FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός των chemtrails - αεροψεκασμων ( ψυχοτροπικες, χημικες ενεργειες ), ποιοί τα αποφασίζουν, ποιοί τα εκτελούν και πώς μπορούμε να προστατευθούμε από αυτά; / Ανωτερη επικοινωνια.








Απάντηση: 

Τα chemtrails, που είναι οι λωρίδες και οι σχεδιασμοί χημικών αερίων, μέσα στην ατμόσφαιρα της Γης, αποτελούν έναν τρόπο να περάσουν ψυχοτροπικές ενέργειες, χημικές ενέργειες, οι οποίες λειτουργούν ψυχοτροπικά μέσα στην ανθρώπινη βιολογία. Αυτό έχει κάποια συγκεκριμένα αποτελέσματα. 

Το πρώτο είναι ότι μειώνεται η διανοητική εγρήγορση των ατόμων. 

Το δεύτερο είναι ότι μειώνει την ικανότητα του ενεργειακού όντος να εισπράττει και να ζει με αίσθημα ικανοποίησης. 

Το τρίτο είναι ότι μπλοκάρουν τις ροές του καναλιού της διαίσθησης, στο τρίτο σας μάτι.

Το τέταρτο είναι ότι περνάνε στοιχεία μέσα στην βιολογία, (στο φυσικό σώμα), τα οποία σε συγκεκριμένες βιολογίες, [οργανισμούς] που έχουν μειωμένο πρανικό φορτίο, δηλαδή που δεν έχουν επαρκές πεδίο ζωτικής ενέργειας, προκαλούν ασθένειες.

Αυτοί που το κάνουν έχουν κρίνει ότι είναι σκόπιμο να αυξηθεί ο αριθμός των ασθενειών, διότι αυτό αυξάνει τις αντιστοιχίες και τις αναλογίες υπέρ των συχνοτήτων πόνου και αδιεξόδου και κατά των συχνοτήτων της χαράς. Επομένως κάθε καινούργιος άρρωστος στην πραγματικότητα είναι άλλη μία πρόσθετη μονάδα παραγωγής ενέργειας πόνου, γιατί κάθε άρρωστος στην Γη στην πραγματικότητα δεν παράγει μόνο ο ίδιος πόνο, αλλά όλοι όσοι είναι κοντά του και γύρω του, που επηρεάζονται και έτσι δυσανάλογα βαραίνει η ζυγαριά προς την μεριά των συχνοτήτων του φόβου, του πόνου και του αδιεξόδου.

Οι αρρώστιες λοιπόν, είναι ένας μηχανισμός χειραγώγησης των αναλογιών της ενέργειας. Και έχει κριθεί σκόπιμο από αυτούς οι οποίοι το κάνουν, με έξυπνο τρόπο να μπορεί η ζυγαριά να κρατιέται στην ενεργειακή δυσαναλογία που τους εξυπηρετεί. Η τεχνολογία για τους χημικούς ψεκασμούς δεν είναι κάτι καινούργιο. Τέτοιοι ψεκασμοί (θα τους πούμε ψυχοτροπικούς γιατί επιδρούν σε όλα τα πεδία) ξεκίνησαν [να εφαρμόζονται] το 1963. Απλώς τότε ο νους σας ήταν πολύ πιο αφελής για να αντιλαμβάνεται ότι οι συννεφώδεις λωρίδες που έβλεπε στον ουρανό δεν ήταν φυσικές. Απλώς τότε η συνειδητότητα ήταν σε πολύ μικρότερη ικανότητα αναγνώρισης, αντίληψης και γνώσης.

Ήδη λοιπόν, αυτό που γινόταν από το 1962 λειτουργούσε ως επιβραδυντής για τις ταχύτητες που αναπτύσσονται. Αλλά όπως πιθανότατα πλέον μπορείτε να κατανοήσετε, αυτό έγινε δεκτό γιατί αποτελούσε μέρος του γενικοτερου δυναμικού σχεδίου.






