FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.

Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011

Ήμουν κι εγώ στην ουρά της Πύλης για την Ελλάδα
Βρίσκεσαι στο κατώφλι της 5ης διάστασης, ας πούμε κάποιες δεκαετίες πριν το 2012 και ετοιμάζεσαι να ενσαρκωθείς. Βρίσκεσαι στην Εστία, στο τμήμα αναχωρήσεων. Ήδη έχεις διαχωριστεί από τον Ανώτερο Εαυτό σου που παραμένει λίγο πιο πίσω στην Εστία και έχεις στηθεί στην ουρά της πύλης που προορισμός της είναι η Ελλάδα. Κοιτάς δεξιά κι αριστερά και βλέπεις κι άλλες, παράλληλες με τη δική σου, σειρές για άλλους προορισμούς της Γης. 

Πάνω από όλες τις σειρές, μια μεγάλη ενεργειακή πινακίδα υπάρχει που λέει "Προορισμοί για τον πρώτο Πλανήτη Ελεύθερης Επιλογής". Σε άλλο επίπεδο, κάτω από τα πόδια σου, μπορείς να δεις τους προορισμούς για τον δεύτερο Πλανήτη Ελεύθερης Επιλογής, που επίσης σχηματίζουν ατέλειωτες ουρές. Ανάμεσά τους, είναι κι αρκετές γνωστές - σε σένα - ενέργειες που επέλεξαν αυτή τη φορά, να κατέβουν στον δεύτερο πλανήτη ελεύθερης βούλησης.

Η προώθηση των ψυχών για να φτάσουν στην τσουλήθρα που θα τους οδηγήσει στο επίπεδο της 3ης διάστασης της Γης, γίνεται με αργούς ρυθμούς αλλά εσύ δεν έχεις αίσθηση του χρόνου. Δεν υπάρχει χρόνος στην Εστία. Βρίσκεσαι ακριβώς εκεί που πρέπει να είσαι και όλα είναι μια διαδικασία μέχρι να γεννηθείς από τους γονείς που έχεις επιλέξει και σε περιμένουν. Ήδη οι ανώτεροι εαυτοί τους σου μίλησαν πριν κατέβεις και σε διαβεβαίωσαν πως όλα είναι έτοιμα. Στην πλάτη σου κουβαλάς ένα σακίδιο. Έχει μέσα την κεντρική αποστολή σου, την δική σου γεύση αλήθειας, το δικό σου κομμάτι του πάζλ και έχεις στήσει τέλεια το σενάριο της ανθρώπινης ζωής σου, προκειμένου να το ενεργοποιήσεις.

"Αυτή τη φορά θα τα καταφέρω", μονολογείς, δίνοντας μία ακόμη ώθηση αυτοπεποίθησης στο πλάνο σου. "Προσπάθησα δεκάδες ζωές να υλοποιήσω το πάθος μου χωρίς επιτυχία. Τώρα όμως θα έχω την ευκαιρία, θα το δεις, όλα είναι όπως πρέπει να είναι και οι συνθήκες μπορούν να με βοηθήσουν".

"Κι εγώ το ίδιο πιστεύω", σου λέει η ψυχή που στέκεται μπροστά σου και στρέφεται προς εσένα. 

Είσαστε από την ίδια Οικογένεια μόνο που αυτή τη φορά δεν επιλέξατε να παίξετε μαζί.

"Οι συνθήκες είναι τέλειες", το επιβεβαιώνεις κι εσύ.

"Η προ-τελευταία μέτρηση της Γης είναι το 1987 και τότε θα ειπωθεί, για τυπικούς πλέον λόγους, πως η Γη πηγαίνει στην ανάληψη. Και στην τελευταία μέτρηση της Γης που θα είναι το 2012, θα είναι ένα πανηγύρι φωτός!"

"Εμείς βέβαια το βλέπουμε έτσι", πετάχτηκε μιαν άλλη ψυχή. Τα χρώματά της ήταν λιγότερο αισιόδοξα αλλά προσπαθούσε να φανεί γενναία στην απόφασή της να υλοποιήσει το δύσκολο σενάριο που κουβαλούσε. Μπορούσες εύκολα να το δεις στον διάφανο, ενεργειακό της σάκο. 

"Εκεί οι από κάτω βλέπουν τα πράγματα πολύ διαφορετικά από εμάς τους από πάνω".

"Θα είμαστε όμως τη σημαντικότερη στιγμή της ανθρωπότητας παρόν!", πετάχτηκε μιαν άλλη ψυχή. 

