FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Αντιμετωπιζοντας τα εσω-παρασιτα με το Zapper (εξολοθρευτης). Ολες οι ασθενειες συνοδεύονται ή προκύπτουν λόγω των ύπουλων και επικίνδυνων εχθρών – των παρασιτων που ζουν μέσα μας και των τοξινων. Η αιτία όλων των ασθενειών είναι ακριβώς οι μύκητες και οι ελμίνθες που παρασιτούν στον οργανισμό του ανθρώπου.




 

Επιμελεια-Ερευνα-συλλογη στοιχειων-Αποδοση : Γιαννης Δογανης-Φυσικος, Ερευνητης μη συμβατικης Θεραπευτικης / Faos Art Ianis-Faos Samadhi 2-Faos Satori


Σύμφωνα με τα στοιχεία της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας πάνω από 4.5 δισεκατομμύρια άνθρωποι είναι μολυσμένοι με παρασιτικές ασθένειες. 

Στην Ευρώπη, πιο συγκεκριμένα, είναι μολυσμένος ο ένας στους 3 ανθρώπους. Συνολικά, πάνω απ' το μισό του πληθυσμού του πλανήτη έχει μολυνθεί με παράσιτα. Κάθε χρόνο οι μολυσματικές και παρασιτικές ασθένειες αφαιρούν 15 – 16 εκατομμύρια ανθρώπινες ζωές.

Στη Ρωσία, αυτοί που έχουν παράσιτα είναι 10 φορές περισσότεροι απ' αυτούς που έχουν οξείς εντερικές μολύνσεις. Ο αριθμός τους συγκρίνεται μόνο με αυτούς που είναι άρρωστοι με γρίππη.  

Κάθε χρόνο εμφανίζονται 2 εκατομμύρια άρρωστοι, ωστόσο αν λάβουμε διάφορους διορθωτικούς συντελεστές, ο αριθμός τους ενδέχεται να είναι τουλάχιστον 22,1 εκατομμύρια (Σέργκιγεβ Β. Π. , 1991).

Σύμφωνα δε με ανεπίσημα στοιχεία, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα.
Ανεπίσημες εκτιμήσεις που έχουν γίνει τόσο στις ΗΠΑ (Ρος Άντερσον) όσο και στη Ρωσία (Ν. Κραβτσένκο) λένε πως το 95 – 99% του πληθυσμού του πλανήτη έχει παράσιτα αλλά δεν το γνωρίζει.
  

Είδη παρασίτων:

1.    Πρωτόζωα – αμοιβάδες, λάμβλιες, ταξοπλάσματα, κρυπτοσπορίδια καθώς και plasmodium  malariae, τρυπανόσωμα.

2.    Ελμίνθες – στρογγυλοί  σκώληκες (νηματώδεις) και  επίπεδοι σκώληκες που χωρίζονται στους κεστοειδείς και στους τρηματώδεις.|

3.    Στρογγυλοί σκώληκες – ασκαρίδες, whipworms, νηματοσκώληκες, αγκυλόστομους, τριχίνες κλπ.\

4.    Ταινοειδείς σκώληκες

5.    Flukes.


Στα έντερα, στα διάφορα όργανα και στους ιστούς του σώματος, παντού τα πρωτόζωα και οι ελμίνθες έχουν πρώτα αυτοί πρόσβαση στις θρεπτικές ουσίες, στις βιταμίνες και στα συμπληρώματα που παίρνουμε για να δυναμώσουμε την υγεία μας.

Δε φτάνει που ο οργανισμός μας τρέφεται μόνο με τ' απομεινάρια της τροφής που αφήνουν τα παράσιτα, τα περιττώματά τους είναι και τοξικά. Κλέβοντάς του την τροφή και δηλητηριάζοντάς τον, περιμένουν τη στιγμή που ο οργανισμός θα γίνει πιο αδύνατος για να πέσουν πάνω του και να σπάσουν τελείως την άμυνά του.

Ο διγενής τρηματώδης Opisthorchis επιδρά τοξικά και δημιουργεί προβλήματα στο νευρικό σύστημα του "οικοδεσπότη" του. Διαταράσσει επίσης τη λειτουργία των οργάνων που σχετίζονται με την πέψη, καθώς προκαλεί στένωση των αγωγών στη χοληδόχο κύστη και στο πάγκρεας εμποδίζοντας έτσι τη ροή της χολής. Στο συκώτι μπορεί να προκαλέσει φούσκωμα λόγω δημιουργίας κυστών.



Τροποι μολυνσης με παρασιτα.


Οι ελμίνθες και τεράστιος αριθμός από αμοιβάδες (που δημιουργούν βλέννα) είναι πολύ πιο διαδεδομένες ανάμεσα στους ανθρώπους απ' ό,τι ισχυρίζεται η επίσημη ιατρική.

Υψηλή συγκέντρωση παρασίτων έχουμε στα χοιρινά προϊόντα του εμπορίου (μπέηκον, λουκάνικα, σαλάμια κλπ).

Ο πιο γρήγορος τρόπος να εισχωρήσουν οι προνύμφες των παρασίτων στον οργανισμό μας είναι μέσω μολυσμένων τροφών: ανεπαρκώς πλυμένων φρούτων και λαχανικών, αιμα-ανεπαρκώς ψημένων και βρασμένων κρέατος, ψαριών, αβγών καθώς και χαβιαριού. Παράσιτα έχει επίσης το στάσιμο νερό στις διάφορες λίμνες.

Ένας άλλος τρόπος να κολλήσουμε παράσιτα είναι μέσω των κατοικίδιών μας. Τα περισσότερα ζώα έχουν μέσα τους μια σειρά από παράσιτα και τ' αυγά τους συχνά καταλήγουν στο περιβάλλον μέσω των περιττωμάτων του ζώου. Απ' τα περιττώματα μεταφέρονται στο τρίχωμα του ζώου, και ο άνθρωπος μπορεί να μολυνθεί μ' αυτά όταν χαιδεύει το κατοικίδιό του, ή ακόμα και μέσω του αέρα. Αυτό είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο για τα μικρά παιδιά, τα οποία αγαπάνε τα ζωάκια τους, καθώς και για τις εγγύους και τους αρρώστους, το ανοσοποιητικό σύστημα των οποίων είναι ήδη αδύνατο.  

Τέλος, το δέρμα, η άμυνα του οποίου έχει γίνει πιο αδύνατη απ' τα διάφορα χημικά συστατικά των κρεμών και των σαμπουάν, δεν είναι σε θέση να σταματήσει τα βακτηρίδια.



