FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Η επικειμενη ενεργοποίηση των 12 κλώνων του DNA συμπίπτει με την ενεργοποίηση, τον στροβιλισμό, την κίνηση και το άνοιγμα των δώδεκα κέντρων πληροφοριών-τα 12 τσάκρας. Αυτή η μετάλλαξη, θα επιφέρει ένα νέο δονητικό επίπεδο, το οποίο θα επηρεάσει τον καθένα με το δικό του τρόπο.




Πληροφοριες από ανωτερη επικοινωνια με τον Kryon.

Πριν ενσαρκωθείτε σε σώμα, όλοι σας δεσμευτήκατε να σχεδιάσετε γεγονότα που θα πυροδοτήσουν τους κωδικούς η τα αρχικά σας σχέδια που θα ενεργοποιήσουν τις μνήμες σας.
Μετενσαρκωθήκατε και ξεχάσατε.

Σε όλους σας έχουν πυροδοτηθεί, σε κάποιο βαθμό, οι κωδικοί και τα αρχικά σχέδια που έχετε, γιατί κατανοείτε ότι υπάρχει ένας θείος σκοπός η ένα Θείο Σχέδιο στο οποίο συμμετέχετε.

Η πυροδότηση των κωδικοποιήσεων και η συνειδητοποίηση της ταυτότητας σας θα γίνουν με εκρηκτικό ρυθμό.
Η αιτία γι’ αυτό είναι το εξελισσόμενο DNA.

Όταν θα αποκτήσετε και τις δώδεκα σπείρες DNA, αυτές οι σπείρες θα αρχίσουν να συνδέονται με το σύστημα των δώδεκα τσάρκα.
 Τα δώδεκα τσάρκα είναι κέντρα δίνης, φορτωμένα με πληροφορίες που εσείς πρέπει να μπορείτε να μεταφράζετε.

Στο ανθρώπινο DNA αρχίζουν Φώτο-κωδικοποιημένες ίνες να σχηματίζουν σπείρες.
Αυτές οι σπείρες θα εξελιχτούν σε ομάδες των τριών, ώσπου να υπάρξουν δώδεκα αλυσίδες η σπείρες.
 Όταν αυτές οι δώδεκα σπείρες η αλυσίδες των πολλών Φώτο-κωδικοποιημένων ινών αρχίσουν να δονούνται μέσα στο σώμα, κάθε σπείρα θα αντιστοιχεί σε ένα τσάκρα.
Υπάρχουν πολλά τέτοια τσάρκα και υπάρχουν πολλές πιθανές σπείρες που μπορούν να σχηματιστούν.

Αυτή τη στιγμή, ο κοινός παρονομαστής σχετικά με τον αριθμό ελίκων και τσάκρα που μπορεί να χειριστεί η ανθρώπινη συνείδηση, χωρίς να καταστραφεί, είναι δώδεκα.
  
Γι’ αυτό τώρα έχουμε να κάνουμε με την εξέλιξη δώδεκα ελίκων που θα συνδεθούν με δώδεκα τσάκρα – όπως αναφεραμε πιο πάνω, επτά τσάκρα είναι μέσα στο σώμα και πέντε είναι έξω από αυτό.

Τα επτά τσάκρα μέσα στο σώμα δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να δουλευτούν, μιας και αν επιτρέψετε στον εαυτό σας να αισθανθεί, μπορείτε να τα νιώσετε και να τα ακουμπήσετε όλα σε σωματικό επίπεδο.

Τα πρώτα τρία είναι τα τσάκρα της επιβίωσης, της σεξουαλικότητας και της αισθητηριακής αντίληψης.

Το τέταρτο τσάκρα είναι της καρδιάς – το κέντρο της συμπόνιας και της σύνδεσης με τα πάντα.

Το πέμτο είναι το τσάκρα του λαιμού, που σχετίζεται με τον λόγο.

Το έκτο είναι το τρίτο μάτι, η όραση.

