, καθώς ετοιμάζεστε για την ανάληψή σας. Η βιολετί ενέργεια κάνει επίσης πολλά  περισσότερα απ’ αυτό. Σας ξαναθυμίζουμε ότι σας εξαγνίζει, καθαρίζει τα κύτταρά σας και απελευθερώνει τα ηλεκτρόνια με τέτοιο τρόπο, ώστε να κινούνται γύρω από τον πυρήνα τους με την μέγιστη ταχύτητα και ν’ ανεβάζουν την δόνησή σας πολύ ψηλά. Να δουλεύετε συνέχεια με την βιολετί ενέργεια αγαπημένοι μου, γιατί η βιολετί ενέργεια είναι ένα μεγάλο δώρο για την εξέλιξή σας.

Πάρτε ξανά μια βαθιά αναπνοή οικογένεια……. και να θυμάστε ότι ο θάνατος δεν έχει καμία εξουσία επάνω σας. Την ενέργεια του θανάτου που είναι ένας αγαπημένος φίλος και σύμμαχος, την χρησιμοποιείτε εσείς όταν την χρειάζεστε. Γι’ αυτό τιμήστε την ενέργεια του θανάτου κι ευχαριστείστε την για όλη την βοήθεια που σας προσφέρει στην εξέλιξή σας.






Θα κάνουμε τώρα μια άσκηση για ν’ απομυθοποιήσετε και να ξεσκεπάσετε πλήρως την φοβερή  ψευδαίσθηση που έχετε δημιουργήσει για τον θάνατο.

Αναπνεύστε βαθιά και συνδεθείτε με το καρδιακό σας κέντρο. Εμείς για να μην φοβάστε έχουμε δημιουργήσει έναν ασφαλή χώρο εδώ για σας και σας κρατάμε αγκαλιά.

Θέλουμε να προβάλλετε εμπρός σας την εικόνα του θανάτου, έτσι ακριβώς όπως την έχετε δημιουργήσει στο μυαλό σας κι έτσι όπως την έχετε μέσα σας. Πως την βλέπετε; Είναι μια σκοτεινή οντότητα; Είναι μια σκοτεινή οντότητα που κρατάει ένα δρεπάνι; Σας το λέμε αυτό, γιατί αυτή την εικόνα την έχουμε δει πολλές φορές ζωγραφισμένη και σας την προβάλει και η εκκλησία σας. Βλέπετε μήπως μια άλλη εικόνα του θανάτου; Δείτε την ψευδαίσθηση που έχετε δημιουργήσει όλοι σας για τον θάνατο και παραμείνετε εστιασμένοι στο καρδιακό σας κέντρο.

Δείτε στη συνέχεια το καρδιακό σας κέντρο, σαν το κέντρο ενός φωτεινού ήλιου. Γιατί αυτό είστε αγαπημένοι μας, είστε όλοι σας φωτεινοί ήλιοι. Και θέλουμε τώρα όλο αυτό το φως του ήλιου από το καρδιακό σας κέντρο να το στρέψετε στην εικόνα που έχετε δημιουργήσει για τον θάνατο και να την φωτίσετε. Θέλουμε να ξεσκεπάσετε αυτήν την ψευδαίσθηση και θέλουμε να γκρεμίσετε αυτήν την εικόνα που έχετε για τον θάνατο. Και θέλουμε αφού την φωτίσετε με το φως σας, να δείτε αυτήν την ενέργεια του θανάτου έτσι ακριβώς όπως είναι. Είπαμε ότι το σκοτάδι είναι η έλλειψη του φωτός, είναι η έλλειψη γνώσης, τίποτα περισσότερο.

 Φωτίστε λοιπόν αυτή την ενέργεια και αποκαλύψτε την. Τι βλέπετε; Είναι μια λευκή φωτεινή ενέργεια; Μήπως την βλέπετε με άλλα φωτεινά χρώματα; Και βέβαια την βλέπετε λευκή και βιολετί και γαλάζια και ροζ και όποιο χρώμα φωτεινό θέλετε, αλλά εμείς σας λέμε ότι είναι κυρίως λευκή. Είναι ανάλαφρη ενέργεια, είναι ευαίσθητη και σας αγαπάει πάρα πολύ. Ακόμα και τις στιγμές που διακόπτει την ροή μιας ενέργειας, μιας πεποίθησης μέσα σας κι εσείς εκείνες τις στιγμές υποφέρετε, σας συμπονάει πάρα πολύ.

 Είναι κοντά σας, είναι μαζί σας και δεν θέλει να υποφέρετε και να πονάτε. Σας βοηθάει στην εξέλιξή σας και όπως είπαμε παίζει τον ρόλο του καταλύτη μέσα σας και σας βοηθάει σε όλες αυτές τις αλλαγές που κάνετε με τον εαυτό σας και σας θέλει χαρούμενους κι ευτυχισμένους, αλλά κυρίως σας θέλει ελεύθερους και χαίρετε πάρα πολύ όταν θυμάστε ότι είστε άγγελοι. Χαίρεται όταν θυμάστε ποιοι είστε πριν πεθάνει η βιολογία σας, γιατί έτσι έχετε την ευκαιρία να ενσωματώσετε την θεϊκότητά σας και να της παραδίδετε άμεσα την κάθε σας εμπειρία. Κι έτσι δεν χρειάζεται να κάνετε όλη αυτή την εργασία του εξαγνισμού και της κατανόησης εκ των υστέρων, στην γέφυρα των λουλουδιών.

 Γι’ αυτό αναπνεύστε βαθιά αγαπημένοι μας, αναπνεύστε βαθιά και νιώστε την θεϊκότητά σας, νιώστε την θεϊκή σας ενέργεια και πέστε στο Θεό που είστε «εγώ είμαι αυτό που είμαι και είμαι εσύ». Και να το κάνετε πολύ συχνά αυτό, να το επαναλαμβάνετε συχνά στον εαυτό σας, να λέτε συχνά στον εαυτό σας ότι τον αγαπάτε, να κινείτε την ενέργειά σας και να δίνετε την ευκαιρία στον θεϊκό σας εαυτό να βιώνει άμεσα την κάθε σας εμπειρία.

Ανοίξτε την καρδιά σας και νιώστε την αγάπη μέσα  στην καρδιά σας. Και μέσα στην καρδιά σας νιώστε μας κι εμάς, γιατί εμείς είμαστε η δική σας καρδιά κι εσείς είστε η δική μας  καρδιά και μέσα στην καρδιά γίνετε η ένωσή μας. Και μέσα στην καρδιά σας νιώστε και την αγάπη μας για σας πολυαγαπημένοι μας.

Κι έτσι είναι.


Ανωτερη επικοινωνια με Κουτχούμι-Αρχ. Μιχαήλ, Αρχ. Ραφαήλ, Adamus Saint Germain /  Καιτη Τσωλη. Αθήνα, 21/03/2010  http://www.newenergy.com.gr/