FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.

Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012

H διαφορά ανάμεσα στο να σχετίζεσαι και στο να έχεις σχέσεις. / ΟshoΗ σχέση είναι κάτι στατικό, πάνω στο οποίο προσκολλάσαι.

Το να σχετίζεσαι είναι κάτι ρευστό, είναι μια ροή, μια κίνηση, μια διαδικασία. Συναντάς έναν άνθρωπο, έχεις τόσο πολλή αγάπη να δώσει κι όσο περισσότερη αγάπη δίνεις, τόσο περισσότερη έχεις…

Αυτό εναντιώνεται στους οικονομικούς νόμους του εξωτερικού κόσμου.

Από τη στιγμή που το έχεις γνωρίσει αυτό, ότι άν θέλεις να έχεις περισσότερη αγάπη και περισσότερη χαρά, αρκεί να δίνεις και μοιράζεσαι, τότε απλώς μοιράζεσαι.

Και τότε αισθάνεσαι ευγνωμοσύνη για όποιον σου επιτρέπει να μοιραστείς τη χαρά σου μαζί του. Αυτό όμως δεν είναι σχέση, είναι μια ροή – όπως το ποτάμι.

Το ποτάμι περνάει δίπλα από ένα δέντρο, το ποτίζει και συνεχίσει να κυλάει, να χορεύει. Και το δέντρο δεν λέει: «Που πας; Γιατί φεύγεις; Είμαστε παντρεμένοι! Για να μπορέσεις να φύγεις, πρέπει να έχεις πάρει διαζύγιο! Κι αφού ήθελες να μ’ αφήσεις, τότε γιατί ήρθες και με πότισες; Γιατί ήρθες και χόρευες τόσο όμορφα γύρω μου; »

Όχι το δέντρο ρίχνει τα λουλούδια του μέσα στο ποτάμι με βαθιά ευγνωμοσύνη και το ποτάμι συνεχίσει να κυλάει. Ο άνεμος έρχεται και χορεύει γύρω απ’ το δέντρο και φεύγει. Και το δέντρο δίνει το άρωμα του στον άνεμο.

Αυτό σημαίνει να σχετίζεσαι. Αν η ανθρωπότητα πρόκειται να ωριμάσει, αυτός θα είναι ο τρόπος της αγάπης. Οι άνθρωποι συναντιούνται, μοιράζονται και προχωρούν χωρίς κτητικότητα. Διαφορετικά, η αγάπη είναι ένα παιχνίδι του εγώ.

Οsho


.
 

Ενδυναμωση και Καθαρισμος της Αυρας-Ενεργειακου Πεδιου.

Η προστασία από τις αρνητικές ενέργειες

Κάθε ζωντανό πλάσμα περιβάλλεται από το δικό του ενεργειακό πεδίο, το οποίο αλληλεπιδρά με το περιβάλλον και όλα τα συναισθανόμενα όντα. Η σύγχρονη επιστήμη έχει αποδείξει πως τα πάντα είναι ενέργεια και το κάθε τι έχει τη δική του ενεργειακή σφραγίδα. Ζούμε μέσα σε ένα ωκεανό ενέργειας, ένα ολογραφικό κόσμο στον οποίο υπάρχουμε όλοι και όλα συνδέονται μεταξύ τους. Η επιστημονική απόδειξη βοηθά αρκετούς στην κατανόηση πως ο καθένας μας επηρεάζει το περιβάλλον του και οτιδήποτε βρίσκεται γύρω του.

Καθημερινά ερχόμαστε σε επαφή με διάφορα βεβαρυμένα ενεργειακά πεδία όπως για παράδειγμα αυτό του εργασιακού χώρου, της περιοχής που κατοικούμε, ίσως της οικίας όπου μένουμε ή ακόμη και με άλλους ανθρώπους που σκέφτονται ή δρουν με ένα αρνητικό τρόπο. Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που μπορούν να βαρύνουν το ενεργειακό μας πεδίο και μειώνουν τις αντιστάσεις μας δίνοντας χώρο στους χαμηλούς κραδασμούς.

Η προστασία από τις αρνητικές ενέργειες και η ενδυνάμωση των ατόμων είναι ένα βασικό θέμα όχι μόνο στο πνευματικό μονοπάτι αλλά και ως ένας τρόπος πρόληψης για την προστασία των προσωπικών μας ενεργειών.

Αυτή την περίοδο εισρέουν στον πλανήτη μας πολύ υψηλές δονήσεις με αποτέλεσμα να απελευθερώνονται οι χαμηλοί κραδασμοί πολύ γρήγορα. Επιπλέον καθώς περνάμε μέσα από την 4η διάσταση τώρα (για τη μετάβασή μας στην 5η) οι σκέψεις και τα συναισθήματα τείνουν να υλοποιούνται πιο άμεσα. Έτσι βιώνουμε τις επιδράσεις τους πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι στα προηγούμενα χρόνια.


Προστασία της Αύρας

Δηλώνοντας καθημερινά ότι δέχεστε ΜΟΝΟ τις θετικότερες των ενεργειών γύρω σας και ότι αντανακλάτε κάθε αρνητική ενέργεια όπως ένας καθρέφτης, προγραμματίζετε το υποσυνείδητο σας να απορρίπτει ΚΑΘΕ μη συμβατή ενέργεια του περιβάλλοντος χώρου σας.


Κάποιοι άλλοι τρόποι προφύλαξης της αύρας σας είναι:

- Καθημερινή σωματική άσκηση

- Καθημερινός διαλογισμός

- Οραματισμός μίας πλήρους φωτεινής αύρας.

- Αποφυγή οπτικής ή σωματικής επαφής με αρνητικούς ανθρώπους

- Αποφυγή ανθρώπων που μιλάνε δυνατά ή είναι φορτισμένοι συναισθηματικά

Τέλος....

1) Κοιταχτείτε στον καθρέφτη (μέσα στα μάτια σας)

2) Χαμογελάστε για αυτό που βλέπετε

3) Και δηλώστε τρεις φορές δυνατά......"ΣΕ ΑΓΑΠΩ"Η αύρα αποδυναμώνεται από:

(αριστερή εικόνα)


- Θόρυβο

- Αρνητικές σκέψεις

- Άγχος

- Κακή διατροφή

- Υπερβολική κούραση

- Κατανάλωση "βαριών" ενεργειακά τροφών (νεκρών ζώων κτλ.)

- Έλλειψη φυσικής άσκησης

- Έλλειψη καθαρού αέρα

- Τοξικές ουσίες (κάπνισμα, αλκοόλ, ναρκωτικά κτλ.)

