FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Δεν είστε εδώ για να αποθηκεύετε πόνο, ανθρώπους, τόπους και γεγονότα μέσα στις καρδιές σας, είστε εδώ για να ζήσετε από την καρδιά σας. Αυτό είναι δύσκολο, αν η καρδιά είναι γεμάτη πόνο και θλίψη / Μήνυμα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ / Δόθηκε μέσω channeling στην Karen Doonan





Είμαι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και έρχομαι με μηνύματα από τις αγγελικές σφαίρες. Πολλοί από εσάς παλεύουν για να παραμείνουν σε ηρεμία, και σας καθοδηγούμε όλους να το αντιληφθείτε και να κάνετε ένα βήμα πίσω από τον αγώνα (να μην παλεύετε). Πολλοί δυσκολεύονται να δουν ένα δρόμο ανοιχτό μπροστά και αυτό έχει οδηγήσει σε μεγάλο φόβο και άγχος που σαρώνει όλο τον κόσμο, Είμαστε εδώ για να σας διαβεβαιώσουμε πολυαγαπημένοι ότι δεν υπάρχει ανάγκη να φοβάστε, γιατί όλα είναι τέλεια.

Καταλαβαίνουμε ότι με την ανθρώπινη υπόστασή σας είναι δύσκολο να πιστέψετε τα λόγια ότι μπορεί ο κόσμος να είναι τέλειος, εφόσον υπάρχουν ταραχές και εξεγέρσεις, και λέμε σε όλους να αποκολληθείτε από την ψευδαίσθηση του τι φαίνεται να συμβαίνει. 


Ο νέος τρόπος ζωής είναι πλέον εδώ, αγαπημένοι μου, και είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ότι ο νέος κόσμος που ανατέλλει έχει σχέση με το πώς ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ.

Πολλοί από σας κουβαλάτε βαθιές πληγές στις καρδιές σας και δεν είστε σε θέση να ζήσετε τη ζωή σας από τη καρδιά σας και γι’ αυτό σας καλούμε να επιτρέψετε στις αγγελικές σφαίρες να σας βοηθήσουν με την αφαίρεση αυτών των πληγών.

Ο μπλε μανδύας μου της προστασίας είναι διαθέσιμος σε κάθε έναν από εσάς αυτή τη στιγμή. Πολλοί σήμερα αντιμετωπίζουν την ανεργία έχοντας χάσει τη δουλειά που έκαναν για χρόνια ή βρίσκονται αντιμέτωποι με μια μετακόμιση ή έναν χωρισμό. 

Γνωρίστε πολυαγαπημένοι ότι αυτές οι αλλαγές είναι για να σας επιτρέψουν να επεκταθείτε και να αναπτυχθείτε και με το να ζείτε τη ζωή σας από την καρδιά σας, αυτό θα σας εξασφαλίσει ότι ζείτε στην ΑΛΗΘΕΙΑ σας. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο για εκείνους που αισθάνονται χαμένοι αυτή τη στιγμή, γιατί πολλοί ζουν τώρα την ΑΛΗΘΕΙΑ τους και βλέπουν ότι φίλοι και σχέσεις έχουν αποστασιοποιηθεί από αυτούς.

Γνωρίστε ότι αυτό είναι μέρος της επέκτασης πολυαγαπημένοι και αυτό δεν σημαίνει ότι τους έχετε χάσει. Κινείστε προς την ΑΛΗΘΕΙΑ σας και υπάρχει κάποια προσαρμογή σε αυτό. Για πολλούς θα είναι η συνειδητοποίηση ότι εκείνους τους οποίους θα ονομάζατε "φίλους" δεν ήταν στ’ ΑΛΗΘΕΙΑ. Αυτό μπορεί να είναι μια αποκάλυψη για πολλούς από εσάς και σας λέμε να το αναγνωρίσετε, αλλά να μην επιτρέψετε στον πόνο να αποθηκευθεί μέσα σας. Δεν είστε εδώ για να αποθηκεύετε πόνο, ανθρώπους, τόπους και γεγονότα μέσα στις καρδιές σας, είστε εδώ για να ζήσετε από την καρδιά σας. Αυτό είναι δύσκολο, αν η καρδιά είναι γεμάτη πόνο και θλίψη.

Ο Αρχάγγελος Azriel είναι έτοιμος να βοηθήσει όλους με τον πόνο και τη θλίψη που περιέχεται στις καρδιές τους. Καλέστε τον για να έρθει σε στιγμές ανάγκης και να επιτρέψει στην καρδιά σας να ανοίξει, ο πόνος θα φύγει…, αφήστε και τα δάκρυα να πέσουν αν χρειαστεί. Δεν σημαίνει ότι είστε δυνατοί όταν δεν κλαίτε, αγαπημένοι. Οι ισχυρότεροι από σας κλαίνε. Η ψευδαίσθηση διδάσκει ότι το κλάμα είναι σημάδι αδυναμίας, αλλά γνωρίστε ότι το κλάμα είναι θεραπεία.