Το έβδομο είναι το τσάκρα της κορυφής, που ανοίγει στη γνώση πως η ταυτότητα μας πάει πολύ πέρα από την υλική μας υπόσταση.

Όταν φτάσετε στα πέντε που βρίσκονται εκτός σώματος, χρειάζεται κανείς να βρει νέους τρόπους για να βγάλει άκρη σχετικά με το τι γίνεται με ένα πράγμα για το οποίο δεν είσαστε καν σίγουροι ότι υπάρχει.

Το όγδοο τσάκρα βρίσκεται μέσα στο επίπεδο όπου ενεργείτε.
Αιωρείται περίπου τριάντα η και περισσότερους πόντους πάνω από το κεφάλι σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι κρατούν το όγδοο τσάκρα κοντά στα φυσικά τους σώματα.

Το ένατο τσάκρα βρίσκεται επίσης κοντά, σε απόσταση περίπου ενός μέτρου από το σώμα.
Αφού σχηματιστούν εννέα σπείρες, αυτό το τσάκρα θα μετακινηθεί πιο έξω, στην ατμόσφαιρα της Γης, για να γίνει περισσότερο ένα τσάκρα της Γης συνδεδεμένο με το γήινο δικτύωμα. Είναι ένας σύνδεσμος.

Το δέκατο, ενδέκατο και δωδέκατο τσάκρα είναι πολύ πιο έξω. Το δέκατο τσάκρα, αφού ευθυγραμμιστεί και συνδεθεί, θα βρίσκεται μέσα στο ηλιακό σας σύστημα.

Το ενδέκατο θα κινηθεί έξω στο γαλαξιακό σας σύστημα, και το δωδέκατο θα βρίσκεται και θα αγκυροβοληθεί κάπου στο σύμπαν.

Θα λαμβάνετε πληροφορίες από αυτά τα προσωπικά κέντρα, διότι είναι επίσης και συλλογικά κέντρα, ακριβώς όπως και τα άλλα προσωπικά σας κέντρα είναι συλλογικά κέντρα.

Καθώς μαθαίνετε να μεταφράζετε τις εμπειρίες των τσάκρα, θα ανακαλύψετε πως η ζωή δεν είναι πλέον η ίδια.

Η ενεργοποίηση των δώδεκα κλώνων του DNA συμπίπτει με την ενεργοποίηση, τον στροβιλισμό, την κίνηση και το άνοιγματων δώδεκα κέντρων πληροφοριών-τα δώδεκα τσάκρα η οι δώδεκα αιθερικοί ενεργειακοί δίσκοι.

Αυτή είναι η αρχή της σύνδεσης του στροβιλισμού του δώδεκα.

Όταν γίνεται αυτή η ενεργειακή ευθυγράμμιση, έλκει και φέρνει ενέργεια στα δώδεκα ουράνια σώματα του ηλιακού σας συστήματος.
Μετά, αυτά τα σώματα αρχίζουν να τροφοδοτούν αυτή την ενέργεια πίσω στη Γη.
Αυτα- ενεργοποιούνται ελευθερώνοντας αυτό που κρατούν, για να μπορέσει η Γη να ζωντανέψει βιογενετικά.

Μέσα από τον στροβιλισμό δώδεκα κέντρων, θα υπάρξει ένα χάος νέας συνειδητότητας, γιατί, όταν αυτά τα δώδεκα ενεργειακά κέντρα- ειδικά τα πέντε εξωτερικά – αρχίσουν να επανασυνδέονται με τον πλανήτη, θα υπάρξει ένας απίστευτος χείμαρρος ενέργειας.

Ο σχηματισμός των δώδεκα ελίκων δεν σημαίνει ότι ως είδος θα γίνετε πλήρως πληροφορημένοι.

Σημαίνει ότι για να εκτοξευτει το ανθρώπινο είδος σε μια ανώτερη συνειδητότητα, υπάρχει μια μέγιστη και μια ελάχιστη μετάλλαξη που πρέπει να συντελεστεί, ώστε να δημιουργηθεί ένα καινούργιο επίπεδο λειτουργικότητας.

