FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Το να εισαι η μη συσχετιζομενη παρουσια.







Δεν υπάρχει ένα ανώτερο «Εγώ», αυτό είναι μια πλάνη του νου, αλλά ένα ανώτερο «Εμείς» γιατί στον πνευματικό κόσμο δεν είμαστε παρα μια Ιδέα έκφρασης του Όλου.
Εφόσον το ίδιο το Ον διαίρεσε την Μονάδα Του για να κατανοήσει το υπάρχειν Του, πως είναι δυνατόν εμείς να καταλάβουμε την μονάδα?
Όλα είναι εκδηλώσεις του Ενός. Όλα. Αυτά που συμφωνούμε και αυτά που διαφωνούμε, αυτά που κατανοούμε και αυτά που αγνοούμε, αυτά που μας αρέσουν και αυτά που δεν μας αρέσουν, όλα είναι ένα. Οταν το καταλάβουμε αυτό κάνουμε το πρώτο βήμα απο το Εγώ στο Εμείς.
Δημιουργούμε ατομικά και συλλογικά αυτό στο οποίο εστιάζουμε την προσοχή μας. Αυτό στο οποίο κατευθύνουμε τη σκέψη και το συναίσθημα μας.

Αλλά!

- Υπαρχει παντα ένα αλλά.

 Μεχρι να  αποκτήσουμε βιωματική γνώση του ότι είμαστε μέρη της ίδιας ουσίας, καλο θα ηταν να μαθουμε να υπαρχουμε μονοι, να ειμαστε μονοι.

Ωραια όλα αυτά τα μανιφεστα και τα λογια περι ενοτητας και οικουμενικης αγκαλιας και αδελφοσυνης,   όταν όμως ερχεται η ωρα να γινουν πραξη, τοτε αρχιζουν τα…ναι μεν, αλλά…., στον αγωνα ενωμενοι αλλα…στη μασα χωριστα…κτλ.

Λενε...:  ενοτητα!, ολοι χερι-χερι!, αλλά υπο ορους και στο  ..δια ταυτα? :

Ε!, δεν θα πιασω και το χερι του ταπεινου, κατατρεγμενου και  καταφρονημενου, του μεταναστη,  του ατομου με ειδικες αναγκες,  του ατομου με ψυχικη νοσο, του φυλακισμενου,  του σκυλου,  του….κτλ.κτλ.

Η ιστορια του νεοελληνα είναι η ιστορια της υποκρισιας.


Δειτε το βιντεο…..

 

 

 

 

 

Ζωα και μετενσαρκωση. Η ουσία της ενέργειας του ποιοι ήμασταν βρίσκεται στο DNA μας. H αυτενεργός υποχώρηση συμπτωμάτων.



Αναφέρομαι συχνά στα πολύτιμα ζώα, ότι βρίσκονται εδώ να υπηρετούν την ανθρωπότητα και πως επιτελούν πλήρως το έργο. Έχω πει πως ορισμένα βρίσκονται εδώ για να τρώγονται. Σε πολλούς δεν αρέσει να το ακούν, αλλά κατανοήστε ότι συνολικά τα ζώα το καταλαβαίνουν. Πρέπει να αποτελούν μέρος της τροφικής αλυσίδας του Ανθρώπου, καθότι η ανθρωπότητα δεν έχει την ικανότητα να καλλιεργεί και να διανέμει την τροφή αρκετά γρήγορα. Βλέπετε, αυτή είναι μια υπηρεσία. Οι χορτοφάγοι θα έλεγαν: «Ποτέ δεν τα τρώω!» Αυτή είναι επιλογή για την υγεία σας. Είναι σωστό και ακριβές, αλλά δεν στέκει για την επιβίωση της Ανθρώπινης φυλής, καθώς τα ζώα είναι αναγκαία για τη θρέψη κι επιβίωση του Ανθρώπου τη δεδομένη στιγμή.