Σύντομα δημιουργήθηκε ένα πηγαδάκι από ψυχές που κουβαλούσαν τους λαμπερούς τους σάκους μαζί με τα παράσημά τους. Είναι μια αστεία εικόνα γιατί έμοιαζε με συγκέντρωση σαλιγκαριών που έλαμπαν με χρώματα και ήχους πέρα από την ανθρώπινη αντίληψη.

"Αυτή τη φορά που θα κατέβουμε στη Γη, θα εν-θυμηθούμε περισσότερο από ποτέ πως είμαστε κάτι περισσότερο από ένα μάτσο κόκκαλα, σάρκα, νους και συναισθήματα", λες εσύ. "

Το 1987 γίνεται η προ-τελευταία μέτρηση της ενέργειας της Γης, για τυπικούς κυρίως λόγους μιας και όλα δείχνουν πως πάμε για ανάληψη. Ήδη το σενάριο της καταστροφής του κόσμου άλλαξε και πριν σταθώ στην ουρά, έριξα μια ματιά στο Γενικότερο Συμπαντικό Πλάνο και είδα τα κομμάτια του πάζλ να αλλάζουν ξανά".

"Ανάληψη!" είπε με λαχτάρα μιαν άλλη ψυχή. "Όταν θα γίνει αυτό, δε θα χρειάζεται να αφήνουμε τον υπόλοιπο, Ανώτερο Εαυτό μας πίσω αλλά θα τον φέρνουμε όλον μαζί στην 3η διάσταση! Είναι τόσο οδυνηρό να τον αφήνουμε πίσω μας όπως και όλους τους άλλους..."

"Ναι, και όταν θα φέρουμε τον Ανώτερο Εαυτό μας στην 3η διάσταση, η 3η διάσταση θα αλλάξει δομή. Δεν θα είναι πλέον ύλη αλλά κάτι άλλο".

"Ναι, ναι, θυμάστε; Θα είναι όπως πρωτοξεκίνησε το Παιχνίδι!"

"Είναι τόσο λυπηρός ο αποχωρισμός από τον Ανώτερο Εαυτό μας”, είπε μια ψυχή και κούνησε τους ώμους της σα να ήθελε να διώξει ένα τρέμουλο. “Δεν θέλω καν να σκεφτώ αυτή τη στιγμή την οδυνηρή διαδικασία γιατί θα με κάνει να βγω από τη γραμμή και να μην κατέβω”.

“Όμως βάζουμε τα πρώτα λιθαράκια για να συμβεί αυτό στην ανθρωπότητα", είπε κάποια άλλη. 
“Αξίζει αυτό που περνάμε”.

"Ναι, περισσότερος Ανώτερος Εαυτός στις ενσαρκώσεις! Αυτό θέλουμε!"

"Κάνουμε την αρχή αγαπημένες ψυχές", είπε μιαν άλλη. "Η κάθε μας υπέρβαση λειτουργεί σαν αντλία που θα κατεβάζει ακόμη περισσότερο Ανώτερο Εαυτό. Μπορούμε να το κάνουμε από τώρα, απλά θέλει δουλειά. Και η μόνιμη μοναξιά που νιώθουμε θα φεύγει σιγά σιγά".

"Ε, δεν είναι το ίδιο σα να τον φέρνουμε όλο τον Ανώτερο Εαυτό", είπε η ψυχή με τα λιγότερα αισιόδοξα χρώματα. "Σταγόνες θα κατεβάζουμε". Κι εκείνη τώρα σκεφτόταν τη διαδικασία της μετάβασης από την Εστία στην ύλη και το ζύγισε μέσα της.

"Μέσα στη λήθη μας, αυτές οι σταγόνες θα είναι μαγικές", απάντησε η άλλη ψυχή. "Θα έχουν τρομερή επίδραση στη ζωή μας και θα μας δώσουν τα πρώτα σκουντήματα του να εν-θυμηθούμε τη δύναμή μας".

"Ναι, γιατί μαζί με αυτές τις σταγόνες, θα κατεβάσουμε και την δημιουργική μας φύση! Θα είμαστε δημιουργοί! Θα υλοποιούμε και μόνο με τη σκέψη!"

"Και αρκούν αυτές οι λίγες σταγόνες;" ρώτησε η λιγότερο αισιόδοξη ψυχή. Μέχρι στιγμής δεν είχε καταφέρει να εν-θυμηθεί στις ενσαρκώσεις της πως έχει Ανώτερο Εαυτό.