Αυτή η μετάλλαξη θα επιφέρει ένα νέο δονητικό επίπεδο, το οποίο θα επηρεάσει τον καθένα με το δικό του τρόπο.
Η διαδικασία θα μπορούσε να συγκριθεί με τη γέννηση ενός καινούργιου Ήλιου στην ατμόσφαιρα σας.

Αυτές οι δώδεκα σπείρες σίγουρα δεν εμπεριέχουν όλες τις πληροφορίες μέσα στις Φώτο-κωδικοποιημένες ίνες. Ωστόσο, ο σχηματισμός των δώδεκα ελίκων θα είναι υπεραρκετός για να σας δώσει, ως είδος, μια πολύ ευρύτερη εικόνα του ποιοι είστε.

Ως μέλη της  Οικογένειας του Φωτός, ξέρετε ποιοι είστε.
Οι άνθρωποι είναι που δεν ξέρουν ποιοι είναι.
Μιας και είστε μεταμφιεσμένοι ως άνθρωποι, ενίοτε πείθετε τον εαυτό σας να πιστέψετε ότι ούτε εσείς γνωρίζετε ποιοι είστε.
Στο αιώνιο κομμάτι του εαυτού σας ξέρετε ότι είστε μέλη της Οικογένειας του Φωτός.









Συμπεριφερθείτε σαν το μέλλον προς το οποίο έχετε εργαστεί να είναι εδώ τώρα, επειδή στ' αλήθεια είναι. Συμπεριφερθείτε σαν να είστε ένας θεϊκός δάσκαλος που περπατά στη γη, επειδή πράγματι είστε.


 
 
Η στιγμή όπου παραδίνει κανεις  τον έλεγχο και κινείται στην εμπιστοσύνη.



 Ερωτηση:

Όπως κατανοούμε τη συνειδητοποίηση των άλλων διαστάσεων και των εναλλακτικών πραγματικοτήτων, θα μπορούμε να κινηθούμε από την μια προς την άλλη διάσταση και πάλι πίσω στην τρίτη διάσταση;

Ναι, και το κάνετε ήδη. Πρόκειται να αρχίσετε να κατανοείτε ότι είστε σε αυτήν την κατάσταση και η συνειδητοποίηση ότι είστε, υπάρχει ήδη. Κρυφοκοιτάζετε κατευθείαν. Ας δώσουμε μερικά παραδείγματα για το πώς το έχετε βιωσει αυτό χωρίς την αναγνώριση ότι το έχετε. Μια πλευρά που ξέρετε, ειναι ότι οι αποφάσεις που παίρνετε έχουν γίνει πιο εύκολες. Το έχετε προσέξει αυτό; Υπήρξε ένα σημείο κατά τη λήψη των αποφάσεων που παιρνατε, όπου ήταν βασανιστικές. Υπήρξαν τόσες πολλές επιλογές εκεί έξω και αισθανόσασταν ότι οποιαδήποτε απόφαση που παιρνατε, αφήνατε και ένα μεγάλο μέρος πίσω, ή… όλα οδηγούσαν σε αυτήν. Ακόμη και οι πιο μικρές αποφάσεις θυμάστε πώς ήταν συντριπτικές πριν λίγους μήνες;

Και τώρα δεν είναι όπως τότε, τώρα λαμβάνετε ακριβώς τις αποφάσεις και έπειτα παίρνετε άλλες αποφάσεις και έπειτα παίρνετε και άλλες αποφάσεις. Αυτό είναι ένα παράδειγμα για την πολυδιάστατη συνειδητοποίηση, επειδή μπορείτε να δείτε πώς δεν επιλέγετε πραγματικά, απλώς εστιάζεστε σε κάτι. Και έτσι περιλαμβάνει πιο πολλά, και αυτό το ίδιο κάνει τις αποφάσεις ευκολότερες.

