FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Συνειδητοτητα – Δημιουργικοτητα - Εγκεφαλος - Κβαντικο Πεδιο.








Στη πραγματικοτητα η υλη είναι διακυμανσεις της ενεργειας. Ολόκληρο το σύμπαν ακόμη και η ύλη είναι συνειδητότητα από τη πιο λεπτή μέχρι τη πιο συμπαγή της μορφή.  

Η συνειδητότητα είναι η κινητήρια δύναμη στο σύμπαν και δίνει μορφή στα πάντα. Το υλικο μας σωμα φαινεται καθησυχαστικα συμπαγες, ερχεται όμως η συγχρονη φυσικη να μας διαβεβαιωσει ότι αυτή η στερεοτητα είναι μια οφθαλμαπατη. Ολη η φυσικη υλη, όλα οσα εχουμε και βλεπουμε γυρω μας,  είναι το αποτελεσμα μιας συχνοτητας. Και αν ενισχυσουμε αυτή τη συχνοτητα, η δομη της υλης θα μεταβληθει. 

 Η αντιληψη ότι η ουσια του συμπαντος είναι η υλη - κατι που θεσπιστηκε στον επιστημονικο κοσμο από τη φιλοσοφια του Αριστοτελη – οδηγει σ αυτό που ονομαζουμε φοβο, απληστια, διχοτομηση. 

Με βαση αυτή την φιλοσοφια που καθιερωθηκε ανα τους αιωνες, οι ανθρωποι στη σιωπηλη τους απελπισια, τεινουν να συγκεντρωνουν υλικα αποκτηματα στη περιουσια τους,  αγνοωντας ότι η ουσια του συμπαντος είναι η συνειδητοτητα και όχι η υλη…

Ο φοβος είναι μια πολύ αργη συμπαγης παλμικη κατασταση.



















.

Νικολα Τεσλα, μια ιδιοφυια και ενας εγκεφαλος με τεραστια δυναμη.








.

Ο Τεσλα πιστευε πως στο συμπαν υπαρχει ολο το πεδιο γνωσης.
Εκει, καταφερνε να εχει προσβαση οποτε το επιθυμουσε, μεσω του ανθρωπινου εγκεφαλου.













.



Η καταστροφή της ζώνης των αρνητικών σκεπτομορφών που έχουν εγκατασταθεί μόνιμα στο ενεργειακό πεδίο της Γης.







Μήνυμα του Αναληφθέντα Διδασκάλου Ιλαρίωνα (31 Ιουλίου 2011)

Πολυαγαπημένοι,

Οι ρυθμοί της ζωής πάνω στη Γη επιταχύνονται.  Θα συμβούν πολλά πράγματα που θα φαίνονται απίστευτα και θαυμαστά.  Όταν συμβαίνουν αυτά, προσπαθείτε να διατηρείτε την ηρεμία και την ισορροπία σας.  Καθώς συγκλίνουν οι διάφορες διαστάσεις, θα υπάρχουν εντονότερα συναισθήματα χαράς και ελπίδας και μια αίσθηση μελλοντικής απελευθέρωσης θα αρχίσει να επικρατεί.

Είναι καιρός να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο, στο στάδιο της προσωπικής ευθύνης και αυτοκυριαρχίας.  Εστιαστείτε σ’ αυτά τα οποία θέλετε να υλοποιήσετε για τη ζωή σας και τον κόσμο και μην αφήνετε τίποτα να σας αποσπάσει από την εστίασή σας.  Τις επόμενες εβδομάδες και μήνες έχετε την ευκαιρία να κάνετε σημαντικά βήματα στην πνευματική εξέλιξή σας και να αναπτύξετε ικανότητες και ταλέντα που δεν πιστεύατε ότι θα μπορούσατε να έχετε.  Ο καθένας από εσάς μπορεί να επιτύχει σπουδαιότερα πράγματα απ’ ό,τι φαντάζεστε.

Να ξέρετε ότι από τη στιγμή που επιλέξατε να πάρετε τη δύναμή σας, πήρατε μια απόφαση που είναι για το Ανώτερο Kαλό όλων των ανθρώπων.  Κάθε θετική και εστιασμένη πράξη σας μετράει για το συνολικό σχέδιο και σας βάζει όλους σε μια διαδικασία γεμάτη χαρά, άπειρη καλοσύνη και δυνατότητες.  Πιστέψτε στο μεγαλείο και τη βαθύτερη καλοσύνη των συνανθρώπων σας και κρατήστε αυτή την ιδέα κάθε μέρα με όλη σας τη δύναμη ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας.

Το έργο που έχετε να κάνετε, πολυαγαπημένοι, είναι η καταστροφή της ζώνης των αρνητικών σκεπτομορφών που έχουν εγκατασταθεί μόνιμα στο ενεργειακό πεδίο της Γης.  Οι κοσμικές ενέργειες που έρχονται σας βοηθούν σ’ αυτό το έργο, αλλά εσείς είστε αυτοί που πρέπει να δηλώσετε την πρόθεση, για να γίνει αυτό.  Σε έναν πλανήτη ελεύθερης βούλησης οι ίδιοι οι κάτοικοι πρέπει να ασκούν τα θεϊκά δικαιώματά τους και να χρησιμοποιούν τη δύναμή τους, για να αποκαταστήσουν τον πλανήτη τους στη μορφή που του δόθηκε από το Θεό.  Ασκήστε τα δικαίωματά σας ως συν-δημιουργοί ζητώντας κάθε μέρα να ευθυγραμιστεί με το Θεϊκό Σχέδιο η Γη και ό,τι υπάρχει επάνω της.

Ζητήστε καθημερινά να ευθυγραμμιστείτε με το Χριστικό Εαυτό σας και να ακολουθείτε το θέλημα του Θεού για το Ανώτερο Καλό όλων των ανθρώπων.  Θα συνεχίσουν να υπάρχουν πολλές αιτίες που θα διασπάσουν την προσοχή σας, αν τους το επιτρέψετε.  Οι καιροί αυτοί απαιτουν ικανότητα διάκρισης και σωστή κρίση.  Να ακολουθείτε την καρδιά σας, ακόμα κι αν δεν καταλαβαίνετε προς το παρόν τους λόγους.  Όλοι μαθαίνετε να ακολουθείτε ένα υψηλότερο όραμα, το όραμα του Ανώτερου Εαυτού σας.  Γι’ αυτό χρειάζεται να απαρνηθείτε την ανθρώπινη θέληση για χάρη της Θεϊκής.  Να πιστέψετε με όλη σας την καρδιά ότι ο Ανώτερος Εαυτός σας θέλει το καλύτερο και ανώτερο για σας και όλους όσους εμπιστεύεστε και αγαπάτε.

Να οραματίζεστε κάθε μέρα τον εαυτό σας ως φωτεινό ον ύψους 4 μέτρων.  Φανταστείτε ότι είστε όντα που μπορείτε να επιτύχετε μεγάλες αλλάγες μόνο και μόνο με την παρουσία σας εδώ αυτή τη σημαντική περίοδο.  Αισθανθείτε όλη την αγάπη του Δημιουργού στο τσάκρα της καρδιάς σας και ακτινοβολήστε την σε ολοένα και μεγαλύτερους ομόκεντρους κύκλους.  Να ξέρετε ότι το Φως σας και η Αγάπη σας κάνουν τη διαφορά.

ΕΙΜΑΙ ο Ιλαρίων (δια της Marlene Swetlishoff)

Μετάφραση:  Αλεξάνδρα Χρηστίδου








.