Ο τρόπος να αποφύγουμε να μολυνθούμε μ' αυτά είναι ένας για όλα τα εντερικά παράσιτα - να παίρνουμε προφυλάξεις.

1.  Πλένουμε τα χέρια μας πριν το φαγητό.
2.  Φροντίστε να πλένετε με βραστό νερό τα λαχανικά που τρώτε ωμά.
3. Μην πίνετε νερό που δεν έχετε βράσει, ειδικά από λίμνες, πηγάδια και άλλα ανοιχτά μέρη.
5.  Μην τρώτε κρέας που δεν έχει ψηθεί καλά (όπως το σουβλάκι και το σπιτικό λαρδί με φλέβες κρέατος), καθώς είναι υπεύθυνο για το 95% των μολύνσεων με τριχίνες.
6.   Άμα κάνετε μπάνιο σε άγνωστα νερά, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα μολυθείτε με κάποιο παράσιτο.
7.  Χρησιμοποιείτε απωθητικά για τα κουνούπια και τις μύγες. Τα έντομα που ρουφάνε το αίμα μεταφέρουν μια σειρά από ελμίνθες.
8.   Να θυμάστε, επίσης, ότι πρέπει πάντα να σκέφτεστε τους άλλους. Κάντε απελμίνθωση του σκύλου σας. Ακόμα και αν δεν έχετε μικρά παιδιά, που παίζουν στο σκάμμα, μην χρησιμοποιείται σαν λίπασμα για τα λουλούδια σας περιττώματα σκύλων και γατιών και μην τους επιτρέπετε να κάνουν την ανάγκη τους σε δημόσιες λίμνες, ρυάκια κλπ.
9. Κανετε τακτικα απελμινθωση στον εαυτο σας για να μην χειροτερέψει η κατάσταση.


Όταν βλέπει κανεις τις εικόνες διαφόρων, συχνά απίθανα μεγάλων, παρασίτων, αναρωτιέτε «πώς μπορεί ένα τέτοιο τέρας να ζει μέσα μας κι εμείς ούτε καν να το υποψιαζόμαστε»;

Σχετικά μ' αυτό γράφει ο Δόκτωρ Άντερσον: 

"Η απάντηση είναι πολύ απλή. Ο σκοπός ενός παράσιτου είναι να κρύψει την ύπαρξή του. Ζει αθέατο, γιατί αν το ανακαλύψουν θα ληφθούν μέτρα για την εξουδετέρωσή του.

Αν νομίζετε πως τα παράσιτα είναι χαζά, κάνετε λάθος. Είναι πολύ έξυπνα πλάσματα. Είναι έξυπνα στην ικανότητά τους να επιβιώνουν και να αναπαράγονται στη διάρκεια δισεκατομμυρίων χρόνων, κάτι που είναι, βέβαια, ο βασικός σκοπός οποιουδήποτε οργανισμού".

Κατά τη διείσδυση και τη μακρόχρονη παραμονή τους στο σώμα του ανθρώπου δημιουργείται πρόβλημα όχι μόνο στα διάφορα όργανα αλλά και στο ανοσοποιητικό σύστημα. Η διαδικασία του συνεχούς αγώνα με τα ξένα παθογόνα σώματα οδηγεί όχι μόνο στην εξάντληση αλλά και στην ανάπτυξη δευτερεύουσας ανοσοποιητικής ανεπάρκειας. Στις περιπτώσεις αυτές  προκαλούνται οι βαριές χρόνιες ασθένειες, που δε θεραπεύονται με τις συνηθισμένες μεθόδους.

Τα συνηθισμένα χημικά φάρμακα κατά των παρασίτων όταν λαμβάνονται για μικρό χρονικό διάστημα δρουν μόνο κατά των παρασίτων που βρίσκονται στο πεπτικό σύστημα. Στα άλλα όργανα οι ελμίνθες και οι προνύμφες τους συνεχίζουν την παρασιτική τους δράση.

Τα παράσιτα λαμβάνουν την καλύτερη διατροφή. Παίρνουν το πιο θρεπτικό κομμάτι απ' το μενού του "οικοδεσπότη" τους, αφήνοντάς του μόνο ψίχουλα. Σε πολλούς ανθρώπους που ζουν υγιεινά και τρέφονται σωστά δεν παρατηρείται βελτίωση της υγείας μόνο λόγω της ύπαρξης παρασίτων. Η εξυγίανση του οργανισμού με τη βοήθεια της διατροφής, των ασκήσεων και άλλω μεθόδων χωρίς προηγουμένως να έχουμε απαλλαχθεί απ' τα παράσιτα δίνει πολύ μικρότερο αποτέλεσμα.

Κάποιοι ειδικοί ισχυρίζονται ότι τα παράσιτα είναι η κύρια αιτία της παχυσαρκίας, καθώς στερούν απ' τον οργανισμό τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά αφήνοντάς του μόνο κενές θερμίδες. Ο οργανισμός αρχίζει ν' απαιτεί όλο και περισσότερη τροφή, καθώς δεν έχει αρκετές βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.



Οι συνθήκες που βοηθούν στην ανάπτυξη των παρασίτων.


Τα παράσιτα εισβάλλουν στον οργανισμό όπως και οι ιοί, μέσω του δέρματος και των βλεννογόνων υμένων, και αρχίζουν να αναπτύσσονται εκεί όπου υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες.

Τα χλαμύδια μπορούν να εισχωρούν στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και να προκαλούν την καταστροφή των αγγείων, έμφραγμα του μυοκαρδίου, φλεγμονές των γεννητικών οργάνων, στείρωση, φλεγμονές στο πάγκρεας, στο συκώτι και μια σειρά από άλλες σοβαρές ασθένειες.

Κοιτάξτε τη γλώσσα σας, και θα δείτε ένα λεπτό λευκό στρώμα πάνω της. Είναι αυγά του μύκητα candida. Και αν υπάρχουν πάνω στη γλώσσα, θα βρίσκονται και πιο κάτω στα τοιχώματα του οισοφάγου, των εντέρων και στις βλεννογόνες μεμβράνες άλλων κοιλοτήτων. Όταν καθαρίζετε τα δόντια σας, μην προσπαθείτε να αφαιρέσετε το επίχρισμα, δεν έχει νόημα. 

Και να ξέρετε πως κάθε φορά που παίρνετε κάποια αντιβίωση, βοηθάτε στην εξάπλωση της μόλυνσης αυτής. Οι τοξίνες των μυκήτων δηλητηριάζουν το συκώτι.