"Ναι, αμέ!" απάντησαν κάποιες άλλες που λίγο – πολύ, είχαν εν-θυμηθεί σε προηγούμενη ενσάρκωση την θεϊκή τους φύση και τώρα κατεβαίνουν για να δουν αν μπορούν να κατεβάσουν κι άλλο Ανώτερο Εαυτό.

"Η δημιουργική δύναμη δεν ορίζεται από την ποσότητα", εξήγησε κάποια άλλη. "Λίγες σταγόνες αρκούν να αλλάξουμε ωκεανούς ολόκληρους συνείδησης".

"Ειλικρινά ανυπομονώ να παίξω!"

"Η Γη βρίσκεται στη φάση που τερματίζει το Παιχνίδι μέσα από την ελεύθερη βούληση, δεν είναι και λίγο πράγμα", είπε μιαν άλλη. "Βλέπετε, πολλοί είναι οι πλανήτες που έχουν τερματίσει παιχνίδια και έχουν εν-θυμηθεί πως είναι πνεύματα αλλά είναι η πρώτη συμπαντική φορά που γίνεται αυτό μέσα από την πλήρη ελευθερία βούλησης".

"Το 2012 γίνεται και η τελευταία μέτρηση της Γης και επίσημα πλέον, μπαίνει στην τελευταία ευθεία για να προχωρήσει σιγά σιγά προς την έξοδο του Παιχνιδιού με δόξα και τιμή, φέροντας η κάθε ψυχή, όλο τον Ανώτερο Εαυτό της στην 3η διάσταση", είπε μιαν άλλη χτυπώντας τα χέρια της με ανυπομονησία. "Περίμενα τόσο καιρό γι΄αυτό και ταίριαξα τέλεια κάθε σενάριο προκειμένου να βρίσκομαι σε αυτό το πανηγύρι".

"Γίνεται όμως αναβρασμός στον πλανήτη", είπε μια λιγότερο ενθουσιασμένη ψυχή.

"Φυσικό είναι δεδομένου των συνθηκών", της απάντησα εγώ ως αθεράπευτα αισιόδοξη ψυχή. Είχα κατέβει πολλές δύσκολες στιγμές στον πλανήτη, χωρίς επιτυχία πάντα αλλά δε το έβαζα κάτω. Ο πυρηνικός χαρακτήρας του Ανώτερου Εαυτού μου έχει κάτι από πείσμα.

"Και είναι να μη βράζουν τα πάντα αφού η παλιά ενέργεια δεν φεύγει χωρίς μάχη;"

"Η Ελλάδα έχει το δικό της μερίδιο στο γενικότερο πάζλ", είπε μια ψυχή. "Ήρθε ο καιρός να καθαρίσει, το έχει προσπαθήσει πολλές φορές αλλά μόνο προσωρινές καταστάσεις βίωνε. Δεν γίνεται να προχωρήσει προς ανάληψη αν δεν καθαρίσει πρώτα δικά της κομμάτια. Απλά δεν γίνεται, δεν μπορεί να υποστηρίξει στο περιβάλλον της εν-δυναμωμένες ψυχές και η αλλαγή είναι απαραίτητη. 

Όλη η Γη αλλάζει και η κάθε χώρα πρέπει να ακολουθήσει την αλλαγή. Η Αρένα του Παιχνιδιού για την Ελλάδα δυσκολεύει, ακριβώς επειδή πρέπει να στηθούν οι ιδανικές συνθήκες για να κάνει επιτέλους την υπέρβασή της".

"Αν δεν αλλάξει, πώς θα μπορεί να φιλοξενήσει κρυστάλλινες ψυχές; Θα κατεβαίνουν και δε θα μπορούν να μείνουν".

"Ναι, στήθηκαν οι ιδανικές συνθήκες και λαμπερές ψυχές προετοίμασαν τον δρόμο για τις υπερβάσεις, κάνοντας πολλά υπέροχα λάθη!"

Το πηγαδάκι των ψυχών είχε μεγαλώσει κι άλλο. Χαμογέλασα καθώς αναγνώρισα ανάμεσά τους πολλούς συμπαίχτες που θα συναντιόμασταν στην Ελλάδα.

