FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

H τελευταία προφητεία - Πέταρ Ντένωφ






«Μη φοβάστε τίποτα!

Λίγο ακόμα χρόνο και όλα θα τακτοποιηθούν. Βρίσκεστε στο σωστό δρόμο. Αυτός που θέλει να εισέλθει μέσα στο Νέο Πολιτισμό, ας μελετά, ας εργάζεται συνειδητά κι’ ας προετοιμάζεται».

Χάρη στην Ιδέα της Αδελφοσύνης, η γη θα ξαναγίνει ένας ευλογημένος τόπος και αυτό δεν θα αργήσει να γίνει.

Όμως πριν συμβεί, πελώριες τραγωδίες και πόνοι θα έρθουν για να αφυπνίσουν τις συνειδήσεις. Τα λάθη και τα εγκλήματα που είναι συσσωρευμένα εδώ και χιλιάδες χρόνια πρέπει να ξεπληρωθούν. Το πύρινο κύμα που εκπορεύεται από τον Υπέρτατο Κόσμο, θα συνεισφέρει στο να ξεπληρωθεί το κάρμα των λαών.

Η απελευθέρωση δεν μπορεί να δοθεί διαφορετικά. Η ανθρωπότητα πρέπει να προετοιμαστεί για τις μεγάλες αναπόφευκτες δοκιμασίες που έρχονται και που θα φέρουν το τέλος του εγωκεντρισμού.

Κάτω από τη Γη, προετοιμάζεται επίσης κάτι το εκπληκτικό. Μία μεγαλειώδης και εντελώς ασύλληπτη επανάσταση θα εκδηλωθεί σύντομα μέσα στη φύση. Ο Θεός έχει αποφασίσει να ανορθώσει αυτό τον κόσμο και θα το κάνει! Είναι το τέλος μιας παλαιάς εποχής.

Μία νέα τάξη θα έρθει να αντικαταστήσει την παλαιά, μία τάξη μέσα στην οποία θα Βασιλεύει η Αγάπη σ’ ολόκληρη τη Γη.»

Όλα όσα βλέπετε σήμερα γύρω σας, μέσα στον ανθρώπινο κόσμο, σύντομα θα καταρρεύσουν και θα χαθούν. Δεν θα μείνει ούτε ένα ίχνος πλέον από αυτόν τον πολιτισμό και τη μιζέρια του. Όλη η Γη θα ταρακουνηθεί και δεν θα μείνει ούτε ένα ίχνος από αυτόν τον ψεύτικο, υποκριτικό πολιτισμό που κρατάει τους ανθρώπους υπό το ζυγό της αμάθειας.

Η Γη, το Ηλιακό Σύστημα, αλλά κι ολόκληρο το Σύμπαν κινούνται προς μία εντελώς νέα κατεύθυνση κάτω από την επίδραση της Κοσμικής Αγάπης. Οι περισσότεροι από εσάς θεωρούν ακόμα την Αγάπη απλά σαν μία δύναμη επιθυμίας, μία έλξη, όμως στην πραγματικότητα, η Αγάπη είναι η Ισχυρότερη όλων των Δυνάμεων!






ο Δάσκαλος Πέταρ Ντένωφ γεννήθηκε το 1864 στο χωριό Νικολάεφκα, κοντά στην Βάρνα. Πέθανε το 1944 στη Σόφια αφήνοντας έναν πλούτο υψηλοτάτης πνευματικής αξίας για τους Βούλγαρους και για την ανθρωπότητα.