- Επαφή με αρνητικούς ανθρώπους ή "ενεργειακά ζόμπι"

- Sex χωρίς συναισθήματα


Η αύρα ενδυναμώνεται από:

(δεξιά εικόνα)

- Θετικές σκέψεις

- Φυσική άσκηση

- Επαφή με τη φύση και τα ζώα

- Διαλογισμό

- Περπάτημα με γυμνά πόδια στο γκαζόν, την παραλία κτλ. (γείωση)

- Κοίταγμα στον ήλιο (λίγο μετά την ανατολή και λίγο πριν τη δύση)

- Ξεκούραση (ύπνο)

- Κατανάλωση τροφών πλούσιες σε φως και νερό (φρούτα, λαχανικά)

- Ευχάριστη μουσική

- Χρώματα που μας ταιριάζουν

- Επαφή με θετικούς ανθρώπους

- Sex με συναισθήματαΨΥΧΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Η βασικη τεχνικη προστασιας ολων των σοβαρων Παραδοσεων ειναι να οραματιζεσαι τον εαυτο σου σε λευκο φως, απαλο, λαμπερο, ακτινοβολο.

Ακομα καλυτερα αν σε φωτιζει – φορτιζει, μια Θεικη Συμπαντικη ακτινα λευκου φωτος απο τον ουρανο.

Αν ομως αισθανεσαι σωματικη η συναισθηματικη ενταση καλυτερα να χρησιμοποιησεις λευκογαλαζο φως που χαλαρωνει και οι ιδιοτητες της ενεργειας του ειναι : αγαπη, χαρα, δυναμη, γαληνη.

Βοηθαει μια απλη, λιγολογη, απο την καρδια προσευχη προς τον Θεο. ΟΧΙ προς μεσαζοντες του, ΟΧΙ σαν ικετης.

Καποιες αλλες δυνατες τεχνικες ( οπως π.χ της Μωβ φλογας ) ειναι για προχωρημενους ειτε στον οραματισμο ειτε στο καθαρισμα της μαυριλας του υποσυνειδητου τους.

Μια απαραιτητη δικλειδα ασφαλειας ειναι για το οτιδηποτε, ειναι να ζητας προκαταβολικα την ευλογια - βοηθεια - προστασια του Θεου, αλλιως να γινει κατι ακομα καλυτερο. Π.χ : " Για το μεγαλυτερο καλο το δικο μου και ολων των εμπλεκομενων στην διαδικασια. Γεννηθητω το θελημα Σου"."Με αβλάβεια των πάντων και κοσμική αρμονία".

( Και οχι το δικο μου γιατι μεχρι να καθαρισω το 50 % της μαυριλας μου ΔΕΝ γνωριζω ολες τις νομοτελειες και μπορει να προκαλεσω καποια ζημια. Δυστυχως οι καλες προθεσεις ΔΕΝ προστατευουν καθολου. Οπως ειπε και ο Κομφουκιος : Ο δρομος για την κολαση ειναι στρωμενος με τις καλυτερες προθεσεις.)* Καθαρισμός Αύρας με Οραματισμό *http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=H6gUkJI7hIY1. Γειωθείτε με τη Γη στέλνοντας νοητικά από το πρώτο τσάκρας αν είστε άντρας και από το δεύτερο αν είστε γυναίκα μία δέσμη φωτός προς το κέντρο της Γης.

2. Στη συνέχεια φανταστείτε τον Ήλιο πάνω από το κεφάλι σας να σας λούζει εσάς και το ενεργειακό σας πεδίο για 3-5 λεπτά.

3. Μετά φανταστείτε μία βιολετί φλόγα να ξεκινάει από τα πόδια σας και να καίει οποιοδήποτε ψυχικό ρύπο μπορεί να έχει απομείνει στην Αύρα σας για 1-2 λεπτά, ευχαριστείστε την και ελευθερώστε την.

4. Τέλος φανταστείτε βιολετί φλόγα να κάθεται στο εξωτερικό μέρος της Αύρας σας και αφήστε την εκεί για μεγαλύτερη προστασία από αρνητικές ενέργειες.

5. Τώρα είστε έτοιμοι και έτοιμες να χαρείτε την ημέρα σας ή να ξεκινήσετε τον διαλογισμό σας.Οραματισμος στρόβιλου που καθαρίζει την αύρα.http://www.youtube.com/watch?v=YTo8fnNkS9I&feature=player_embedded


Αυτή είναι μια άσκηση οραματισμού για το καθάρισμα και τον εξαγνισμό ολόκληρου του αυρικού σου πεδίου. Είναι μια εξαιρετική άσκηση για το τέλος της ημέρας, ειδικά αν έχεις έρθει σε επαφή με πολύ κόσμο. Σε βοηθάει να απομακρύνεις τα ενεργειακά "σκουπίδια" και να τα εμποδίσεις να συσσωρευτούν και να δημιουργήσουν ανισορροπίες στο αυρικό σου πεδίο. Για την άσκηση αυτή χρειάζονται μόνον πέντε λεπτά.


1. Κάθισε κάπου, κλείσε τα μάτια σου και άρχισε να χαλαρώνεις σταδιακά όλο σου το σώμα. Άρχισε να αναπνέεις αργά και σταθερά, ενώ φαντάζεσαι όλο σου το σώμα να χαλαρώνει, σταδιακά από την κορυφή ως τα νύχια. Διώξε τις εντάσεις από τους ώμους και τον αυχένα. Μάζεψε όλες τις ανησυχίες σου, όλους τους φόβους και τις αγωνίες σου και φαντάσου πως τις βάζεις σε ένα μπαλόνι, που αφήνεις να φύγει μακριά.

Μπορείς επίσης, αν θέλεις, να πεις μια απλή προσευχή ή κάποιο μάντρα (ηχοσύμβολα του διαλογισμού).

Να θυμάσαι ότι η άσκηση αυτή, έτσι όπως περιγράφεται εδώ, είναι μόνον ένας οδηγός. Εσύ θα την προσαρμόσεις στις δικές σου ανάγκες.

2. Σχημάτισε μέσα στο νου σου την εικόνα μιας μικρής δίνης από κατάλευκο λαμπρό αέρα ζωτικής ενέργειας, σε απόσταση περίπου εφτά μέτρων πάνω από σένα. Αυτός είναι ένας μικρός πνευματικός ανεμοστρόβιλος. Καθώς βλέπεις τη χοάνη του να σχηματίζεται, φαντάσου τον να μεγαλώνει τόσο που να αγκαλιάζει ολόκληρο το αυρικό σου πεδίο. Δες το στενό μέρος του στροβίλου να είναι τόσο που να μπορεί να περάσει από την κορυφή του κεφαλιού σου και να φτάσει στο κέντρο ισορροπίας του σώματος σου (βλέπε το σχήμα ).