"Είναι ένας τόπος που έδωσε στους αρχαίους χρόνους φως, που άπλωσε γνώση και έμπνευση, που στα προγενέστερα χρόνια έδωσε τις πιο ένδοξες μάχες και απελευθερώθηκε εκεί που όλα ήταν καταδικασμένα", είπε μια ψυχή. "Δεν είναι τυχαίο που νιώσαμε το κάλεσμα για την Ελλάδα. Εσύ για ποιο λόγο κατεβαίνεις εκεί;" ρώτησε κάποια άλλη.

"Γιατί θέλω να την ενισχύσω", απάντησε. Η ενέργειά της ήταν η πιο σοβαρή όλων. "Είχα αποφασίσει να μην ενσαρκωθώ στη Γη ξανά μα άλλαξα γνώμη σαν είδα πως η Ελλάδα χρειάζεται να δώσει μεγάλη μάχη με την αλλαγή προς τη νέα ενέργεια. Έχω κερδίσει πολλά παράσημα, είμαι παλιά ψυχή και είμαι σίγουρος πως με τη δική μου γεύση αλήθειας, θα συνεισφέρω". Κι έδειξε τον σάκο του που έλαμπε γεμάτος κρυστάλλους.

"Καλά τα λες τώρα που είμαστε στην Εστία, για να σε δω όταν κατέβεις!", γέλασε -καλοπροαίρετα όμως - μια ψυχή. Ήταν μια νέα ψυχή και η εμπειρία της στον πλανήτη της ελεύθερης επιλογής ήταν, μέχρι στιγμής, όχι και η καλύτερη. "Εγώ κάθε φορά την πατάω. Δεν το βάζω κάτω όμως κι ας μην υλοποιώ ακόμη τίποτα απ΄όλα όσα έχω προσχεδιάσει".

"Πάντα βρίσκεσαι να σκοτώνεις κάποιον", γέλασε μια ψυχή που είχαν αποφασίσει να παίξουν αυτή τη φορά μαζί. "Προσπάθησε να μη με σκοτώσεις αυτή τη φορά, ναι;"

"Θα αντισταθώ!", έσκασε στα γέλια η ψυχή. Πάντα όμως υλοποιούσε τα χειρότερα σενάρια. Για όλες τις ψυχές στην Εστία, το Παιχνίδι της Ελεύθερης βούλησης ήταν ένα καταπληκτικό παιχνίδι.
"Είμαι σίγουρη πως θα εν-θυμηθώ", απάντησε η σοβαρή ψυχή περισσότερο σα να μιλούσε στον εαυτό της, χαϊδεύοντας τις ενεργειακές της ουλές που έχει κερδίσει σε άλλες ενσαρκώσεις. "Και θα υλοποιήσω το πάθος μου".

"Εσύ για ποιο λόγο κατεβαίνεις;" ρώτησε η ψυχή που ξεκίνησε τις ερωτήσεις μιαν άλλη ψυχή.

"Μου φαίνεται συναρπαστικό το γεγονός πως ολόκληρη η Ελλάδα έχει τεθεί σε φάση γενικής εν-θύμησης και θέλω να είμαι εκεί. Δεν έχει ξαναστηθεί ποτέ ένα Παιχνίδι που πλέον, ως μόνη έξοδος, έχει να κάνει με την υπέρβαση του νου. Όχι άλλες μάχες, όχι άλλα χρόνια σκλαβιάς. Τώρα έχουν να νικήσουν μια εικονική σκλαβιά που θα ορίζει ο νους και θα πρέπει να ξεπεράσουν το νου. Χωρίς να υπάρχουν σίδερα φυλακής, όλοι οι Έλληνες θα νιώσουν σα να βρίσκονται σε περιορισμό. Πόσο εικονικό είναι αυτό και πόσοι θα το πιστέψουν! Τϊ τέλειες συνθήκες για υπέρβαση!".

"Καλά, είναι φοβερό για το πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι στην Ελλάδα", είπε κάποια άλλη. "Μεταφερόμαστε σε ένα Παιχνίδι που ορίζεται από το νου, ήρθε η στιγμή για την υπέρβαση της προσωπικότητας!"

"Οι προετοιμασίες έχουν ήδη αρχίσει και είναι αναμφισβήτητο το αποτέλεσμα. Η Ελλάδα θα σκλαβωθεί από τον ίδιο της το νου", γέλασε κάποια άλλη.

Πολλές ψυχές κούνησαν θετικά το κεφάλι. "Δεν έχει ξαναγίνει αυτό, είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς", είπαν.

Κοίταξα την ουρά μπροστά και είδα πραγματικά πολλές σπουδαίες και παλιές ψυχές που είχαν στηθεί για να κατέβουν στην Ελλάδα. 

