FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2012. ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ; ΤΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2012;







"Αν δεν είστε προετοιμασμένοι, θα προσπεράσετε την ανοιχτή πύλη και στο τέλος της τωρινής σας ενσάρκωσης, θα συνεχίσετε το ταξίδι της ψυχής σας σε άλλο πλανήτη της τρίτης διάστασης, ο οποίος εξακολουθεί να ενστερνίζεται τον πόνο και το διαχωρισμό της κατώτερης αντίληψης".


Αύγουστος του 1987,  το ξεκίνημα της εικοσιπενταετούς περιόδου εξαγνισμού.

"Τον Αύγουστο του 1987 πραγματοποιήθηκε μια αστρολογική διάταξη γνωστή ως Αρμονική Σύγκλιση. Την περίοδο εκείνη πολλοί εργάτες του φωτός ανέβηκαν σε κορυφές λόφων ή πήγαν σε ιερές τοποθεσίες για να διαλογιστούν και να προσευχηθούν να έρθει βοήθεια για τη Γη.

Το φως των προσευχών που εστάλη στους ουρανούς ήταν τόσο τεράστιο, ώστε ο Πεφωτισμένος Διδάσκαλος Σεν Ζερμέν μετέφερε τις προσευχές στην Πηγή με την ικεσία για βοήθεια προς την ανθρωπότητα.

Με τη θεία χάρη κατάφερε να επιστρέψει στους ανθρώπους παντού τη ΒΙΟΛΕΤΙΑ ΦΛΟΓΑ, η οποία άρχισε να μεταστοιχειώνει την αρνητική ενέργεια γύρω σας. Παρ' όλο που πριν συμβεί αυτό μόνο επιλεγμένες ομάδες διέθεταν τη Βιολετιά φλόγα, η μαζική διαθεσιμότητά της σηματοδότησε το ξεκίνημα της εικοσιπενταετούς περιόδου εξαγνισμού.

Από τότε, η ιδια η Γαία έχει διώξει τοξίνες, κάρμα δηλαδή που δημιουργήθηκε από τη βιαιότητα, μέσα από σεισμούς, ηφαίστεια, τυφώνες, πλημμύρες, τσουνάμι, πυρκαγιές, αρρώστιες και καταστροφές.

Πολλές ψυχές έφυγαν τότε από τον πλανήτη, παίρνοντας μαζί τους αρνητική ενέργεια ώστε να θεραπευτεί και να μεταστοιχειωθεί στον κόσμο των πνευμάτων.

Οι εγκάρδιες προσευχές που έκαναν όλοι για τις πληγές ανά τον κόσμο βοήθησαν να εξαγνιστεί κάθε ήπειρος. Ωστόσο υπάρχουν πολλά ακόμα που πρέπει να γίνουν".


"Εξαιτίας της συμπαντικής απόφασης ότι η Γη θα ξεκινήσει το 2012 να ανέρχεται, διοργανώθηκαν ευεργετικές αστρολογικές ευθυγραμμίσεις ώστε να προετοιμάσουν την ανθρωπότητα για την περίσταση.

Η αρμονική σύγκλιση του 1987 έφερε ανώτερες ενέργειες και αύξησε συνολικά τη συνείδηση των ανθρώπων.

Η αρμονική συμμετρία του 2004 πρόσφερε περισσότερη θεϊκή θηλυκή ενέργεια ώστε να αφυπνίσει τη συμπόνια και να ανοίξει τις καρδιές.

Μια σπάνια και ευνοϊκή διπλή διάβαση της Αφροδίτης πραγματοποιείται. Ο πλανήτης αυτός πέρασε μπροστά από τον ήλιο στην αρμονική συμμετρία στις 8 Ιουνίου 2004.

Το φαινόμενο αυτό θα επαναληφθεί για δεύτερη φορά στις 6 Ιουνίου 2012. Η μοναδική αυτή σύνοδος προσφέρει τεράστιες δυνατότητες πνευματικής εξέλιξης, καθώς αρχίζει να εξισορροπείται η αρσενική και η θηλυκή ενέργεια στα άτομα αλλά και στη συλλογική συνείδηση.