Ας αποκλίνουμε λίγο, για να σας δώσουμε μερικές πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την ανθρώπινη κατανάλωση ζώων. Πολλοί χρειάζονται να τα τρώνε, χωρίς όμως ποτέ να καταλαβαίνουν ότι το ζώο το ήξερε όταν ήρθε εδώ. Μήπως σας φαίνεται τρομακτικό; Είναι γνωστό σε όσους γνωρίζουν τα πνεύματα των ζώων και βλέπουν τη θυσία και την καταλληλότητα αυτής. Το γνώριζαν επίσης πολύ καλά και οι αρχαίοι.

Το ερώτημα όμως είναι το εξής αγαπητέ Άνθρωπε: Πώς συμπεριφέρεστε σ’ αυτά; Πώς τους φέρεστε προτού γίνουν τροφή σας; Πώς τους συμπεριφέρονταν οι αρχαίοι; Είναι μια σκληρή ερώτηση, έτσι δεν είναι; Επιτρέψτε μου να σας πω ένα αληθινό χαρακτηριστικό. Το ξέρατε ότι όσο καλύτερα τους φέρεστε, τόσο πιο θρεπτικά θα είναι μέσα στο σώμα σας;
«Κρύων σε παρακαλώ μη μιλάς γι αυτό. Δεν θέλουμε καν να το σκεφτόμαστε». Αγαπητέ μου, εάν όχι εγώ, τότε ποιος; Ακούστε… εάν εκείνα τα ζώα είναι πρόθυμα να έρθουν εδώ για να είναι σημαντικό μέρος της ζωτικής δύναμης του πλανήτη και να συμβάλλουν στην υψηλότερη δόνησή του, κρατώντας σας ζωντανούς ώστε να κάνετε επιλογές, δεν δικαιούνται σεβασμού και άνεσης ενόσω αναπτύσσονται; 
Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερη συνεισφορά στην υγεία σας. Ας ανοίξουν το δρόμο οι επιστήμονες, κάνοντας μελέτες σύγκρισης για να δείξουν ότι οι θρεπτικές αξίες αυξάνονται πολύ σημαντικά, όταν ένα ζώο τιμάται κατά τη μικρή διάρκεια ζωής του. Οι αρχαίοι το γνώριζαν και τιμούσαν κάθε ζώο, προτού γίνει μέρος της ζωτικής τους δύναμης.

Δεν υπάρχει Σπήλαιο της Δημιουργίας για τα ζώα. Βρίσκονται εδώ σε υποστήριξη της ανθρωπότητας. Ορισμένα βρίσκονται εδώ για να σας αγαπούν και το ξέρετε. Μιλάμε για τα οικόσιτα. Είναι εδώ για να σας αγαπούν – άλλη μεγάλη υπηρεσία προς τους Ανθρώπους. Κοιτάτε στα μάτια τους και σας κοιτούν επίσης. Το ξέρετε ότι βλέπουν τη γηραιά ψυχή μέσα σας; Γνωρίζουν το σύστημα. Όμως δεν ζουν πολύ, έτσι δεν είναι; Μερικές φορές υπάρχει μεγάλη θλίψη όταν φεύγουν. Αλλά τα καλά νέα; 
Ναι, μπορούν να μετενσαρκωθούν! Έχουν επιλογή να συνεχίσουν μαζί σας τη σχέση αγάπης! Δεν γνωρίζω πόσοι αγαπητοί εδώ στην αίθουσα είναι ενήμεροι για το σύστημα αυτό και θέλω ο συνεργάτης μου να το αναπτύξει πιο ξεκάθαρα, ώστε όσοι αγαπούν ζώα να το ξέρουν. Όταν πεθαίνουν τα αγαπημένα τους ζωάκια, μπορούν αν θέλουν να συνεχίσουν τη σχέση αγάπης, κοιτώντας στο σωστό μέρος, βρίσκοντας την επιστρέφουσα ψυχή, παίρνοντάς τη για να συνεχίσουν εκείνο που είχαν. Υπάρχει κάποιος στην αίθουσα και αναγνώστης που χρειαζόταν να το ακούσει αυτό. Υπάρχει σύστημα για να επιστρέφει η βασική ψυχή τους!

