FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.

Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2010

Ερευνουν το τροπο ελεγχου του κλιματος κατα βουληση. / Ψυχοτροπικοι αεροψεκασμοι - chemtrailsΠατηστε - κλικ στην εικονα για μεγενθυνση.
Υγεία, όλο, άγιο – health, Whole, Holy

Η λέξη «θεραπεία», στην αγγλική γλώσσα προέρχεται από την ίδια ρίζα με τη λέξη «όλο» και με τη λέξη «άγιο». Υγεία, όλο, άγιο – health, Whole, Holy – προέρχονται όλα από την ίδια ρίζα.

Το να είσαι υγιής σημαίνει να είσαι συνδεδεμένος με το όλο. Το να είσαι άρρωστος σημαίνει να είσαι αποσυνδεδεμένος με το όλο. Άρρωστος άνθρωπος είναι εκείνος που έχει αναπτύξει εμπόδια ανάμεσα στον εαυτό του και το όλο, οπότε κάτι έχει αποσυνδεθεί. Η λειτουργία του θεραπευτή είναι να το επανασυνδέσει.

Όταν κάποιος είναι άρρωστος, έχει χάσει την ικανότητα να θεραπεύει τον εαυτό του. Δεν έχει πια επίγνωση της θεραπευτικής του δύναμης. Ο θεραπευτής πρέπει να τον βοηθήσει να επανασυνδεθεί.

Ο θεραπευτής βρίσκεται σε σχέση με το όλο, οπότε μπορεί να γίνει σύνδεσμος ανάμεσα στον άρρωστο και στην ίδια του τη θεραπευτική δύναμη. Ο ασθενής, ο οποίος αποσυνδέθηκε με την πηγή, συνδέεται έμμεσα. Και από τη στιγμή που αρχίζει να κυλάει η ενέργεια, θεραπεύεται.

Όσσο
Θέλω να ξέρω αν μπορείς να μείνεις μόνος με τον εαυτό σου, κι αν στ'αλήθεια σ'αρέσει η συντροφιά σου στις άδειες ώρες της σιωπής.Δε με νοιάζει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να ξέρω τι είν' αυτό που λαχταράς, κι αν τολμάς να ονειρευτείς πως ικανοποιείς τον πόθο της καρδιάς σου.

Δε με νοιάζει πόσων χρόνων είσαι. Θέλω να ξέρω αν θα ρισκάρεις να φανείς τρελός για χάρη της αγάπης, τον ονείρου σου, της περιπέτειας του να είσαι ζωντανός.

Δε με νοιάζει ποιοι πλανήτες σκοτεινιάζουν τη σελήνη σου. Θέλω να ξέρω αν έχεις ποτέ αγγίξει τον πυρήνα της δικιάς σου λύπης, αν σε ανοίξανε οι προδοσίες της ζωής ή, αντίθετα, αν συρρικνώθηκες και έκλεισες, από φόβο μην πονέσεις περισσότερο. Θέλω να ξέρω αν μπορείς να κάτσεις παρέα με τον πόνο, το δικό μου ή το δικό σου, χωρίς να προσπαθήσεις να τον κρύψεις ή να τον απαλύνεις ή να τον μπαλώσεις.

Θέλω να ξέρω αν μπορείς να ζήσεις τη χαρά, τη δικιά μου ή τη δικιά σου, αν μπορείς να χορέψεις με κάθε μόριο τον κορμιού σου και ν' αφήσεις την έκσταση να σε πλημμυρίσει μέχρι τις άκρες των δακτύλων σου, χωρίς να μας ορμηνεύεις να είμαστε προσεκτικοί ή ρεαλιστές, χωρίς να μας θυμίζεις τους ανθρώπινους περιορισμούς.

Δε με νοιάζει αν η ιστορία που μου λες είναι αληθινή. Θέλω να ξέρω αν μπορείς να  απογοητεύσεις κάποιον άλλο για να μείνεις πιστός στον εαυτό σου. Αν μπορείς να αντέξεις την κατηγόρια της προδοσίας και να μην προδώσεις τη δική σου ψυχή.
Αν μπορείς να  είσαι άπιστος και παρ’ όλ’ αυτά να είσαι άξιος εμπιστοσύνης.


Θέλω να ξέρω αν μπορείς να δεις την Ομορφιά, ακόμα κι αν δεν είναι όμορφη η κάθε σου μέρα, και αν μπορείς να την κάνεις πηγή της ζωής σου.
 
Θέλω να ξέρω αν μπορείς να ζήσεις με την αποτυχία, τη δικιά σου ή τη δικιά μου, και παρ' όλα αυτά να στέκεσαι στην άκρη της λίμνης και να φωνάζεις στ’ ασήμι της πανσελήνου: «Ναι! Αξίζω να υπάρχω!»

Δε με νοιάζει να μάθω πού ζεις ή πόσα χρήματα έχεις. Θέλω να ξέρω αν μπορείς να σηκωθείς μετά τη νύχτα τον πόνου και της απόγνωσης, εξαντλημένος και πληγωμένος μέχρι το κόκαλα, και να κάνεις ό,τι χρειάζεται να γίνει για να ταΐσεις τα παιδιά ή να φροντίσεις τον εαυτό σου.
 
Δε με νοιάζει ποιους γνωρίζεις ή πώς έφτασες ως εδώ. Θέλω να ξέρω αν θα σταθείς μέσα στη φωτιά μαζί μου, χωρίς να κάνεις πίσω.

Δε με νοιάζει πού ή τι ή με ποιους σπούδασες. Θέλω νά ξέρω τι είν’ αυτό μέσα σου που σε κρατά όταν τα πάντα γύρω σου καταρρέουν.

 
Θέλω να ξέρω αν μπορείς να μείνεις μόνος με τον εαυτό σου, κι αν στ'αλήθεια σ'αρέσει η συντροφιά σου στις άδειες ώρες της σιωπής.

Oriah Mountain Dreamer
Ινδιάνα Πρεσβύτερη