Η Μητέρα Γη κλαίει με τη μορφή της βροχής, καθαρίζει, θεραπεύει, δίνει ζωή στα παιδιά της που βρίσκονται με τη μορφή των φυτών. Να ξέρετε ότι τα δάκρυα θα σας βοηθήσουν να θεραπεύσετε τον πόνο σας και θα σας δείξουν τη δύναμη που έχετε πέρα από τον πόνο, γιατί ο πόνος είναι ένα πέπλο ψευδαίσθησης. Πολλοί δεν θα επιτρέψουν σε αυτό το πέπλο να φύγει ή να αρθεί, καθώς η είσοδος στο πέπλο μπορεί να είναι οδυνηρό. Περπατήστε με μας στο πλευρό σας και αφήστε μας να σηκώσουμε εμείς το πέπλο για σας. Θα δείτε ότι από την άλλη πλευρά υπάρχει ΑΓΑΠΗ.

Πολλές αλλαγές και τροποποιήσεις γίνονται σε ολόκληρο τον κόσμο αυτή τη στιγμή και καλούμε ΟΛΟΥΣ να σταθείτε με ΑΓΑΠΗ. Η ΑΓΑΠΗ που ΥΠΑΡΧΕΙ ποτέ δεν σας αφήνει, μπορεί να κρυφτεί από την ψευδαίσθηση, αλλά είναι ΠΑΝΤΑ εκεί για σας. 

Έχετε πρόσβαση σε αυτήν ανά πάσα στιγμή, είναι προσβάσιμη μέσα από την καρδιά σας, μην κλείσετε τις καρδιές σας γιατί τότε θα αποκλείσετε ΕΣΑΣ από ΕΣΑΣ. Αυτό είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή του φαινομενικού χάους, γιατί το χάος είναι ο παλιός τρόπος που δίνει τη θέση του στο νέο, δεν υπάρχει άλλος τρόπος για τη γέννηση του νέου κόσμου, εκτός από το χάος, πολυαγαπημένοι.

Ακόμα και στη ζωή του ανθρώπου ο τοκετός είναι γεμάτος ανησυχία για την αλλαγή, η νέα μητέρα περνά μέσα από τον πόνο για να δώσει ζωή στο παιδί της, το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για τη Μητέρα Γη, καθώς γεννάει αυτό το νέο κόσμο. Και όπως στέλνετε την αγάπη σας στη νέα μητέρα που προσπαθεί να φέρει τη νέα ζωή στον κόσμο, έτσι και η Μητέρα Γη ζητάει να της στείλετε την αγάπη σας, γιατί σας ΑΓΑΠΑΕΙ.

Οι αγγελικές σφαίρες παραστέκονται με ΟΛΕΣ τις άλλες σφαίρες αυτή τη στιγμή για να βοηθήσουν και να διευκολύνουν τον τοκετό που θα σας επιτρέψει να δείτε το θαύμα που περιμένει. Πολλοί από εσάς μπορεί να μας ΝΙΩΘΕΤΕ γύρω σας αλλά και πάρα πολλοί άλλοι δεν μπορούν να μας ΝΙΩΣΟΥΝ επειδή έχουν κλείσει τις καρδιές τους, όχι μόνο στις αγγελικές σφαίρες, αλλά  στους συνανθρώπους τους. 

Να ξέρετε ότι υπάρχουν και εκείνοι ανάμεσά σας που έχουν μεγάλο πόνο, ότι ο πόνος βιώνεται μέσα τους, εσωτερικά, και δεν μπορείτε να γνωρίζετε το βάθος του πόνου που είναι αποθηκευμένος σε ένα ανθρώπινο ον απλά κοιτάζοντάς το. Γι’ αυτό και σας ζητάμε να μην κρίνετε τους γύρω σας, γιατί δεν μπορείτε να γνωρίζετε τον πόνο τους. Αντιμετωπίστε τους όλους με αγάπη και συμπόνια. Κατά τον καιρό του φαινομενικού χάους ανοίξετε την καρδιά σας και στείλτε την ΑΓΑΠΗ που ΥΠΑΡΧΕΙ προς όλο τον κόσμο, αντιμετωπίστε τους συνανθρώπους σας με ΑΓΑΠΗ, πολυαγαπημένοι μου, και παρατηρείστε την καθώς τα μεταμορφώνει όλα.