Παράλληλα, δίνεται η ευκαρία να επιταχυνθεί η ατομική και πλανητική ανάληψη. Για να πραγματοποιηθεί αυτό θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αυξήσετε τη δόνησή σας και να σέβεστε πραγματικά κάθε μορφή ζωής".



ΤΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2012;

"Μοναδικές ευθυγραμμίσεις θα πραγματοποιηθούν στις 21 Δεκεμβρίου 2012.

Άγγελοι συρρέουν στη Γη ώστε να βοηθήσουν την ανθρωπότητα μ' έναν πρωτοφανή τρόπο.

Μονόκεροι επιστρέφουν ώστε να βοηθήσουν τους ανθρώπους να ανακαλύψουν τον αληθινό Θεϊκό εαυτό τους.

Το ενδιαφέρον αρχίζει να εστιάζεται στη σοφία των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ και των φαλαινών.

Παιδιά ανώτερης συχνότητας γεννιούνται και ηλικιωμένες ψυχές μετενσαρκώνονται.

Συμμετέχοντας και εσείς στην όλη διαδικασία, δε βοηθάτε απλώς τους άλλους και τον πλανήτη, αλλά ταυτόχρονα εμπλουτίζετε με λαμπρό τρόπο το προσωπικό σας ταξίδι".




TI EINAI TO MEGA HMEΡΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΠΛΕΙΑΔΩΝ;

"Πρόκειται για ένα κοσμικό ημερολόγιο που βασίζεται στον κύκλο των Πλειάδων και το οποίο τελειώνει στις 21 Δεκεμβρίου 2012. Το παρόν διάστημα εισέρχονται στη Γη ανώτερες ενέργειες από άλλους γαλαξίες, οι οποίες κατεβαίνουν μέσω των Πλειάδων. Οι τελευταίες ενεργούν ως μετασχηματιστής, προκειμένου να αντεπεξέλθουν οι άνθρωποι και τα ζώα στη δύναμη που κατευθύνεται προς το μέρος τους. Πολλά παιδιά των άστρων, οι ψυχές των οποίων φτάνουν στον πλανήτη σας από άλλα άστρα και γαλαξίες, περνούν κάποιο διάστημα στις Πλειάδες, όπου προσαρμόζουν τις δονήσεις τους και μαθαίνουν για τη Γη, πριν γεννηθούν από μητέρα άνθρωπο. Έπειτα από το 2012, τα υψηλής συχνότητας αυτά παιδιά θα είναι σε θέση να ενσαρκώνονται απευθείας, καθώς η μητέρα τους θα ταιριάζει στην αντήχησή τους.

Υπάρχουν επίσης και άλλοι πλανήτες, άστρα και γαλαξίες, από όπου φτάνουν οι ψυχές στη Γη. Πολλοί εργάτες του φωτός έχουν διδαχθεί τη διαφώτιση στα πανεπιστήμια του Ωρίωνα, πριν έρθουν στη Γη. Άλλοι εκπαιδεύονται στην τεχνολογία και στις μορφές θεραπείας στο Σείριο. Ορισμένοι μαθαίνουν γαι το κέντρο της καρδιάς στην Ανδρομέδα ή στην Αφροδίτη, ενώ κάποιοι άλλοι εκπαιδεύονται στον Άρη στην τέχνη του να χρησιμοποιούν τη δύναμή τους ως πολεμιστών για να προστατεύσουν τους μη προνομιούχους, αδύναμους και ανυπεράσπιστους. Υπάρχουν επίσης κι εκείνοι που έχουν μορφωθεί σε αρκετά κοσμικά κολλέγια προτού αναλάβουν σημαντικούς ρόλους στη Γη'.


ΟΙ ΜΑΓΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ 21η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΩΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.  ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ  ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ;

"Οι σοφοί του πολιτισμού των Μάγια προφήτευσαν ότι η ενέργεια που θα εισρεύσει την Ημέρα της Δημιουργίας θα αφυπνίσει τη δύναμη κουνταλίνι σε πολλούς ανθρώπους.

