FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.

Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011

Το να κρίνεις είναι μια κατάσταση στασιμότητας του νου. Μην κρίνετε, γιατί ποτέ δεν θα γίνετε ένα με το Όλον, το απόλυτο. Θα παθιάζεστε με μικρά κομμάτια. Θα βγάζετε συμπεράσματα με μικρά κομμάτια. Από τη στιγμή που κρίνεις, σταματάς να αναπτύσσεσαι.

Η ιστορία αυτή έγινε στις μέρες του Λάο Τσου στην Κίνα και ήταν από τις αγαπημένες του.

Η διήγηση από τον Οσσο.

Ηταν σ ένα χωριό, ένας γέρος, πολύ φτωχός, που τον ζήλευαν ακόμα και οι βασιλιάδες, γιατί είχε ένα όμορφο άσπρο άλογο. Πολλοί βασιλιάδες του πρόσφεραν αμύθητα ποσά για το άλογο, μα εκείνος έλεγε:

"Αυτό το άλογο, για μένα δεν είναι άλογο, είναι άνθρωπος. Πως μπορείς να πουλήσεις έναν άνθρωπο, ένα φίλο;"

Ο άνθρωπος αυτός ήταν πολύ φτωχός, μα το άλογο ποτέ δεν το πούλησε.
Ενα πρωί, είδε το άλογο έλειπε απ’ το στάβλο. Όλο το χωριό μαζεύτηκε και είπε:

"Κουτέ γέρο! Εμείς το ξέραμε πως μια μέρα θα τόκλεβαν το άλογο. Θάταν καλύτερα να τόχες πουλήσει. Τι ατυχία!"

Ο γέρος είπε:

"Μην πάτε τόσο μακριά και λέτε τέτοια! Πείτε μόνο, πως το άλογο δεν είναι πια στο στάβλο. Αυτό είναι το γεγονός. Όλα τ' άλλα είναι κρίσεις. Δεν ξέρω αν είναι ατυχία ή ευλογία, γιατί ποιος μπορεί να ξέρει τι θ' ακολουθήσει;''

Οι άνθρωποι γέλασαν με το γέρο. Πάντα ήξεραν πως ήταν λίγο τρελός. Όμως, μετά από δεκαπέντε μέρες, ξαφνικά, ένα βράδυ, το άλογο ξαναγύρισε. Δεν το είχαν κλέψει, τόχε σκάσει στην ερημιά. Κι όχι μόνο γύρισε, αλλά έφερε μαζί του δώδεκα άγρια άλογα.

Πάλι μαζεύτηκε ο κόσμος και είπε:
"Γέρο, είχες δίκιο! Αυτό δεν ήταν ατυχία, αποδείχτηκε στ αλήθεια, πως ήταν ευλογία."

Ο γέρος είπε,

"Πάλι το τραβάτε πολύ μακριά. Πείτε μόνο πως το άλογο γύρισε... ποιος μπορεί να ξέρει αν αυτό είνα ευλογία ή όχι; Είναι μονο ένα κομμάτι. Διαβάζετε μια μόνο λέξη από μια πρόταση. Πως μπορείτε να κρίνετε ολόκληρο το βιβλίο;"

Αυτή τη φορά, δεν μπορούσαν να του πούνε πολλά. Μέσα τους, όμως, ήξεραν πως είχε άδικο. Είχαν έρθει δώδεκα όμορφα άλογα.

Ο γέρος είχε ένα μοναχογιό, που άρχισε να γυμνάζει τα άγρια άλογα. Μια βδομάδα μετά, έπεσε από ένα άλογο κι έσπασε τα πόδια του. Ο κόσμος ξαναμαζεύτηκε και ξαναέκρινε. Είπαν,

" Αποδείχτηκες πάλι σωστός. Ήταν δυστυχία. Ο μοναχογιός σου έχασε τα πόδια του κι έτσι γέρος που είσαι, ήταν το μοναδικό σου στήριγμα Τώρα είσαι φτωχότερος από ποτέ".

Ο γέρος είπε:

’’ Έχετε μανία να κρίνετε. Μην πάτε τόσο μακριά. Να πείτε μόνο πως ο γιος μου έσπασε τα πόδια του. Κανείς δεν ξέρει, αν ήταν κακοτυχία, ή ευλογία. Η ζωή έρχεται σε μικρά κομμάτια και ποτέ δεν σου δίνεται περισσότερο."