3. Αυτό τον πνευματικό στρόβιλο λαμπερής ενέργειας δες τον να στριφογυρίζει με τη φορά των δεικτών του ρολογιού. Καθώς αγγίζει την αύρα σου, δες τον να απορροφά και να καίει όλα τα ενεργειακά "σκουπίδια" και τα πυκνώματα που έχουν συσσωρευτεί εκεί.

4. Δες, νιώσε και φαντάσου τον να κινείται προς τα κάτω, καλύπτοντας το σώμα και το αυρικό σου πεδίο. Γνώριζε ότι σαρώνει και καθαρίζει το ενεργειακό σου πεδίο από κάθε εξωτερική ενέργεια που έχει συσσωρευτεί εκεί στη διάρκεια της ημέρας.

5. Καθώς αυτός ο ενεργειακός στρόβιλος περνάει μέσα από το σώμα σου, δες τον να βγαίνει από τα πόδια σου και να μπαίνει μέσα στη γη. Δες τα ενεργειακά σκουπίδια που κουβαλάει να γίνονται λίπασμα για το φυτικό βασίλειο.
ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΒΙΟ-ΕΝΈΡΓΕΙΑΣ (ΑΙΘΕΡΙΚΟΎ ΠΕΔΊΟΥ Ή ΑΎΡΑΣ)

Μερικοί άλλοι τρόποι για να καθαρίσετε το ενεργειακό σας πεδίο είναι να κάψετε εγχώρια βότανα και να χρησιμοποιήσετε τον καπνό για να καθαρίσετε ή να «θυμιατίσετε» το ενεργειακό σας πεδίο.

Το «θυμιάτισμα» είναι μια αρχαία πρακτική που χρησιμοποιεί συγκεκριμένα βότανα για να καθαρίσει τελετουργικά το σώμα και το ενεργειακό πεδίο από αρνητικές επιρροές και αισθήματα. Τα βότανα αυτά έχουν άμεση επίδραση και προωθούν την ενεργειακή διαύγεια

Βότανα που χρησιμοποιούνται συνήθως για καθαρισμό είναι φασκόμηλο, κέδρος, σανδαλόξυλο και sweet grass.

Τα στικ είναι ευρέως διαδεδομένα στα καταστήματα New Age.

Το αλατόνερο είναι ακόμη ένα εξαιρετικό δώρο της φύσης που καθαρίζει το ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο σχεδόν αμέσως.

Το κολύμπι στη θάλασσα για 5 ή 10 λεπτά θα καθαρίσει κάθε κατώτερη ενέργεια από το πεδίο σας και θα επαναφέρει σε ισορροπία την ζωτική σας ενέργεια.

Αν δεν έχετε πρόσβαση στη θάλασσα, προσθέστε αλάτι στο μπάνιο σας.

Ρίξτε ΔΥΟ ΓΕΜΑΤΕΣ ΧΟΥΦΤΕΣ ΧΟΝΤΡΟ ΑΛΑΤΙ Η ΑΛΑΤΙ ΘΑΛΑΣΣΑΣ στην μπανιέρα και ρυθμίστε το νερό στην κατάλληλη στάθμη και θερμοκρασία. Μείνετε μέσα για 15 ΛΕΠΤΑ αφήνοντας το αλάτι να καθαρίσει κάθε κατώτερη δονητικά ενέργεια.ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Η ασπίδα προστασίας είναι ένα ενεργειακό κουκούλι το οποίο μας προστατεύει από κάθε είδους εισροές αρνητικών ενεργειών μέσα στην αύρα μας.

Πριν επιχειρήσουμε να δημιουργήσουμε μια ασπίδα προστασίας για μάς η (για τους αγαπημένους μας ) είναι πολύ σημαντικό να «καθαριστούμε» ενεργειακά. Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε είτε με ένα διαλογισμό κάθαρσης ή μέσω ενός εξαγνιστικού λουτρού. Το τρεχούμενο νερό είναι φορέας εξαγνισμού. Μπορείτε επίσης να γεμίσετε νερό την μπανιέρα σας και να προσθέσετε αλάτι θαλασσινό σε κρυστάλλους και σόδα μαζί. Οτιδήποτε από τα παραπάνω και αν επιλέξετε πρέπει να έχετε συνειδητή πρόθεση τον καθαρισμό σας. Ακόμα και απλό μπάνιο να κάνετε όταν έχετε πρόθεση τον καθαρισμό των «σωμάτων» σας τότε αυτό να ξέρετε ότι συμβαίνει.

Αφού λοιπόν έχετε κάνει τον καθαρισμό σας σκεφτείτε τι χρώμα και τι σχήμα θα έχει η ασπίδα σας. Από τα πιο συνηθισμένα σχήματα που επιλέγουν οι περισσότεροι είναι το ωοειδές ή της σφαίρας. Όσο αναφορά το χρώμα θα ήταν προτιμότερο να επιλέξετε ένα φωτεινό χρώμα. Για άτομα υπερευαίσθητα στις ενέργειες καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσουν πάνω από ένα χρώμα. Σε αυτήν την περίπτωση πολύ καλό είναι το πρώτο στρώμα να είναι λευκό, το δεύτερο πράσινο και ένα τρίτο βιολετί που θα σφραγίζει την αύρα.

Καθίστε αναπαυτικά σε καρέκλα με τα πέλματα σας να ακουμπάνε στο έδαφος, σε στάση διαλογισμού. Κλείστε τα μάτια σας πάρτε βαθιές αναπνοές και χαλαρώστε το σώμα σας. Μόλις νοιώσετε ήρεμοι και χαλαροί οραματιστείτε μια λευκή μπάλα φωτός να κατεβαίνει από τον ουρανό και να διαχέεται γύρω από το σώμα σας δημιουργώντας το σχήμα της ασπίδας που έχετε επιλέξει. Δείτε την ασπίδα σας ξανά και καθαρά, δυναμώστε την έτσι ώστε η εικόνα που θα δημιουργήσετε να είναι καθαρή, και διαυγής. Η ασπίδα σας δημιουργεί στα πεδία σας απόλυτη προστασία είναι αδιαπέραστη και οτιδήποτε προσκρούει επάνω της εξοστρακίζεται στο σύμπαν. Σας γεμίζει ενέργεια, φως , ζωή σας κάνει δυνατούς και ενισχύει θεραπευτικά όλα τα σώματα σας. Επιτρέπει να εισρέουν θεραπευτικές, εξαγνιστικές, ζωογονητικές ενέργειες και απαγορεύει οτιδήποτε αρνητικό. Σιγά - σιγά πάρτε βαθιές αναπνοές, νιώστε το σώμα σας και ανοίξτε τα μάτια σας.