Η εμπειρία των ανά τον κόσμο παρασιτολόγων δείχνει πως η θεραπεία κάθε ασθένειας πρέπει ν' αρχίζει απ' την απαλλαγή απ' τα παράσιτα (μόνο που πολύ λίγοι το ξέρουν αυτό).

Τα σκουλήκια-παράσιτα μπορούν να ζουν σε οποιοδήποτε μέρος του ανθρώπινου οργανισμού: στα διάφορα όργανα (όπως ο εχινόκοκκος που ζει στο συκώτι), κάτω απ' το δέρμα (demodex), στο πεπτικό σύστημα (ασκαρίδες, ταινίες κλπ).



Συμπτώματα ύπαρξης παρασίτων στον οργανισμό.

Μπορούμε να διαπιστώσουμε αν ένας άνθρωπος έχει μολυνθεί παρατηρώντας την εξωτερική του όψη, κάποιες δυσλειτουργίες στον οργανισμό του: σπυριά, σμηγματόρροια, φακίδες, πρόωρες ρυτίδες στο πρόσωπο, πρόωρη φαλάκρα, papilloma, σκασίματα στις φτέρνες, ξεφλούδισμα και σπάσιμο των νυχιών, χρόνιες αμυγδαλίτιδες, πολύποδες, ροχαλητό.

Ο αριθμός των δυνατών συμπτωμάτων είναι πολύ μεγάλος. Τα παράσιτα είναι τόσο πονηρά που μπορούν να κρύψουν την ύπαρξή τους μιμούμενα συμπτώματα ευρέως διαδεδομένων ασθενειών. Γι' αυτό και οι ειδικοί συνιστούν σε όσους έχουν "δημοφιλείς" ασθένειες και τα παραδοσιακά φάρμακα δεν τους βοηθούν, να κάνουν καθαρισμό απ' τα παράσιτα.


Συμπτώματα ύπαρξης παρασίτων στις γυναίκες:

 πόνοι, φλεγμονή στις ωοθήκες, επώδυνες έμμηνες ρύσεις (με αίμα), κούραση, διαταραχή του έμμηνου κύκλου. Στη συνέχεια σταδιακά αναπτυσσόμενο ίνωμα, μύωμα, ινοκυστική μαστοπάθεια, φλεγμονή των επινεφριδίων, της ουροδόχου κύστης και των νεφρών.

Συμπτώματα ύπαρξης παρασίτων στους άντρες:

προστατίτιδα, σεξουαλική ανικανότητα και στη συνέχεια αδένωμα, κυστίτιδα, άμμος και πέτρες στα νεφρά, στην ουροδόχο κύστη. Λόγω της μόλυνσης είναι δυνατόν να δημιουργηθούν ψυχολογικά προβλήματα.   



Δυσκοιλιότητα. 

Οι ελμίνθες, λογω του σχήματος και των διαστασεών τους μπορούν να φράξουν τα έντερα.

Ευκοιλιότητα. 

Μια σειρά από παράσιτα, ειδικά τα πρωτόζωα, εκκρίνουν ορμονοειδείς ουσίες που προκαλούν την απώλεια του νατρίου και των χλωριδίων. Αυτό, με τη σειρά του, προκαλεί ευκοιλιότητα. Οπότε η ευκοιλιότητα, σε περίπτωση μόλυνσης με παράσιτα, είναι αποτέλεσμα της δράσης των παρασίτων και όχι της προσπάθειας του οργανισμού ν' απαλλαγεί απ' τη μόλυνση ή της κακής διατροφής.

Αέρια και φούσκωμα. 

Μια σειρά από παράσιτα ζει στο πάνω λεπτό έντερο, όπου η φλεγμονή που προκαλούν οδηγεί σε φούσκωμα και δημιουργία αερίων. Το πρόβλημα μπορεί να επιδεινώνεται κατά την κατανάλωση δύσπεπτων τροφών. Το συνεχές φούσκωμα των οργάνων που βρίσκονται στην κοιλιακή χώρα είναι συχνά ένδειξη της ύπαρξης παρασίτων. Τα διάφορα αυτά γαστρεντερικά συμπτώματα μπορούν να εκδηλώνονται για πολλούς μήνες ή ακόμα και χρόνια, αν δε διώξουμε τα παράσιτα απ' τον οργανισμό.

Γαστρεντερικά συμπτώματα. 

Τα παράσιτα μπορούν να ερεθίζουν και να προκαλούν φλεγμονή στα τοιχώματα των εντέρων, κάτι που οδηγεί σε μια σειρά από γαστρεντερικά συμπτώματα και την ανεπαρκή απορρόφηση των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών, ειδικά των λιπών.

Πόνοι στις κλειδώσεις και στους μυς. 

Είναι γνωστό πως τα παράσιτα μπορούν να μετακινούνται μέσα στον οργανισμό με σκοπό να βρουν καλύτερα μέρη για τη διαβίωσή τους, όπως για παράδειγμα το υγρό των κλειδώσεων και οι μύες. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, ο άνθρωπος νιώθει πόνους οι οποίοι συχνά θεωρούνται πως έχουν σαν αιτία αρθρίτιδα. Οι πόνοι και οι φλεγμονές των κλειδώσεων και των μυών είναι επίσης αποτέλεσμα του τραυματισμού των ιστών που προκαλούν ορισμένα παράσιτα, είτε της αντίδρασης του οργανισμού στην παρουσία τους.

Εωζινοφιλία. 

Η ύπαρξη παρασίτων ενεργοποιεί τις ανοσοποιητικές και αμυντικές αντιδράσεις του οργανισμού. Ένδειξη ενεργοποίησης του κυτταρικού ανοσοποιητικού συστήματος είναι η αύξηση του αριθμού των εωζινόφιλων (σίγουρη ένδειξη ύπαρξης ελμινθών) και η αύξηση της ποσότητας της immunoglobulin E.

Προβληματικό δέρμα. 

Τα εντερικά παράσιτα μπορούν να προκαλέσουν κνίδωση, έκζεμα και άλλες δερματοπάθειες αλλεργικού χαρακτήρα.

Πληγιάσματα του δέρματος, όγκοι, πρηξίματα μπορούν μπορούν να οφείλονται σε παρουσία πρωτόζωων.

Αναιμία.

Μερικά είδη εντερικών παρασίτων προσκολλώνται στη βλεννογόνο μεμβράνη του εντέρου και απορροφούν τα θρεπτικά συστατικά απ' τον "οικοδεσπότη" τους. Αν είναι πολλά, μπορούν να προκαλέσουν αρκετή απώλεια αίματος, κάτι που με τη σειρά του προκαλεί αναιμία. Αναιμία προκαλεί η τριχομονάδα και άλλα μικροπαράσιτα, που τρέφονται με κύτταρα του αίματος.