« Χρειάζομαι μια διευκρίνιση για αυτό. Είναι όπως το συναίσθημα που έχει κάποιος όποτε λαμβάνει μια απόφαση, ότι απλά αφήνει την οποιαδήποτε απόφαση να πραγματοποιηθεί;  Ειναι εκείνη η στιγμή όπου λέμε, «εντάξει πρόκειται να επιλέξω. Ειναι αυτό που αισθάνομαι ότι ειναι σωστό για αυτήν τη στιγμή …»

Ναι, και λέτε ότι δεν είναι και καμία μεγάλη υπόθεση για να φθάσετε σε εκείνο το συναίσθημα. Όμως στο παρελθόν  ήταν πολύ δύσκολο να επιτευχτεί για σας.  Δεν μπορούσατε να βρείτε την ειρήνη ώστε να πάρετε μια απόφαση. Και έτσι αυτό που σας φαίνετε πολύ λογικό τώρα, ήταν δύσκολο να το επιτύχετε  ακόμη και πριν λίγους μήνες. 

Είναι εκείνη η στιγμή που βρίσκετε την ειρήνη, επειδή όταν προσπαθείτε να αποφασίσετε είστε ακόμα στο διανοητικό στάδιο, και μόλις λάβετε την απόφαση αναρωτιέστε.. Ωραία ας δούμε τι πρόκειται να συμβεί. Ειναι ακριβως εκείνη η στιγμή όπου παραδίδετε τον έλεγχο και κινείστε στην εμπιστοσύνη.

Εκείνο το συναίσθημα της εμπιστοσύνης είναι πολύ παρόμοιο με την αίσθηση που δοκιμάζετε αμέσως προτού να πέσετε να κοιμηθείτε, ακριβώς όταν παραδίδεστε στον ύπνο, και που είναι ένας χρήσιμος τρόπος για να συνηθίσετε τη διαδικασία της μετάβασης στην οποία είστε τώρα. Δεν είναι και πολύ συγκεκριμένο, είναι πιο πολύ νεφελώδες και σε συνεχή μετακίνηση.

Αυτό είναι που γνωρίζετε συνειδητά για την μετάβαση σας και έχει αυτήν την αίσθηση. Όλες οι λεπτομέρειες που σας καταλαμβάνουν όταν ξυπνάτε στη ζωή σας, όλες οι αποφάσεις, όλες οι επιλογές, σας αποσπούν από τη συνειδητοποίηση της μετάβασης σας. Είναι επιτακτικό για σας να το κάνετε σαφές, έτσι ώστε να είστε σε θέση να κρατήσετε ένα πόδι και στους δύο κόσμους. Προτείνουμε να αισθανθείτε άνετοι σε αυτή τη θέση, και θα είναι μια ορθή πρακτική για τη συνειδητή κίνηση μεταξύ της τρίτης και πέμπτης διάστασης.

Έτσι συμπεριφερθείτε σαν το μέλλον προς το οποίο έχετε εργαστεί να είναι εδώ τώρα, επειδή στ' αλήθεια είναι. Και αυτό μπορείτε να το κάνετε και στις χρηματοδοτικές ενεργειακές αποφάσεις. Λαμβάνετε τις αποφάσεις, σαν να έχετε τα χρήματα για να κάνετε αυτά που θέλετε, γιατί τα έχετε. Και στις σχέσεις, συμμετέχετε σαν το πρόσωπο που θέλετε να έχετε μια σχέση, να συμπεριφέρεται σαν να έχει όλη τη συνειδητοποίηση που εσείς έχετε, και είτε θα καταρρεύσει η σχέση, είτε θα ενωθείτε πιο γρήγορα.

Συμπεριφερθείτε σαν να είστε ένας θεϊκός δάσκαλος που περπατά στη γη, επειδή πράγματι είστε.

Από τσανελιγκ με τον Κρυων.










Η συχνότητα του γήινου μαγνητικού συντονισμού, ή "ο κτύπος της καρδιάς της γης" (αποκαλούμενος συντονισμος Schumann (Schumann Resonance , ή SR) αυξάνεται εντυπωσιακά. Τι προβλέπεται οταν ο σφυγμός φτασει στα 13ΗΖ? Ενώ το ποσοστό του γήινου "σφυγμού" αυξάνεται, η ισχύς των μαγνητικών πεδίων της γης μειώνεται.