Μόνο οι δυνατοί παίχτες μπορούσαν να παλέψουν με το νου συνειδητά και να καταφέρουν να υπερβούν την προσωπικότητά τους. Θέλει κότσια να βλέπεις τη δουλειά σου να χάνεται και να λες πως αυτή η πραγματικότητα δε σου ανήκει και πως εσύ θα κάνεις την υπέρβαση και θα υλοποιήσεις κάτι άλλο.

"Είναι η στιγμή που η Ελλάδα θα κερδίσει πάλι την δύναμή της, απελευθερωμένη από τον χειρότερό της εχθρό: τον ίδιο της τον εαυτό", μίλησε η σοβαρή ψυχή. "Και θέλω να είμαι εκεί. Θέλω να είμαι στην τέλεια πρόκληση που στήθηκε για τον θεϊκό μας εαυτό που θα χρειαστεί τώρα να υπερβεί την πραγματικότητα που ορίζει ο νους. Το Παιχνίδι στη Γη αλλάζει επίπεδο. Έχω αντιμετωπίσει πολλούς άλλους θεούς σε πεδία μάχης και έχουμε αλληλοσκοτωθεί με σάρκα πολλές φορές. 

Είναι η πρώτη όμως φορά που καλούμαι, να είμαι γνώστης της θεϊκής μου ματιάς, και να έχω να αντιμετωπίσω την ματιά του νου που μου παρουσιάζει μια πραγματικότητα στην ύλη κι εγώ να πρέπει να πω πως θα την αλλάξω. Είναι πολύ δύσκολο, αφού έχεις εν-θυμηθεί, να υπερβείς το νου σου. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Και έχω στήσει το ιδανικό σενάριο γι΄αυτή τη δουλειά. Θα βρεθώ να αντιμετωπίζω την ανθρώπινη ζωή χωρίς οικονομική ασφάλεια, θα χάσω τη δουλειά μου και έχω βάλει πολλές προκλήσεις, κυρίως από άλλους συμπαίχτες που ήδη έχουν κατέβει και που θα μου λένε πως δε θα τα καταφέρω. Κι εγώ θα κάνω τη διαφορά. Δε θα δεχτώ την πραγματικότητα που ο νους θα μου παρουσιάζει στις διαστάσεις που θέλει. Όταν μπορώ να υλοποιώ τόσο εύκολα στην Εστία...", είπε και ύψωσε το χέρι του υλοποιώντας μια ενεργειακή εικόνα ανθρώπινης αφθονίας, "...και θα φέρω την ίδια ακριβώς δύναμη όταν κατέβω, γιατί να μην το υλοποιήσω το ίδιο εύκολα και στη Γη; Αυτό θα κάνω, θα πάω ενάντια σε κάθε πιθανότητα".

Ξαφνικά έπεσε σιγή από όλες τις ψυχές και κοιτούσαν την σοβαρή ψυχή με προσοχή. Εκείνη συνέχισε.

"Γνωρίζω πως σε πολλούς οι προκλήσεις στην ύλη θα κραυγάζουν δυνατότερα από τον θεϊκό εαυτό και δεν είναι σε θέση να καταλάβουν το παρασκήνιο ενός μεγάλου Παιχνιδιού καθώς ο νους θα υπερτερεί. Δεν είναι εύκολο να εν-θυμηθείς πως μπορείς να υλοποιήσεις πανεύκολα με τον θεϊκό σου εαυτό όταν ο μισθός σου μειώνεται ή χάνεις τη δουλειά σου. Ποιος είπε πως η ανθρώπινη εμπειρία είναι εύκολη; Ας δηλώσει παρόν έστω και μία ψυχή που στέκεται σε αυτή την ουρά κι επέλεξε ένα εύκολο σενάριο".

Ένα χέρι υψώθηκε δειλά και μια φωνή ακούστηκε.

"Εγώ κατεβαίνω για κάτι σύντομο", είπε η ψυχή. "Η μητέρα μου θα με χάσει αμέσως μόλις γεννηθώ, προκειμένου να της δώσω μια ευκαιρία στη δική της εν-θύμηση".