Κοκκιώματα. 

Τα κοκκιώματα είναι ογκοειδείς μάζες που περιβάλλουν τα κατεστραμμένα αυγά των παρασίτων. Συνήθως αναπτύσσονται πάνω στα τοιχώματα του λεπτού και του παχέως εντέρου, αλλά μπορεί να δημιουργηθούν και στους πνεύμονες, το συκώτι, τη μήτρα.

Νευρώσεις.
Τα προϊόντα του μεταβολισμού και οι τοξικές ουσίες των παρασίτων μπορούν να ερεθίσουν το κεντρικό νευρικό σύστημα.

Η ανησυχία και οι νευρικότητα συχνά είναι αποτέλεσμα της μόλυνσης με παράσιτα. Πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται πως μετά το τέλος των προγραμμάτων καθαρισμού έγιναν πολύ πιο ισορροπημένοι και ανεκτικοί.

Διαταραχές του ύπνου. 

Το συχνό ξύπνημα στη μέση της νύχτας, ειδικά μεταξύ 1 και 5 το πρωί, μπορεί να είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών του οργανισμού ν' απαλλαγεί απ' τις τοξικές ουσίες που αποβάλλουν τα παράσιτα μέσω του συκωτιού. Βιορυθμικά, οι ώρες αυτές της νύχτες κυβερνώνται απ’ το συκώτι. Οι διαταραχές του ύπνου μπορούν επίσης να προκληθούν απ' τη νυχτερινή έξοδο μερικών παρασίτων απ' το πίσω άνοιγμα, κάτι που προκαλεί δυσάρεστη αίσθηση και φαγούρα. Μία απ' τις βασικές αιτίες των αιμοροίδων είναι η ανάπτυξη παρασίτων (νηματοσκωλήκων) κάτω απ' τη βλεννογόνο μεμβράνη του ορθίου τμήματος του παχέος εντέρου.

Τρίξιμο δοντιών. 

To τρίξιμο των δοντιών, το σφίξιμό και η τριβή τους συνοδεύουν συχνά τη μόλυνση με παράσιτα. Τα συμπτώματα αυτά είναι ιδιαίτερα έντονα σε παιδιά που κοιμούνται. Μπορεί να είναι η αντίδραση του νευρικού σύστηματος στο εξωτερικό ερέθισμα.

Χρόνια κούραση. 

Τα συμπτώματα της χρόνιας κούρασης περιλαμβάνουν αδυναμία και παράπονα για γριπποειδείς καταστάσεις. Μπορεί να προκληθούν από παράσιτα, τα οποία προκαλούν αναιμία, δηλητηρίαση, ανεπάρκεια θρεπτικών συστατικών στον οργανισμό (πρωτεϊνών, υδατανθράκων, λιπών και ειδικά των βιταμινών Α και Β12).

Ισχυρές ενδείξεις της παρουσίας παρασίτων στον οργανισμό μπορούν να είναι και οι εξής: αύξηση του σωματικού βάρους, υπερβολική πείνα, απώλεια βάρους, άσχημη γεύση στο στόμα και άσχημη αναπνοή, σπυριά, ημικρανίες.





Εξολοθρευοντας αποτελεσματικα και γρηγορα τα παρασιτα με  Zapper.




Το Zapper είναι μία απλή αλλά πολύ αποτελεσματική εναλλακτική θεραπευτική συσκευή που δρα μέσω του ηλεκτρισμού. Η κατασκευή του βασίζεται στη μακροχρόνια έρευνα της μοριακής βιολόγου δρ. Hulda R. Clark η οποία έχει δημοσιεύσει τα ευρήματα της στο βιβλίο “The Cure of all Diseases” αλλά και σε άλλα βιβλία που ακολούθησαν.

Η δρ. Clark, όπως και πολλοί άλλοι ερευνητές, ανακάλυψε ότι ο παλμός του συνεχούς ηλεκτρικού ρεύματος σκοτώνει τα παράσιτα που βρίσκονται μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Αυτά περιλαμβάνουν όλους τους τύπους σκουληκιών, βακτηριδίων, ιών και μυκήτων καθώς και άλλους παθογόνους ιστούς.

Εν συντομία το ζάπερ είναι μια κατασκευή η οποία συνδιάζει οργονίτη , πηνίο , κρυστάλλους και ένα κύκλωμα το οποίο εκπέμπει μια συχνότητα 15Hz η οποία φαίνεται να καθαρίζει το σώμα από τα παράσιτα και να ενισχύει τη γενικότερη υγεία . Έχουν αναφερθεί μέχρι και ιάσεις σε ανίατες ασθένειες με τη χρήση του ζάπερ .
Τα παράσιτα είναι θετικα φορτισμενα. Ο άρρωστος ιστός είναι επίσης θετικά φορτισμένος. Η εισαγωγή του ασθενικού ρεύματος (παλμικού με συχνότητα 15 κύκλων) μέσω του Zapper καταστρέφει τα παράσιτα αντιστρέφοντας την πολικότητα τους. Προστίθενται αρνητικά ιόντα από τον ενσωματωμένο οργονίτη (στα zapper τύπου D.Croft) ώστε να βοηθήσει τον ιστό να θεραπευθεί. Θυμηθείτε ότι ο υγιής ιστός είναι αρνητικα φορτισμενος.

Το Zapper μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με τη θεραπεία που σας έχει δώσει ο γιατρός σας ή προληπτικά, σε περιπτώσεις που νιώθετε ότι ο οργανισμός σας χρειάζεται έξτρα βοήθεια για να αποκρούσει μια επερχόμενη ασθένεια ή απλά για να τον βοηθήσετε να αποτοξινωθεί. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα πρέπει να αντικαταστήσει την ιατρική γνωμάτευση ή/και θεραπεία.

Η λειτουργία του είναι πολύ απλή: ακουμπάτε το Zapper (από την πλευρά που βρίσκονται οι δύο χάλκινες εξοχές) πάνω στο δέρμα σας, έτσι ώστε να εφάπτεται καλά, και ανοίγετε τον διακόπτη. Τοποθετείτε το zapper σε όποιο σημείο του σώματος θέλετε και για όση ώρα νιώθετε ότι το χρειάζεστε.





