FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Αποδέσμευση της σεξουαλικής ενέργειας. Οταν η σεξουαλική ενέργεια δεν κυλά όπως θα έπρεπε, δημιουργεί πολλά προβλήματα.






Αν κυλά πολύ καλά η σεξουαλική ενέργεια, τότε όλα λειτουργούν σωστά, όλα παραμένουν αρμονικά. Τότε είσαι συντονισμένος και υπάρχει ένα είδος ισορροπίας. Οταν κολλήσει κάπου η σεξουαλική ενέργεια, υπάρχει ο αντίκτυπος σε ολόκληρο το σώμα. Και πρώτα από όλα εμφανίζεται στο κεφάλι, επειδή το σεξ και το κεφάλι βρίσκονται στους αντίθετους πόλους.

Γι΄αυτό ακριβώς οι άνθρωποι που είναι πολύ εγκεφαλικοί αρχίζουν να χάνουν την επαφή με τις οργασμικές τους ιδιότητες. Ξεχνούν την σεξουαλκή τους ενέργεια. Την ενέργεια αυτή είτε την παραμελούν είτε την καταπιέζουν. Παραμένουν στο κεφάλι τους, όλη τους η χαρά βρίσκεται εκεί. Υποφέρει όλο τους το σώμα και το κεφάλι γίνεται σαν δικτάτορας.

Αρχισε να κάνεις δυο πράγματα: κάθε πρωί, μετά από τον ύπνο σου, στάσου στη μέση του δωματίου και άρχισε να κάνεις όλο το σώμα να τρέμει. Κάνε το να τρέμει΄ τίναξε όλο σου το σώμα από τα δάκτυλα των ποδιών ως το κεφάλι και νιώθε ότι είναι σχεδόν οργασμικό αυτό... σαν να σου δίνει ένα σεξουαλικό οργασμό. Απόλαυσέ το, θρέψε το, κι αν αρχίσεις να νιώθεις ότι θέλεις να βγάλεις κάποιους ήχους, βγάλε τους και απόλαυσέ το΄ επί δέκα λεπτά.

Επειτα τρίψε όλο το σώμα με μια στεγνή πετσέτα και κάνε ένα ντους. Κάνε το αυτό κάθε πρωί και μέσα σε δυο ή τρεις εβδομάδες θα έρθει η ισορροπία.

Osho