"Και είναι εύκολο αυτό;" είπε η σοβαρή ψυχή. "Είναι εύκολο το ότι μπαίνεις στη διαδικασία να βιώσεις τον αποχωρισμό από την Εστία; Ξέρετε όλοι σας τί βιώνουμε μέχρι να κατέβουμε και πόσο δύσκολο είναι για την ψυχή η πρώτη επαφή της με την ύλη. Τα εύκολα σενάρια τα περπατάει η ψυχή μας όταν θέλει να ξεκουραστεί μεταξύ ενσαρκώσεων σε κόσμους που έχουν μερική ή καθόλου ελεύθερη επιλογή και ζει προδιαγεγραμμένα στην ύλη. Έχω περπατήσει πολλά τέτοια σενάρια και σας πληροφορώ πως είναι πολύ βαρετά να εν-θυμάσαι πως είσαι Πνεύμα, να υλοποιείς ό,τι θες αλλά να μην έχεις εκείνη τη σπιρτάδα να υλοποιήσεις κάτι το απρόβλεπτο. 

Όμως, πόσο μαγικό είναι να έχεις απόλυτη ελευθερία στα πάντα; Και όταν έχεις χάσει τα πάντα, να μπορείς να ξεκινήσεις από όποια αρχή θες; Μόνο η ελεύθερη βούληση το υποστηρίζει, όλοι οι υπόλοιποι πλανήτες έχουν μία αρχή και ένα τέλος, τέλεια προδιαγεγραμμένο. Όλοι εμείς που στεκόμαστε σε αυτή τη γραμμή, ήρθαμε να ενισχύσουμε την Ελλάδα, ακριβώς επειδή μόνο μια παλιά ψυχή με παράσημα μπορεί να το κάνει. Ακόμη και οι πιο νέες ψυχές θέλουν να δοκιμάσουν μια τέτοια πρόκληση", είπε κοιτώντας την ψυχή που κατέληγε πάντοτε δολοφόνος. "Στεκόμαστε εδώ και περιμένουμε να κατέβουμε στην Ελλάδα, προκειμένου να βρούμε την ευκαιρία να υλοποιήσουμε στην συγκεκριμένη χώρα, το σενάριο που σκεφτήκαμε και οργανώσαμε τόσο πολύ προσεκτικά".

Για λίγο σιωπή έπεσε ανάμεσα στις ψυχές. Όλες τους αναλογίστηκαν την ευθύνη που κουβαλούσαν.

"Το σενάριο είναι δύσκολο", είπε η άτολμη ψυχή. "Η Ελλάδα ροκανίζει την ίδια της τη σάρκα, προκλήσεις από γειτονικές χώρες, η νοοτροπία των κατοίκων της για εύκολο χρήμα και βόλεμα είναι σε πλήρη άνθιση, ο καθένας ζει εκεί κάτω για τον εαυτό του. Η Ελλάδα έχει πέσει σε λήθαργο και είναι μακριά πολύ από τη λάμψη των χαρισμάτων της. Οι μεγαλύτερες προκλήσεις της Ελλάδας βρίσκονται στη σφαίρα του νου όπως είναι τα νούμερα στους υπολογιστές. Δεν ξέρω... είναι δύσκολα τα πράγματα... Σωστά κάθισα σε αυτή τη γραμμή; Μήπως να μην κατέβω ακόμη;”

Εκείνη τη στιγμή, μιαν άλλη ψυχή που ήταν πιο μπροστά, αφήνει την ουρά και φεύγει από την πύλη προς ενσάρκωση για Ελλάδα. Σποραδικά κι άλλες ψυχές υποχωρούν. Οι υπόλοιποι κοιτάζουν σκεφτικά τις ψυχές που αφήνουν τη γραμμή. Οι Ανώτεροι Εαυτοί τους τις συγχωνεύουν μέσα τους, καθώς εκείνες αποφάσισαν, μετά από δεύτερη σκέψη, να μην κατέβουν ακόμη. Η ελεύθερη βούληση ξεκινά από την στιγμή που ο Ανώτερος Εαυτός διαιρείται.

Κοιτάζεις εκείνη την ψυχή να φεύγει και παίρνεις μια βαθιά ανάσα, κρατώντας σφιχτά τα λουριά που συγκρατούν τον γεμάτο αλλά χωρίς βάρος, ενεργειακό σάκο στην πλάτη σου. Άλλωστε, σου δίνουν αυτοπεποίθηση τα λαμπερά παράσημα που έχεις στην ενέργειά σου και οι τόσες όμορφες ουλές που φέρεις από τις εκατοντάδες υπερβάσεις που έκανες ως τώρα. Ναι, νιώθεις αυτοπεποίθηση, έχεις ζήσει πολύ χειρότερες προκλήσεις στο σώμα και τώρα ήρθε η στιγμή για την μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία της Αρένας του Παιχνιδιού: Να υπερβείς το νου.