Το γεγονός αυτό θα ενεργοποιήσει για άλλη μια φορά τα δώδεκα τσάκρα τους, τα οποία ήταν ανοιχτά στη διάρκεια της χρυσής εποχής της Ατλαντίδας, αλλά έκλεισαν όταν η συχνότητα του μεγάλου αυτού πολιτισμού μειώθηκε κατακόρυφα.

Όταν ανοίξουν τα ανώτερα τσάκρα των συγκεκριμένων ατόμων, οι γενετικές αναμνήσεις της αληθινής θεϊκότητάς τους θα έρθουν στην επιφάνεια και για άλλη μια φορά θα βιώσουν απεριόριστες δυνατότητες.

Το φως, το οποίο θα μπορούν τότε να λαμβάνουν από την Πηγή, θα κατέρχεται μέσα από τα ανώτερα τσάκρα τους και θα ρέει στο γήινο τσάκρα, το οποίο βρίσκεται στη βάση των ποδιών τους.

Με τη σειρά τους, το τσάκρα αυτό τους συνδέει μέσω των νοητών γραμμών απευθείας με τις πυραμίδες, που λειτουργούν ως κοσμικοί υπολογιστές, και ως υποσταθμοί και γεννήτριες, που ωστόσο έχουν χάσει την ισχύ τους. Καθώς το φως της ανθρωπότητας θα συνδεθεί για άλλη μια φορά μαζί τους και θα τις φορτίσει ξανά με ενέργεια από την Πηγή, η ανώτερη συνείδηση θα ξαναγεννηθεί στη Γη.

Πρόκειται για κάτι που θα συμβεί σίγουρα, αν αρκετοί άνθρωποι ανοιχτούν προς τη διαφώτιση και την αγάπη. Δε θα γίνει ξαφνικά, ωστόσο θα ξεκινήσει ως διαδικασία'.




ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΛΗΨΗ;

"Όταν ανέρχεστε σε ανώτερη συχνότητα, φέρνετε στη ζωή σας μεγαλύτερη ποσότητα από το φως της ψυχής σας.

Η ποσότητα της Θείας ενέργειας που μεταφέρετε, μπορεί να είναι αρκετά μεγάλη και να μην μπορείτε πλέον να συντηρείτε ένα φυσικό σώμα, γι ' αυτό και στη συγκεκριμένη περίπτωση ενδεχομένως να επιλέξετε να διαβείτε στον άλλο κόσμο".



ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟ 2012;

"Σύμφωνα με τις τωρινές προβλέψεις, κάποια άτομα θα μεταφερθούν στην τέταρτη διάσταση, ενώ οι λίγοι που είναι έτοιμοι, θα αναληφθούν.

Όσοι μπορούν, θα παραμείνουν και θα λειτουργήσουν ως φάροι φωτός, καθοδηγώντας όσους αφυπνίζονται εκείνο το διάστημα στη Γη.

Οι άγγελοι δεν αναμένουν ξαφνικές ή εντυπωσιακές αλλαγές. Θα παρουσιαστεί απλά μια εκπληκτική ευκαιρία για διαφώτιση, μέσω της κοσμικής στιγμής και των διαθέσιμων ενεργειών.

Εκατομμύρια ψυχές, αναμένεται να επωφεληθούν από τη μοναδική αυτή πνευματική ευκαιρία".


ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ;

"Όταν ανυψώνετε τη συνείδησή σας στη συχνότητα της τέταρτης διάστασης, ανοίγει το τσάκρα της καρδιάς σας.

Όταν έχετε την καρδιά σας ανοιχτή, δεν μπορείτε να βλάψετε καμία άλλη μορφή ζωής, καθώς αναγνωρίζετε ότι με αυτή την πράξη κάνετε κακό στον εαυτό σας.

Στην περίπτωση αυτή διαθέτετε μαι διευρυμένη παγκόσμια και κοσμική αντίληψη και επιζητείτε την ειρήνη. Τα κινήματα ειρήνης αναμένεται από αυτή την περίοδο να κερδίσουν έδαφος.