Προφυλάξεις

- Αν φοράτε βηματοδότη ή είστε έγκυος, αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε το Zapper καθώς η λειτουργία του βασίζεται στην εκπομπή ηλεκτρικού ρεύματος των 15 Hz.

- Ειδικά κατά τις πρώτες χρήσεις, συνιστάται να μην χρησιμοποιείτε το Zapper για πάνω από 20-30 λεπτά τη φορά. Αυτό επειδή αρχικά το σώμα σας θα έχει πολύ περισσότερες τοξίνες και ενδέχεται να νιώσετε ένα «κάψιμο» ή «φαγούρα» στο σημείο επαφής με τη συσκευή. Αυτή είναι μία συνηθισμένη αντίδραση του οργανισμού καθώς καθαρίζει. Αργότερα μπορείτε να το χρησιμοποιείτε κατά βούληση όσο συχνά θέλετε.

- Επίσης, ενδέχεται να μείνουν στο δέρμα κάποια σημάδια από τα χάλκινα σημεία επαφής του Zapper. Δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό αλλά για μία ένδειξη αποτοξίνωσης του οργανισμού. Τα σημάδια εξαφανίζονται ύστερα από λίγο και το δέρμα καθαρίζει τελείως με λίγο σαπούνι και νερό.

- Μετά από κάποιες μέρες χρήσης του Zapper οι προαναφερθείσες ενοχλήσεις από την επαφή με τη συσκευή θα εκλείψουν εντελώς και θα τις έχετε μόνο όταν ο οργανισμός θα γεμίζει ξανά με τοξίνες και παράσιτα. Σε κάθε περίπτωση η διατροφή αλλά και άλλοι περιβαλλοντικοί παράγοντες είναι τα σημεία που θα πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε καλή υγεία.


Τα zappers τα ξεκίνησε η γιατρος Dr Hulda Regehr Clark, μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες στο χώρο της εναλλακτικής ιατρικής.

Τα βιβλία της και οι θεωρίες της σχετικά με τα αίτια των ασθενειων έχουν προκαλέσει έντονες εντυπώσεις τόσο θετικές όσο και αρνητικές . Η Hulda Regehr Clark ξεκίνησε τις σπουδές της στη βιολογία στο πανεπιστήμιο Saskatchewan του Καναδά από όπου και απέκτησε διάφορους τιμητικούς τίτλους .Μετά από 2 χρόνια μελέτης στο πανεπιστήμιο McGill , φοίτησε στο πανεμιστήμιο της Minesotta από όπου και απέκτησε το διδακτορικό της στην κυταρρική φυσιολογία . Από το 1979 εργάστηκε σαν ανεξάρτητη ερευνήτρια και  έχει γράψει 6 βιβλια . Ένα βιβλίο γενικά για τις ασθένειες ( The cure of αll diseases ) , ένα βιβλίο σχετικά με το HIV/AIDS ( The cure of HIV/AIDS ) και τέσσερα βιβλία για το καρκίνο ( The cure of all cancers , The cure of all advnanced cancers , The prevention of all cancers , The cure and the prevention of all cancers )

Οι θεωρίες και πρακτικές της dr Clark θεωρούνται από πολλούς αρκετά περίεργες και τα πρωτοκολλα της υπερβολικα και δύσκολα στην εφαρμογή τους . Παρόλα αυτά οι θεραπείες που προτείνει έχουν βοηθήσει αρκετούς ανθρώπους να ξεπεράσουν σοβαρές ασθένειες .

Οι ανακαλύψεις της Dr.Clark βασίζονται σε μια συσκευή που η ίδια κατασκεύασε και ονόμασε συνχρόμετρο ( Syncrometer TM ) . Σύμφωνα με την Clark το συνχρόμετρο μπορεί να εντοπίσει με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια σε σχέση με τις συνηθισμένες μεθόδους αν μια ουσία περιέχεται μέσα σε μια άλλη ή αν καποιος μικροοργανισμός βρίσκεται μέσα σε ένα ανθρώπινο σώμα . Η λειτουργία του συνχρόμετρου βασίζεται στον ενεργειακό συντονισμό δύο ουσιων .

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την χρήση και τη κατασκευή του συνχρόμετρου μπορείτε να βρείτε στο βιβλίο της Clark "Syncrometer Science Laboratory Manual" ή αν επισκεφτείτε την ιστοσελίδα :
http://www.energetic-medicine.net/Syncrometer.html.
(Η χρήση του συνχρόμετρου δεν έχει ακόμα εγκριθεί από την επίσημη ιατρικη σαν ένα μέσο διάγνωσης ή θεραπείας).

Με την χρήση αυτής της απλής συσκευης μπόρεσε να προσδιορίσει τοξίνες μέσα σε ασθενή όργανα και τροφές , όπως και την παρουσία παθογόνων σε ασθενείς και να καταλήξει στο συμπέρασμα πως όλες οι ασθένειες έχουν την αίτια σε δύο παράγοντες : Τις τοξίνες και τα παράσιτα .

Στην περίπτωση του καρκίνου η Clark διαπίστωσε πως οφείλεται σε ένα συνδοιασμό τοξινών που λαμβάνονται από το περιβάλλον ή δημιουργούνται από παθογόνους οργανισμούς μέσα στο σώμα και στο κοινό παράσιτο των εντέρων το Fasciolopsis buski .

Σχετικά με το HIV/AIDS η Clark ανακάλυψε πως ο HIV δεν πρόκειται για έναν ιό που μολύνει άμεσα τον άνθρωπο αλλά για έναν ιό που μολύνει το παράσιτο Fasciolopsis buski και προκαλεί βλάβη στον άνθρωπο μόνο εάν αυτό το παράσιτο εγκατασταθεί στον θυμό αδένα . Πάλι για να συμβεί αυτό χρειάζεται η χρόνια τοξίνωση του σώματος από μια ουσία που σε αυτήν την περίπτωση ειναι το βενζένιο .

Με τη χρήση του συνχρόμετρου μπόρεσε να ανακαλύψει τις τοξίνες που μπλοκάρουν το ανοσοποιητικό σύστημα και να προσδιορίσει τα τρόφιμα και τα προιόντα που τις περιέχουν .

Τα πρωτοκολλα της Clark έχουν σκοπό την απομάκρυνση των παθογόνων οργανισμών χρησιμοποιώντας βότανα και ηλεκτρικές - ενεργειακές συσκευές και την αποφυγή των προιόντων - τροφίμων που περιέχουν τοξίνες .





