FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Συμβαινει μία απίθανα μεγάλη αλλαγή που καθρεφτίζει απόλυτα την κατάρρευση του εγώ. Όλα όσα χτίστηκαν με βάση το εγώ γκρεμίζονται. Κινουμαστε από τον 3διάστατο νου, στον συλλογικό νου της 5ης διάστασης.






Πως θέλετε να βιώσετε τις αλλαγές που συμβαίνουν;
Ως καταστροφή και κατάρρευση 
ή ως αναγέννηση και πανηγύρι: 
παρτε θεση..


Ο νους της 3ης διάστασης βλέπει το μέλλον  της ανθρωπότητας και αυτό που μας λέει είναι ότι το πνεύμα δεν επιφυλάσσει καλά πράγματα, οι οικογένειες αντιμετωπίζουν μεγάλες οικονομικές δυσκολίες, υπάρχει μεγάλη ανεργία, υπάρχουν μεγάλα θέματα πόρων, οικογένειες φεύγουν από πόλεις για να βρουν τους πόρους από καλλιέργειες ή την θάλασσα.

Ο 3ος νους βλέπει για τις οικογένειες αδιέξοδο, πόνο και δυσκολία. Βλέπει πολλές συγκρούσεις μέσα σε οικογένειες, πολλές διαλύσεις οικογενειών και ζευγαριών, μια περίοδο όπου κανείς δεν ξέρει τι θέλει, τι ζητάει, που να το βρει, κανείς δεν ξέρει γιατί του συμβαίνουν αυτά και όλοι βρίσκονται σε κατάσταση ημι-παράνοιας προσπαθώντας να πιαστούν απ’ οτιδήποτε μπορεί να τους προσφέρει ελπίδα – αυτό το οτιδήποτε είστε εσείς, γι’ αυτό ετοιμάζεστε, γι’ αυτό είστε εδώ, γι’ αυτό φέρνετε τον εαυτό σας κάθε μέρα μπροστά στην αλήθεια, για να είστε έτοιμοι, να είστε εκεί και να βρουν ένα χαμόγελο και μια βεβαιότητα πέρα από τη λογική ότι όλα θα πάνε καλά και ότι υπάρχουν λύσεις. 

Εσείς θα φέρετε τις λύσεις και θα δώσετε τη συμβουλή, εσείς θα δεχθείτε στο τραπέζι σας εκείνους που έχουν πρόβλημα, εσείς είστε αυτοί που θα βγείτε έξω από το σπίτι σας για να μοιράσετε ενέργεια αγάπης και αλληλεγγύης.

Ο πενταδιάστατος νους βλέπει ένα μέλλον διαφορετικό. Βλέπει ένα μέλλον που προσδοκούσαν δισεκατομμύρια ψυχές να συμβαίνει. «Γιούπι, το μεγάλο αλαλούμ της ανθρωπότητας» λέει ο συλλογικός 5διάστατος νους και πανηγυρίζει και γιορτάζει. Βρίσκεται σε τρελή έκσταση καθώς χοροπηδάει τρελός απίστευτα γι’ αυτό που συμβαίνει. 

Επιτέλους, βρήκε τον τρόπο να ενοποιηθεί με τον εαυτό του, που τον έχει ξεχάσει και ο οποίος νομίζει ότι είναι ένας άνθρωπος! Αυτός ο 5διάστατος νους έχει βάλει πράκτορες μέσα στο παιχνίδι του 3διάστατου νου. Τους ετοιμάζει εδώ και πολύ καιρό. Τους έχει δώσει ρούχα, και όλον τον εξοπλισμό που χρειάζονται και τα εργαλεία τους. Σ’ αυτούς τους πράκτορες χτυπά τη πόρτα και λέει «τώρα είναι ώρα» βγείτε γιατί εδώ έχουμε τεράστιες εξελίξεις, είμαστε έτοιμοι για ενοποίηση.

 Ο 5διάστατος νους βλέπει μια γη σε έξαλλη πανηγυρικά κατάσταση και λέει καθώς κανείς δεν ξέρει τι να κάνει, τι να δεχτεί, τι ν’ απορρίψει, ο 5διάστατος νους λέει «τώρα είναι η ευκαιρία, μέσα σ’ αυτό θα ενωθώ». 

Και οι ψυχές των ανθρώπων αρχίζουν κι αναρωτιούνται για διάφορα, για πολλά. Αρχίζουν και ανακαλύπτουν νέους τρόπους να ζουν. Και με την βοήθεια των πρακτόρων, βρίσκουν τον τρόπο να είναι έχοντας αλλάξει τελείως τον τρόπο, ξαναμαθαίνοντας απ’ την αρχή το παιχνίδι της ζωής, γιατί υπάρχουν οι πράκτορες έτοιμοι να προπονήσουν, αν εξηγήσουν.

Ο νους της 5ηςδιάστασης βλέπει ότι για την συντριπτική πλειοψηφία της ανθρωπότητας, αυτό είναι για το οποίο οι ψυχές προσεύχονταν, εύχονταν, οραματίζονταν. Γιατί όλες οι ψυχές εύχονταν να ελευθερωθούν, να ξαναβρούν αγάπη, γαλήνη, να ζήσουν σε μια γη χωρίς πόλεμο, εύχονταν να διαλυθούν οι κυβερνήσεις τους, να διαλυθούν οι τράπεζές τους, να καταρρεύσουν τα πάντα και να ξαναφτιαχτούν όμορφα απ’ την αρχή.