Εξ' ίσου γνωστός με το πνευματικό του όνομα «Μπέϊντσα Ντούνο», ο Δάσκαλος Πέταρ Ντένωφ που έζησε στη Βουλγαρία (1864 - 1944) υπήρξε ένα όν πολύ υψηλού επιπέδου συνείδησης, ενώ ταυτόχρονα ήταν ένας καταπληκτικός μουσικός. Ο Δάσκαλος Πέταρ Ντένωφ υπήρξε ένα όν που καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής του έδωσε ένα παράδειγμα αγνότητας, σοφίας, νοημοσύνης και δημιουργικότητας. Εγκαταστάθηκε σε ένα μεγάλο πνευματικό κέντρο -το Izgrev- που δημιούργησε στα περίχωρα της Σόφια, όπου έζησε έχοντας γύρω του ένα πολύ μεγάλο αριθμό μαθητών και απ' όπου, χάρη στην ακτινοβολία του, αφύπνισε στην αληθινή πνευματικότητα χιλιάδες ψυχές, τόσο στη Βουλγαρία, όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Εντυπωσιασμένος από αυτό το πρόσωπο που ξεχώριζε από κάθε κοινό άνθρωπο, ο Άλμπερτ Αϊνστάϊν δήλωσε μία μέρα στους δημοσιογράφους: «Ολόκληρος ο κόσμος υποκλίνεται σήμερα μπροστά μου, όμως εγώ, υποκλίνομαι μπροστά στον Δάσκαλο Πέταρ Ντένωφ!»

Όταν ρώτησαν έναν από τους μεγαλύτερους  Γιόγκι τον Yogananda, για το αν θα ιδρύε άσραμ και στη Βουλγαρία,  απάντησε: "Εγώ είμαι εδώ. Εκεί λειτουργεί το Πνεύμα της αλήθειας."

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή του από τον κόσμο αυτό και ενώ βρισκόταν σε βαθύ διαλογισμό, ο Δάσκαλος έδωσε μία αξιοσημείωτη προφητεία αναφορικά με την ταραγμένη εποχή που διανύουμε σήμερα, καθώς και για τον ερχομό εκ νέου της Χρυσής Εποχής μέσα στην ανθρωπότητα.

Ιδού αυτό το συγκλονιστικό κείμενο. Είναι τόσο πολύ επίκαιρο που δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει ότι αυτά τα λόγια προφέρθηκαν πριν από 68 χρόνια - 1944:






H τελευταία προφητεία του Πέταρ Ντένωφ

«Μέσα στη διαδρομή του χρόνου, η συνείδηση του ανθρώπου πέρασε και από μία πολύ μακρά περίοδο σκότους. Αυτή η φάση, που οι Ινδοί ονόμασαν «Κάλι Γιούγκα», (Σιδηρά εποχή) βρίσκεται πλέον προς το τέλος της. Βρισκόμαστε σήμερα στο σύνορο μεταξύ δύο εποχών: αυτής της «Κάλι Γιούγκα» και αυτής της Νέας Εποχής στην οποία αρχίζουμε να μπαίνουμε. Μία βαθμιαία βελτίωση λαμβάνει ήδη χώρα μέσα στις σκέψεις, μέσα στα συναισθήματα και στις πράξεις των ανθρώπων, όμως σύντομα όλοι θα υποστούν τη Θεϊκή Φωτιά η οποία θα φέρει τον εξαγνισμό μέσα τους και θα τους προετοιμάσει για τη Νέα Εποχή. Έτσι, ο άνθρωπος θ' ανυψωθεί σ' έναν ανώτερο βαθμό συνείδησης, απόλυτα αναγκαίο για να μπορέσει να εισέλθει στη Νέα Ζωή. Αυτό είναι που εννοούμε με τη λέξη «Ανύψωση».

Θα παρέλθουν μερικές δεκαετίες ακόμα πριν η Φωτιά να έρθει στη γη, η Φωτιά που θα μετατρέψει τον κόσμο φέρνοντας του μία νέα ηθική. Αυτό το απέραντο κύμα έρχεται από το κοσμικό διάστημα και θα πλημμυρίσει όλη τη γη. Όλοι όσοι θα προσπαθήσουν να του αντισταθούν θα παρασυρθούν από τη δύναμη του και θα μεταφερθούν αλλού.

Αν και οι κάτοικοι αυτού του πλανήτη δεν βρίσκονται όλοι στο ίδιο επίπεδο εξέλιξης, αυτό το μεγάλο κύμα θα γίνει από όλους αισθητό. Και αυτή η αλλαγή που θα συμβεί θα αγγίξει όχι μόνο τη γη, αλλά όλο το ηλιακό μας σύστημα και τον Κόσμο.