This zapper has got an elaborate system of energy enhancing additions, hence the name "Orgone Zapper". A block of Orgonite, a Neodymium Magnet, a Mobius coil, an amethyst crystal and a garnet are used to stimulate the life energy field of the wearer and thereby speed up healing processes and enhance wellbeing and general health.

Specifications:

Frequency: 15 Hz, pulsed DC
Battery: 9V, PP3
Electrodes: Copper coins
Removable Velcro Strap
2.5 mm micro socket for external devices
Neodymium Magnet 10.3 x 3 mm
Mobius coil, protected by boundary wire
Orgonite block
Amethyst crystal coiled into "tail" lead wire
Garnet crystal coiled into "head" lead wire
LED to show on/off status

Standard Orgone Zapper



Βότανα με αντιπαρασιτική δράση

Η Clark χρησιμοποιησε τρία βότανα για να σκοτώσει παράσιτα σε όλα τα στάδια της ζωής τους . Τα βότανα αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί και στην παραδοσιακή βοτανολογία και είναι γνωστά για την αντιμικροβιακή , αντιπαρασιτική ακόμα και την αντιική τους δράση .

Πρόκειται για τα :

- Juglans Regia ΤΜ . Αλκοολούχο εκχύλισμα από το κέλυφος του πράσινου καρυδιού . Η φλούδα του πράσινου καρυδιού σκοτώνει πάνω άπο 100 παράσιτα ενήλικα ή κατά την περίοδο της ανάπτυξης τους .
- Αrtemisia Absinthium . H δραστική ουσία βρίσκεται στα φύλλα της Αρτεμισίας και δρά εναντίον 
παρασίτων σε φάση ανάπτυξης και ωρίμανσης .

-Eugenia caryophyllata . Τα 'καρφιά' γαρύφαλλου αντιμετωπίζουν παράσιτα στην αρχική τους φάση , δηλαδή τα αυγά τους.

Τα βότανα αυτά πρέπει να χορηγούνται ταυτόχρονα για να μπορέσει το σώμα να απομακρύνει τους παρασιτικούς οργανισμούς αποτελεσματικά .

Mε αυτό το τρόπο αντιμετωπίζονται κυρίως παράσιτα που ζούν στα έντερα μας και έχει αποδειχθεί πως μια τέτοια αγωγή μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην εξυγίανση της εντερικής χλωρίδας .

Για την απομάκρυνση παρασίτων από περιοχές του σώματος που δεν φτάνουν τα βότανα η Clark χρησιμοποιησε μια απλή ηλεκτρονική συσκευή που  επινοησε και ονομασε zapper .

Σημαντικό μέρος των θεραπειών που προτείνει η dr Clark αποτελούν ηλεκτρονικές συσκευές για το καθαρισμό του σώματος από παράσιτα και τοξίνες .


Η Clark δεν ήταν η πρώτη γιατρός που χρησιμοποίησε τέτοιες μεθόδους . Αρκετές δεκαετίες πιο πριν ο dr Royal Rife είχε ανακαλύψει πως κύματα που εκπέμπουν σε ορισμένες συχνότητες μπορούν να σκοτώσουν παθογόνα χωρίς παρενέργειες . Μάλιστα είχε χρησιμοποιήσει τέτοιες συσκευές για να εξολοθρεύει με επιτυχία καρκινικά κύτταρα .

Η θεωρία πίσω από αυτές τις μεθόδους βρίσκεται στο γεγονός πως κάθε ουσία ή οργανισμός δονείται σε μια συγκεκριμένη συχνότητα ή σε ένα συγκεκριμένο πεδίο συχνοτήτων . Πχ έχει βρεθεί πως το παράσιτο Fasciolopsis Buski δονείται στην συχνότητα περίπου των 434ΚΗz . Όταν τώρα αυτή η συχνότητα περάσει μέσα στο σώμα μας μέσω μιας γεννήτριας συχνοτήτων για μερικά λεπτά το παράσιτο αυτό εξολοθρεύεται .Αυτό συμβαίνει λόγω συντονισμού, όπως ακριβώς ένας υψηλός διαπεραστικός ήχος μπορεί να σπάσει ένα γυαλί . Έρευνες σε εργαστήρια έχουν αποδείξει πως πραγματικά αυτό συμβαίνει .

Σήμερα είναι γνωστές οι συχνότητες πολλών παθογόνων και ουσιών για τη χρήση σε έρευνες τόσο από εναλλακτικούς θεραπευτές όσο και από κλασσικούς γιατρούς .

Στο παρακάτω link μπορείτε να βρείτε pdf αρχεία με αυτές τις συχνότητες .

http://www.electroherbalism.com/Bioelectronics/FrequenciesandAnecdotes/index.htm

Για να μπορέσει να κάνει χρήση αυτών των δεδομένων χρειάζεται κάποιος να διαθέτει μια γεννήτρια συχνοτήτων που να εκπέμπει κύματα από 0hz μέχρι 1MHz και να μπορεί να παράγει θετικά τετραγωνικά κύματα καθώς και ημιτονοειδή κύματα .Τότε μπορεί να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα συχνοτήτων ανάλογα με την πάθηση ή να σκοτώσει παθογόνους οργανισμούς αφού πρώτα τους έχει εντοπίσει με τη χρήση κάποιας μεθόδου διάγνωσης .

Επειδή αυτή η διαδικασία είναι δύσκολη και απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες θεραπευτές η Clark επινόησε το zapper. Το zapper βασίζεται στη τυχαία ανακάλυψη της Clark πως τα 100 % θετικά τετραγωνικά κύματα μπορούν να σκοτώσουν όλα τα παθογόνα ανεξάρτητα της συχνότητας που εκπέμπουν .

Αν και όλες οι συχνότητες φαίνεται να είναι αποτελεσματικές η Clark συστήνει στα βιβλία της να χρησιμοποιείται η συχνότητα των 30,000 Hz . Στο εμπόριο σήμερα είναι διαθέσιμα πολλά είδη zapper σε διάφορες συχνότητες και με πρόσθετα χαρακτηριστικά για να αυξάνεται η αποτελεσματικότητα τους .

Το κοινό χαρακτηριστικό όλων των zapper είναι πως πρέπει να εκπέμπουν γύρω από μία και μόνο μια συχνότητα και να παράγουν ένα εντελώς θετικό τετραγωνικό κύμα . Αντίθετα μια γεννήτρια συχνοτήτων μπορεί να παράγει οποιαδήποτε συχνότητα μέσω διαφόρων ειδών κυμάτων .