Τώρα έχετε δημιουργήσει την ατομική σας ασπίδα προστασίας.

Δυναμώνετε την ασπίδα σας κάθε μέρα με την άσκηση αυτή για 21 έως 40 μέρες κατόπιν κάντε την άσκηση μια φορά την εβδομάδα ώστε να την θεωρείτε αναπόσπαστο μέρος του εαυτού σας. Αργότερα μπορείτε να επαναλαμβάνετε την άσκηση μια φορά το μήνα. .
 

Ανθρωποι και ανθρωποειδή. Παρασιτικες οντοτητες, ενεργειακα βαμπιρ, σκοτεινές εξωγήινες φυλές [ Grey, Σαυροειδεις, Ερπετοειδεις, κτλ], οργανικες πυλες και ολο το κακο συναπαντεμα.

.
. Το βίντεο αποτελεί μέρος της ταινίας ''They Live''.  Έτος : 1988.  Σκηνοθέτης : Τζον ΚάρπεντερΌταν κάποτε... κάποιες μεγάλες ομάδες ψυχών αποσκίρτησαν από τη Θεϊκή, Συμπαντική ενέργεια και αποφάσισαν να γίνουν αυτόνομες, μη δυνάμενες να συντηρηθούν από την Πηγή... το πρώτο τους μέλημα ήταν να βρουν τρόπους για τραφούν και για να επιβιώσουν...

Έτσι, ξεχύθηκαν στο Σύμπαν και άρχισαν ψάχνουν τόπους για τροφή...

Μέσα, λοιπόν, σε αυτή την αναζήτηση... συνάντησαν και τη γη...

Ήταν γι’ αυτούς ένας βολικός χώρος για να εγκατασταθούν, μια και οι άγουρες ψυχές που την κατοικούσαν, δεν έδειχναν να διαθέτουν ιδιαίτερες αντιστάσεις....

Οι μέρες, τα χρόνια, οι αιώνες πέρασαν και αυτές εδραιώθηκαν για τα καλά, που μέσα από τις καταστάσεις που δημιούργησαν, απολάμβαναν ένα πλούσιο γεύμα...

Και φθάνουμε στις μέρες μας.... με μία γη να παραπαίει...

Η ανέχεια, η αγωνία, η κοινωνική ανισότητα, οι δανεισμοί, η πορνεία, η ασυδοσία και άλλα τόσα ιδιώματα της εποχή μας, έχουν δημιουργήσει ανθρώπους ζόμπι, χωρίς αντιστάσεις, μία έτοιμη και πολύ νόστιμη τροφή...

Ο περιορισμός του σεξ από Αγάπη και η αφθονία του σεξ, σαν τρόπος απόλαυσης, ήταν ακόμη ένα μέσον για να αφαιρέσουν από τους ανθρώπους τη μοναδική πηγή δύναμής τους, μέσα από το τσάκρας της βάσης.

Ο πλανήτης γη άρχισε να χτυπάει κόκκινο!!!! Η καταστροφή του, μέσα από τη χαμηλή δόνηση που δημιουργήθηκε, οδήγησε το συμβούλιο των Σοφών του Σύμπαντος, να αναλάβει ενεργό δράση...

Το πρώτο, μεγάλο, μέλημά τους ήταν να βοηθήσουν τους κατοίκους του πλανήτη, όσο εξουθενωμένοι και αν ήσαν από εκείνα τα ενεργειακά βαμπίρ, να αποκτήσουν αντιστάσεις...

Κατέβηκε ένα μεγάλο κύμα εξελιγμένων ψυχών - διδασκάλων, που μέσα από την προσωπική τους εργασία, θα βοηθούσαν ενεργά σε αυτό το σκοπό... και παράλληλα, μέσα από τη δική τους δόνηση, θα ανέβαζαν και τη δόνηση του πλανήτη...

Το Σχέδιο επιθυμεί να εκδιώξει με κάθε τρόπο και μέσον αυτούς τους εισβολείς...

Ανεβαίνοντας η γη από την τρίτη στην πέμπτη βαθμίδα, θα πάψει να είναι πια ένας πρόσφορος τόπος για τροφή...

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.. ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ... ΗΡΘΕ, ΟΜΩΣ, Η ΩΡΑ, ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ... ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ, ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ....


ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ

Αυτό που εμείς ονομάζουμε "Διάολο" δεν είναι τίποτα άλλο από τον αρχηγό αυτών των οντοτήτων ο οποίος ονομάζεται και Draco Reptoid

Όσες από αυτές τις οντότητες βρισκόντουσαν σε υπόγειες βάσεις σε κάθε μέρος του πλανήτη απομακρύνθηκαν από τις συμμαχικές δυνάμεις των ανθρώπων (Σείριους, Ανδρομέδιους, Πλειάδιους κτλ) τα τελευταία χρόνια. Το ίδιο συνέβη και με τις αντίστοιχες οντότητες στα υπόλοιπα μέρη του γαλαξία. Οι μόνες που υπάρχουν ακόμα στη Γη..... είναι τα μέλη της Cabal ~ Illuminati των οποίων η απομάκρυνση γίνεται αυτή τη στιγμή που μιλάμε.


Αυτός είναι και ο λόγος που η επικράτηση του Φωτός στη Γη θα είναι ΤΟΣΟ μεγάλη γιορτή για όλο το σύμπαν καθώς ο πλανήτης μας ήταν το τελευταίο "οχυρό" αυτών των οντοτήτων στον γαλαξία μας. Αυτός είναι και ο λόγος που όταν η Γη σήμανε συναγερμό πολλές ψυχές αιτήθηκαν να βοηθήσουν..... αλλά μόνο κάποιες από αυτές "πήραν" τη δουλειά.... οι ποιο δυνατές..... οι ποιο θαρραλέες και οι ποιο δοκιμασμένες θα μπορούσε να πει κανείς. Καταλαβαίνετε όλοι τώρα ΠΟΙΕΣ και ΠΟΙΟΙ είστε.......!?  Οι Ειδικές Δυνάμεις....... του Γαλαξία μας..... που ήρθαν στη Γη...... με ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ....... την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ και την ΕΝΤΑΞΗ της στις σφαίρες του ΦΩΤΟΣ εκεί που βρισκόταν και πριν την πτώση της από την 5η διάσταση στην 3η..... πριν από την πτώση των πρωτόπλαστων δηλαδή.... του Αδάμ και της Εύας....... ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ !!"Εδώ στον κόσμο σας υπάρχει ένα μίγμα από όντα που άλλοτε έχουν και άλλοτε όχι, κοινά χαρακτηριστικά μεταξύ τους. Τα όντα που είναι διαφορετικά από τους ανθρώπινους αδελφούς και αδελφές μας, είναι όντα που δεν ανήκουν εδώ, καθώς δεν είναι από εδώ και δεν έχουν λάβει το κατάλληλο πλαίσιο πνευματικής, ψυχικής και συναισθηματικής ανάπτυξης για να βρίσκονται εδώ.