"Είμαι σίγουρος πως θα καταφέρουμε να εν-θυμηθούμε πως ο νους δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια καλοστημένη θεατρική σκηνή", λες σε όλους. "Θα καταφέρουμε να αλλάξουμε τη θεατρική σκηνή μας κοιτώντας από την οπτική του Ανώτερου Εαυτού μας. Θα θυμηθούμε πως δεν είμαστε αυτό που ο νους μας ορίζει".

Μίαν άλλη ψυχή που έχει στον σάκο της την αλήθεια της εν-δυνάμωσης, αγκαλιάζει την ψυχή που αμφιβάλλει και για λίγο, οι ενέργειές τους συγχωνεύονται.

"Τί λες; Να προγραμματίσουμε στα γρήγορα ένα σενάριο για να συναντηθούμε; Δεν χρειάζεται να συναντηθούμε, θα τύχει να διαβάσεις κάτι που θα έχω γράψει. Αν όλα πάνε όπως τα έχω σχεδιάσει, θα γίνω συγγραφέας στηρίζοντας ψυχολογικά τους ανθρώπους".

Η άτολμη ψυχή ένευσε καταφατικά και οι ανώτεροι εαυτοί τους, ήρθαν και έβαλαν νέους κρυστάλλους στους σάκους τους. Τώρα ακούγεται και πάλι η δική σου φωνή.

“Θα εκμεταλλευτώ την σοφία που έχω κερδίσει μέσα από εκατοντάδες ενσαρκώσεις για να εκμεταλλευτώ τις δυσκολίες που θα μου παρουσιάζονται στην ύλη, προκειμένου να υλοποιήσω θαύματα. Και με αυτόν τον τρόπο, θα εμπνεύσω κι άλλους να το κάνουν. Ανυπομονώ να νιώσω τον φόβο ξανά κι εκείνο το στρίμωγμα στον τοίχο για να μπορέσω να κάνω περισσότερες υπερβάσεις. Θα εκμεταλλευτώ τον ανθρώπινο πόνο για να έρθω κοντά με άλλους ανθρώπους και να ανοίξουμε τις καρδιές μας. Και έχω ήδη κανονίσει να χάσω κάποιες δουλειές, προκειμένου να οδηγηθώ στο μονοπάτι που θα με φέρει να υλοποιήσω το πάθος μου”. 

Και δείχνεις τον λαμπερό σου σάκο με όλα όσα φέρνεις να υλοποιήσεις. “Τις τελευταίες φορές που έχω ενσαρκωθεί, δεν το έχω καταφέρει αλλά πάω στοίχημα πως θα το κάνω τώρα. Και φαντάζεσαι την ενέργεια που θα μαζέψω, ως Ανώτερος Εαυτός στην άλλη μεριά του πέπλου, όταν υλοποιήσω σε επάγγελμα το πάθος μου; Η ένωση έχει ξεχαστεί σε τούτη τη χώρα και ήρθε ο καιρός να συμβεί πάλι. Γιατί μονάχα όταν φτάσει και ο τελευταίος στο κατώφλι, η έξοδος από το παιχνίδι θα ανοίξει και όλες οι χώρες που ήδη προετοιμάζονται γι΄αυτό τον ρόλο. Γιατί αυτή τη φορά, όταν καταλάβουμε πως είμαστε αδέλφια, η ένωση θα παραμείνει επιτέλους στην Ελλάδα και θέλω πραγματικά να συμμετάσχω σε αυτό το πανηγύρι. Θέλω να ζήσω, ως ενέργεια, αυτή την εμπειρία».

