FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Ο διαλογισμος του χρυσου φωτος. (Από τον Οσσο)



Διαρκεια 20 λεπτα.

Ξάπλωσε ανάσκελα, όπως είσαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι σου. Κράτησε τα μάτια σου κλειστά. Καθώς εισπνέεις, φαντάσου να μπαίνει στο σώμα σου, από το κεφάλι, ένα μεγάλο λευκό φως, σαν να έχει ανατείλει ο ήλιος κοντά στο κεφάλι σου. Είσαι κενός και μέσα στο κεφάλι σου απλώνεται το χρυσό φως και προχωρά βαθιά, πολύ βαθιά και βγαίνει από τα δάχτυλα των ποδιών σου. Καθώς εισπνέεις, σχημάτιζε μέσα σου αυτήν την εικόνα. Το χρυσό φως θα σε βοηθήσει. Θα καθαρισθεί όλο σου το σώμα και θα γεμίσεις με δημιουργικότητα. Η ενέργεια αυτή είναι αρσενική.

Και καθώς εκπνέεις, φαντάσου να μπαίνει σκοτάδι από τα δάκτυλα των ποδιών σου, ένα μεγάλο σκοτεινό ποτάμι, που μπαίνει από τα δάκτυλά σου, ανεβαίνει και βγαίνει από το κεφάλι σου. Ανάπνεε αργά και βαθιά, ώστε να μπορείς να σχηματίζεις μέσα σου την εικόνα. Η ενέργεια αυτή είναι θηλυκή, θα σε απαλύνει, θα σε κάνει δεκτικό, θα σε ησυχάσει, θα σου δώσει ανάπαυση. Προχώρησε πολύ αργά, και, καθώς βγαίνεις μόλις απ' τον ύπνο, μπορείς να παίρνεις πολύ βαθιές και αργές αναπνοές, γιατί το σώμα είναι ξεκούραστο και χαλαρό.

Η δεύτερη καλύτερη ώρα είναι όταν πηγαίνεις να κοιμηθείς, τη νύχτα. Ξάπλωσε στο κρεβάτι και χαλάρωσε για λίγα λεπτά. Όταν αρχίσεις να νιώθεις πως ταλαντεύεσαι μεταξύ ύπνου και ξύπνιου, άρχισε και πάλι την ίδια διαδικασία. Κάνε την για είκοσι λεπτά. Το καλύτερο είναι να σε πάρει ο ύπνος καθώς την κάνεις, για να παραμείνει η επίδραση στο υποσυνείδητο και να συνεχίσει τη λειτουργία της.