Η καρδιά της Γης ανεβάζει σφυγμό. Ειναι κάτι το φυσιολογικό, ενα κυκλικό φαινόμενο κοσμικών αλλεπιδράσεων, η εχουμε "παρεμβάλλει" τις λεπτές ηλεκτρομαγνητικές ισορροπίες της με αλόγιστες μεγα-εκπομπές ELF (ηλεκτρομαγνητικό κυμα χαμηλότατης συχνότητας) τύπου HAARP? Τι προβλέπεται οταν ο σφυγμός φτασει στα 13ΗΖ?

Η συχνότητα του γήινου μαγνητικού συντονισμού, ή "ο κτύπος της καρδιάς" (αποκαλούμενος συντονισμος Schumann (Schumann Resonance , ή SR) αυξάνεται εντυπωσιακά. Αν και ποικίλλει μεταξύ των γεωγραφικών περιοχών, για δεκαετίες η γενική μέτρηση ήταν 7,8 κύκλοι ανά δευτερόλεπτο. Μεχρι προτινος η συχνότητα αυτη θεωρειτο σταθερή, και οι παγκόσμιες στρατιωτικές επικοινωνίες των υπερδυνάμεων αναπτύχθηκαν σε αυτήν την συχνότητα. (ELF/VLF milι_com_sys). Οι πρόσφατες εκθέσεις των μετρήσεων επιβεβαιώνουν οτι υπάρχει αυξηση της συχνότητας πάνω από 11 κύκλους ανά δευτερόλεπτο, και την συνεχιζόμενη κλιμάκωση.

Γεωφυσική Κατάσταση : Το γήινο μαγνητικό πεδίο ελαττώνεται.

Ενώ το ποσοστό του γήινου "σφυγμού" αφ' ενος αυξάνεται, η ισχύς των μαγνητικών πεδίων της γης μειώνεται.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Bannerjee του πανεπιστημίου του New Mexico, το πεδιο της έχει χάσει μέχρι την μισή έντασή του τα τελευταία 4.000 χρόνια.Και επειδή ένας πρόδρομος των μαγνητικών πολικών αντιστροφών είναι η αυξομείωση ισχύος αυτών των μαγνητικών πεδίων, ο καθ. Bannerjee θεωρεί ότι μια άλλη αντιστροφή είναι αναμενομενη.

Ο Gregg Braden, θεωρει ότι επειδή αυτές οι κυκλικές μετατοπίσεις συνδέονται με τις αντιστροφές, το γήινο γεωλογικό αρχείο που δείχνει τις μαγνητικές αντιστροφές χαρακτηρίζει επίσης τις προηγούμενες αυξομειώσεις ισχύος στην ιστορία. Και, μέσα στο τεράστιο χρονικό διάστημα που καλύπτουν τα γεωλογικα αρχεία , εξετάζονται αρκετες τέτοιες αναστροφές.

Τι είναι ο γήινος μαγνητικός συντονισμός Schumann;

Ειτε το πιστευετε ειτε όχι, η γη συμπεριφέρεται όπως ένα τεράστιο ηλεκτρικό κύκλωμα. Η ατμόσφαιρα είναι πραγματικά ένας αδύνατος «αγωγός» και εάν δεν υπήρχε καμία πηγή επαναφόρτισής της, το υπάρχον στιγμιαιο ηλεκτρικό φορτίο της θα εκφορτιζόταν σε περίπου 10 λεπτά. Υπάρχει μια ""ηλεκτρομαγνητική κοιλότητα" που καθορίζεται από την επιφάνεια της γης μεχρι και την εσωτερική επιφάνεια της ιονόσφαιρας σε υψος 55 χιλιομέτρων. Σε κάθε στιγμή, το συνολικο ηλεκτρικό φορτίο σε αυτήν την κοιλότητα είναι 500.000 Coulomb. Υπάρχει μια κάθετη τρέχουσα ροή μεταξύ του εδάφους και της ιονόσφαιρας 1 - 3 αμπέρ Χ 10^-12 ανά τετραγωνικό μέτρο. Η αντίσταση της ατμόσφαιρας είναι 200 OHM. Η δυνατότητα τάσης είναι 200.000 βολτ. Υπάρχουν περίπου 1000 θύελλες με κεραυνους σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή παγκοσμίως. Κάθε κεραυνός παράγει 0,5 έως 1 αμπέρ και αυτοί αποτελούν συλλογικά το μετρημένο ρευμα στη γήινη "ηλεκτρομαγνητική" κοιλότητα.

