FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΙ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ





Ζούμε σε έναν νοητικό κόσμο ο οποίος δέν πλάστηκε τυχαία και ούτε τον δημιουργήσαμε εμείς συνειδητά, αλλά με τη δική μας ενέργεια, θέληση και έγκριση. Οι αρχιτέκτονες αυτού τού νοητικού κόσμου, που λέγεται  Matrix η μορφογενετικό πεδίο, είχαν και έχουν στόχο την τέλεια κάλυψη της πραγματικότητας που ζούμε. 

Δηλαδή μας πρόσφεραν μία άλλη πραγματικότητα ψευδή και επιφανειακή και μάς λένε, αυτή είναι δεν υπάρχει άλλη. Αυτή είναι η Matrix,  η αόρατη πνευματική φυλακή που ζούμε, αυτό το μορφογενετικό πεδίο, ένα είδος σκληρού δίσκου στον αιθέριο κόσμο της 4ης διάστασης, μία αποθήκη όλων τών σκέψεων και ιδεών όλων τών ανθρώπων τών τελευταίων 13 000 ετών.

Ημαστε στή τελική μάχη μεταξύ Φωτός και σκότους σε όλα τα επίπεδα. Η μεριά του σκότους τραβά τη ψυχή να παραμείνει στή Matrix, οι δέ φορείς του Φωτός κατάλαβαν τη φυλακή τους και θέλουν να βγούν απο μέσα της, συνειδητοποίησαν το πραγματικό τους εαυτό και τό ρόλο που θα παίξουν στον Ενεστώτα χρονο. 

Υπάρχουν εκατοντάδες παραδείγματα που μπορώ να αναφέρω για τό θέμα αυτό,  γνωρίζοντας ότι ο αμύητος άνθρωπος μόλις τα ακούσει θα κλωτσήσει,  διότι δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο μέσα στην δική του νοητική Matrix που ζεί. Η Matrix θα του πεί ότι αυτά που θα αναφέρω κάτωθεν είναι φαντασίες, εικασίες η συνωμοτικές θεωρίες. Μέχρι που μίαν ημέρα θα συνειδητοποιήσει ότι το κινηματογραφικό έργο Matrix δέν είναι απλώς έργο φαντασίας αλλά η καθημερινότητα που ζεί. Θα δει τον ήδη παρελθόντα χρονο του σαν ένα άσχημο εφιαλτικό όνειρο που τελείωσε πιά.

Οι περισσότεροι άνθρωποι νομίζουν ότι οι αιτίες τών πολέμων στο Ιράκ, Αφγανιστάν και τώρα στην Υεμένη, μαζί με το πρόβλημα τών πειρατών στη Σομαλία είναι το πετρέλαιο, η παραγωγή του ναρκωτικού όπιου στο Αφγανιστάν, η τρομοκρατία, η καταπολέμηση τών πειρατών απο τη Σομαλία η άλλες πηγές πρώτων υλών. Αυτά μάς τα λέει η Matrix για δικό μας προγραμματισμό του νου και εφόσον γίνει αυτό, απορρίπτουμε μετά κάθε άλλη σκέψη, γνώση ή είδηση από άλλη πηγή που έρχεται αντίθετη με την Matrix. 

Εδώ θα αναφέρω πρώτα αποδεδειγμένες πραγματικότητες που μπορεί ο αναγνώστης μόνος του να τις εξετάσει αν αληθεύουν:

Στο κόλπο τής Υεμένης έχουν μαζευτεί χιλιάδες πολεμικά πλοία, υποβρύχια και νεότατο γήινο και εξωγήινο( 75 χρόνια συνεργασίας και των δύο υπερδυνάμεων με τούς Greys) πολεμικό υλικό και εξοπλισμός σε σχήμα κύκλου. Τόσα πολεμικά πλοία δεν υπήρχαν ούτε στον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο.
Ο στόλος αυτός έρχεται από όλα τα μεγάλα και μικρά κράτη του κόσμου. Όλοι τους μόνιασαν για έναν κοινό εχθρό. Περίεργο όμως είναι ότι αυτά τα κράτη εκεί δείχνουν να είναι μεταξύ τους αγαπημένα μπροστά στο κοινό εχθρό, ενω προς τον έξω κόσμο δείχνουν και κάνουν αληθινούς πολέμους μεταξύ τους, πραγματικοί εχθροί με διαφορετικά συμφέροντα και ατζεντες.

Ποιος λοιπόν είναι ο κοινός εχθρός ρωτώ τον αναγνώστη? Μήπως είναι οι ξυπόλυτοι σομαλοί αντάρτες με ένα αυτόματο στό χέρι? Βλέπεται λοιπόν για πόσο χαζούς μας περνούν εμάς τους Goyms?

Θα απαντήσω με τη σειρά.