Αυτά τα όντα έφτασαν στη Γη με «συνοπτικές» διαδικασίες θα λέγαμε, και είναι αυτό που εννοούμε ότι θέλουμε να επιδιορθώσουμε μέσω της αποστολής μας. Πρόθεσή μας είναι στην πραγματικότητα, να στείλετε αυτά τα όντα πίσω εκεί απ’όπου ήρθαν, μέρη στα οποία ανήκουν και ανήκαν για πολλούς, πολλούς αιώνες.


Τους έχει επιτραπεί να βρίσκονται εδώ στον πλανήτη σας και στην πραγματικότητα σας, λόγω κάποιας ιδιομορφίας των μηχανισμών που διέπουν το φυσικό σας επίπεδο , και έχουν επιτρέψει την καταπάτηση του εδάφους σας."

/ ΑΠΟ ΜΗΝΥΜΑ  ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣΥπαρχουν  παρασιτικες οντότητες  που βρίσκονται στην 3η διάσταση  αλλά ανηκουν  σε μικρότερη διάσταση 2η, κτλ - είναι πολύ χαμηλων δονησεων -  δεν είναι ότι είναι "κακές"-  όχι,  απλα χρησιμοποιουνται  από αρνητικές ως επί το πλείστον Οντοτητες,  για να προκαλεσουν πονο και φοβο  στον πλανήτη, ώστε να μπορούν αυτές  οι Οντότητες  να τρεφονται ενεργειακα.


Στην αρχαια Ελληνικη μυθολογια εχουμε αναφορες στον ανθρωπο  εκ τού ουράνιου σπέρματος καί  τα  ανθρωποειδή. Πάνω στην Γή,  εκτός από τον εκ του ουράνιου σπέρματος άνθρωπο, υπάρχει και το ανθρωποειδές που έχει υποστεί την επέμβαση των Ατλάντων. Η Τιτανομαχία του 9000 π.Χ. ήταν πόλεμος ανάμεσα στους Άτλαντες και τους Ολύμπιους  Έλληνες. Οι Άτλαντες στην Γή , όπως εξιστορεί ο Πλάτωνας,  είχαν προ πολλού χάσει την θεϊκότητα τους, δηλαδή απενεργοποιήθηκε η Επίφυσή τους,  γιατί είχαν αναμειχθεί με τα πλαστό γένος που δημιούργησαν.   

Στις μυστικές παραδόσεις λέγεται ότι, τα όντα, χλωρίδα , πανίδα, άνθρωπος, ήταν τα σπέρματα που ήρθαν από τον Σείριο μέσω του δικού μας Ήλιου. Οι Έλληνες Θεοί και ήρωες που ταξίδευαν με το αστρικό πλοίο, την Αργώ, σε όλο τον πλανήτη , δημιούργησαν τον πρώτο πολιτισμό πάνω στην Γή, στην Ελλάδα και την Ατλαντίδα. Για πρότυπο χρησιμοποίησαν το σύστημα του Σείριου.Υπαρχει η θεωρια των οργανικων πυλων βασει της οποιας, υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων, oι άψυχοι και  οι έμψυχοι.

Πολύ απλά, υπάρχουν στον κόσμο που ζούμε άψυχοι άνθρωποι ή αλλιώς οργανικές πύλες .

Οι άψυχοι άνθρωποι (οργανικές πύλες) στερούνται τα 4 από τα 7 ενεργειακά κέντρα με αποτέλεσμα να μιμούνται τους ανθρώπους και να τρέφονται ενεργειακά από αυτούς προκειμένου να μην αναγνωρίζονται από τον κόσμο. Είναι άνθρωποι που δεν έχουν την ικανότητα να νιώσουν συναισθήματα.  

Ειδικα μέσα από τον οργασμο ενός ΕΜΨΥΧΟΥ ανθρώπου κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής με έναν άψυχο (οργανική πύλη), ο ΑΨΥΧΟΣ έχει τη δυνατότητα να απορροφήσει – κλεψει πολύ μεγάλα ποσά ενέργειας από τον πρώτο. (http://www.montalk.net/misc/62)

Προσπαθήστε να θυμηθείτε αν γνωρίσατε ποτέ έναν τέτοιο άνθρωπο....Ειναι πραγματι πολλοι και ζουν αναμεσα μας.

Δεν μπορεί να είσαι και ΕΜΨΥΧΟΣ- με ψυχή δηλαδή, και ΆΨΥΧΟΣ την ίδια στιγμή. Απλα υπαρχει μια κατηγορια εμψυχων που λειτουργουν ασυνειδητα παροτι είναι εμψυχοι και προσπαθουν να αποσπασουν ενεργεια από τους αλλους χωρις να το θελουν,. Λειτουργουν δηλ. σαν ενεργειακα ζομπυ, στραγγιζουν τους ανθρωπους γυρω τους ενεργειακα. Αυτό συμβαινει επειδη δεν εχουν συνειδητη συνδεση με την Υπαρξη, με το Θεο. 


Εκτός από τους "θετικούς" εξωγήινους *Service to Others*,  αυτούς δηλαδή που βάζουν το ΟΛΟ πριν τον εαυτό τους, υπάρχουν και αυτοί οι *Service to Self* που βάζουν τον εαυτό τους πάνω από ΟΛΑ....Κάποιοι από αυτούς ονομάζονται ερπετοειδείς και βρίσκονται στη Γη πριν ακόμα έρθει ο άνθρωπος.

Αυτή η "φυλή" είναι υπεύθυνη για την μετάλλαξη του DNA του ανθρώπου από 12 έλικες σε 2. Αυτή είναι και η λεγόμενη "πτώση" του Αδάμ και της Εύας από τον "Παράδεισο" και την 5η διάσταση.

Πολλές από αυτές τις οντότητες έχουν την ικανότητα να μεταμορφώνονται *Shape Shifting* και να παίρνουν ανθρώπινες μορφές. Εξού και το "κυκλοφορούν ανάμεσα μας*. Με τη διαφορά ότι δεν κυκλοφορούν μόνο οι αρνητικοί εξωγήινοι ανάμεσα μας αλλά και οι θετικοί...


