FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

2012. Πλησιαζοντας την εποχη του Φωτος. / Barbara Marciniak









Σε λιγο θα συμβει ενα τεραστιο αλμα, στο οποιο εχετε ελθει να συμμετασχετε και δεν ειστε οι μονοι, γιατι πολλες ενεργειες ερχονται τωρα στη Γη για να συμμετασχουν σε αυτο το μεγαλο εργο. Υπαρχουν αστροπλοια που περικυκλωνουν αυτον τον πλανητη και που λειτουργουν κυριολεκτικα ως μετατροπεις ενεργειας. Υπαρχουν ακτινες φωτος που καταφθανουν στη Γη απο παλια κι αρχαια αστρικα συστηματα, τα οποια δουλευουν μαζι σας εδω κι αιωνες. 

Αυτες οι ακτινες πληροφοριων εκπεμπονται με δυναμη στον πλανητη. Καθως αυτη η πληροφορια διακτινιζεται προς εσας, τα σωματα σας πρεπει να ειναι ικανα να την λαβουν, να τη μετασχηματισουν, να τη στεγασουν και να την εκπεμψουν με τη σειρα τους σε αλλους. Πολλοι αναμεσα σας θα δημιουργησουν τηλεπαθητικη συνδεση με αυτα τα αστροπλοια και θα ειναι σα να εχετε προσωπικους ραδιοφωνικους σταθμους, με τους οποιους θα μπορειτε να συντονιζεστε κατα βουληση με εναν πλουτο πληροφοριων.

Αυτη ειναι η εξελιξη της υπερ-συνειδητοτητας, η εξελιξη στην ανωτερη μορφη του εαυτου σας. Δεν χρειαζεται να ανησυχειτε για το πως θα γινετε ενα τετοιο ον, γιατι ειστε ηδη αυτο το ον και απλως χρειαζεται να το θυμηθειτε. Απο τοτε που αφαιρεθηκαν τα πεπλα γυρω απο τη Γη, κατα τη διαρκεια της Αρμονικης Συγκλισης, αυτη η ενεργεια σας στελνεται σταθερα απο το Διαστημα και συνεχως εντεινεται κι αυξανεται, οσο αυξανεται και η ικανοτητα σας να τη χειριζεστε.

Εξελισσεστε τωρα με εναν τοσο υπερβολικα επιταχυνομενο ρυθμο, που καθε χρονος αυτης της δεκαετιας θα ειναι σαν δεκα χρονια ή και περισσοτερα του προηγουμενου αιωνα. Θα ειναι σαν να εχετε ζησει εκατο χρονια σε μια δεκαετια. 

Θα κατακλυστειτε απο μνημες, θα κατακλυστειτε και απο πολλα αλλα. Πολλοι απο σας θα ταξιδεψετε με τα πλοια αυτα σε διαφορα  μερη του ηλιακου σας συστηματος. Καθως θα πλησιαζετε την Εποχη του Φωτος, θα ανοιξουν μπροστα σας κοσμοι που δεν γνωριζατε καν οτι υπηρχαν. Εχετε προσπερασει πια τις προηγουμενες εποχες: του Χαλκου, του Σιδηρου, της Βιομηχανιας, της Πληροφορικης κλπ. Αυτες οι εποχες ειχαν να κανουν με τη σπορα, το φυτεμα, την καλλιεργεια και την τοποθετηση της ζωης στην 3η διασταση.

Συντομα θα γινει μια μεταβαση, μια μετακινηση μεσω των διαστασεων, που θα μειωσει την πυκνοτητα της 3ης διαστασης ωστε να εισχωρησετε σε ανωτερες διαστασεις στις οποιες το σωμα δεν εχει τοσο στερεη υποσταση. Εχετε ελθει εδω γιατι επιθυμειτε να κατακτησετε την εξελικτικη διαδικασια και να καταφερετε να ζησετε με αυτην. Αυτο θα ειναι πολυ συναρπαστικο, γιατι σημαινει οτι θα λειτουργειτε πλεον σε πολλες πραγματικοτητες.

Ολες οι απαντησεις ειναι θαμμενες βαθεια μεσα σας. Οι ερωτησεις που ερχονται στην επιφανεια του νου σας αναδυονται ετσι ωστε να μπορεσετε να ανασυρετε τις απαντησεις απο τα βαθη του ειναι σας. Για να το καταφερετε αυτο, πρεπει πρωτα να πιστεψετε οτι οι πληροφοριες αυτες βρισκονται αποθηκευμενες εκει.

Η ανθρωποτητα διδασκεται ενα μεγαλο μαθημα τωρα. Το μαθημα, βεβαια, ειναι να συνειδητοποησετε τη θεικοτητα σας, τη συνδεση σας με τον Πρωταρχικο Δημιουργο και με ολα οσα υπαρχουν. Το μαθημα συνισταται στο να συνειδητοποιησετε πως τα παντα ειναι συνδεδεμενα και πως εσεις ειστε μερος ολων αυτων. 

 «Κομιστες της Αυγης»,  Barbara Marciniak

















.