Το μόνο και το καλύτερο που μπορεί ο άνθρωπος να κάνει σ' αυτή την εποχή, είναι να στραφεί προς τον Θεό και με το να βελτιώνεται συνειδητά, καθημερινά να ανυψώσει το επίπεδο των δονήσεων του, ώστε να μπορέσει να εισέλθει σε αρμονία με αυτό το ισχυρό κύμα που σύντομα θα πλημμυρίσει τα πάντα. 

Η Φωτιά για την οποία μιλώ, η οποία συνοδεύει τις νέες συνθήκες που θα προσφερθούν στον πλανήτη μας, θα αναγεννήσει, θα εξαγνίσει, θα ανοικοδομήσει τα πάντα: ακόμα και η ύλη θα εκλεπτυνθεί, οι καρδιές των ανθρώπων θα ελευθερωθούν από το άγχος, από τις ταραχές, από την αβεβαιότητα και οι άνθρωποι θα φωτιστούν. Όλα θα βελτιωθούν, όλα θα ανυψωθούν: Οι αρνητικές σκέψεις, τα αρνητικά συναισθήματα και οι βλαβερές πράξεις θα καούν, θα καταστραφούν.


Η παρούσα ζωή σας είναι μία σκλαβιά, μία βαριά φυλακή. Προσπαθήστε να καταλάβετε την κατάστασή σας και να ελευθερωθείτε από αυτήν! Σας το λέω πάλι: βγείτε από τη φυλακή σας! Είναι πράγματι απογοητευτικό να βλέπει κανείς τόση πολύ παραπλάνηση, τόση πολύ θλίψη και πόνο, τόση πολύ ανικανότητα στο να καταλάβετε που βρίσκεται η αληθινή σας ευτυχία.

Όλα όσα βλέπετε σήμερα γύρω σας, μέσα στον ανθρώπινο κόσμο, σύντομα θα καταρρεύσουν και θα χαθούν. Δεν θα μείνει ούτε ένα ίχνος πλέον από αυτόν τον πολιτισμό και τη μιζέρια του. Όλη η Γη θα ταρακουνηθεί και δεν θα μείνει ούτε ένα ίχνος από αυτόν τον ψεύτικο, υποκριτικό πολιτισμό που κρατάει τους ανθρώπους υπό το ζυγό της αμάθειας.

Οι σεισμοί μέσα στη γη δεν είναι απλά μηχανικά φαινόμενα, αλλά έχουν ταυτόχρονα το στόχο να αφυπνίσουν τη νόηση και την καρδιά των ανθρώπων ώστε να ελευθερωθούν από τα λάθη και τις τρέλες τους και να καταλάβουν επιτέλους ότι δεν είναι μόνοι τους μέσα στο Σύμπαν.

Το ηλιακό μας σύστημα διασχίζει τώρα μία περιοχή του Σύμπαντος όπου κάποτε, στο πολύ μακρινό παρελθόν, κατεστράφη ένας αστερισμός. Με την καταστροφή του, αυτός ο αστερισμός άφησε τα ίχνη του, τη σκόνη του στο διάστημα. Αυτό το πέρασμα μέσα από ένα χώρο μολυσμένο, είναι μία αιτία δηλητηρίασης, όχι μόνο για τους κατοίκους της γης, αλλά και για όλους τους κατοίκους των άλλων πλανητών του συστήματος μας αλλά και των πλανητών όλου του γαλαξία.

Τα μόνο ουράνια σώματα που δεν επηρεάζονται καθόλου από αυτό το εχθρικό και βλαβερό περιβάλλον είναι οι Ήλιοι. Αυτή η βλαβερή περιοχή ονομάζεται: «η δέκατη τρίτη ζώνη». Έχει ονομαστεί επίσης «η ζώνη των αντιθέσεων».

