FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Η σημασία των μεγάλων δοκιμασιών.








''Όταν περνάτε μέσα από μεγάλες δοκιμασίες, όταν όλα σπάνε καί σείονται μέσα σας, σημαίνει ότι ο Ουρανός αποφάσισε να σας ''φάει'' - συμβολικά μιλώντας, δηλαδή να σας δεχθεί, να σας δεχθεί επάνω, ανάμεσα στα πιό εκλεκτά όντα: 

σας καθαρίζει λοιπόν για την ώρα, σας πλένει, σας αφαιρεί όλα τα δύσπεπτα, βλαβερά στοιχεία για να κρατήσει μόνο ότι είναι εξαίσιο και κατάλληλο για την γιορτή του. 

Ακόμα και οι απόστολοι, πριν γίνουν αποδεκτοί σαν τροφή από το Θεό, δηλαδή πριν γίνουν αποδεκτοί στο συμπόσιό του, κι αυτοί έπρεπε να συνθλιβούν, να καθαριστούν. 

Να η σημασία των μεγάλων δοκιμασιών, κι αν αυτές δεν έχουν ακόμα έρθει, σημαίνει ότι ο Ουρανός δεν σας βρίσκει ακόμα αρκετά ώριμους και αντάξιους για να γίνετε κάτι σαν τροφή γι Αυτόν.''

Omraam Mikhaël Aïvanhov



Aν είναι τα πραγματα σ΄αυτο το κοσμο ν΄αλλαξουν, θα είναι επειδη οι ανθρωποι του κοσμου θα τ΄αλλαξουν. / Ο Jerry Wills σε συνεντευξη στο exopoliticsTV, μιλαει για τον εαυτο του και το 2012.




Η περιπτωση του Jerry δεν διαφερει καθολου από τη δικη μας. Από πνευματικη αποψη, εχουμε ερθει και μεις από καπου αλλου.

Ο κοσμος είναι μια νοηση που μας ψιθυριζει αυτό το μυστικο,
μια νοηση που λαχταρα τα περασμενα.

Γι΄ αυτο και ο Πλατωνας αποκαλεσε τη Γνωση «ενθυμηση». Επιστροφη της πραγματικοτητας στη νοηση.
















http://www.youtubetranslations.gr/video.php