FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.

Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Πέμπτη, 7 Απριλίου 2011

Η δημόσια υγεία είναι ένα ακόμη κεκτημένο υπό εξαφάνιση / Θανασιμες θεραπειες.Γνωρίζατε ότι τo Φθινόπωρο του 2008, ο UNAIDS κήρυξε την ετεροφυλοφιλική επιδημία του AIDS λήξασα;

Γνωρίζατε ότι το καλοκαίρι του 2010 ο WHO αθόρυβα «έληξε» τη γρίπη των χοίρων;

Ότι οι παγκόσμιοι οργανισμοί σταμάτησαν αδικαιολόγητα να καταγράφουν την «πανδημία» της γρίπης των χοίρων ακριβώς στο αποκορύφωμά της;

Ότι δύο ειδικοί στους βιολογικούς εξοπλισμούς, οι David Kelly και Brush Ivins βρέθηκαν νεκροί, το
2004 και 2008 αντίστοιχα, μετά την «αυτοκτονία» τους;

Ότι η θεραπεία του SARS στην Κίνα είχε συγκρίσιμο αριθμό θυμάτων με αυτών του θυμάτων του SARS;

Ότι ανταποκριτής μας στην Ουάσινγκτον φοβόταν για τη ζωή του όταν άρχισε να ασχολείται με τις πολιτικές του AIDS;

Ότι η αντιμετώπιση του Ιού του Δυτικού Νείλου στις ΗΠΑ έφερε στις αρχές του αιώνα μια τεράστια οικολογική καταστροφή;

Ότι οι φαρμακοβιομηχανίες και οι πολιτικοί λακέδες τους ανακηρύξαν τον 21ο αιώνα ως την «Αναγέννηση» των εμβολίων;

Ότι οι ΗΠΑ έχουν κηρύξει οικονομικό πόλεμο στην ΕΕ για να περάσουν τα μεταλλαγμένα και ότι αμερικάνος πρεσβευτής λειτουργούσε σαν πλασιέ της Monsanto;

Ότι ήταν η φαρμακοβιομηχανία και όχι μια επιδημία που μόλυνε δεκάδες χιλιάδες αιμορροφυλικών με «HIV»;

Ότι σε όλη τη διάρκεια του 20ου αιώνα ερευνητές με την κάλυψη κυβερνήσεων πειραματίζονταν πάνω σε ανθρώπινα πειραματόζωα, κυρίως σε ανυπεράσπιστες ομάδες πληθυσμού όπως παιδιά, ασθενείς φυλακισμένους και μειονότητες;

Πολλά βιβλία έχουν γραφτεί για τους θριάμβους της ιατρικής. Οι «θανάσιμες θεραπείες» είναι ένα από τα ελάχιστα στην Ελλάδα βιβλία που καταγράφει την τρομακτική, άλλη πλευρά του νομίσματος της δημόσιας υγείας, τις καταστροφές που οι πολιτικές της έχουν επιφέρει σε αυτή και τα μεγάλα σκάνδαλά και φιάσκα της.

Βαδίζοντας στον 210 αιώνα βλέπουμε όλο και μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μας να υφαρπάζεται, πράγματα που θεωρούσαμε δεδομένα να χάνονται στο βωμό της κερδοσκοπίας.

ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ / Το νέο βιβλίο του Πέτρου Αργυρίου απο τις εκδόσεις Etra.