Οι αιτίες των πολέμων στα συγκεκριμένα αναφερομενα κράτη είναι οι αστρικές πύλες. Γιατί αυτό? Διότι όποιος ελέγχει τις πύλες ελέγχει γη γή. Οι πύλες είναι οι πόρτες να φύγεις από τη γή και να μπείς στη γη από άλλη διάσταση. Εδώ θέλω να αναφέρω ότι οι μεγάλες δυνάμεις έχουν εξωγήινη τεχνολογία. Για παράδειγμα τα Ufo των αμερικανών βρίσκονται στην 5η γενεά τελειοποίησης. Στο θέμα Ιράκ η πύλη είναι μέσα στον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Βαβυλώνας. Αυτή την πύλη την φυλούν κομάντος αμερικανοί, όμως η secret government δεν μπορεί να την χρησιμοποιήσει σε περίπτωση που χρειαστει να την κοπανήσουν απο τη γή. Ηδη ελέγχεται απο τη τρίτη δύναμη που θά μιλήσω παρακάτω.

Στό Αφγανιστάν υπάρχουν μερικές μικρότερες πύλες οι οποίες οι αμερικανοί προσπάθησαν να τις κατακτήσουν και να τις ελέγξουν για δικό τους λογαριασμό και απέτυχαν. Στή Υεμένη όλο το άνθος όπλων της πολεμικής βιομηχανίας των κρατών κοιτάζει τον ουρανό με στραμμένα τα όπλα προς τά πάνω. Θα σας πω μερικά οπλικά συστήματα: Skalar waves, Haarp, Laser, κ. α. γνωστά και άγνωστα για εμάς τους θνητούς. 

Αυτή η πύλη είναι η αρχαιότερη και η μεγαλύτερη. Από αυτή μπήκαν στή γαία για πρώτη φορά στο περίπου 450 000 π. Χ. οι Αννουνάκοι (Nefelim). Όπως βλέπετε, η παγκόσμια κυβέρνηση που πάνε να μάς τη πουλήσουν για φρέσκο προιόν της ημέρας, υπάρχει από το 1917.

Εδώ ήθελα να αναφέρω σε όλους τίς ήδη γνωστές βάσεις στο φεγγάρι και στον Άρη, χτισμένες στην δεκαετία του 60 απο συνεργαζόμενους αμερικανους και ρώσους μαζί. Ενω τόν αμύητο πληθυσμό της γής, τον έβαλαν να σκοτώνεται με το σιδηρούν παραπέταμα, τη τέλεια κάλυψη. Συγχαρητήρια στούς Νεφελίμ.

Η συμφωνία των Νεφελίμ με την Γαλαξιακή Ένωση τού Φωτός λήγει το αργότερο το 2013, μαζί λήγει και ο πλατωνικός χρόνος των 25920 χρόνων. Η διάρκεια αυτής της συμφωνίας ήταν 13000 χρόνια, γνωστή και σάν Kali Yuga, δηλαδή σκοτεινή περίοδος. Το πρόβλημα τώρα είναι ότι τα διάφορα Clans των Νεφελίμ και των 13 ιλλουμινάτι οικογενειων που κυβερνούν το κόσμο, δέν θέλουν νά φύγουν απο την εξουσία. Έκαναν τόσο κόπο στα τόσες χιλιάδες χρόνια, δημιούργησαν τη Matrix, έχουν μαζέψει τον παγκόσμιο πλούτο, ελέγχουν τους πάντες και τα πάντα με δική μας θέληση(ψήφο, δομές πίστης), και τώρα θα τα παραδώσουν όλα αυτά εθελοντικά στον πληθυσμό της γής? Όχι βέβαια!

Στίς διάφορες αστρικές πύλες της γαίας άρχισαν ήδη όμως να μπαινοβγαίνουν τα κοσμικά πλοία της Γαλαξιακής Ένωσης. Δηλαδή να γίνονται ορατά και αόρατα, ως ηπια ενημέρωση του γήινου πληθυσμού για τήν επερχόμενη αλλαγή εξουσίας επί της γης - και αυτό σε καθημερινή βάση. Και είναι φυσιολογικη η αντίδραση τών ιλλουμινάτι να κάνουν το πάν για να διαστρεβλώσουν και να σταματήσουν την ερχόμενη αλλαγή, μία αλλαγή που είναι θεικής προελεύσεως και δέν υπάρχει δύναμη να την σταματήσει. Προσπαθούν με κάθε τρόπο αφού το μεγαλύτερο όπλο τών ιλλουμινάτι είναι τά μέσα μαζικής ενημέρωσης - για να πω καλύτερα τα μέσα μαζικού νοητικού προγραμματισμού, αφού σχεδόν όλοι και όλα δουλεύουν ακόμα για αυτούς.