Μετά από μερικές βδομάδες η χώρα μπήκε σε πόλεμο κι όλοι οι νέοι αναγκάστηκαν να πάνε στρατιώτες. Ο μόνος που έμεινε ήταν ο γιος του γέρου, γιατί ήταν ανάπηρος. Όλη η πόλη έκλαιγε και θρηνούσε, γιατί η μάχη ήταν χαμένη, κι όλοι ήξεραν πως οι πιο πολλοί δεν θα γύριζαν ποτέ πίσω. 

Ήρθαν τότε στο γέρο και είπαν:

" Είχες δίκιο, γέρο. Αποδείχτηκε ευλογία. Μπορεί ο γιος σου να είναι ανάπηρος, είναι όμως ακόμη μαζί σου. Οι δικοί μας γιοί έφυγαν για πάντα."

Ο γέρος είπε,

‘’ Εξακολουθείτε να βγάζετε κρίσεις. Κανείς δεν ξέρει! Να πείτε μόνο, πως οι γιοί σας εξαναγκάστηκαν να πάνε στρατιώτες, ενώ ο δικός μου όχι. Αλλά μόνο ο Θεός, το Όλον, γνωρίζει αν είναι ευλογία ή κακοτυχία''

Κρίση σημαίνει στασιμότητα του μυαλού.
Να έχεις πάρα πολύ κουράγιο. 
Να μη σταματάς να αναπτύσσεσαι. 
Ζήσε τη στιγμή. 
Παρέμεινε στη ροή της ζωής.
O ενεργειακος θεραπευτής Paolo Neto από τη Βραζιλία, έρχεται και πάλι στην Αθήνα, για 7η φορά, το Σάββατο 16 & Κυριακή 17 Απριλίου 2011


 
O Paolo Neto κάνει ενεργειακή θεραπεία.
Αρχικά γίνεται ομαδική θεραπεία σε ομάδες των 40 – 50 ατόμων και αμέσως μετά γίνεται ατομική θεραπεία, όπου περνάτε ένας-ένας, λέτε μέσω μεταφραστή το πρόβλημα που έχετε και ο Paolo Neo διορθώνει την ενέργεια.
Κάτι πολύ σημαντικό είναι ότι ο Paolo Neto δεν αμείβεται, διότι θεωρεί ότι το χάρισμα που του έδωσε ο Θεός ανήκει στην ανθρωπότητα και έτσι ταξιδεύει σε διάφορες  χώρες  θεραπεύοντας,  παρά  την  προχωρημένη  ηλικία  του. Το  μόνο  έξοδο  που του καλύπτουν οι οργανωτές είναι τα αεροπορικά εισιτήρια και τα έξοδα παραμονής του ιδίου και της ολιγομελούς ομάδας θεραπευτών που έρχεται από τη Βραζιλία.
Ημερομηνία και Ώρες Διεξαγωγής:
Σάββατο 16 & Κυριακή 17 Απριλίου 2011
10:00πμ - 12:00 μμ, 12:00 μμ -2:00 μμ, 4:00μμ -6:00 μμ
Προσοχή: Πριν εισέλθετε στην αίθουσα να έχετε μαζί σας ένα μπουκαλάκι μεταλλικό νερό σφραγισμένο.
Τόπος Διεξαγωγής:
GOLDEN AGE  / Οδός Μιχαλακοπούλου 57, Αθήνα
Προμηθευτές προσκλήσεων από 16 Μαρτίου έως και 15 Απριλίου 2011:
1. Βιβλιοπωλείο  ΕΣΟΠΤΡΟΝ - Πανεπιστημίου 47 - Στοά  βιβλίου Κατάστημα 17 /  Ώρες  καταστημάτων. Τηλ. 210-3311226 begin_of_the_skype_highlighting            210-3311226      end_of_the_skype_highlighting     
2. ΒΙΟΦΩΣ - Πανεπιστημίου 58  / Ώρες  καταστημάτων. Τηλ. 210-3800320 begin_of_the_skype_highlighting            210-3800320      end_of_the_skype_highlighting     
Από 16 έως και 17 Απριλίου 2011, μπορείτε να προμηθεύεστε προσκλήσεις στο  GOLDEN AGE HOTEL.
 
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