Ο πλανήτης μας έμεινε κλεισμένος μέσα σ' αυτή τη ζώνη για χιλιάδες χρόνια, όμως πλησιάζουμε επιτέλους στην έξοδο από αυτό το χώρο των σκοταδιών και πλησιάζουμε ήδη στο να αγγίξουμε μία περιοχή πολύ πιο αιθέρια, πιο πνευματική, όπου ζουν όντα πολύ πιο εξελιγμένα.

Η Γη ακολουθεί πλέον μία ανοδική κίνηση στην εξέλιξή της και ο καθένας πρέπει να προσπαθήσει να εναρμονιστεί με αυτά τα ρεύματα της Ανύψωσης. Αυτοί που αρνούνται να εναρμονιστούν μ' αυτή τη νέα κατεύθυνση θα χάσουν το πλεονέκτημα, την ευκαιρία όλων των εξαιρετικών συνθηκών που θα τους παρουσιαστούν για να εξελιχθούν. Θα παραμείνουν πολύ πίσω στην εξέλιξή τους και θα υποχρεωθούν να περιμένουν δεκάδες χιλιάδες χρόνια τον ερχομό ενός νέου πλέον κοσμικού ανοδικού παρόμοιου κύματος.

Η Γη, το Ηλιακό Σύστημα, αλλά κι ολόκληρο το Σύμπαν κινούνται προς μία εντελώς νέα κατεύθυνση κάτω από την επίδραση της Κοσμικής Αγάπης. Οι περισσότεροι από εσάς θεωρούν ακόμα την Αγάπη απλά σαν μία δύναμη επιθυμίας, μία έλξη, όμως στην πραγματικότητα, η Αγάπη είναι η Ισχυρότερη όλων των Δυνάμεων!

Για την ώρα είναι το χρήμα και η εξουσία που συνεχίζουν να βρίσκονται στην πρώτη εκτίμηση των ανθρώπων, λες και η ζωή σας να εξαρτάται από αυτά! Στο μέλλον όμως, τα πάντα θα υποκλίνονται στην Αγάπη και όλα θα την υπηρετούν. Όμως, είναι μέσα από τρομερές θλίψεις και δυσκολίες που η συνείδηση των ανθρώπων θα ανυψωθεί. Οι φοβερές προφητείες του Δανιήλ που αναφέρονται στα Ιερά βιβλία, σχετίζονται με την εποχή που αρχίζει.

Θα υπάρξουν απίστευτες πλημμύρες, ανεμοστρόβιλοι και τυφώνες, γιγαντιαίες εκτός κάθε ελέγχου πυρκαγιές, αλλά και σεισμοί που θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα. Το αίμα θα κυλάει άφθονο. Θα υπάρχουν συνεχώς επαναστάσεις. Φοβερές εκρήξεις θα συμβαίνουν σε πολυάριθμα μέρη της γης. Εκεί που είναι η γη, θα έρθει το νερό και σε πολλά σημεία του νερού θα έρθει η γη.

Ο Θεός είναι Αγάπη!

Κι' εν τούτοις, όλα αυτά τα γεγονότα θα είναι μία απάντηση της Φύσης ενάντια στα διαρκή και διαιωνιζόμενα εγκλήματα των ανθρώπων που διαπράττουν σχεδόν από την αυγή του χρόνου ενάντια στη Μητέρα τους, τη Γη.




Μετά από τις μεγάλες αυτές ταραχές και τον πόνο, αυτοί που θα έχουν παραμείνει ζωντανοί - όντα ξεχωριστά - θα γνωρίσουν τη Χρυσή Εποχή, την Αρμονία και την Ομορφιά χωρίς όρια.

Κρατήστε την ειρήνη σας και την πίστη σας όταν θα έρθει η εποχή του τρόμου και της θλίψης γιατί έχει γραφτεί ότι ούτε μία τρίχα δεν θα πέσει από το κεφάλι αυτού που είναι  Δίκαιος.

Μην απογοητευτείτε τότε. Συνεχίστε σταθερά την εργασία της εσωτερικής, προσωπικής σας εξέλιξης.
Δεν έχετε την παραμικρότερη ιδέα για το Μεγαλειώδες Μέλλον που σας περιμένει. Μία Νέα Γη θα έρθει σύντομα στο φως.