Λανθασμενα καποιοι στη κατηγορια των ψυχικων πασχοντων θεωρουνται οργανικες πυλες. Καποιοι απο αυτους καταντησαν ετσι λογω του οτι ψυχικα λειτουργουσαν στην τεταρτη διασταση που χαρακτηριζεται απο ανευ ορων αγαπη . Ετσι δεν ηταν συμβατοι με την κακια κ εκμεταλλευση του κοσμου με αποτελεσμα να ασθενησουν ελλειψει θωρακισης και φιλτρων. Ηταν ευαλωτοι σε εναν κοσμο διπολικοτητας.

Θα μπορουσε κανεις να συγκρινει κανεις αυτές τις παρασιτικες οντοτητες με προγραμματισμενους  ψυχικους ιους  που προσβαλλουν σωματα διαφορετικου DNA.
Μπορούν να προσκολληθούν στον καθένα, αρκεί να έχει μειωμένο αυρικό πεδίο, δηλαδή πεσμένες άμυνες.

Αυτές οι  παρασιτικες οντοτητες εχουν σημαντικο προβλημα συνδέσεως με την Πηγή. Αντιθετα οι Εμψυχοι είναι παιδια  της ανθρωπότητας και προέρχονται  από την   προϋπάρχουσα  Πηγή και  είναι γέννημα της Πηγής. Και στοχος των Εμψυχων είναι να γυρισουν στο μερος από το οποιο ηρθαν, στη Πηγη. Προσωρινα,  σταλθηκαν εξω από τη Πηγη για να παρατηρησουν  αυτους του ειδους τους,  αλλα και τους αλλογενεις που προερχονται από τη Σοφια η οποια εξεπεσε.

Στο Βιβλίο III της Γνώσεως ο Mouravief αναλύει αυτό που ονομάζει προαδαμική ανθρωπότητα και αδαμική ανθρωπότητα. Ουσιαστικά πρόκειται για μια φυλή Ανθρώπων και μια φυλή Ανθρωποειδών. Τα ανθρωποειδή είναι οι απόγονοι της προαδαμικής φυλής.


Οι Οργανικές Πύλες έχουν σώμα και προσωπικότητα, αλλά ΔΕΝ έχουν θεϊκή ουσία ή Ανώτερο Εαυτό. Καθώς το σώμα και η προσωπικότητα δε γνωρίζουν τι είναι ηθικό και τι όχι πέρα από αυτά που τα έχει διδάξει το σύστημα και πέρα από τη διατήρηση του "εαυτού" τους, οι Οργανικές Πύλες στερούνται αισθηματων συμπαθειας  και αληθινής συμπόνιας. Κάθε επίδειξη τέτοιων συναισθημάτων από τη μεριά τους είναι προσποιητη.  Εξαιτίας της ψυχολογικής τους  ανεπαρκειας, είναι ευμετάβλητα όντα τα οποία χειραγωγούνται εύκολα και τα οποία τρέφονται από την ψυχική ενέργεια των υπόλοιπων "κανονικών" ανθρώπων.

Τα Αψυχα ανθρωποειδή δεν έχουν ανεπτυγμένα τα ανώτερα κέντρα και δεν μπορούν να εξελιχτούν, με δυο λόγια δεν έχουν ψυχή. Εξωτερικά συνήθως είναι πιο όμορφοι και δυνατοί. Κυνηγούν το χρήμα, το σεξ, το γάμο, τη φήμη και τον ενστερνισμό κάποιων ιδανικών, στα οποία μας ενθαρρύνει από νωρίς η κοινωνία να κάνουμε, δηλαδή το κυνηγητό της ευτυχίας. Ενώ φυσικά είναι απατηλά. Φαίνεται ότι υπάρχουν 3 δισεκατομμύρια οργανικές πύλες στον πλανήτη αυτή την στιγμή.

Έτσι σήμερα, με την κατευθυνόμενη κρατούσα ηθική ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι, παντρευόμαστε αυτά τα όντα και τα μισά παιδιά μας φυσικά δεν έχουν ψυχή. Έτσι, όταν κανείς προσπαθεί να κάνει το εσωτερικό ταξίδι και να δυναμώσει την ψυχή του, το σύστημα εισάγει αυτόματα περισσότερα ανθρωποειδή στη ζωή του από το νορμάλ 50%. Αυτή είναι η τραγική πραγματικότητα των ανθρωπίνων σχέσεων.

Γι’ αυτό οι ψυχοπάθειες και η τρέλα θερίζουν στις τάξεις των ανθρώπων που έχουν ψυχή. Επειδή αποδέχονται τις κρατούσες νοοτροπίες για τις διαπροσωπικές σχέσεις μέσα στις κοινωνίες. Ο πολυεπίπεδος έμμεσος και άμεσος νοητικός προγραμματισμός από τη στιγμή της γεννήσεως δουλεύει τέλεια.

Οι οργανικές πύλες δεν βιώνουν τον πόνο όπως οι έμψυχοι. Βιώνουν μόνο την απόσυρση της τροφής και της απώλειας της ανέσεως που έχουν συνηθίσει. Απλά δεν ενδιαφέρονται για το τι συμβαίνει στους άλλους ανθρώπους. Έχουν ένα είδος «ομαδικής ψυχής» όπως τα φυτά.

Σε μιαν οργανική πύλη, τα αποκαλούμενα ανώτερα τσάκρας παράγονται σαν αποτέλεσμα από την κλοπή αυτής της ενέργειας από τους έμψυχους. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να προσομοιώνονται τον έμψυχο άνθρωπο.

Προσέξτε πόσο σας κουράζει η παρουσία τέτοιων όντων κοντά σας, ακόμη και αν είναι τα πιο χαρισματικά όντα που «νομίζετε» ότι έχετε γνωρίσει. Επαναλαμβάνουμε: Το DNA των δύο φυλών έχει τόσο ανακατευτεί τα τελευταία χιλιάδες χρόνια που το βρίσκουμε μέσα ακομη και στις ιδιες  οικογένειες. Όχι κάποιος στην άλλη άκρη του κόσμου που λατρεύει άλλο θεό ή έχει άλλο χρώμα δέρματος.

Ίσως είναι κάποιος ή κάποιοι με τους οποίους ζείτε κάθε ημέρα της ζωής σας, και φυσικά έχουν μόνον ένα λόγο να βρίσκονται σ’ αυτήν τη θέση: να στραγγίζουν και να αποπροσανατολίζουν τα έμψυχα όντα από το εσωτερικό τους ταξίδι, με άλλα λόγια από τη δραπέτευσή τους.

Οι Οργανικές Πύλες ειναι άβουλα όντα, κελύφη, μαριονέτες, που οι δεκάδες καταλήψεις τους τις προστάζουν τι να κάνουν και τι όχι, παρασύροντας στον καταστροφικό χορό τους και όσους Έμψυχους δυστυχείς τις περιτριγυρίζουν.

