FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΣΕΙΡΙΟΣ SA LU SA 20/7/2012


.

Οι μέρες περνούν και το έργο των συμμάχων μας γίνεται όλο και πιο συντονισμένο, και αποδίδει αποτελέσματα. Η κλίμακα των δραστηριοτήτων γίνεται όλο μεγαλύτερη και σύντομα θα υπάρξει μια συντριπτική ώθηση προς τα εμπρός που θα είναι πολύ αισθητή.

Εργαζόμαστε τώρα σε πολλά μέτωπα και περιμένετε να δείτε κάποιες ραγδαίες εξελίξεις πολύ σύντομα. Ο ρόλος σας σε αυτό που συμβαίνει είναι να κρατήσετε την εστίασή σας σε αυτό που αντιλαμβάνεστε ως αποτέλεσμα, δίνοντας έτσι περισσότερη ενέργεια εκεί όπου χρειάζεται. Παράλληλα, ισχυρές ροές ενέργειας φθάνουν στη Γη από πολλές άλλες πηγές και Γαλαξίες.

Το ενδιαφέρον και η βοήθεια που σας δίνεται είναι τεράστια, και σίγουρα θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε το στόχο σας που είναι η Ανάληψη. Από την πλευρά μας έχουμε σταματήσει κάθε προσπάθεια για να το αποτρέψουν, και χρησιμοποιούμε τις τεχνολογίες μας για να διασφαλίσουμε πως τόσο εσείς όσο και η Μητέρα Γη θα φτάσετε στον προορισμό σας. Είναι απαραίτητο καθώς οι σκοτεινές δυνάμεις θα καταφύγουν σε κάθε μέσο, ακόμα και αν αυτό απειλεί την ίδια την ύπαρξή τους. Μην έχετε κανέναν φόβο, το έλέγχουμε και γνωρίζουν πολύ καλά ότι στεκόμαστε στο δρόμο τους.

Οι ψυχές, οι οποίες αγνοούν τους έσχατους καιρούς, προφανώς δίνουν μια διαφορετική ερμηνεία στα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω τους. Είναι κατανοητό ότι φοβούνται το αποτέλεσμα, αλλά να είστε σίγουροι ότι όσο οι σύμμαχοί μας ακολουθούν την πορεία της δράσης τους θα είναι προφανές ότι μια δύναμη καλού υπάρχει.

Όπως και εσείς θα θέλαμε να δούμε μια ολοένα αυξανόμενη εκκαθάριση των εγκληματιών που είναι υπεύθυνοι για την απομάκρυνση από τα δικαιώματά σας. Από τη στιγμή που γίνεται δημόσια γνωστό, θα επιβάλουμε την ιδέα ότι δεν είστε μόνοι στον αγώνα σας ενάντια στο κακό. Πράγματι, αυτό συνέβη για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, και τα μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός μπορούν να δεχτούν τα εύσημα για την καθοδήγηση των εμπειριών σας κατά τέτοιο τρόπο ώστε να έχετε επιζήσει.

Υπάρχει επιπλέον προσεκτικός σχεδιασμός εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα για να κρατήσει την ισορροπία των ενέργειών πάνω στη Γη. Αυτό επιτεύχθηκε εν μέρει με τη ρύθμιση υψηλών φωτισμένων ψυχών να ενσαρκωθούν την κατάλληλη χρονική στιγμή ώστε να σας οδηγήσουν προς τα εμπρός στο Φως.

Καταλάβετε ότι η εμπειρία σας είναι το αποτέλεσμα του Νόμου της Έλξης που επέτρεψε σε ψυχές μιας χαμηλότερης δόνήσεως να σας συναντήσουν. Οι δονήσεις της Γης συγκριτικά με τον τελευταίο καιρό είχαν στην πραγματικότητα μειωθεί σημαντικά, και ως πλανήτης ελεύθερης βούλησης είχε αφεθεί να βρει το δικό του επίπεδο. Ωστόσο, όταν ελήφθη η απόφαση να αυξηθούν οι δονήσεις, γίναμε πιο ενεργοί στην εξύψωση σας.

Σήμερα στέκεστε ψηλά και συνειδητοποιείτε ότι έχετε επιτύχει μια αξιοσημείωτη αλλαγή πορείας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ιδιαίτερα κατά τα τελευταία 40 χρόνια. Δεν υπάρχει επιστροφή, καθώς το Φως έχει πλέον εδραιωθεί στη Γη και εξακολουθεί να αυξάνεται. Ετσι αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο και θα φτάσει σύντομα σε ένα σημείο όπου η Αναλήψη θα μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Πολλοί άνθρωποι ψάχνουν για κάποια διέξοδο με τις δυνατότητές τους για να συμβάλλουν στις αλλαγές. Είστε γνωστοί σε εμάς και στο σωστό χρόνο θα βρείτε την ευκαιρία να τις χρησιμοποιήσετε. Στην παρούσα στιγμή, είναι αρκετό με το να είστε ένα σημείο Φωτός και με την εξάπλωση της ειρήνης γύρω σας, για να βοηθήσετε τους άλλους. Θα υπάρξουν επίσης περιπτώσεις κατά τις οποίες θα σας δωθούν ερωτήσεις για να απαντήσετε και να μην διστάσετε να το πράξετε.

Είναι σαφές ότι κάποιοι άνθρωποι δεν είναι έτοιμοι να ακούσουν την αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει πλέον χρόνος για να το κρύψετε. Υπάρχει τελικά μόνο η Μία Αλήθεια και θα γίνει πλήρως γνωστή σε εύθετο χρόνο, καθώς υπάρχουν ψυχές που είναι έτοιμες να την δεχτούν. Μέχρι τώρα έχετε ακολουθήσει τις κλίσεις σας και έχετε πετύχει την κατανόησή σας, αλλά θα έρθει μια στιγμή που η αλήθεια θα είναι απαραίτητη για να σας φέρει όλους μαζί.