Σε μερικές δεκαετίες από σήμερα, ήδη η εργασία σας θα είναι λιγότερο ασφυκτική, καταπιεστική και ο καθένας θα έχει χρόνο για να αφιερώνει σε πνευματικές, καλλιτεχνικές ή διανοητικές δραστηριότητες. Το θέμα των σχέσεων των δύο φύλων θα λυθεί επιτέλους αρμονικά: και η μία πλευρά και η άλλη, θα μπορούν επιτέλους να ακολουθήσουν τα οράματά τους, τους στόχους τους, χωρίς εμπόδιο από την άλλη.

Ακόμα και οι σχέσεις των ζευγαριών λίγο αργότερα θα αρχίσουν να βασίζονται πάνω στην εκτίμηση και τον αμοιβαίο σεβασμό.

Οι άνθρωποι θα αρχίσουν να ταξιδεύουν στο διάστημα, αλλά και να εισέρχονται στα άλλα επίπεδα, ενώ μετά θα αρχίσουν να διασχίζουν το ενδογαλαξιακό διάστημα.

Θα μελετήσουν βαθειά τη λειτουργία των διαφόρων γαλαξιών και σύντομα θα αποκτήσουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το Θεϊκό Κόσμο, να τον γευτούν, να ενωθούν, να συγχωνευτούν με την Κεφαλή του Σύμπαντος.

Η Νέα Εποχή είναι αυτή της Έκτης Φυλής. Ο δικός σας προορισμός είναι να προετοιμαστείτε όπως πρέπει για να την υποδεχθείτε και να τη ζήσετε. Η Έκτη Φυλή θα δομηθεί γύρω από την Ιδέα της Αδελφοσύνης.

Θα εξαφανιστούν τότε όλες οι συγκρούσεις που βασίζονται στα προσωπικά, εγωιστικά, συμφέροντα. Η μόνη αναζήτηση του καθενός θα 'ναι πώς να καταφέρει να εναρμονιστεί με το Νόμο και με τη Δύναμη της Αγάπης.

Η Έκτη Φυλή θα είναι αυτή της Αγάπης. Μία νέα ήπειρος θα σχηματιστεί γι' αυτή τη Φυλή. Θα ξεπηδήσει στον Ειρηνικό, ώστε ο Ύψιστος να εγκαταστήσει την  κατοικία του σ' αυτόν τον πλανήτη.

Τους Ιδρυτές αυτού του Νέου Πολιτισμού, τους ονομάζω «Αδελφούς της Ανθρωπότητας» ή ακόμα «Παιδιά της Αγάπης». Θα είναι αμετακίνητοι, ακλόνητοι για το  Καλό και θα αντιπροσωπεύουν ένα νέο τύπο ανθρώπων. Οι άνθρωποι θα σχηματίσουν μία οικογένεια, σαν ένα πελώριο σώμα, όπου κάθε λαός θα αντιπροσωπεύει ένα όργανο αυτού του σώματος.

Στη νέα φυλή, η Αγάπη θα εκδηλωθεί μ' ένα τρόπο τόσο τέλειο, που ο σημερινός άνθρωπος δεν μπορεί ακόμα να έχει γι' αυτόν παρά μία πολύ αόριστη και θολή ιδέα.

Η Γη παραμένει για την ώρα ένα έδαφος προσφιλές στις διαμάχες και τη βία, όμως οι σκοτεινές δυνάμεις πρόκειται να οπισθοχωρήσουν, να αποσυρθούν και να την αφήσουν ελεύθερη.                       

Οι άνθρωποι, βλέποντας ότι δεν θα τους μένει πλέον κανένας άλλος δρόμος, θα εισέλθουν σ' αυτόν της Νέας Ζωής, δηλαδή της Χάριτος και της σωτηρίας.

Μέσα στην ανόητη αλαζονεία τους, ορισμένοι από αυτούς θα συνεχίσουν μέχρι τέλους να νομίζουν ότι μπορούν να ζουν στη γη μία ζωή εντελώς αντίθετη στη θεϊκή τάξη, όμως στο τέλος ο καθένας θα καταλήξει να αντιληφθεί ότι η διοίκηση αυτού του κόσμου δεν του ανήκει.