Ένα χαρακτηριστικο των Εμψυχων είναι ότι εχουν  πολύ κακή γνώμη για τον εαυτό τους και για τις ικανότητες τους σε σύγκριση με αυτό που πραγματικά είναι.

Αγνοούν τις επιτυχίες τους, τις ξεχνάνε, νομίζουν πως είναι αρετή η ταπεινότητα, η υποτέλεια, η υποταγή στην μοίρα, στον θεό (η επαφή με τις Ο.Π. και η πολύ τηλεόραση, το κάνει εύκολο αυτό, όπως και η εκκλησία) και «κολλάνε» στις αποτυχίες τους.

Αρχίζουν να μιλάνε για, θεική επέμβαση, τύχη ή σύμπτωση, ξεχνώντας πως κάθε επιτυχία είναι δικό τους δημιούργημα που οφείλεται στις ικανότητες, στην εκπαίδευσή τους, στην σύνδεση τους με τον Πνευματικό τους εαυτό.

Βεβαια στον αντιποδα, θα μπορουσε να πει κανεις,  ότι  δεν πιστευω στην υπαρξη αψυχων οντων  και ότι καθε ανθρωπος ειναι φορεας της θεικης σπιθας, αλλο αν μερικοι δεν εχουν αναπτυχθει πνευματικα και παρουσιαζουν ελλειμματικη συναισθηματικη συμπεριφορα. Και ότι σαν θεικές, κυρίαρχες και αυτόνομες υπάρξεις δεν χρειαζόμαστε την ενέργεια κανενός, υπάρχει άπλετη ενέργεια για όλους . Ότι δηλαδη, δεν υπάρχει άψυχο ον στο σύμπαν και τα πάντα είναι ψυχή και πνεύμα, απλά κάποιοι σκοτεινοί νόες δεν μπορούν ν ακούσουν πια τα θελήματα της ψυχής τους. Ότι  όλα είναι Φως. Ότι  δεν υπάρχουν άψυχα οντα. Απλα υπάρχουν όντα που φοράνε, κατά καιρούς, διαφορετικά "ρούχα". Βέβαια μπορεί το "ρούχο" να "διαμορφώνει" λίγο την "εμφάνιση" του όντος αν το τελευταίο αφεθεί. Δεν μπορεί η οργανική ύλη, εάν δεν "κατοικείται" να απορροφήσει ενέργεια από το "φως".Το "φως" όμως μπορεί να "ποτίσει" με ενέργεια την οργανική ύλη. Εκτός απο την Ψυχή, ο ολοκληρωμένος άνθρωπος έχει και άλλο ένα άϋλο μέρος, το Πνεύμα. Το εξελικτικό επίπεδο της Ψυχής καθενός έχει σημασία, και το αν έχει και Πνεύμα ή δεν έχει Πνεύμα. Αυτο που μπορεί λοιπόν να μην έχει ένας άνθρωπος καθόλου, είναι το Πνεύμα. Οχι η Ψυχή.


Η θεωρία των οργανικών πυλών δημιουργεί  καποιες λανθασμενες  εντυπώσεις οτι όσοι πιστεύουν αυτήν τη θεωρία,  έχουν ανοιχτά τα ανώτερα κέντρα, και όλοι οι υπόλοιποι είναι οι ενεργειακοί βαμπιριστές που δεν τα έχουν ανοιχτά αλλά τρέφονται απο αυτούς.

Το θέμα του βαμπιρισμού έχει σχέση με το εγω. Οσο και αν έχει κάποιος ανοιχτά τα κέντρα μπορεί να παραμένει βαμπιριστής,  αν δεν έχει αναπτυξει την προσωπικότητά του κατά το ήθος και το Πνευμα.  Επί πλέον εάν κάποιος έχει ενεργά τα Άνω Κέντρα και έχει εξελιχθεί κατά το Πνεύμα,  όντως δεν βαμπιρίζεται απο τους βαμπιριστές. Δεν έχουν επιτυχία σε αυτόν αι μέθοδοί τους. 
 
 Οπως ένας μυημένος δεν "ματιάζεται" ποτέ,   γιατι έχει άλλο ενεργειακό πεδίο ισχυρότερο απο τον αμύητο άνθρωπο και δεν περνάει τίποτα προς αυτόν,  το οποίο να είναι  αρνητικό.


Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε,  ότι αυτή τη γνώση σχετικά με τις παρασιτικες οντοτητες,  τη χρησιμοποιούμε για ΑΜΥΝΑ και ΑΠΟΦΥΓΗ και όχι για εκδίωξη ή επίθεση. 

Οι οργανικές πύλες είναι απλώς πύλες, παθητικά όντα μέσα από τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν "εξωκοσμικές" ενέργειες. Με το να στοχοποιούμε τους άψυχους ανθρώπους ή τους έμψυχους οι οποίοι ακόμα δεν έχουν αφυπνιστεί και οι οποίοι ανά περιόδους μπορεί να λειτουργούν και αυτοί με σκοπό την χειραγώγηση άλλων όντων, χάνουμε την ουσία καθώς η όποια επίθεση καταλήγει στον αγγελιοφόρο και όχι στην ίδια την αρνητική οντότητα που λειτουργεί ΜΕΣΑ από αυτόν.

Ενώ οι αμυντικές ενέργειες είναι υψίστης σημασίας για το ΕΥ-ΖΗΝ των ανθρώπων, οι επιθετικές ενέργειες εναντίον τους ΔΕΝ είναι και καλό είναι να αποφεύγονται.

Το μεγαλύτερο χτύπημα που δέχεται ο άνθρωπος από το σύστημα είναι ο θάνατος! Στο ανθρώπινο DNA δεν υπάρχει εγγραφή θανάτου! Ο θάνατος είναι virus, ιός. 

Αιώνες τώρα ο άνθρωπος δηλητηριάζεται μέσω του νερού… Όλα τα ύδατα είναι μολυσμένα από υπεργαλαξιακή ουσία η οποία δεν ανιχνεύεται… 

Μπορεί εντούτοις να εξουδετερωθεί! Ο θύμος αδένας εκκρίνει ουσία που διαλύει το δηλητήριο αυτό.   

Η οργόνη με την οποία τροφοδοτούν το δικό τους επίπεδο οι οφιοειδείς, ενεργοποιείται από την αγχωτική σκέψη των γήινων.

Θέλουν να ανησυχείς, θέλουν να φοβάσαι, θέλουν να μπερδεύεσαι μέσα σε πολύπλοκα συστήματα σκέψης, θέλουν να περιέρχεσαι σε αδιέξοδο!