Τι μπορείτε να κάνετε;

Αυτοί οι ψεκασμοί γίνονται από τους Ανουνάκι. Την τεχνολογία την έχουν δώσει οι Ανουνάκι, και παρ’ ότι δεν εξυπηρετούνται μόνο τα δικά τους συμφέροντα, εν τούτοις αυτοί είναι οι κύριοι λειτουργοί του συστήματος. Δηλαδή είναι εκείνοι οι οποίοι έχουν την τεχνική γνώση των ποσοστώσεων των συστατικών και των αερίων ώστε να έχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα πάνω στην συνειδητότητα και την βιολογία.

Και άλλοι πολιτισμοί έχουν αναθέσει στους Αννουνάκι και τους έχουν εμπιστευθεί να εκτελέσουν εκείνοι αυτό το μέρος του σχεδίου που αφορά την επιβράδυνση και την [παρ]εμπόδιση της αύξησης της επίγνωσης μέσα σε κάθε άνθρωπο, δηλαδή της απελευθέρωσης του κάθε ανθρώπινου όντος.


Τι μπορείτε να κάνετε;

Πρώτον, 
μπορείτε να είστε συνειδητοί για το τι συμβαίνει. 

Δεύτερον, 
μπορείτε να αναπτύξετε την επίγνωση ότι, για να το έχετε επιτρέψει από ένα ανώτερο επίπεδο, από τον αστρικό σας νου, πάει να πει ότι μπορείτε να το αλλάξετε ή αν αυτό σας ακούγεται πάρα πολύ (θα εξηγήσουμε τι εννοούμε με αυτό) ότι μπορείτε να λειτουργήσετε με τέτοιο τρόπο μέσα στην συνειδητότητά σας, που να μην κάνετε δεκτή την επίδραση του πεδίου αυτού μέσα στην ενεργειακή σας ανατομία.

Και θα εκπλαγείτε διότι θα ανακαλύψετε πως το τι περνά μέσα στην ενεργειακή ανατομία είναι καθαρά δικός σας λογαριασμός, ακόμα κι αν αυτό είναι χημικό αέριο. Εάν εσείς δεν επιτρέψετε το χημικό αέριο να περνά μέσα σας, το χημικό αέριο θα σας προσπεράσει και θα κινηθεί σαν να υπάρχει ένας ελαφρύς τοίχος γύρω σας και θα συνεχίσει την πορεία του. Ένας λοιπόν, απλός τρόπος να μην επιβαρυνθείτε είναι να μην επιτρέψετε την εισροή αυτών των στοιχείων μέσα σε σας.

Ο δεύτερος τρόπος, είναι να αλλάξετε αυτό το ίδιο το αέριο. Αυτό χρειάζεται την σύμπραξη και την ενεργειακή συλλειτουργία, όχι ταυτόχρονα, αλλά την ενεργειακή συλλειτουργία αρκετών ανθρώπων, οι οποίοι εκφράζουν αυτή την δημιουργική πρόθεση για το σύνολο. Δηλαδή χρειάζονται αρκετά άτομα, τα οποία αρνούνται όχι μόνο την επίδραση στο πεδίο τους, αλλά την ικανότητα των χημικών αερίων να επιδρούν συνολικά πάνω στο επίπεδο της Γης.

Υπήρχε μία ταινία, στην οποία συνέβαινε ακριβώς αυτό, αλλά ίσως ακόμα δεν έχετε αναπτύξει την ευκολία να τα συσχετίζετε. Ήταν η ταινία όπου η Tinkerbell πέθαινε γιατί ο κόσμος την ξέχναγε. Εάν τους ξεχάσετε, με τον δικό σας τρόπο, εάν αρνηθείτε αυτή την λειτουργία στα χημικά αέρια, αυτά τα χημικά αέρια θα πάψουν να έχουν αυτή την λειτουργία. Ξεχάστε τους και θα πάψουν να υπάρχουν. Δηλαδή, πάψτε να πιστεύετε στην αποτελεσματικότητα των χημικών αερίων και θα πάψει να υπάρχει αποτελεσματικότητα. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει από ένα άτομο. Νομίζουμε ότι αυτό και εσείς οι ίδιοι το αντιλαμβάνεσθε: 

Ότι αυτό είναι μία στάση και θέση διαφόρων ατόμων, που δημιουργώντας επαρκή ενέργεια, αυτά [τα χημικά αέρια] απενεργοποιούνται. Και μπορεί να ψεκάζουν και να ψεκάζουν και να μην γίνεται τίποτα.