Ο γήινος μαγνητικός συντονισμός Schumann είναι σχεδόν μόνιμα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που υπάρχουν σε αυτήν την κοιλότητα. Όπως τα κύματα σε ένα ελατήριο, δεν είναι παρόντα όλη την ώρα, αλλά πρέπει "να διεγερθούν" για να παρατηρηθούν. Δεν προκαλούνται από τίποτα εσωτερικό στη γη, την κρούστα του ή τον πυρήνα του. Φαίνονται να αφορούν την ηλεκτρική δραστηριότητα στην ατμόσφαιρα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια έντονης κεραυνικής δραστηριότητας. 

Εμφανίζονται σε διάφορες συχνότητες μεταξύ 6 και 50 κύκλων ανά δευτερόλεπτο συγκεκριμένα 7,8, 14 ..20 ..26 ..33 ..39 και 45 HZ, με μια καθημερινή παραλλαγή περίπου +/- 0,5 HZ (κύκλους ανά δευτερόλεπτο). Εφ' όσον οι ιδιότητες της γήινης ηλεκτρομαγνητικής κοιλότητας παραμένουν σχεδόν ίδιες, αυτές οι συχνότητες παραμένουν οι ίδιες. Πιθανώς υπάρχει αλλαγή λόγω του ηλιακού κύκλου των ηλιακων κηλίδων καθως η γήινη ιονόσφαιρα αλλάζει σε συντονισμό με τον κύκλο της 11ετους ηλιακής δραστηριότητας.


ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ (ΝΑΣΑ 2009). ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΤΟ «ΟΛΕΘΡΙΟ» ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ 2012

Δεδομένου ότι η γήινη ατμόσφαιρα εχει φορτίο, ρεύμα και τάση, δεν είναι περίεργο που υπάρχουν τέτοια ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Οι ηλεκτρομαγνητικες ιδιότητες αυτής της επίγειας κοιλότητας προβλέφθηκαν αρχικά από το Γερμανό φυσικό Ο. Schumann μεταξύ 1952 και 1957, και ανιχνεύθηκαν αρχικά από τους Schumann και Konig το 1954. Η πρώτη φασματογραφική απεικόνιση αυτού του φαινομένου προετοιμάστηκε από τους Balser και Wagner το 1960. 

Ένα μεγάλο μέρος της έρευνας τα τελευταία 20 χρόνια έχει πραγματοποιηθεί από τμήμα του Αμερικανικου Πολεμικου Ναυτικού εξ αιτιας της «ανάγκης» για παγκόσμια επικοινωνία χαμηλής συχνότητας με τα υποβρύχια. Βεβαια, το μεγαλύτερο κομμάτι της ερευνας παραμένει στρατιωτικό «μυστικο», και ολη αυτη η γνωση χρησιμοποιήθηκε σαν πλατφόρμα ανάπτυξης του ενεργειακου υπερόπλου-κι οχι μόνον-HAARP στην Αλάσκα.