Το πρόγραμμα θεραπείας που προτείνει η Clark διαρκεί 61 λεπτά και έχει ως εξής : 7 λεπτά εκπομπής κυμάτων που ακολουθούνται από μια διακοπή 20 λεπτών . Σε αυτό το στάδιο εξολοθρεύονται όλα τα παράσιτα . Δεύτερη εκπομπή κυμάτων για άλλα 7 λεπτά . Στο δεύτερο αυτό στάδιο σκοτώνονται τα βακτήρια που έχουν απελευθερωθεί από τα νεκρά παράσιτα . Ακολουθείται μια παύση για 20 λεπτά και μετά μια τρίτη και τελευταία εκπομπή της συχνότητας για 7 λεπτά . Στο τρίτο και τελευταίο στάδιο σκοτώνονται οι ιοί που έχουν ξεφύγει από τα νεκρά βακτήρια του προηγούμενου σταδίου .

Η εκπομπή κυμάτων στο σώμα γίνεται μέσω ηλεκτροδίων από χαλκό ή κάποιο άλλο υλικό με αρκετή αγωγιμότητα. Αυτό το πρόγραμμα αποτελεί την ελάχιστη χρήση που μπορεί να κάνει κάποιος με το zapper . Δεν είναι όμως αρκετό γιατί στις μέρες πολλοί ασθενείς έχουν συσσωρευμένες τοξίνες γύρω από τους καρπούς και τα χέρια που εμποδίζουν το κύμα να εισέλθει ικανοποιητικά το σώμα .Επίσης το zapper έχει το μειονέκτημα να μπορεί να εξολοθρεύει παθογόνα κυρίως στο αίμα και στη λέμφο αλλά δεν μπορεί να εισχωρήσει σε περιοχές όπως οι εντερικές κοιλότητες ή ιστοί οργάνων . Για αυτό το σκοπό χρησιμοποιείται πλέον μια άλλη μέθοδος, το plate zapping .




Υπαρχουν  zapper που εχουν ενσωματωμένο οργονίτη. Χρησιμοποιώντας μια γεννήτρια οργόνης δίπλα στο σώμα, αυτο έχει το αποτέλεσμα μιας θεραπείας βελονισμού. Ένας ευαίσθητος στις ενέργειες θα δει την αύρα αμέσως να λάμπει και να μεγαλώνει, και τα άνισα σκοτεινά σημεία της αύρας να αρχίζουν να λάμπουν σύντομα. Το οποίο δείχνει ότι η ενέργεια της οργόνης έχει ένα ισορροπητικό αποτέλεσμα. Τα παράσιτα και τα τοξικά υλικά βασίζονται στην νεκρή οργόνη για να κάνουν την δουλειά τους, και μια γεννήτρια οργόνης εύκολα τα εξουδετερώνει.

Επισης, υπαρχουν  zappers που εχουν ενσωματωμενο πηνίο Mobius το οποίο ενεργοποιεί την θεραπευτική ενέργεια του οργανισμού που βρίσκεται σε λανθάνουσα μορφή. Επίσης ένα ισχυρό μαγνήτη σπανίων γαιών που συγκεντρώνει και εστιάζει την παραγόμενη οργόνη στο σώμα.  Χάρη σε αυτό σκοτώνει τα θωρακισμένα παράσιτα όπως στην αρρώστια του Lyme και την Ινομυαλγία, την Τριχίνωση και τον Ερυθηματώδη λύκο.

Οι 15 κύκλοι που δουλεύουν καποια από τα zapper , ως χαμηλή συχνότητα διαπερνά το δέρμα ευκολότερα. Το ρεύμα σκοτώνει τα παράσιτα, οπότε περισσότερο (ένταση όχι τάση) σκοτώνει περισσότερα και γρηγορότερα. Επίσης οι 15 κύκλοι σας κάνουν να αισθάνεστε καλά. Καθαρά μεταφυσικά τώρα έχει ως αποτέλεσμα τη διευρυνση της συνειδησης, κάτι το οποίο βοηθά πολύ στην θεραπεία.

Τοσο η Αρθρίτιδα οσο και η  Υψηλή Πίεση ,προέρχονται από τους μύκητες.

Οι μύκητες είναι τα πιο διαδεδομένα παράσιτα στον οργανισμό. Τα παράσιτα γενικά βρίσκονται σε κολλοειδή αιώρηση στα σωματικά υγρά. Αλλά είναι Θετικα φορτισμενα, οπότε δεν θα μπορούσαν να ζήσουν σε ένα υγιές σώμα που είναι αρνητικα φορτισμενο. Τα θρεπτικά υλικά μεταφέρονται στο αίμα μας σαν αρνητικά φορτισμένα κολλοειδή. Όταν συναντούν τους μύκητες, η ενέργεια τους «τρώγεται» από τα παράσιτα και τα μεταλλικά ιχνοστοιχεία πέφτουν από το διάλυμα και τα κόκαλα και οι αρθρώσεις σας που άδικα περιμένουν τα θρεπτικά υλικά εξασθενούν. Έτσι το zapper εξαφανίζει γρήγορα τους πόνους των αρθριτικών.

Η υψηλή αρτηριακή πίεση δημιουργείται όταν το σώμα στέλνει χοληστερόλη για να καλύψει τις προερχόμενες από τους μύκητες βλάβες στις αρτηρίες, όπως βάζουμε το μπάλωμα στα τρύπια λάστιχα του αυτοκινήτου. Αυτό συνεχίζεται όσο οι μύκητες προκαλούν νέες πληγές. Έτσι οι αρτηρίες χάνουν την ελαστικότητα τους και μικραίνει σημαντικά η διάμετρος τους. Σκοτώνοντας τους μύκητες με το zapper αρχίζει η ανάστροφη πορεία. Το σώμα ξέρει πώς να διαλύσει και να αφαιρέσει την χοληστερόλη με τον καιρό. Καθώς γίνεται αυτό, η πίεση επανέρχεται στο φυσιολογικό.

Τα Αντιβιοτικα είναι η κύρια αιτία των μολύνσεων από μύκητες. Τα ίδια παράγονται από ισχυρές τοξίνες μυκήτων και ενθαρρύνουν την ανάπτυξη ΟΛΩΝ των μυκήτων στο σώμα. Σκοτώνουν ορισμένα βακτήρια, που είναι το μόνο πράγμα που μπορούν να κάνουν, απλώς σκοτώνουν τον ανταγωνισμό καθώς και τα δύο είναι παράσιτα. Σε χώρες όπου δεν έχουν αντιβιοτικά οι αρρώστιες οι σχετιζόμενες με μύκητες σχεδόν δεν υπάρχουν. Και φυσικά δεν έχουν υψηλή χοληστερόλη.