Πηγες για περαιτερω μελετη: 

http://www.kryon.gr/timemasters.htm
 
http://ianisdo.blogspot.com/2010/05/chemtrails.html
 
 
Δειτε και εδώ στον Τοξοτη.  
  
Επισης, την συνεντευξη του Νίκου Κατσαρού  σχετικα με τους αεροψεκασμους: 
 ( http://eleftheri-epistimi.blogspot.com/2010/10/blog-post.html) 
 
 
 

Σημειωση.

Την Κυριακή 10 10 2010 στις 10μμ., με πρωτοβουλια του Τοξοτη, ξεκινα τη δραση της η ομαδα "Μπλέ Ουρανοί".
Συντονισμος και πληροφοριες στο: vickychrysou@yahoo.gr

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O Διαλογισμός Νανταμπράμα (Nadabrahma) του Osho .



Διαρκεί μια ώρα και έχει τρία στάδια. Είναι μια καθιστή μέθοδος, που δημιουργεί μια εσωτερική ισορροπία, μια αρμονία μεταξύ μυαλού και σώματος. Κατάλληλος για κάθε ώρα της ημέρας. Καλό είναι να γίνεται με άδειο στομάχι και να παραμένεις χαλαρός για ένα τέταρτο μετά την ολοκλήρωση του.

Πρώτο Στάδιο: 30 λεπτά

Κάθισε σε μια χαλαρή θέση με τα μάτια κλειστά. Με τα χείλια κλειστά ξεκίνα να κάνεις ένα μακρόσυρτο μουρμουρητό τόσο δυνατά ώστε σε περίπτωση που είσαι με άλλους να ακούγεσαι. Αυτό θα δημιουργήσει μια δόνηση στο σώμα σου. Σε κάποια στιγμή, ο ήχος συνεχίζεται μόνος του, ενώ εσύ γίνεσαι ο ακροατής. Δεν υπάρχει ιδιαίτερος τρόπος αναπνοής, ενώ μπορείς να κινήσεις το σώμα σου σιγά και απαλά αν νοιώσεις αυτή την ανάγκη.


Δεύτερο Στάδιο: 15 λεπτά

Αυτό το στάδιο χωρίζεται σε δύο τμήματα, των επτάμιση λεπτών το καθένα. Για το πρώτο μέρος, κινείς τα χέρια σου με την παλάμη ανοιχτή προς τα πάνω, με μια κυκλική πορεία με φορά προς τα έξω. Ξεκινώντας από τον αφαλό και τα δύο τα χέρια κινούνται προς τα εμπρός και μετά χωρίζονται ώστε να πραγματοποιήσουν δυο μεγάλους κύκλους, δεξιά και αριστερά. Η κίνηση πρέπει να είναι τόσο αργή που ορισμένες στιγμές θα μοιάζει σαν να μην υπάρχει καθόλου κίνηση. Αισθάνεσαι ότι στέλνεις ενέργεια προς στο συμπαν. Μετά από επτάμιση λεπτά, η μουσική αλλάζει, στρέφεις τις παλάμες σου προς τα κάτω, και αρχίζεις να κινείς τα χέρια σου με την αντίθετη κατεύθυνση. Τώρα τα χέρια ενώνονται στο ύψος του αφαλού και διαχωρίζονται προς τα έξω στο ύψος των πλευρών. Νοιώθεις ότι λαμβάνεις ενέργεια από το σύμπαν. Δεν υπάρχει ιδιαίτερος τρόπος αναπνοής, ενώ μπορείς να κινήσεις το σώμα σου σιγά και απαλά αν νοιώσεις αυτή την ανάγκη.


Τρίτο Στάδιο: 15 λεπτά

Κάθισε απόλυτα σιωπηλός και ακίνητος.