Δεν υπάρχει χρόνος στην 5η διάσταση και εκεί που η ουρά φάνταζαν ατέλειωτη, τώρα ήρθε η σειρά της ομάδας σας να κατέβει. Εδώ προχωράτε τώρα ένας ένας. Όταν έρχεται η δική σου η σειρά, η ενέργεια σου είχε μικρύνει τόσο, που οι αρχάγγελοι που στέκονταν δίπλα στην πύλη, φαίνονται πελώριοι. Σου χαμογελούν ζεστά αλλά και με θλίψη που αφήνεις την Εστία. Το χέρι του ενός σπρώχνει τον ενεργειακό σου σάκο με τα σενάρια και τους κρυστάλλους σου, μέσα στο ενεργειακό σου σώμα. Το πάθος σου, το δικό σου φως της Εστίας, το δικό σου κομμάτι του πάζλ, λάμπει μέσα σου πάνω απ΄όλα. Ο άλλος Αρχάγγελος, σου φοράει το ενεργειακό εντύπωμα της δεδομένης στιγμής του πλανήτη για να μη νιώσεις ξένη την ενέργεια όταν κατέβεις. Η συγκεκριμένη χρονική στιγμή που θα γεννηθείς, μέχρι το συγκεκριμένο δευτερόλεπτο, είχε επιλεχθεί, κρυπτογραφώντας μεγάλο μέρος της ενεργειακής σου αλήθειας. Ήσουν έτοιμος να κυλήσεις στην τσουλήθρα που θα σε πάει στη Γη, όταν εμφανίζεται ο Ανώτερος Εαυτός σου.

"Α, κι έλεγα πως δε θα σε δω", του χαμογελάς.

Χαμογελάει κι εκείνος και αγγίζοντας την κορυφή του κεφαλιού σου, ενεργοποιεί έναν φωτεινό, ενεργειακό λώρο που καταλήγει στην καρδιά του.

"Εγώ κι εσύ, είμαστε ΕΝΑ", σου λέει απλά. "Να εν-θυμηθείς ποιος είσαι. Καλό σου ταξίδι".

Δάκρυα έρχονται στα μάτια σου νιώθοντας ήδη τον χωρισμό σου από την Εστία και τότε καταλαβαίνεις πως ήδη κυλάς στην ενεργειακή τσουλήθρα που σε οδηγεί στην Γη. Ο αποχωρισμός από την Εστία είναι ο πρώτος πόνος που σε υποδέχεται στο κατώφλι της κάθε ενσάρκωσης και πάντοτε τα δάκρυά σου σε κάνουν να χάνεις τις στιγμές εκείνες που το ένα πόδι σου είναι στην Εστία και το άλλο στην κάθοδό σου για τη Γη.

Δεν μπορείς να σταματήσεις να κλαις. Ο πόνος του χωρισμού είναι απόλυτος. Καθώς κυλάς στην τσουλήθρα, αρχίζεις να νιώθεις κρύο και η ενέργειά σου διαιρείται σε εφτά στρώματα, το κάθε ένα πιο πυκνό από το άλλο. Αρχίζεις να νιώθεις τον σωματικό πόνο που μοιάζει σα να ενώνονται για πρώτη φορά τα νεύρα σου με κάτι που δεν κατανοούν.

Όσο τα εφτά στρώματα πυκνώνουν προς τα μέσα, αρχίζει να εμφανίζεται το κυτταρικό σου σώμα. Μέχρι να χάσεις εντελώς τη συνείδησή σου, βιώνεις έναν βαθύ, συναισθηματικό πόνο του ότι κάποιος σε παράτησε και σε πέταξε κάπου που δεν υπάρχει φως. Το πρώτο αίσθημα του φόβου εμφανίζεται καθώς αρχίζεις να ξεχνάς πως είσαι ένας Ανώτερος Εαυτός που κατεβαίνει κάπου. Είσαι μόνος, φοβάσαι, νιώθεις εγκαταλελειμμένος και επειδή είναι το μόνο αίσθημα που βιώνουν οι αισθήσεις σου, γιγαντώνεται μέσα σου τρομακτικά. Μετά έρχεται μια ατέλειωτη αγωνία καθώς προσπαθείς να θυμηθείς πως κάτι έχεις αφήσει πίσω σου, σαν κάτι να έχεις ξεχάσει πολύ σημαντικό και σπασμωδικά, προσπαθείς να επιστρέψεις εκεί χωρίς να έχεις αίσθηση του τί πρέπει να κάνεις. Ολόκληρη η ενέργειά σου είναι σε ταραχή και το βίωμα αυτό είναι και το τελευταίο εντύπωμα που προστίθεται στο σάκο σου καθώς θα επηρεάσει πολλές από τις συναισθηματικές σου καταστάσεις στη Γη.

Μέσα στις επόμενες στιγμές, η λήθη έχει σκεπάσει τα πάντα καθώς η τρίτη διάσταση υποδέχεται την ύπαρξή σου, βοηθώντας σε να ξεκινήσεις ένα ακόμη παιχνίδι στον πρώτο πλανήτη ελεύθερης επιλογής του Σύμπαντος...

συγγραφή κειμένου: Elena Era


.