Το να ζει κανείς στην τέταρτη διάσταση. αποτελεί τμήμα της Ολότητας και αντιμετωπίζει τους άλλους, όπως θα ήθελε να τον αντιμετωπίζουν".




ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟ 2012;

"Οι άγγελοι θα συναθροιστούν για να σας βοηθήσουν να αποδεχτείτε τη νέα διαθέσιμη ενέργεια.

Σας ζητούν να προετοιμαστείτε.
Βρείτε λίγο χρόνο για προσευχή και διαλογισμό ή αν δεν μπορείτε, ανάψτε απλώς ένα κερί και ζητήστε από τις Θείες Δυνάμεις να σας βοηθήσουν.

Μπορεί να προτιμάτε έναν ήρεμο περίπατο στη φύση, ωστόσο σας παρακαλώ να αναγνωρίσετε τη σημασία της συγκεκριμένης ημέρας για την πνευματική σας εξέλιξη αλλά και όλων όσων κατοικούν στον πλανήτη σας".


ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ 2012;

Κάθε 26.000 χρόνια, ή 25.920 για την ακρίβεια, συμβαίνει μια σπάνια και ασυνήθιστη αστρολογική ευθυγράμμιση ανάμεσα στη Γη, στον Ήλιο και στο Γαλαξία, στη διάρκεια της οποίας, για μια στιγμή, ο χρόνος παγώνει.

Πρόκειται για μια κοσμική στιγμή, ένα διάστημα του άγνωστου και του θαυμαστού, όπου ενδέχεται να συμβούν πράγματα που ξεπερνούν την ανθρώπινη αντίληψη.

Συγχρόνως, οι πλανήτες Ποσειδώνας, Πλούτωνας και Ουρανός, θα είναι κατά τέτοιο τρόπο διατεταγμένοι ώστε να αλληλεπιδράσουν. Μολονότι η επικείμενη επιτάχυνση της πνευματικότητας μπορεί να συμβεί αργά σύμφωνα με το μέτρο της ανθρώπινης αντίληψης, από κοσμικής πλευράς θα είναι πολύ γρήγορη.

Σε αρχαίες σανσκριτικές γραφές, η κοσμική αυτή στιγμή, περιγράφεται ως η παύση που μεσολαβεί ανάμεσα στην εισπνοή και την εκπνοή του Βράχμα 'η αλλιώς του Θεού. Ένας αστρολόγος μου ανέφερε ότι ο Ποσειδώνας αντιπροσωπεύει την ανώτερη πνευματικότητα, ο Πλούτωνας τη μεταμόρφωση και ο Ουρανός την αλλαγή, και καθώς οι ενέργειες αυτές εργάζονται από κοινού, ο αντίκτυπος στον πλανήτη θα είναι μαζικός. Μας προσφέρεται μια δυνατότητα τεράστιας μεταβολής στη συνείδηση και καλούμαστε να χρησιμοποιήσουμε τις ανώτερες αυτές ενέργειες με σύνεση.


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ 2012;

"Το χειμερινό ηλιοστάσιο του 2012 προαναγγέλλει το τέλος μιας παλιάς εποχής και το ξεκίνημα μιας νέας. Σηματοδοτεί το τέλος ενός αστρολογικού κύκλου διάρκειας 26.000 ετών και το ξεκίνημα ενός νέου. Παράλληλα, αποτελεί την αρχή μιας μεταβατικής περιόδου, διάρκειας είκοσι ετών.

Ήδη έχει ξεκινήσει να έρχεται στη Γη μια νέα, ανώτερη ενέργεια, ανοίγοντας το δρόμο για τις επικείμενες αλλαγές, ενώ το συγκεκριμένο έτος θα σας λούζει μαζική ποσότητα φωτός.

Η Λαίδη Γαία, ο θεόρατος άγγελος που επιβλέπει τη Γη, έχει αποφασίσει ότι πρέπει να αυξηθεί η συνείδηση της Γης και όλων όσων βρίσκονται επάνω της, γι 'αυτό, αν είστε έτοιμοι, θα έχετε την εκπληκτική δυνατότητα να εξελιχθείτε πνευματικά, μια μοναδική ευκαιρία στους σύγχρονους καιρούς.
Είναι κάτι για το οποίο προετοιμάζεστε εδώ και εκατοντάδες χρόνια!"



ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ?

Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά μαθήματα. Βρίσκεστε στη Γη για να μάθετε για όλες τις διαφορετικές πλευρές της αγάπης, γι 'αυτό και μια καταστροφή προσφέρει ευκαιρίες για ανιδιοτελή υπηρεσία, θάρρος, αφοσίωση, καρτερικότητα, γενναιοδωρία, συμπόνια και πολλές άλλες ιδιότητες.

Επίσης επιτρέπει στους ανθρώπους να χρησιμοποιήσουν την κρίση και τη διορατικότητά τους σχετικά με το πού θα προσφέρουν χρήματα ή ποιους θα βοηθήσουν. Όσοι πενθούν έχουν ζήσει συγκονιστικές εμπειρίες απώλειας, οι οποίες μερικές φορές τους οδηγούν σε πνευματική αναζήτηση ή δοκιμάζουν την πίστη τους.

Ένα μάθημα είναι η αποστασιοποίηση από το συναίσθημα της καταστροφής. Αν και για κάποιους είναι πολύ δύσκολο, η αποστασιοποίηση, σας επιτρέπει να μεταδώσετε καθαρό πνευματικό φως στον τόπο της καταστροφής, κάτι που μπορεί να βοηθήσει με τρόπο που ξεπερνά την αντίληψή σας.


ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΓΕΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΡΦΗ ΑΓΓΕΛΩΝ;

" Εάν ένας άγγελος κοντοσταθεί γαι λίγο στον ουρανό και οι κλιματικές συνθήκες είναι κατάλληλες, η δροσιά συγκεντρώνεται γύρω από τη δόνησή του και δημιουργείται ένα σύννεφο της ίδιας μορφής. Αν και η αγγελική μορφή μπορεί να απομακρύνθηκε, να είστε βέβαιοι ότι βρισκόταν εκεί!"



ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ?

"Οι άγγελοι είναι ανώτερα πνευματικά όντα που προέρχονται από την καρδιά του Θεού και εκτελούν το θέλημά του. Ζούν στον έβδομο ουρανό, στην έβδομη διάσταση με άλλα λόγια. Εξαιτίας της πολύ ελαφριάς και υψηλής συχνότητάς τους, είναι συνήθως αόρατοι στους ανθρώπους.

Οι άγγελοι του φωτός δεν έχουν την ελευθερία της επιλογής. Πρέπει να εκτελούν τη βούληση του Θεού και πάντοτε να πράττουν για το ανώτερο καλό μεταδίδοντας την αγάπη και το φως.

Είναι ερμαφρόδιτοι και δε διακρίνονται βάσει φύλου. Σκοπός τους είναι να υπηρετούν την Πηγή Όλων των Πραγμάτων.

Οι φύλακες άγγελοι λειτουργούν ως αγγελιοφόροι και ενδιάμεσοι ανάμεσα στον κόσμο των ανθρώπων και στο Θεό.
Οι ανώτεροι άγγελοι έχουν μια ατελείωτη σειρά ευθυνών.

Αυτήν τη στιγμή οι άγγελοι στον πλανήτη σας είναι περισσότεροι από κάθε άλλη φορά. Αυτό οφείλεται κατ' αρχάς στο γεγονός ότι έχουν ενσαρκωθεί περισσότερες ψυχές και κάθε μία απ' αυτές παρακολουθείται και από ένα διαφορετικό φύλακα-άγγελο.
Ένας δεύτερος λόγος είναι ότι έπειτα από Θεϊκή προσταγή, η συχνότητα του πλανήτη σας θα αυξηθεί κατά δύο διαστάσεις, και πρόκειται για μια μνημειώδη μεταβολή.

