FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Αρνούμαι κάθε φόβο, αρνούμαι κάθε απειλή. Εγώ Είμαι.

.

Ο σωματοφυλακας είναι μια φυσικη εκφραση μιας νοητικης καταστασης. Και αυτή η νοητικη κατασταση είναι ότι «αποδεχομαι ότι ισως μου συμβει κατι». «Αρα χρειαζομαι προστασια». Μολις όμως αρχιζεις να δεχεσαι τη δικη σου πραγματικοτητα των αισθησεων ότι θα μπορουσαν να σου συμβουν διαφορα, τοτε υπαρχει πολύ μεγαλη πιθανοτητα αυτά να συμβουν. Διοτι δημιουργεις την νοητικη ενεργειακη κατασταση, στην οποια αυτά μπορουν να εκδηλωθουν. Οσο βαθυτερα στο φοβο βρισκεσαι, τοσο πιο αργα κραδαινει η ενεργεια σου, και ετσι γινεται πιο πυκνη.

Όταν όμως διατηρεις ανοικτο το νου σου, διατηρεις ανοικτη τη καρδια σου και κανεις αυτό που γνωριζεις ότι είναι σωστο, τοτε αυτό εκδηλωνεται σαν μια κραδασμικη κατασταση αρκετα υψηλη και γρηγορη.

Το Συστημα Ελεγχου βασιζεται στην αργη πυκνοτητα που είναι και ο λογος που συνεχως προσπαθουν να βυθισουν την ανθρωποτητα μεσα στο φοβο, την ανησυχια, την καταθλιψη, γιατι αυτές οι καταστασεις είναι που σε τραβανε στη δικη τους πυκνοτητα. Όταν όμως κανεις δονειται με μεγαλυτερη ταχυτητα εξαιτιας της κατανοησης του και της υπαρξιακης του καταστασης, τοτε το συστημα ελεγχου δεν μπορει ενεργειακα-κραδασμικα, να συνθεθει μαζι του.

Αυτό σημαινει ότι αν δεν μπορει κατι να σε αγγιξει κραδασμικα, δεν μπορει να σε αγγιξει και σε φυσικο επιπεδο.









.,

«Ω Θεέ μου, ξέχασα να χαρώ.»

.



Αποσπασμα ομιλιας από τον πνευματικό δάσκαλο Σουαχά Βασάντ , μαθητή του Όσσο.

















.