Ένας νέος Πολιτισμός προετοιμάζεται να δει το φώς κι αυτός ο Πολιτισμός που θα έρθει θα στηρίζεται σε 3 κατευθυντήριες αρχές: την ανύψωση της γυναίκας, την ανύψωση των ταπεινών και την προστασία των ανθρώπινων δικαιωμάτων.

Το Φώς, το Αγαθό και η Δικαιοσύνη θα θριαμβεύσουν. Δεν είναι παρά μία υπόθεση χρόνου.                

Οι θρησκείες θα αναγκαστούν να εξαγνιστούν. Γιατί κάθε μία περικλείει μέσα της ένα μόριο τουλάχιστον της Διδασκαλίας των Διδασκάλων του Φωτός, όμως ένα μόριο σκοτεινιασμένο εξ' αιτίας της διαρκούς επιρροής των ανθρώπινων παρεμβάσεων.

Μία μέρα οι πιστοί όλων των θρησκειών θα αναγκαστούν να ενωθούν και να συμφωνήσουν σε μία κοινή Αρχή, αυτή του να τοποθετήσουν την Αγάπη σαν βάση κάθε πίστης, όποια κι αν αυτή είναι. Η Αγάπη και η Αδελφοσύνη, αυτή θα είναι η κοινή τους βάση!

Η Γη σύντομα θα ταρακουνηθεί, θα σαρωθεί από εξαιρετικά ταχείς δονήσεις του Κοσμικού Ηλεκτρισμού
.
Σε μερικές δεκαετίες από τώρα, τα πολύ κακοήθη και μοχθηρά όντα δεν θα μπορούν πλέον να αντέξουν την έντασή τους. Θα αρχίσουν να απορροφούνται λοιπόν από την Κοσμική Φωτιά, η οποία θα κατακάψει το κακό που τους κατέχει. Κατόπιν, θα αρχίσουν να μετανιώνουν, γιατί έχει προφητευτεί πως «κάθε σάρκα θα δοξάσει το Θεό».

Η μητέρα μας, η Γη, θα απαλλαχτεί σύντομα από τους ανθρώπους που δεν θα μπορούν να δεχθούν τη Νέα Ζωή. Θα τους απορρίψει σαν να 'ταν χαλασμένα φρούτα. Μάλιστα δεν θα μπορούν πλέον να μετενσωματωθούν σ' αυτό τον πλανήτη. Το ίδιο και τα εγκληματικά  πνεύματα, θα 'ναι αδύνατον να ξανάρθουν. Οι μόνοι που θα μπορούν να μείνουν στον πλανήτη μας θα είναι αυτοί που θα διαθέτουν την Αγάπη μέσα τους.

Σήμερα, δεν υπάρχει πλέον μέρος πάνω στη γη που να μην είναι μολυσμένο, είτε από το ανθρώπινο αίμα, είτε από αυτό των ζώων.

Είναι αναγκαίο λοιπόν να υπάρξει ένας εξαγνισμός. Γι' αυτό το λόγο και ορισμένες από τις παρούσες  ηπείρους θα υποστούν καταβυθίσεις, ενώ άλλα εδάφη θα ξεπηδήσουν αλλού.

Οι άνθρωποι δεν έχουν την παραμικρή υποψία για το τι τους απειλεί. Θα συνεχίσουν να τρέχουν πίσω από τους μάταιους σκοπούς που έχουν βάλλει και πίσω από την αναζήτηση των ηδονών.

Αντίθετα, οι άνθρωποι της Έκτης Φυλής θα έχουν συνείδηση της αξίας του ρόλου τους και θα έχουν σεβασμό για την ελευθερία των άλλων. Θα τρέφονται αποκλειστικά από το φυτικό βασίλειο. Οι Ιδέες τους θα έχουν την Δύναμη να κυκλοφορούν τόσο ελεύθερα, όσο ελεύθερα κυκλοφορεί ο αέρας και το φώς στις μέρες μας.

