FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΟΣΣΟ : 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 1953




Θυμάμαι τη μοιραία ημέρα της εικοστής πρώτης Μαρτίου, 1953. Για πολλές ζωές θα είχα εργαστεί πάνω στον εαυτό μου, αγωνιστεί, κάνοντας οτιδήποτε μπορούσε να γίνει - και τίποτα δεν συνέβαινε.

Τώρα καταλαβαίνω γιατί τίποτα δεν συνέβαινε. Η ίδια η προσπάθεια ήταν το φράγμα, η ίδια η σκάλα ήταν το εμπόδιο, η ίδια η επιθυμία της αναζήτησης ήταν το εμπόδιο. Δεν είναι ότι κάποιος μπορεί να φθάσει χωρίς να το επιδιώξει.

Η αναζήτηση είναι είναι απαραίτητη, αλλά στη συνέχεια έρχεται μια στιγμή που η αναζήτηση πρέπει να εγκαταλειφθεί. Η βάρκα είναι απαραίτητη για να διασχίσουμε τον ποταμό, αλλά στη συνέχεια έρχεται μια στιγμή που πρέπει να βγούμε από τη βάρκα και να την αφήσουμε πίσω μας. Η προσπάθεια χρειάζεται, τίποτα δεν γίνεται χωρίς προσπάθεια. Και όμως, μόνο με την προσπάθεια, τίποτα δεν είναι δυνατό.

Ακριβώς πριν από την εικοστή πρώτη Μαρτίου, 1953, επτά ημέρες πριν, σταμάτησα να εργάζομαι πάνω στον εαυτό μου. Έρχεται μια στιγμή που αντιλαμβάνεσαι τη ματαιότητα της όλης προσπάθειας. Έχετε κάνει όλα όσα μπορούσατε να κάνετε και τίποτα δεν συμβαίνει. Έχετε κάνει ό, τι είναι ανθρωπίνως δυνατό. Τότε τι άλλο μπορείτε να κάνετε; Σε μία τεράστια απελπισία ένας εγκαταλείπει όλη την έρευνα.
 Και την ημέρας που σταμάτησε η αναζήτηση, την ημέραπου δεν ήμουν σε αναζήτηση για κάτι, την ημέρα που δεν περίμενα κάτι να συμβεί, άρχισε να συμβαίνει. Μια νέα ενέργεια προέκυψε - από το πουθενά. Δεν προερχόταν από οποιαδήποτε πηγή.Ερχόταν από το πουθενά και από παντού. Ήταν μέσα στα δέντρα και στα βράχια και τον ουρανό και τον ήλιο και τον αέρα - ήταν παντού. Και γω έψαχνα τόσο σκληρά, και πίστευα ότι ήταν πολύ μακριά!... Και όμως ήταν τόσο κοντά και τόσο πλησίον.....
 Οσσο


Πηγη : facebook,  Φιλοι του Οσσο



Η ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΙΔΑΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.




Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ

Oταν προσευχομαστε για να συμβει κατι που επιθυμουμε, αυτό το κατι δεν θα συμβει ποτε. Γιατι την στιγμη που προσευχεσαι για να συμβει κατι, απλα αναγνωριζεις ότι αυτή η στιγμη δεν υπαρχει. Ετσι ασυνειδητα ενδυναμωνουμε τις συνθηκες που θελουμε να αλλαξουμε. Όταν δινουμε ενεργεια συναισθηματικη σ’αυτό που υπαρχει, το διατηρω.  Όταν όμως δινω ενεργεια σ’αυτό που είναι ετοιμο να ερθει, πραγματικα συμμετεχω στην δημιουργια αυτου.

Ο επιστήμονας Michel Braden έχει δημιουργήσει ένα ντοκυμαντέρ με εντυπωσιακές πληροφορίες και παραδείγματα που αποδεικνύουν ότι οι σκέψεις, οι επιθυμίες και τα συναισθήματα μας έχουν άμεση επίδραση στο υλικό κόσμο που ζούμε.

Δείχνει ξεκάθαρα ότι μπορούμε να αλλάξουμε την φύση του κόσμου που ζούμε, με τη συνειδητή χρήση του νου μας και τον οραματισμό της επιθυμητής για μας πραγματικότητας, οταν ο οραματισμός γίνεται με θετικό συναίσθημα.

Μπορείτε να δείτε τις πληροφορίες αυτές σε 7 μέρη στο YouTube στο τελος της αναρτησης.


Ψάχνουμε για άτομα που θέλουν να επιδρούν θετικά και δυναμικά στην πραγματικότητα στην Αθήνα, στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα (και πιο πέρα αν θέλετε) με το καθημερινό τους οραματισμό για μια ιδανική κοινωνία που να εχει :

1. Ειρήνη,  που σημαίνει ασφάλεια, ενότητα, εμπιστοσύνη, ισότητα, δικαιοσύνη, αγάπη, αλληλο-συμπαρασταση, εντιμότητα, σεβασμό και η απουσία οτιδήποτε αντίθετου από αυτά.

2. Αφθονία για όλους, δηλ. όλοι (χωρίς εξαίρεση) να ζουν άνετα και ευτυχισμένα και να έχουν ολοι όλα όσα χρειάζονται για τις ανάγκες τους.

