FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Δινοντας την ευκαιρια στην ’’Ενθυμηση’’ και στο βιωμα της Ολοτητας να μας επισκεφτει.


Eιστε ελευθεροι να υποφερετε και ειστε ελευθεροι να σταματησετε να υποφερετε.

Σας προσκαλω να βιωσετε το σταματημα της οδυνης, ώστε να ειστε συνειδητα ελευθεροι.

Να επιλεγετε συνειδητα να υποφερετε, να επιλεγετε συνειδητα να λυνετε τον πονο.

Ξερετε…, αυτό ακριβως είναι η αλυσιδα που μας δενει…, που μας κρατα φυλακισμενους – το ότι δεν εχουμε επιγνωση της δυνατοτητας επιλογης μας.

Λοιπον σας γνωστοποιω ότι υπαρχει μια υπερτατη και τελικη επιλογη. Τωρα και για Παντα!

Από σας εξαρταται…






Το μονο που μας εμποδιζει να συνειδητοποιησουμε την αληθεια για το τι πραγματικα ειμαστε, 
είναι η νοητικη εικονα που εχουμε για το τι ειμαστε.

Η δυναμη που εχουν οι σκεψεις που κανετε για το ποιοι ειστε, συνισταται σε 2 δυναμεις του νου, στη δυναμη της μνημης του παρελθοντος και στη δυναμη της προβολης στο μελλον. Είναι μερος του παιγνιδιου(Λιλα) που δημιουργει ο Θεος, δηλ. ο υλικος κοσμος της ψευδαισθησης.

Στα σανσκριτικα ολη η Δημιουργια περιγραφεται ως Maya-μαγεια-ψευδαισθηση.

«Η μαγεια Του είναι ψευδης. Ο Μαγος είναι αληθινος».

Ο κινδυνος είναι, όταν αυτό το παιγνιδι του Θεου, γινεται η αιτια να ξεχναμε τον ιδιο το Θεο.

Βρες ποιος εισαι μεσα από μια οντολογικη διαδικασια, όχι μεσα από μια νοητικη διαδικασια που διαιρει την Υπαρξη σε Εαυτο και σε Κοσμο, σε Υποκειμενο και Αντικειμενο, σε Παρατηρητη και Παρατηρουμενο.





Το θέμα δεν είναι τα ίδια τα ερεθίσματα του νου, αλλά ο τρόπος που τα αντιλαμβάνεσαι. Δεν είναι ο ίδιος ο χρόνος και ο χώρος, αλλά ο τρόπος που τους αντιλαμβάνεσαι.

Ενώ ο χρόνος είναι συνεχής, εσύ τον αντιλαμβάνεσαι διαιρεμένο σε παρελθόν και μέλλον. Το παρελθόν είναι ό,τι έχεις ζήσει σωματικά. Το μέλλον, ό,τι φαντάζεσαι νοητικά.

Ενώ ο χώρος είναι μια συνέχεια, εσύ τον αντιλαμβάνεσαι διαιρεμένο σε ξεχωριστά σώματα. Αλλά όταν αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου να είναι ένα ξεχωριστό σώμα, αντί ο άπειρος χώρος με όλα τα σώματα μέσα του, τότε ζεις με το φόβο του θανάτου, και τον πόνο της ζωής που υπόκειται στο θάνατο. Δεν είναι ότι δεν πρέπει να έχεις την αίσθηση του χρόνου, αλλά ότι πρέπει να έχεις την αίσθηση όλου του χρόνου. Όλου του τόπου.

Τώρα, πώς είναι αυτό δυνατό; Η απάντηση είναι ότι η τωρινή σου λειτουργία στηρίζεται σε ένα αόρατο ενεργειακό σύστημα αντίληψης το οποίο λειτουργεί στην ύπαρξή σου, στον εγκέφαλό σου, στο σώμα σου. Υπάρχει κάποιος λόγος που αντιλαμβάνεσαι και βιώνεις την ύπαρξη με αυτόν τον περιορισμένο τρόπο με τον οποίο τη βιώνεις, και ο λόγος δεν βρίσκεται στο σώμα. Δεν βρίσκεται στα γονίδια, στα νευρικά κύτταρα κ.ο.κ. Βρίσκεται στο ενεργειακό επίπεδο του νου σου. Υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόποι να βιώσεις το σύμπαν, οι οποίοι βρίσκονται σε μια ιεραρχική σχέση μεταξύ τους (άλλοι πιο πάνω, άλλοι πιο κάτω), αλλά δεν είναι προφανείς στην υλική νόηση. Γι’ αυτό υπάρχουν οι πνευματικές διδασκαλίες, οι οποίες αποσκοπούν στο να ανεβάσουν το επίπεδο δόνησής σου.

Πώς κατεβαίνει το επίπεδο δόνησης;

Μέσα από το σεξ και τις σεξουαλικές σκέψεις.
Μέσα από το βαριά φαγητά, τα κρέατα, τα γλυκά κ.ο.κ.
Μέσα από την ανήθικη συμπεριφορά, την επιθετικότητα κλπ.

Τέτοιες συμπεριφορές κατεβάζουν τις δονήσεις σου, σε κάνουν να ταυτίζεσαι με το σώμα σου, δεν σου επιτρέπουν να αναληφθείς σε ενεργειακά μοτίβα λειτουργίας που βρίσκονται πάνω από το δικό σου. Οι πνευματικές διδασκαλίες λοιπόν σε παρωθούν να ζήσεις με απλό τρόπο και με υψηλά ιδανικά, και σου προτείνουν τρόπους για να κάνεις τη δόνηση του σώματος να ζυγώσει τη δόνηση της αθάνατης ψυχής, της ενεργειακής και απεριόριστης ουσίας των πραγμάτων, κρυμμένης παντού στον κόσμο.

kιμων,  http://www.YoutubeTranslations.gr

Ο ιστοχώρος της Gangaji:
http://gangaji.org/






.