FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Επικίνδυνη η αλογιστη χρήση ψυχιατρικών σκευασμάτων όπως και η ψυχιατρικοποίηση των ιδιαιτεροτήτων της ανθρώπινης συμπεριφοράς.


Μας έχει περικυκλώσει ένα κύμα επινοημένων ασθενειών. Όταν τελειωσουν τα συμπτωματα δεν υπαρχουν πλεον και πελατες. Ετσι, πρεπει να επινοησουν ασθενειες. Και με τα ψυχοφαρμακα επινοουν ασθενειες συνεχως.

 

Από που έρχεται αυτό το κυμα; Χρησιμοποιώντας το Διαγνωστικό και Στατιστικό Εγχειρίδιο Ψυχικών Διαταραχών οι ψυχίατροι μπορούν να χαρακτηρίσουν οποιονδήποτε άνθρωπο σήμερα ως ψυχικά άρρωστο.
 

Το αίσθημα της ντροπής - μια συνηθισμένη ανθρώπινη κατάσταση - έχει καταχωρηθεί πλέον κάτω από τον τίτλο "Διαταραχή κοινωνικού άγχους" και μπορείτε να το βρείτε στα περιεχόμενα του βιβλίου τους.

Οσο και αν έχει μεγαλώσει η βιομηχανία χορήγησης ψυχοφαρμάκων, οι ψυχίατροι σε συνεργασία με τις φαρμακοβιομηχανίες δουλεύουν σκληρά για να επινοήσουν ακόμη περισσότερες διαταραχές και να διευρύνουν ακόμα περισσότερο την αγορά τους. ( Παίζετε τυχερά παιγνίδια; είστε πολύ ώρα στο internet; πίνετε κάνα ποτηράκι παραπάνω; αν ναι είστε υποψήφιοι πελάτες.)

Υπάρχει ένα χάπι για κάθε τι. Από την άλλη ούτε το κοινό ούτε οι ασθενείς ενημερώνονται για το πόσο επικίνδυνα είναι πραγματικά τα ψυχοφάρμακα.

ΓΕΓΟΝΟΣ: ΑΠΟ ΤΟ 1994 ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 4.000% ΣΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΩΣ ΔΙΠΟΛΙΚΑ, ΕΝΩ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ, ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ 2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

Το τράβηγμα των ενδείξεων για πολλά ψυχιατρικά φάρμακα και η απόκρυψη στοιχείων από τις μελέτες έγκρισης των φαρμάκων - παρά τις εξαιρετικά αυστηρές προδιαγραφές - είναι μια πραγματικότητα. Το θεμελιώδες ερώτημα για καθε ιατρό άρα και για τους ψυχίατρους είναι, αν το φάρμακο είναι αναγκαίο ή όχι και αν μπορεί να βοηθήσει τον άνθρωπο να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον απασχολεί..





Μερος 3,  από το αποκαλυπτικό ντοκιμαντερ της CCHR "Εύκολο Χρήμα- Πατώντας επί πτωμάτων".

http://cchrgr.blogspot.com