Aλλαγές που συμβαινουν με την καθημερινη χρήση του zapper.

Ο ερευνητης Don Croft, ο οποίος υπήρξε πρωτοπόρος στο θέμα των Αιθερικών Μετατροπέων, αναφερει:

Εξουδετερώνει τους πόνους, ακόμη και τους χρόνιους.
Η γρίπη και τα κρυώματα εξαφανίζονται.
Νεκρά σκουλήκια στην τουαλέτα μετά από μια εβδομάδα χρήσης (για κάποιους ανθρώπους).
Τα κοψίματα, οι γρατσουνιές, οι μολύνσεις κλπ, θεραπεύονται ταχύτατα.
Εξουδετερώνει τις μολύνσεις του αναπνευστικού συστήματος, σταματάει γρήγορα τους πονόδοντους.
Οι μύκητες της μούχλας και της Candida φεύγουν γρήγορα.
Βελτιωμένη καθαρότητα μυαλού.
Καλύτερο ύπνο, και καλύτερα όνειρα.
Η ακμή εξαφανίζεται γρήγορα.
Η ψωρίαση εξαφανίζεται σε έξι εβδομάδες η περισσότερο μετά την αρχική ελαφρά βελτίωση.
 Ο χρωματικός τόνος του δέρματος βελτιώνεται αμέσως.
Βοηθά στην αποβολή των βαρέων μετάλλων και των οργανικών τοξινών.
Αποκαθίσταται η φυσιολογική οξύτητα του αίματος PH σε μερικές μέρες.
Τέλος οι ημικρανίες.
Τέρμα η κατάθλιψη (οι περισσότεροι πετάνε τα φάρμακα τους).
Σταματά την φαγούρα, ακόμη και από τσιμπήματα εντόμων.
Σταματά την πιτυρίδα.
Βελτιώνεται η αναπνοή.
Καλύτερη κινητικότητα των αρθρώσεων.
Σταματά τα έλκη.
Μπορεί να πρηστείτε για μια μέρα η δύο στην αρχή της εφαρμογής.
Τα κονδυλώματα μικραίνουν και εξαφανίζονται, πιο γρήγορα στις μικρές ηλικίες.
Οι όγκοι εξαφανίζονται γρήγορα.
Το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα, φεύγει σε μια μέρα η δύο.
Μειώνεται η εμφάνιση των κόκκινων ματιών.
Ο πόνος των αυτιών εξαφανίζεται (και βελτιώνεται η ακοή εάν βάλλετε το zapper πάνω στο αυτί).
Οι λειχήνες φεύγουν την ίδια μέρα.
Η ψώρα εξαφανίζεται την ίδια μέρα.
Μικρότερη δυσοσμία σώματος, αναπνοής και ποδιών.

Εάν η γρίπη η το κρύωμα συνεχίζουν μετά από μια μέρα χρήσεως του zapper, τότε έχετε χρόνια ασυμπτωματική τροφική δηλητηρίαση η μη ορατή μούχλα στο αέρα του σπιτιού σας. Για αυτό τα κρυώματα τυχαίνουν κυρίως τον χειμώνα που δεν ανοίγουμε συχνά τα παράθυρα.

Μεγάλη σημασία έχει η απόφραξη του χοληδόχου πόρου από τα παράσιτα και τις πέτρες. Πολλοί άνθρωποι έχουν μισό-φραγμένο τον πόρο από τα σκουλήκια και τις πέτρες. Αυτά τα σκουλήκια εκκρίνουν μια ορμόνη που κρατάει τους πόρους συνεσταλμένους για να μην αποβληθούν από τον οργανισμό. Γύρω τους σχηματίζονται κρύσταλλοι και κατόπιν πέτρες. Συνήθως συμβαδίζουν με την παρουσία μούχλας στον οργανισμό και Candida


Η φορητή συσκευή «Ρανταμίρ» για ΘΣΥ και ΕΥΣ με αυτόνομη πηγή ενέργειας για επίδραση με χιλιοστομετρική ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στις ζώνες Ζαχάριν, Γκέντα και σε άλλες ανακλαστικές ζώνες, συμπεριλαμβανομένων των πιο ευαίσθητων.

Η συσκευή «Ρανταμίρ» είναι το τελευταίο επίτευγμα των Ρώσων επιστημόνων και προορίζεται για τον απλό χρήστη.

Η συσκευή «Ρανταμίρ» μπορεί να κάνει τη διαδικασία μαλακά και ανώδυνα. Γιατί ο καθαρισμός απ’ τα παράσιτα είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Εξίσου σημαντικό είναι να επαναφέρουμε την άμυνα του οργανισμού, να βγάλουμε έξω τις τοξίνες και να αποφύγουμε να μολυνθούμε ξανά.

Κάνει θεραπεία χρησιμοποιώντας α) θεραπεία με συντονισμό με συχνότητες(ΘΣΥ) και β) θεραπεία με εξαιρετικά υψηλές συχνότητες(ΕΥΣ), μεταξύ άλλων και  πληροφοριακοκυματική θεραπεία.


Γρήγορα και ανώδυνα θα βοηθήσει να καθαρίσει ο οργανισμός απ’ τα παράσιτα και τα περιττώματά τους που χρόνια μαζεύονταν στο σώμα σας. Τα με ειδικό τρόπο καταγεγραμμένα σήματα των αντιπαρασιτικών βοτάνων θα εισχωρήσουν σε κάθε κύτταρο του οργανισμού, συμβάλλοντας στη άμυνα του σώματός σας.

Λόγω της απελευθέρωσης του ανοσοποιητικού συστήματος, θα νιώσετε απίστευτη ελαφρότητα και ανάταση, θα μπορέσετε να ξεχάσετε την ύπαρξη πολλών ασθενειών και ν’ ασχοληθείτε απερίσπαστοι μ΄αυτό που σας αρέσει! Η συσκευή προορίζεται επίσης για αντιπαρασιτική, αντιβακτηριδιακή και αντιιϊκή δράση. Η συσκευή είναι αποτελεσματική για οξείες και χρόνιες ασθένειες, αιτία των οποίων είναι κυρίως οι μολύνσεις με παράσιτα και βακτηρίδια.


Σοκαριστικες φωτογραφιες και βιντεο για τα παρασιτα που ζουν στον ανθρωπινο οργανισμο μπορειτε να δειτε - με δικη σας ευθυνη !...      εδώ και εδώ και εδώ και εδώ.




Πηγες