Πιθανές εκβάσεις και αποτελέσματα της αυξησης του “καρδιακου ρυθμου” της Γης:

1. Ο χρόνος θα εμφανιστεί να επιταχύνεται καθώς πλησιάζουμε στο Σημειο Μηδέν του μαγνητικου πεδίου της Γης. (Zero point). Η Ημέρα των 24 ωρων θα φαίνεται περίπου σαν 16 ωρών ή και μικρότερης ακόμα διάρκειας. Θυμηθείτε ότι ο «κτυπος της γηινης καρδιάς» παρέμεινε στους 7,8 κύκλους/δευτ. για χιλιάδες έτη, αλλά έχει αυξηθεί από το 1980. Είναι τωρα περίπου 12 κύκλους/δευτ. αυτή τη στιγμή. Σταματά στους 13 κύκλους/δευτ.

2. Το Σημείο Μηδέν (Zero point) ή η Μετατόπιση των Χρόνων έχει προβλεφθεί από τους αρχαίους λαούς εδω και χιλιάδες έτη. Έχουν υπάρξει πολλές μετατοπίσεις συμπεριλαμβανομένης αυτής που εμφανίζεται πάντα κάθε 13.000 έτη σε κάθε μισο του κύκλου των 26.000 έτων, στην Διαδοχη των Ισημεριων.

3. Το Σημείο Μηδέν (Zero point) ή μια αντιστοφή των μαγνητικών πόλων θα συμβουν πιθανώς σύντομα, μέσα στα επόμενα μερικά έτη. Θα μπορούσε ενδεχομένως το συμβάν να συγχρονιστει με το βιορυθμό των τεσσάρων κύκλων που εμφανίζεται κάθε 20 έτη στις 12 Αυγούστου. Το Πείραμα της Φιλαδέλφειας και το πρόγραμμα Montauk (Montauk Project), τα δυο «μυστικά στρατιωτικά χωροχρονικά ταξίδια» εφθασαν και κλείδωσαν μέχρι τις 12 Αυγούστου του 20ετους κύκλου-βιορυθμου.

4. Λέγεται ότι μετά από το Σημείο Μηδέν (Zero point), ο ήλιος θα ανατέλλει στην δύση και θα δύει στην ανατολή. Παρελθόντα περιστατικά αυτής της αλλαγής έχουν βρεθεί στα αρχαία αρχεία.

5. Κατά τρόπο σατανικα ενδιαφέροντα, το σχέδιο της Νεας Παγκόσμιας Τάξης (NWO) προβλέπει να συγχρονίσει την ανάληψη της Πλανητικης Εξουσίας με το Σημείο Μηδέν (Zero point). Αυτό μπορεί να συμβεί, ανάλογα με πολλούς παράγοντες και «γεγονότα».

6. Η αναστροφή που θα προκαλέσει το Σημείο Μηδέν (Zero point) θα μας εισαγάγει πιθανώς στην 4η διάσταση. Εκει, όλα αυτά που σκεφτόμαστε ή επιθυμούμε θα φανερώνονται αμέσως. Αυτό περιλαμβάνει την αγάπη και το φόβο. Η ΠΡΟΘΕΣΗ (ΙΝΤΕΝΤ) μας θα είναι εξαιρετικά σημαντική.

7. Η περισσότερη εφηρμοσμένη τεχνολογία που ξέρουμε θα παψει να λειτουργεί. Οι πιθανές εξαιρέσεις θα μπορούσαν να είναι τεχνολογία βασισμένη στην ελεύθερη συμπαντική ενέργεια.

8. Το φυσικό σώμα μας αλλάζει καθώς πλησιάζουμε το Σημείο Μηδέν (Zero point). Το DNA μας "αναβαθμίζεται" σε 12κλωνη αλυσιδα. Ένα νέο ελαφρύ σώμα δημιουργείται. Γινόμαστε πιό διαισθητικοί και εναρμονισμένοι με τον Κόσμο.

9. Το ημερολόγιο των ΜΑΓΙΑ πρόβλεψε όλες τις αλλαγές που εμφανίζονται τώρα. Λένε ότι πηγαίνουμε πέρα από την σημερινή τεχνολογία και στους φυσικούς κύκλους της Νεας Φύσης και του Κόσμου. Μέχρι το 2012 θα έχουμε εισελθει και στην 5η διάσταση (μετά από την αναστροφή και το Σημείο Μηδέν (Zero point).