Τα λόγια «Αν δεν γεννηθείτε εκ νέου.» αντιστοιχούν στην Έκτη Φυλή. Ακόμα και το εδάφιο 60 του Ησαΐα αναφέρεται στον ερχομό της Έκτης Φυλής, της Φυλής της Αγάπης.

Μετά τις μεγάλες αναστατώσεις και καταστροφές, οι άνθρωποι θα πάψουν να ζουν μέσα στην αμαρτία και θα ξαναβρούν το δρόμο της Αρετής.

Το κλίμα του πλανήτη μας θα μετατραπεί και θα είναι παντού εύκρατο, ενώ οι βίαιες διαφοροποιήσεις δεν θα υπάρχουν πια. Ο αέρας θα ξαναγίνει καθαρός, αγνός, το ίδιο και τα νερά. Τα περισσότερα παράσιτα θα εξαφανιστούν.

Οι άνθρωποι θα αρχίσουν να θυμούνται τις προηγούμενες ενσαρκώσεις τους και θα αισθάνονται έντονη ικανοποίηση διαπιστώνοντας ότι είναι επιτέλους ελεύθεροι από τις παλιές τους συνθήκες. Έτσι όπως απαλλάσσει κανείς ένα αμπέλι από τα παράσιτα του και από τα νεκρά του φύλλα, έτσι ενεργούν τα πολύ Εξελιγμένα Όντα  για να προετοιμάσουν τους ανθρώπους στο να γίνουν ικανοί να υπηρετούν την Πηγή της Αγάπης, το Θεό.

Τους δίνουν πολύ καλές συνθήκες για να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν και σ' αυτούς που θέλουν πράγματι να τους ακούσουν και να τους ακολουθήσουν, λένε: «Μη φοβάστε τίποτα!     Λίγο ακόμα χρόνο και όλα θα τακτοποιηθούν. Βρίσκεστε στο σωστό δρόμο. Αυτός που θέλει να εισέλθει μέσα στο Νέο Πολιτισμό, ας μελετά, ας εργάζεται συνειδητά κι' ας προετοιμάζεται».

Χάρη στην Ιδέα της Αδελφοσύνης, η γη θα ξαναγίνει ένας ευλογημένος τόπος και αυτό δεν θα αργήσει να γίνει. Όμως πριν συμβεί, πελώριες τραγωδίες και πόνοι θα έρθουν για να αφυπνίσουν τις συνειδήσεις. Τα λάθη και τα εγκλήματα που είναι συσσωρευμένα εδώ και χιλιάδες χρόνια πρέπει να ξεπληρωθούν. Το πύρινο κύμα που εκπορεύεται από τον Υπέρτατο Κόσμο, θα συνεισφέρει στο να ξεπληρωθεί το κάρμα των λαών.

Η απελευθέρωση δεν μπορεί να δοθεί διαφορετικά. Η ανθρωπότητα πρέπει να προετοιμαστεί για τις μεγάλες αναπόφευκτες δοκιμασίες που έρχονται και που θα φέρουν το τέλος του εγωκεντρισμού.

Κάτω από τη Γη, προετοιμάζεται επίσης κάτι το εκπληκτικό. Μία μεγαλειώδης και εντελώς ασύλληπτη επανάσταση θα εκδηλωθεί σύντομα μέσα στη φύση. Ο Θεός έχει αποφασίσει να ανορθώσει αυτό τον κόσμο και θα το κάνει! Είναι το τέλος  μιας παλαιάς εποχής.

Μία νέα τάξη θα έρθει να αντικαταστήσει την παλαιά, μία τάξη μέσα στην οποία θα Βασιλεύει η Αγάπη σ' ολόκληρη τη Γη.»









.

Πρόσεχε την ψυχή σου!





Κάποτε ήταν ένας βασιλιάς, ο οποίος είχε ένα γιο πονηρό. Έχοντας χάσει κάθε ελπίδα για αλλαγή προς το καλύτερο, ο πατέρας καταδίκασε τον γιο του σε θάνατο.
Του έδωσε ένα μήνα περιθώριο για να προετοιμαστεί.