 Και οι ψυχές μέσα στα δισεκατομμύρια σώματα, ενώ περνούν από μία απίθανη περίοδο χωρίς βάση, τελικά με τη βοήθεια των πρακτόρων της 5ηςδιάστασης, επαναπροσδιορίζουν τον εαυτό τους και μετά από 2-3 χρόνια ξαναβρίσκουν τον εαυτό τους έχοντας μεταλλαχθεί. Δεν είναι απ’ τον νου της 5ης διάστασης, το μόνο που συμβαίνει είναι μία απίθανα μεγάλη αλλαγή που καθρεφτίζει απόλυτα την κατάρρευση του εγώ. Όλα όσα χτίστηκαν με βάση το εγώ γκρεμίζονται. «Γιούπι, είμαστε πλέον ελεύθεροι, γίναμε κύριοι» λέει ο συλλογικός νους της 5ης διάστασης.

«Είμαι ο νους της ανθρωπότητας, αληθινά της ανθρωπότητας. Η ανθρωπότητα έχει βγει από τα δεσμά της και οι άνθρωποι εκπληρώνουν το όνειρό τους, τους πιο βαθείς πόθους της ψυχής τους».

Τα οικονομικά των οικογενειών από τον νου της 5ης διάστασης έχουν ως εξής:

Οι οικογένειες δεν έχουν λεφτά, αλλά δεν τα χρειάζονται. Υπάρχει κάτι σαν νόμισμα και ο νους της 5ης μέσα στις οικογένειες λέει καθώς ξυπνάει το πρωί:

«Τι ωραία που ξύπνησα άλλη μια μέρα και σήμερα το φως του ήλιου είναι πιο δυνατό. Είναι μια υπέροχη ημέρα να ευλογήσω τον εαυτό μου καθώς είμαι εδώ παρών μέσα σ’ αυτή την αλλαγή που έχει συντελεστεί και είμαι πολύ καλά».

Συζητάει τι ωραία φαγητά θα φάνε και αυτά που τρώνε τα μοιράζονται αφού καθένας συνεισφέρει διαφορετικές τροφές. Αυτό που κάποτε συνήθιζαν οι φοιτητικές παρέες, το πάρτυ-ρεφενέ, ένας τρόπος να φάμε παρέα εν ειρήνη και να μου πεις και να σου πω. Και να δούμε τι μπορούμε σήμερα να συνεισφέρουμε στη ζωή, ώστε το αύριο μας να είναι καλύτερο. Ο τρόπος διατροφής έχει αλλάξει μέσα από την κατάρρευση του εγώ. Οι άνθρωποι έχουν γίνει πιο αιθέριοι και δεν χρειάζονται να τρώνε πολύ. Η ενέργεια των σωμάτων είναι διαφορετική και χρειάζονται πολύ λιγότερη τροφή για να είναι πολύ καλά. Στις οικογένειες έχει χαθεί η σκέψη της ασθένειας, κάπως αυτή έχει χαθεί μέσα στο τούνελ της μετάβασης και δεν έχει περάσει στο «μετά». Δεν βιώνουν οτιδήποτε σχετίζεται μ’ αυτή τη σκέψη.

Η οικογένεια από την οπτική του 5διάστατου νου έχει πάψει να είναι «οικογένεια» με την έννοια που τώρα εννοείτε. Δεν ζει σ’ ένα σπίτι μόνη της. Η έννοιά της έχει γίνει πιο ρευστή. Παιδιά της μιας οικογένειας κοιμούνται στο σπίτι της άλλης οικογένειας, οι οικογένειες συνυπάρχουν, όταν κάποια γυναίκα δεν είναι καλά, τα παιδιά πάνε σε κάποια άλλη, καθώς οι γυναίκες είναι λίγο-πολύ μαμάδες όλων των παιδιών και βοηθούν και διαχειρίζονται, υποστηρίζουν, συμβουλεύουν όλα τα παιδιά. 

Δεν έχουν την αίσθηση της κτητικότητας της οικογένειας, έχουν αλλάξει πολύ, το ίδιο και οι άντρες. Έχουν απαλλαγεί από την ανάγκη παροχής βιώσιμων καθώς αυτό μέσα στο 5διάστατου είναι κοινή διεργασία δημιουργίας. Οι πόροι και τα βιώσιμα αγαθά δεν προέρχονται από την εργασία per se, αλλά κυρίως από τη διαδικασία της ενεργειακής αίσθησης και διαχείρισης της ενέργειας.

Η εργασία είναι λιγότερο από 6 ώρες την ημέρα, είτε σχετίζεται με τη γη ή το σπίτι. Αλλάζουν πολλά πράγματα τρόπους, όπως το εάν πλένετε τα ρούχα σας, εάν σιδερώνετε τα ρούχα σας, εάν πλένετε τα λαχανικά σας, αλλάζει τρόπο η ψυχαγωγία σας καθώς δεν θέλετε καθόλου να βρεθείτε μπροστά στο τετράγωνο κουτί που ονομάζεται τηλεόραση. Η πλειοψηφία της ανθρωπότητας καταλαβαίνει ότι πρέπει να μείνει μακριά απ’ αυτό, γιατί θέλει να βρίσκει δημιουργικούς τρόπους να εκφράζεται, θέλει να χορεύει, να γιορτάζει γιατί έχει αλλάξει άρδην η αξία της ζωής. 

Η αξία έχει πάψει να συσχετίζεται με τα υλικά αγαθά και έχει μεταφερθεί ολόκληρη σε δύο λέξεις: 
να ... νιώθω καλά.


Ευχαριστω τον Βασιλη Β. για την υπενθυμιση :)