Στό Αφγανιστάν, οι μισθοφόροι φαντάροι παρατηρητές σέ γεωγραφικες θέσεις κλειδιά στο χώρο που βρίσκονται οι πύλες, έχουν αυστηρή εντολή με ποινή θανάτου, όποιος τολμήσει να δημοσιεύσει τα φαινόμενα που βλέπει. Τό σκοπό της κάλυψης είχαν και οι ταινίες Indepentant Day και 2012… να φυτέψουν στο κοινό το φόβο σε ότι έρχεται απο πάνω.

Εδώ ήθελα να επισημάνω ότι τα κοσμικά πλοία της Γαλαξιακής Ένωσης δεν είναι από μέταλλα όπως μάς έμαθε η Matrix αλλά από Φώς υψηλής συχνότητας και είναι ζωντανά, δηλαδή όλο το πλοίο είναι ένας ζωντανός οργανισμός βασιζόμενος στην ενέργεια της ανιδιοτελους αγάπης. 

Τα πλοία κινούνται τηλεπαθητικα και παιρνουν ότι μορφή θέλει ο χειριστής. Ένας άνθρωπος μπορεί να επέμβει σε ένα τέτοιο κοσμικό πλοίο μόνο όταν βρίσκεται ήδη σε κατάσταση ανιδιοτελους αγάπης, που σημαίνει ότι αγαπά όλη τη δημιουργία χωρίς όρους , γιατί κατάλαβε ότι είναι ο ίδιος μέρος αυτής.

Όπως θα είναι σε πολλούς αναγνώστες γνωστό, η κινητήρια ενέργεια που κινεί το σύμπαν είναι η ανιδιοτελής αγάπη, δέν υπάρχει στο σύμπαν άλλη ενέργεια υψηλότερης δόνησης ή συχνότητας.  

Είπε ο Ιησούς… Εγώ και ο Πατέρας μου(το ορατό και αόρατο σύμπαν) είμαστε ΕΝΑ.

Έχω προειδοποιήσει τον αναγνώστη ότι για μας που ζούμε στην 3η διάσταση είναι δύσκολο να το κατανοήσουμε με τη νόηση. 

Αυτό γιατί βρισκόμαστε σχεδόν συνεχώς στην αριστερή, δηλαδή την νοητική πλευρά του εγκεφάλου μας και αυτή λειτουργεί μόνο περίπου 10 % και αυτό που σκεφτόμαστε νομίζουμε ότι είναι δικιά μας σκέψη. Στη πραγματικότητα τη παίρνουμε ή καλύτερα να πώ τη μαγνητίζουμε από τη Matrix, ελεγχόμενο τουλάχιστον μέχρι πρίν μερικά χρόνια από τούς Νεφελίμ και τούς Greys. Βλέπετε λοιπόν πώς λειτουργεί το διπλό Controll επι της γης?

Ο ορατός ηλεκτρονικός έλεγχος (Body Nanochip, cameras, satelites, computers) επι της γής και ο αόρατος αιθέριος της σκέψης, Mind Controll μέσω της Matrix. Και φυσικά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι άνθρωποι που προγραμματίζονται απο αυτές έχει το αποτέλεσμα, η πίστη σε αυτές τις πληροφορίες να γίνουν δομές πίστης. Έτσι τροφοδοτούν ασυνείδητα την υπαρχουσα Matrix των Νεφελίμ βασιζόμενη στο φόβο σάν κυριαρχο συναίσθημα. Δυστυχώς είναι το μεγαλύτερο ποσοστό τών ανθρώπων που το κάνει ακόμα, χωρίς να ξέρει ότι το κλειδί για τη σωτηρία του το έχει ο ίδιος ο άνθρωπος.

Εδώ ταιριάζει νά αναφέρω και το θετικό ρόλο που παίζει το σκότος ή το κακό στή γη. Και αυτό γιατι το Φώς καταλαβαίνει και ξέρει την προέλευσή του και ενεργά κινειται σε αυτή τη κατεύθυνση. Το σκότος όμως σάν ενέργεια νομίζει ότι είναι χωριστά απο τον Δημιουργό , δέν ξέρει οτι σε τελική ανάλυση και αυτό ήρθε από το Φώς με σκοπο να παίξει σε έναν περιορισμένο χρόνο τον μοναδικό και μόνο ρόλο του, το ρόλο του σκότους, του φόβου και του κακού. Μόνο στό πυκνό σκότος, δηλαδή σε μία γήινη κοινωνία ή πολιτισμό που βασιλεύει απόλυτα ο φόβος και όχι η ανιδιοτελής αγάπη, αρχίζει ο άνθρωπος σιγά σιγά να αναζητά τη πηγή του, το Απολλώνιο Φώς.

http://www.grt-intel.com/a-b_topics/aden_stargate.htm
http://grtintel.blogspot.com/2009/12/korton-i-am-korton-commander-of-cosmic.html
http://www.promitheasblog.com/2010/01/blog-post_8393.html



.