Είναι απλό. Κάθε μέρα θα δώστε 20 με 30 λεπτά μια ή δυο φορές την ήμερα (την ώρα που εσείς επιλέγετε) για να:




1. Βιώστε την ειρήνη και την αφθονία μέσα και γύρω σας.

2. Να οραματιστείτε και να νιώσετε ότι η κοινωνία μας ήδη βρίσκεται σε αυτήν την πνευματικά εξελιγμένη κατάσταση. Δηλ. ότι έχει ήδη γίνει! Να το νιώθετε με το σώμα και το συναίσθημα σας - ότι ζείτε μέσα σε αυτήν την «τέλεια κοινωνία»

 

Αν έχετε δυσκολία, έχουμε ένα CD με καθοδήγηση στην άσκηση ή μπορείτε να κατεβάστε την άσκηση σε mp3 αρχείο από την ιστοσελίδα
http://www.HolisticHarmony.com/eirini

Συγχρόνως θα κάνει καλό να μην εστιαστούμε πια με αρνητικά συναισθήματα, όπως φόβος, άγχος ή θυμός στα «προβλήματα» (ευκαιρίες για εξέλιξη) που περνάμε τώρα. Τέτοια συναισθήματα μόνο χειροτερεύουν το πρόβλημα και δίνουν ενέργεια σε αυτό που υπάρχει.

Θα είναι πιο αποτελεσματικό να συγκεντρωθούμε σε αυτό που μπορούμε να κάνουμε, για να βοηθήσουμε τον εαυτό μας, την οικογένεια και την κοινωνία και να αξιοποιήσουμε αυτήν την προσωρινή περίοδο σαν ευκαιρία για βελτίωση και εξέλιξη προς μία νέα πνευματικότερη εποχή που γεννιέται.

Καλύτερα να μιλήσουμε για το πως θα θέλουμε να είναι η κοινωνία μας, και να κάνουμε ότι μπορούμε για να γίνει έτσι, αρχίζοντας με την δική μας συμπεριφορά και τον προσωπικό τρόπο ζωής.

Όπως θα καταλάβετε από τα βίντεο, χρειαζόμαστε την κρίσιμη μάζα της τετραγωνικής ρίζας του ένα της εκατό του πληθυσμού για να ξεκινήσει η επίδραση που επιθυμούμε. Για την Αθήνα αυτό σημαίνει μόνο 200 άτομα και για όλοι την Ελλάδα μόνο 350 άτομα.

Όμως, ο στόχος μας είναι να έχουμε 2000 και ακόμη καλύτερα 5000 αφοσιωμένα άτομα που θέλουν καθημερινά να συμβάλλουν μαζί μας στην πραγματοποίηση αυτής της πνευματικής ενέργειας, που θα εχει πνευματική επίδραση στην κατάσταση της κοινωνία και της οικονομίας, καθώς θα οραματιζόμαστε μια κοινωνία με απόλυτη δικαιοσύνη, ισότητα, ενότητα και αφθονία για όλους.

Υπάρχουν μερικές ακόμα ενέργειες που μπορούμε να κάνουμε σαν άτομα και σαν ομάδα αλλά μπορούμε να τα αναπτύξουμε αυτά σταδιακά.

Έτσι δημιουργήσαμε την ακόλουθη ιστοσελιδα για το σκοπό αυτό, στην οποία μπορούμε να κάνουμε ανακοινώσεις και να επικοινωνούμε μεταξύ μας. http://www.HolisticHarmony.com/eirini Εκεί θα ανεβάσουμε αρχεία με οδηγίες και επικοινωνίες, εμπειρίες και προτάσεις.

Για να καταγραφτείτε στην λίστα των συμμετεχόντων, στείλτε ένα email στο eirini@holisticharmony.com με το όνομα σας και το Ταχυδρομικό κωδικό σας για να ξέρουμε από που θα εκπέμπετε εσείς την σας πνευματική ενέργεια. Δημιουργούμε κυριολεκτικά ένα διαδίκτυο θετικής πρόθεσης για να επιδρούμε μαζί στο ενεργειακό ιστό (ματριχ) της ύλης.

Θα σας στείλουμε κατά καιρούς επικοινωνίες σχετικά στο έργο αυτό. Αν δεν θέλετε να τα λάβετε, γράψτε μέσα το κείμενο του μαϊλ σας «όχι δελτίο.»

Μπορείτε επίσης να στείλετε ερωτήσεις και προτάσεις στο eirini@holisticharmony.com.

Επίσης σταδιακά δημιουργούμε μια σελίδα για επικοινωνία και μοίρασμα στο FACEBOOK με το τίτλο FEELING PEACE και την διεύθυνση
http://www.facebook.com/group.php?gid=352706000565

Να είστε πάντα καλά.

Ρομπερτ Ηλιας
Νατζεμυ


Η  ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ  ΙΔΑΝΙΚΗΣ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.








Μια εντυπωσιακή ανάλυση, με επιστημονικά δεδομένα, της αρχαίας εσωτερικής τεχνολογίας για το πώς αλληλεπιδρούμε με το σύμπαν μέσω των συναισθημάτων.