FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Δημιουργικος οραματισμος από τον Κρυων.




Είμαι ο Κρύων και χαιρετώ κάθε άτομο με τις λέξεις OMAR ΤΑ SATT. Χαιρετώ τους εργάτες του φωτός.

Οι άγγελοι που σας περιστοιχίζουν είναι οι φορείς της ειρήνης, της χαράς και της ασφάλειας. Αναπνεύστε το φως της αγάπης μέσα σας και ενεργοποιήσετε την ακτίνα της καρδιάς σας απλά με την πρόθεσή σας. Σε αυτούς τους καιρούς της μεγάλης σύγχυσης και εσωτερικής σύγκρουσης θα σας φέρει αυτό που σας αξίζει.

Είναι μια αρχή, ένα ξεκίνημα του τώρα-σήμερα κατά την οποία τα πέπλα είναι τόσο λεπτά. Σας έχουμε πει, για σας όλα θα γίνουν ευκολότερα. 

Ο λόγος είναι ότι η θεία παντοδυναμία ρίχνει φως και τα πέπλα έχουν γίνει τόσο λεπτά, ώστε οι άγγελοι μπορούν να εργαστούν πολύ πιο βαθιά. Αλλά βέβαια αναπνέετε επίσης την ενέργεια της δυαδικότητας και γι’ αυτό αισθάνεστε διχασμένοι. Εμείς κάνουμε τα πάντα για να σας φέρουμε την ειρήνη, τη χαρά και την ασφάλεια, έτσι ώστε τα οράματα και τα όνειρα σας να γίνουν πραγματικότητα στην καθημερινή σας ζωή.

Εγώ ο Κρύων σας λέω: Τολμήστε αυτή τη στιγμή να δημιουργήσετε μια εικόνα με το τρίτο μάτι σας. Σε αυτό ας σταθεί η όρασή σας και ονειρευτείτε το όνειρό σας για μια καλύτερη ζωή, τη ζωή που επιθυμείτε, γιατί ο οραματισμός είναι δημιουργικός.

Και ακόμα κι αν οι πολλοί άνθρωποι δεν το πιστεύουν, εσείς μπορείτε να δημιουργήσετε τη ζωή σας με τέτοια οράματα. Εμπιστευθείτε! Εμπιστευθείτε τα λόγια του Κρύων που διεισδύουν τόσο βαθιά με την ενέργειά τους - με τη συνολική αγάπη που φέρει εντός του ο Κρύων.

Κλείστε τα μάτια σας και ανοίξτε το τρίτο μάτι σας. Ακόμη και αν τα ανθρώπινα όντα σας πουν ότι τα οράματα και τα ονειροπολήματα δεν πηγάζουν από τη θεϊκή πραγματικότητα, δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια του Κρύων. 

Οραματισθείτε μπροστά από το τρίτο μάτι τη ζωή όπως ακριβώς τη φαντάζεστε, δείτε τη με εικόνες ή γράψτε τη με λόγια, για να δημιουργήσετε μεγάλη δύναμη. Δώστε στον εαυτό σας την άδεια, πραγματικά δώστε του την άδεια να τολμήσει να ονειρευτεί μεγάλα όνειρα για να ζήσετε τη ζωή σας όπως σας αρέσει!

Αποκτήστε επίγνωση ότι με κάθε αναπνοή αναπνέετε την ενέργεια της θείας πραγματικότητας εδώ και τώρα. Η ενέργεια αυτή έχει μεγάλες δυνάμεις. Βάλτε το αριστερό σας χέρι στο τρίτο μάτι σας τώρα, και αφήστε την ενέργεια της εικόνας να κυλήσει από τις άκρες των δαχτύλων σας. Αυτή η ενέργεια που είναι στις άκρες των δακτύλων σας τώρα, θα αγκυροβολήσει. Είναι πολύ σημαντικό να κοιτάξετε για μια θέση στο σώμα σας για να εδραιώσετε την εν λόγω ενέργεια εκεί με τα δάχτυλά σας. Μπορεί να είναι ένα τσάκρα ή η παλάμη σας, αναζητήστε μια θέση που είναι κατάλληλη για σας.

Κάθε φορά που θα νιώσετε σύγχυση στην καθημερινή σας ζωή, πάρτε τα δάχτυλά σας και αγγίξτε το σημείο στο οποίο οι ενέργειες είναι αγκυροβολημένες. Αυτό και μόνο θα είναι αρκετό ώστε τα οράματα και η ενέργεια που στέκουν σ’ εκείνο το σημείο να αναπτυχθούν και να σας φέρουν τη δύναμη και τη χαρά, ώστε να μπορείτε να οργανώσετε την καθημερινότητά σας ακριβώς όπως σας αρέσει.

Τώρα θα λάβετε το δεύτερο δώρο. Η πνοή του Θεού θα ξεχυθεί για σας τώρα που τα πέπλα είναι πολύ λεπτά και η ενέργεια εδώ και τώρα, σε αυτή τη σύναξη είναι πολύ ισχυρή. Βάλτε τα χέρια στην καρδιά σας και θα λάβετε τα μαργαριτάρια, την ανάσα του Θεού.