Πρός διευκόλυνση αυτού του σκοπού, εκατομμύρια άγγελοι κατευθύνονται προς τη Γη. Βοηθούν ώστε να συγκεντρωθούν οι εργάτες του φωτός, συντονίζουν σχέδια για το καλό του πλανήτη, προσφέρουν παρηγοριά σε όσους χάνουν αγαπημένα τους πρόσωπα, στηρίζουν τον κόσμο, καθώς τα επίπεδα φωτός αυξάνονται και σκορπίζουν φως οπουδήποτε μπορούν!"


 Μπορείτε να έχετε οτιδήποτε θεωρείτε ότι αξίζετε. 

Αποφασίστε πώς θέλετε να είναι η καλύτερη ζωή σας. Αν βρεθείτε να σκέφτεστε ότι δεν επιθυμείτε ή ότι δεν το αξίζετε, στέλνετε μπερδεμένα μηνύματα στο σύμπαν και εμποδίζετε τις ελπίδες σας.

Καταγράψτε ακριβώς αυτό που επιθυμείτε να συνδημιουργήσετε. Βεβαιωθείτε ότι κάθε λέξη που χρησιμοποιείτε είναι θετική και σε χρόνο ΕΝΕΣΤΩΤΑ. Όσο μεγαλύτερη διαύγεια έχετε, τόσο το καλύτερο. Θυμηθείτε να προσθέσετε στο τέλος, "Αυτό ή κάτι καλύτερο εμφανίζεται ΤΩΡΑ για το ανώτερο καλό όλων".

Στη συνέχεια οραματιστείτε το σαν να έχει ήδη έρθει στη ζωή σας. Να θυμάστε ότι το σύμπαν είναι τελείως αμερόληπτο. Μπορείτε να έχετε οτιδήποτε θεωρείτε ότι αξίζετε. Το μοναδικό πράγμα που σας εμποδίζει να λάβετε όλο το εύρος της επιθυμίας της καρδιάς σας είναι η αίσθησή σας για την προσωπική σας αξία.

Ευχαριστήστε τους αγγέλους που σας βοήθησαν να το πραγματοποιήσετε.

Αυτό ενεργοποιεί τη δύναμη της πίστης.

Όσο πιο πολύ προετοιμασμένοι είστε διανοητικά, συναισθηματικά, σωματικά και πνευματικά να ζήσετε το όνειρό σας, τόσο γρηγορότερα θα έρθει στη ζωή σας.



Η δυναμη της συν-δημιουργιας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλό ή για κακό.

"Η Συνδημιουργία είναι η χρήση της θέλησής μας με τη στήριξη της παγκόσμιας ενέργειας.

Ως παιδιά του Θεού, σας δόθηκε η ελεύθερη βούληση και δύναμη να παρουσιάζεστε με τις σκέψεις, τα λόγια και τις πράξεις σας.

Σε ότι και αν επιλέγατε να συγκεντρωθείτε, θα στηριζόταν από την κοσμική δύναμη και θα γινόταν πραγματικότητα.

Αναμενόταν οι προσδοκίες σας να συγχωνεύονταν με τη Θεία Δύναμη για να υμνήσουν και να επεκτείνουν τη δημιουργία μ' ένα θαυμαστό τρόπο.

Στη συνέχεια, καθώς θα προοδεύατε, η πνευματική τεχνολογία θα διοχετευόταν και θα χρησιμοποιούνταν γαι τη βελτίωση και την ενίσχυση της ζωής όλων.

Η συνδημιουργία είναι μια δύναμη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλό ή για κακό. Πολλοί έχουν επικεντρωθεί σε σκοτεινές, οργισμένες σκέψεις, οι οποίες συνδημιουργούν ανεπιθύμητες καταστάσεις, σχέσεις και πλάσματα.

Δεν είναι πολύ αργά να εστιάσετε την καρδιά και το νου σας, σ' ένα όραμα για το Ανώτερο Καλό των Aνθρώπων και του Πλανήτη.

Να θυμάστε ότι κάθε σκέψη που ενεργοποιείτε, δημιουργεί.

Έχετε μια τεράστια ευκαιρία να κάνετε να συμβεί κάτι θαυμάσιο στον κόσμο σας.

Η Θεϊκή Δύναμη θα σας στηρίξει!"


Πηγη:  "OΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ" από την Diana Cooper.