Τωρα όμως όλα αρχιζουν να αλλαζουν…

Τα παλια συστηματα, οπου οι οργανικες πυλες και οι εν γενει παρασιτικες οντοτητες ειχαν το πανω χερι,  καταρρεουν. Είναι θεμα χρονου να αντικατασταθουν με νεα και υγιη. Ολα θα αλλαξουν.. . Και οι πρωτοι που θα την κανουν αρον-αρον, ειναι αυτοι οι ανευ ψυχης, λογω χαμηλης κραδασμικης δονησης-ενεργειας.Εν κατακλειδι…

Κλείνει ένας κύκλος χιλιετηρίδων της Σκοτεινής Πλευράς της Εξουσίας, που καταταλαιπώρησε την ανθρωπότητα με πολέμους, αίμα, φρίκη, χάος, ανησυχία και φόβο. Ο SaLuSa χρησιμοποιεί τον όρο «Σκοτεινή Κλίκα» (Dark Cabal) ή τον όρο «οι Σκοτεινοί» (the Dark Ones).

Η Σκοτεινή αυτή Κλίκα σύμφωνα με τον πολύ σημαντικό συγγραφέα David Icke είναι οντότητες που κατάγονται από τον Άρη, οι περίφημοι ερπετοειδείς. Παίρνουν τη μορφή ανθρώπου ή ερπετού κατά βούληση. Αν αυτό σας τρομάζει, αφήστε το. Κρατήστε μόνο τα βασικά χαρακτηριστικά, κατά τον David Icke, αυτών των «ανθρώπων».

 Αυτά είναι τρία:

1) Είναι μανιακοί με την εξουσία, 
2) Είναι ανώτερης ευφυίας, 
3) Δεν έχουν καθόλου συμπόνοια.

Οι κυβερνήσεις είναι άνθρωποι που τοποθετούνται από τους ερπετοειδείς στις θέσεις εξουσίας «για τα μάτια» του κόσμου. Τα καλά νέα είναι ότι αυτός ο κύκλος κλείνει, σύμφωνα με το Θεϊκό Σχέδιο. Η μεγάλη αλλαγή είναι λοιπόν στην πόρτα μας. Σε πρώτη φάση θα έχουμε μετά από μια μεγάλης σημασίας Ανακοίνωση, την πολυθρύλητη Πρώτη Επαφή με τους Γαλαξιακούς φίλους μας που εδώ και καιρό έχουν περικυκλωμένη τη Γή με αναρίθμητα αστρόπλοια. Για την ώρα είναι αόρατα.

Στην 5η και πάνω Διάσταση μπορεί κανείς να είναι ορατός ή αόρατος κατά βούληση. Τεράστιο πλεονέκτημα. Σ’αυτή την Πρώτη Επαφή θα πρέπει να περιλάβουμε και τους άλλους φίλους μας από το Εσωτερικό της Γης, την Αγκάρθα και τους Λεμούριους από την υπόγεια πόλη Τελος.

Οι φθαρμένες τωρινές κυβερνήσεις σε παγκόσμια κλίμακα θα αντικατασταθούν από σωστές κυβερνήσεις, που είναι έτοιμες να αναλάβουν. Πρόκειται για ανθρώπους που ενσαρκώθηκαν για να αναλάβουν αυτόν το ρόλο στη συγκεκριμένη ιστορική στιγμή. ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

* Εαν και εφοσον αυτές οι  πληροφορίες   αντηχουν  μέσα σας ως έγκυρες και αληθεις,   πράξτε αναλόγως,  προστατεύοντας τη  δικη σας ενεργεια  και των γύρω σας.

* Είναι σημαντικο να εφαρμοζουμε την ΔΙΑΚΡΙΣΗ  σε οσα διαβαζουμε και να ερευνουμε και μετα να ενστερνιζομαστε αποψεις ατομων που δεν γνωριζουμε και δεν εχουμε βιωσει την ενεργεια τους. Εξεταζουμε και ερευνουμε με σκοπο να κατανοησουμε και να συνειδητοποιησουμε την αληθεια της κάθε ιδεας η αποψης. Αν καποιου η διαίσθηση του λέει ότι αυτό πχ δεν υφίσταται,  ας προχωρήσει σε κάτι που οντως  νιώθει  ότι υφίσταται.   Ας αφήσει αυτήν την πληροφορία για κάποιον άλλον που πιθανον  να τη χρειαστεί. Είναι γεγονός ότι πολλές φορές η διαίσθηση καταλήγει ο πολυτιμότερος σύμβουλος στην ζωή μας.

*Θελει προσοχη σε τυχον παρερμηνειες αυτης της θεωριας, γιατι λανθασμενα μπορει κανεις να καταληξει στο συμπερασμα ότι αυτοι με κλειστά ανώτερα κέντρα επιτίθενται με επιτυχία σε αυτούς με ανοιχτά ανώτερα κέντρα. Αυτές οι παρερμηνειες από ορισμενους  πανε να βγαλουν τους κατωτερους ισχυρότερους,  με σκοπο να φοβισουν και να τρομοκρατησουν. Ετσι καταληγουμε η θεωρια να εχει σκοπο να τρομαξει  για να ελέγξει τον  κόσμο και να βαμπιρίσει τελικά η ίδια και ο δημιουργός της .Μαλιστα φθανουν σε ακροτητες του τυπου: Πως ΔΕΝ πρέπει να κάνουμε διαλογισμούς, channeling η Reiki, γιατί αιθερικά όντα μας τρώνε την ενέργεια! 

Είμαστε εδώ για να μάθουμε να πολλαπλασιάζουμε την Θεϊκή ενέργεια της Πηγής/Θεού, να μπορούμε να την χρησιμοποιούμε για να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας αλλά και των υπολοίπων ανθρώπων γύρω μας και όχι για να αποξενώνουμε μάζες πληθυσμού που δεν γουστάρουμε...

*Το συγκεκριμενο θεμα ειναι τεραστιο και χρηζει συνεχειας και περαιτερω διερευνησης.


ΕΡΕΥΝΑ-ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΛΙΚΟΥ-ΣΥΝΘΕΣΗ :  Giannis Doganis για το faos samadhi 2"Για μένα υπάρχει μόνο το ταξίδεμα στα μονοπάτια που έχουν καρδιά,
σε κάθε μονοπάτι που μπορεί να έχει καρδιά.
Εκεί, σ'αυτά, ταξιδεύω
και το μόνο που αξίζει για μένα είναι να τα πορευτώ σ' όλο τους το μήκος.
Κι εκεί, ταξιδεύω κοιτάζοντας, κοιτάζοντας με κομμένη ανάσα."
Δον Χουάν.