Είμαστε εδώ για ΟΛΟΥΣ εσάς ανά πάσα στιγμή, με το σπαθί μου μπορώ να κόψω τους δεσμούς που δεν σας εξυπηρετούν πια, ζητείστε το να το κάνω και θα γίνει. Να ξέρετε ότι οι δεσμοί αγάπης ποτέ δεν κόβονται γιατί δεν μπορούν να κοπούν. Πολλοί από εσάς παλεύετε με δεσμούς που πάνε πίσω σε προηγούμενες ζωές, αφήστε με να σας ελευθερώσω με το σπαθί μου. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να αλλάξει πολυαγαπημένοι, αλλά θα πρέπει να αποκαλύψετε αυτή την ΑΛΗΘΕΙΑ στην ύπαρξή σας.

Επίσης, βαδίζουμε με ανθρώπινη μορφή ανάμεσα σας, πολλοί κατέχουν τις ενέργειές μας και είναι σε θέση να εστιάσουν και να κρατήσουν τις ενέργειές μας που θα επιτρέψουν σε εκείνους που είναι πιο αποκομμένοι από εμάς να έχουν πρόσβαση. Γνωρίζετε ότι ανθρώπινοι άγγελοι περπατούν στη γη αυτή την εποχή. Θα τους αναγνωρίσετε επειδή θα τους ΝΙΩΣΕΤΕ, είναι πιο κοντά σε κραδασμούς σε ΣΑΣ απ’ ό,τι είμαστε εμείς αυτή τη στιγμή. Να ξέρετε ότι ένας ανθρώπινος άγγελος μπορεί να διευκολύνει το άνοιγμα της καρδιάς σας και να σας επιτρέψει να μας ΝΙΩΣΕΤΕ.

Πολυαγαπημένοι δεν είστε ποτέ μόνοι παρά τα όσα η ψευδαίσθηση προσπαθεί να σας διδάξει. Το χάος το διατρέχει ένα νήμα που δεν μπορεί ποτέ να σπάσει, που είναι το νήμα της ΑΓΑΠΗΣ που ΥΠΑΡΧΕΙ, δεν το βλέπετε με την όραση, το διαπιστώνετε με την καρδιά, ανοίξτε τις καρδιές σας και ΝΙΩΣΤΕ πού βρίσκεται το νήμα, αφήστε το να σας καθοδηγήσει έξω από το χάος και το προφανές σκοτάδι. Γιατί όλοι εσείς βαστάτε το θείο σπινθήρα του φωτός που ΕΣΕΙΣ είστε. Αυτή η σπίθα δεν μπορεί να σβήσει, το φως που λάμπει μέσα σας μπορεί μόνο να γίνει πιο φωτεινό και πιο δυνατό.

Απευθυνθείτε σ’ εμάς σε στιγμές ανάγκης, έχετε ελεύθερη βούληση και χρειαζόμαστε να μας το ΖΗΤΗΣΕΤΕ και να μας επιτρέψετε να σας βοηθήσουμε. Πολλοί εξακολουθούν να μην ζητούν βοήθεια πιστεύοντας ότι δεν το αξίζουν. Οι αγγελικές σφαίρες δεν κρίνουν, γιατί το να κρίνεις είναι ανθρώπινη ψευδαίσθηση, είναι η δυαδικότητα, είμαστε ΕΝΑ σε ΕΝΟΤΗΤΑ. Εμείς δεν τσεκάρουμε πρώτα τα κουτιά πριν δώσουμε τη βοήθειά μας, δεν είναι ο ρόλος μας, ούτε ο σκοπός μας. Είμαστε εδώ για να βοηθάμε ΟΛΟΥΣ σε ΟΛΕΣ τις στιγμές. Ανοίξτε τις καρδιές σας και καλέστε μας, κι εμείς θα ανταποκριθούμε.

Είμαι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και μιλώ από τις αγγελικές σφαίρες αυτή τη στιγμή. 
ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει χαθεί, πολυαγαπημένοι, ΤΟ ΠΑΝ πρόκειται απλά να γεννηθεί.

Μετάφραση: Αγγελική Νατσούλη
http://angelsmell.blogspot.com/





.



Πλαστικοι γάμοι, πλαστικές σχέσεις ψεύτικες, υποκριτικές, πλαστικά λουλούδια. H τέχνη της μετατροπής της σεξουαλικής ενέργειας σε πνευματική φώτιση / Οσσο










ΕΡΩΤΗΣΗ:
Ποιά γνώμη έχεις για την πορνεία; 
Ποιά γνώμη έχεις για την σεξουαλική ηθική;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: 

Η γνώμη μου για την σεξουαλική ηθική είναι ενάντια σε όλες τις γνώμες που ίσχυσαν έως τώρα. Όλες τους καταπίεζαν το σεξ΄ το επέκριναν και δημιουργούσαν διχασμό μέσα στον νου τού ανθρώπου. Όλη η σχιζοφρένεια και όλες οι διαστροφές τού ανθρώπου έχουν τη ρίζα τους μέσα σε εκείνη την λάθος σεξουαλική ηθική.