Η προσωπική πορεία σας προς την Ανάληψη είναι αυτό που είναι σημαντικό, έτσι μην είστε υπερβολικοί, ως προς το πώς γενικότερα θα λειτουργήσουν κάποα γεγονότα. Βέβαια, οι αλλαγές που σας έχουμε υποσχεθεί, θα έρθουν, καθώς οι παλιές δομές θα πρέπει να ανοίξουν δρόμο για εκείνες της Νέας Εποχής. Η ευαισθητοποίηση σας έχει ανοίξει προς όλες τις νέες δυνατότητες που θα έρθουν στη ζωή σας, αλλά μερικές είναι πιο μακροπρόθεσμες και θα ακολουθήσουν μετά τις αρχικές αλλαγές που θα έχουν συμβεί.

Οιι Κυβερνητικές αλλαγές είναι προφανώς ζωτικής σημασίας για να επιτρέψουν μια πιο πνευματική εκπροσώπηση μεταξύ εκείνων που θα σας οδηγήσουν. Αντί να θέσουν τον εαυτό τους πρώτα, θα τιμήσουν τον όρκο τους για να σας εξυπηρετήσουν, και θα πρέπει να επιλεγούν για το λόγο αυτό. Οι περισσότερες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο σταμάτησαν να εξυπηρετούν τους ανθρώπους εδώ και πολύ καιρό, και επέτρεψαν στους εαυτούς τους να γίνουν υποτελείς των ισχυρών τραπεζικών οικογενειών.

Επίσης, θα πρέπει να απομακρυνθούν από την εξουσία, καθώς και τα άρρωστα αποκτημένα κέρδη τους, όπως και τα τσιράκια τους, που πρέπει να αναζητηθούν σε όλο τον κόσμο. Η έκταση της εξουσίας των Illuminati θα σας καταπλήξει, η οποία φτάνει στα πιο ψηλά μέρη, συμπεριλαμβανομένων των βασιλικών οικογενειών και των θρησκειών.

Μια μεγάλη αυτοκρατορία όπως των Illuminati δεν είναι δυνατόν να διαλυθεί εν μία νυκτί, αλλά τώρα έχουν αποδυναμωθεί σοβαρά και θα καταρρεύσουν. Αυτοί που είναι στην κορυφή γνωρίζουν ότι η ώρα τους έχει σχεδόν φτάσει, και εξακολουθούμε να ελπίζουμε ότι θα παραδοθούν και θα σταματήσουν τις ενέργειές τους εναντίον σας.

Τα σχέδιά τους δεν μπορούν να θεωρηθούν λιγότερο από τρομακτικά καθώς έθεσαν ως στόχο να μειώσουν σημαντικά τον πληθυσμό της Γης με ότι μέσον θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν. Δύο παγκόσμιοι πόλεμοι και πολλοί άλλοι από τότε που έλαβε χώρα ο πρώτος έχουν προκαλέσει την απώλεια εκατομμυρίων ζωών και είχαν ξεκινήσει σκόπιμα για να καταβυθίσουν τον κόσμο σε αναταραχή και καταστροφές.

Ένας τρίτος Παγκόσμιος πόλεμος είχε προγραμματιστεί, αλλά έχουμε επενέβη και εμπόδισαμε τα βήματα για να ξεκινήσει στη Μέση Ανατολή. Πράγματι, έχουμε βάλει ένα τέλος στη χρήση των πυρηνικών συσκευών ως πολεμικό όπλο, ως θεϊκό διάταγμα.

Η ειρήνη θα έρθει ξαφνικά επάνω σας, καθώς υπάρχει ένα σχέδιο επιβολής για την πρόληψη της χρήσης όλων των όπλων που θα έχουν απενεργοποιηθεί. Δεν υπάρχει κρησφύγετο όπου θα μπορούν να αποφύγουν τον εντοπισμό μας, και οι υπόγειες βάσεις θα καταστραφούν έτσι ώστε να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά.

Ούτε θα υπάρξει διαφυγή για τους ενόχους που είναι γνωστοί σε εμάς, και θα εμποδιστούν από το να συνεχίσουν τις ενέργειές τους εναντίον σας. Μια μέρα θα κατανοήσουν πλήρως την έκταση στην οποία έχουν συμβάλει στο σχέδιο των Illuminati, και της συνολικής επίδρασης του στον πληθυσμό, ακριβώς μέχρι και πόσο ο καθένας έχει επηρεαστεί.

Θα υπάρξει ένας χρόνος να σκεφθούν για την ανυπακοή τους στους νόμους του Σύμπαντος, και θα απαντήσουν στο Θεό. Όπως και κάθε ψυχή που έχει πέσει τόσο πολύ ώστε να έχει ξεχάσει τον αληθινό εαυτό της που είναι απο Φώς, θα της να δοθεί κάθε ευκαιρία για να βρεί το δρόμο της πίσω ξανά.

Είμαι ο SA LU SA από τον Σείριο, και σας λέω ότι οι έκπτωτοι είναι εξίσου αγαπητοί από τον Θεό, ο οποίος δεν κρίνει καμία ψυχή, αλλά την περιβάλλει με Αγάπη και Φως.

Σας ευχαριστούμε
SA LU SA


ΠΗΓΗ...http://the2012scenario.com/2012/07/salusa-july-20-2012/
ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΑΦΗΣ...Mike Quinsey
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ...ΔΑΝΑΗ ΠΛΕΙΑΔΕΙΑ





.