FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Να είναι ευλογημενο το νέο ετος 2011. Περισσότερη αφύπνιση και ανέλιξη της συνειδητότητας στη νεα χρονια.

 
 
 

 
 
Είθε οι άγγελοι να φροντίζουν το κάθε μας βήμα και να μας δινουν δυναμη για σταθερη εστιαση σ’αυτά που θελουμε να συμβουν στη ζωη μας και στο κοσμο μας.

 Το 2011  ας καθαρισει τα σκουπιδια των παλιων  πεποιθησεων ώστε να δημιουργηθει χωρος να εκδηλωθει ο Θεικος νομος στη Γη.

Το 2011  ας  φέρει την κατανόηση για το αληθινό νόημα της Ζωής και την απελευθέρωση όλων των ανθρώπων μέσα στο Φως.

Ειθε να αγκυροβολησει μεσα μας το Θειο Θεραπευτικο Φως.

Κατακλυσμιαια βροχη από ευλογιες και θεραπευτικες ενεργειες φωτος
σ’όλους τους πονεμενους, κατατρεγμενους  και αδυναμους  του πλανητη Γη.

Μετουσιωση του πονου σε σοφια, του θυμου και της απογοητευσης σε συμπονια και του προσωρινου σκοταδιου που μας περιτριγυριζει σε φως.






Ας γίνουμε η ειρήνη, η θεραπεία, η συνεργασία, η συμπόνια,  η φροντίδα, που θέλουμε να έχουμε στη ζωή μας. Πρέπει εμείς να γίνουμε αυτά τα πράγματα, έτσι ώστε το πεδίο να μας τα αντικατοπτρίσει. Με αυτό τον τρόπο, ο καθένας από εμάς, μαθαίνει πώς να είναι καλύτερος άνθρωπος και καθώς, μ’ αυτόν τον τρόπο, γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι, χτίζουμε έναν καλύτερο κόσμο.
Ο εξωτερικός κόσμος είναι αντανάκλαση του εσωτερικού μας εαυτού, γι’ αυτό εστιάστε στην εσωτερική σας ομορφιά, στις αρετές σας, στην καλοσύνη σας, στα χαρίσματα και τα ταλέντα σας. 
Να έχετε πάντα δίπλα σας ανθρώπους και πράγματα με όμορφες δονήσεις, γιατί όλοι μας επηρεαζόμαστε από ότι υπάρχει γύρω μας. Συντονιστείτε όλο και περισσότερο στο απίστευτο θαύμα του εαυτού σας, των άλλων ανθρώπων και του σύμπαντος. Και να θυμάστε πως σε ότι δίνουμε έμφαση και προσοχή, αυτό μεγαλώνει, αυξάνεται και ελκύει τα όμοια.
Με το να διατηρείτε τη χαρά σας, μπορείτε να δημιουργήσετε την πραγματικότητα που σας αρέσει. 

Όλες οι καταστάσεις είναι ουδέτερες. Εσείς δίνετε το νόημα σε αυτές. Βιώνετε την πραγματικότητα της οποίας τη δόνηση αποπνέετε.

Το μοναδικό αποτύπωμα είναι από το πάτημα του παρόντος. Το παρελθόν, το μέλλον..... άμμος που τη φύσηξε ο άνεμος.
 
Καλή χρονιά με Χαρά, Αφοβία, Αφθονία, εσωτερικη Ειρηνη  σε όλους!