Λοιπόν, κατά κάποιο τρόπο πολλά ζώα έχουν επίσης ψυχή, αλλά δεν βρίσκονται στο Σπήλαιο της Δημιουργίας. Δεν έχουν το βαθύ σύστημα της πλανητικής αλλαγής που έχετε εσείς, το οποίο είναι μια συνειδητότητα που μπορεί ν’ αυξάνει από μόνη της, μέσω της ελεύθερης επιλογής. Ο Άνθρωπος είναι το μόνο ον στη Γη που μπορεί να το κάνει αυτό, καθότι έχει τη θεία φύση στο DNA του. Είχε εμφυτευθεί εκεί, με καταλληλότητα και αγάπη, περίπου πριν 100.000 χρόνια, από κάτι που βρίσκεται σε άλλο σύστημα άστρων.

Έχουμε αναφερθεί σ’ αυτό στο παρελθόν. Με όλη την καταλληλότητα, οι Άνθρωποι στον πλανήτη έλαβαν τους πνευματικούς τους σπόρους από τους Πλειάδειους, κατά ένα όμορφο, κατάλληλο, ιερό, τέλειο τρόπο. Δεν υπήρξαν πόλεμοι, ούτε συνομωσίες κι εκείνες οι πανέμορφες αστρικές ψυχές είναι ακόμα εδώ. Είναι οι αδελφοί και οι αδελφές σας κι ένα κομμάτι τους είναι μέσα σας. Βρίσκεστε σε μια κβαντική κατάσταση μαζί τους. Δεν μπορώ να το εξηγήσω περισσότερο. Όμως κάποιοι από εσάς μπορείτε να το δείτε. Είναι πανέμορφο και δεν είναι καθόλου ακατάλληλο, παράξενο ή εκφοβιστικό. Αντιθέτως, είναι η πραγματική ιστορία δημιουργίας στη Γη και μπορεί να βρεθεί στα γραπτά των αυτοχθόνων σε όλο τον πλανήτη. Κοιτάξτε για αναφορές στις επτά αδελφές και στις ιστορίες περί δημιουργίας.

Στο DNA σας υπάρχουν όλα όσα ήσασταν, γηραιές ψυχές, και σας έχουμε πει σε πολλά channelings πώς να έχετε πρόσβαση σ’ αυτά. Η πρόσβαση δεν είναι απλώς μια πνευματική πληροφορία, αλλά είναι η ικανότητα να προσεγγίσετε ορισμένα Ανθρώπινα χαρακτηριστικά που είχατε στο παρελθόν. Η ουσία της ενέργειας του ποιοι ήσασταν βρίσκεται στο DNA σας. Επομένως οι Ακασικές αυτές πληροφορίες έχουν την ικανότητα να επικοινωνούν με το σχέδιο των εμβρυονικών κυττάρων σας. Θυμηθείτε, είναι όλα μέσα στην ίδια δομή διπλής έλικας που περιέχει το πρωτεϊνικά κωδικοποιημένο τμήμα, τα γονίδιά σας! Το καταλαβαίνετε;

Επομένως το DNA σας είναι πολύ πιο εκτεταμένο σύστημα, απ’ όσο πιστεύει κάθε ιατρικός ειδήμων. Είναι ένα υπερδιάστατο σύστημα που έχει την ικανότητα να τροποποιεί τον εαυτό του οποιαδήποτε στιγμή. Έτσι εξηγείται η αυτενεργός υποχώρηση συμπτωμάτων. 
Αυτενεργός υποχώρηση είναι ο Άνθρωπος που αποφασίζει ότι έχει τελειώσει με την ασθένεια και τότε περισυλλέγει την ενέργεια από μια προηγούμενη ζωή, όπου δεν είχε ποτέ την εν λόγω ασθένεια. Πολλοί απαλλάχθηκαν οι ίδιοι από τις πιο κακοήθεις παθήσεις που γνωρίζει ο άνθρωπος. Ξαφνικά καθάρισαν, χωρίς να μείνει ίχνος αυτής – αυτενεργός υποχώρηση. Η πιο θανατηφόρος ασθένεια, απλώς φεύγει. Σου λέω αγαπητέ μου, δεν είναι ένα θαύμα εκ των άνω. Είναι ένα θαύμα εκ των έσω.
ΚΡΥΩΝ
(www.kryon.gr) μετάφραση: Γ. Κυρίτσης