Πέρασε ο μήνας, και ο πατέρας ζήτησε να παρουσιασθεί ο γιος του. Προς μεγάλη του έκπληξη, παρατήρησε πως ο νεαρός ήταν αισθητά αλλαγμένος: το πρόσωπό του ήταν αδύνατο και χλωμό, και ολόκληρο το κορμί του έμοιαζε να είχε υποφέρει.

«-Πώς και σου συνέβη τέτοια μεταμόρφωση, γιέ μου;», ρώτησε ο πατέρας.
«-Πατέρα μου και κύριέ μου», απάντησε ο γιος, «πώς είναι δυνατόν να μην έχω αλλάξει, αφού η κάθε μέρα με έφερνε πιο κοντά στον θάνατο;».

«-Καλώς, παιδί μου», παρατήρησε ο βασιλιάς. «Επειδή προφανώς έχεις έρθει στα συγκαλά σου, θα σε συγχωρήσω. Όμως, θα χρειαστεί να τηρήσεις αυτή την διάθεση επιφυλακής της ψυχής σου, για την υπόλοιπη ζωή σου».
«-Πατέρα μου», απάντησε ο γιος, «αυτό είναι αδύνατο. Πώς θα μπορέσω να αντισταθώ στα αμέτρητα ξελογιάσματα και τους πειρασμούς;».

Ο βασιλιάς τότε διέταξε να του φέρουν ένα δοχείο γεμάτο λάδι, και είπε στον γιο του:
«-Πάρε αυτό το δοχείο, και μετάφερέ το στα χέρια σου, διασχίζοντας όλους τους δρόμους της πόλεως. Θα σε ακολουθούν δύο στρατιώτες με κοφτερά σπαθιά. Εάν χυθεί έστω και μία σταγόνα από το λάδι, θα σε αποκεφαλίσουν».

Ο γιος υπάκουσε. Με ανάλαφρα, προσεκτικά βήματα, διέσχισε όλους τους δρόμους της πόλεως, με τους στρατιώτες να τον συνοδεύουν συνεχώς, και δεν του χύθηκε ούτε μία σταγόνα.
Όταν επέστρεψε στο κάστρο, ο πατέρας τον ρώτησε:
«-Γιέ μου, τι πρόσεξες καθώς τριγυρνούσες μέσα στους δρόμους της πόλεως;».
«-Δεν πρόσεξα τίποτε».
«-Τι εννοείς, ‘τίποτε’;», τον ρώτησε ο βασιλιάς. «Σήμερα ήταν μεγάλη γιορτή. Σίγουρα θα είδες τους πάγκους που ήταν φορτωμένοι με πολλές πραμάτειες, τόσες άμαξες, τόσους ανθρώπους, ζώα».
«-Δεν είδα τίποτε απ’ όλα αυτά», είπε ο γιος. «Όλη η προσοχή μου ήταν στραμμένη
στο λάδι μέσα στο δοχείο. Φοβήθηκα μην τυχόν μου χυθεί μια σταγόνα και έτσι
χάσω τη ζωή μου».

«-Πολύ σωστή η παρατήρησή σου», είπε ο βασιλιάς.

«Κράτα λοιπόν αυτό το μάθημα κατά νου, για την υπόλοιπη ζωή σου. Να τηρείς την ίδια επιφυλακή για την ψυχή μέσα σου, όπως έκανες σήμερα για το λάδι μέσα στο δοχείο. Να στρέφεις τους λογισμούς σου μακριά από εκείνα που γρήγορα παρέρχονται, και να τους προσηλώνεις σε εκείνα που είναι αιώνια.

Θα είσαι ακολουθούμενος, όχι από οπλισμένους στρατιώτες, αλλά από τον θάνατο, στον οποίον η κάθε μέρα μας φέρνει πιο κοντά. Να προσέχεις πάρα πολύ να φυλάς την ψυχή σου από όλους τους καταστροφικούς πειρασμούς».

Ο γιος υπάκουσε τον πατέρα, και έζησε έκτοτε ευτυχής.








.