Αντιλαμβάνομαι το σεξ ως ένα φυσικό φαινόμενο. Δεν έχει τίποτε το βέβηλο και δεν έχει τίποτε το ιερό. Πρόκειται για καθαρά φυσική ενέργεια ζωής, τρομακτικής σημασίας. Αν δεν μπορέσεις να το ανεβάσεις ποιοτικά, μπορεί να σε καταστρέψει΄ και έχει καταστρέψει την ανθρωπότητα.

Είναι η ενέργεια από την οποία γεννιέται ο άνθρωπος΄ τα πάντα γεννιούνται από αυτήν. Φυσικά δεν υπάρχει ανώτερη ενέργεια από την σεξουαλική ενέργεια, αλλά η βιολογική αναπαραγωγή δεν είναι η μόνη της λειτουργία. Η ίδια ενέργεια μπορεί να έχει διάφορες δημιουργικές διαστάσεις. 

Η ίδια ενέργεια, συνδυασμένη με διαλογιστικές πρακτικές, μπορεί να ανυψωθεί στην ανώτατη κορυφή της συνειδητότητας, εκείνο που ονομάζω φώτιση.

Η δική μου σεξουαλική ηθική δεν είναι κάποιος νόμος, είναι η αγάπη.

Δυο άνθρωποι μπορούν να σχετίζονται σεξουαλικά μόνο αν το επιτρέπει η αγάπη. Όταν δεν υπάρχει αγάπη, και απομένει μόνο ο νόμος ως δεσμευτική δύναμη, πρόκειται για σκέτη πορνεία. Και είμαι κατά της πορνείας.


Είναι παράξενο που όλες οι θρησκείες αποτελούν την αιτία της πορνείας σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά δεν σηκώνεται κανείς να πει ότι η πορνεία υπάρχει επειδή έχεις αντικαταστήσει την αγάπη με τον νόμο.

Ο νόμος δεν είναι αγάπη. Ο γάμος είναι έγκυρος μόνο αν υπάρχει αγάπη. Τη στιγμή που εξαφανίζεται η αγάπη, ο γάμος είναι άκυρος. Σημαίνει τούτο ότι εκατομμύρια άνθρωποι ζουν χωρίς αγάπη, χωρίς ηθική, χωρίς φυσικότητα, εξαιτίας των θρησκειών που έχουν επιβάλει τα αυθαίρετα δεσμά τού γάμου και έχουν προσπαθήσει να τον κάνουν μόνιμο.

Η ζωή αλλάζει συνεχώς΄ τίποτε δεν είναι μόνιμο.

Και η αγάπη επίσης δεν είναι μόνιμη. Μόνο τα πλαστικά λουλούδια είναι μόνιμα, τα πραγματικά λουλούδια δεν μπορούν να είναι μόνιμα.

Αν είσαι υπερβολικά εθισμένος στη μονιμότητα, τότε θα καταλήξεις με πλαστικά λουλούδια΄ έτσι ακριβώς έχουν καταλήξει οι άνθρωποι με πλαστικούς γάμους, πλαστικές σχέσεις΄ ψεύτικες, υποκριτικές.

Και δεν δίνει αυτό ευχαρίστηση σε κανέναν.

Υπάρχει ευρύτατη πορνεία σε ολόκληρο τον κόσμο. Συνήθως όταν πηγαίνεις σε μια πόρνη, την αγοράζεις για μια νύχτα. Τουλάχιστον είναι κάτι το ειλικρινές. Όταν όμως παντρεύεσαι μια γυναίκα και της υπόσχεσαι ότι θα την αγαπάς πάντοτε, ακόμη και πέρα από τον θάνατο, και ήδη πριν από το τέλος του μήνα του μέλιτος τελειώνει η αγάπη, τότε ζεις μέσα σε απάτη. Τώρα χρησιμοποιείς έναν άνθρωπο σαν πράγμα, σαν σεξουαλικό αντικείμενο. Το καταδικάζω αυτό.

Σύμφωνα με εμένα, η αγάπη θα πρέπει να είναι ο μόνος νόμος, ο μόνος αποφασιστικός παράγοντας.

Και η ενέργεια του σεξ δεν θα πρέπει να παραμένει περιορισμένη μόνο στην αναπαραγωγή. Είναι απλό να δούμε το γεγονός ότι τα ζώα δεν είναι σεξουαλικά ολόκληρο το έτος, έχουν απλώς τις εποχές τους. Εκείνους τους λίγους μήνες ή τις λίγες εβδομάδες, είναι σεξουαλικά΄ αλλιώς το σεξ εξαφανίζεται.

Γιατί έχει ο άνθρωπος την ικανότητα να είναι σεξουαλικός ολόκληρο τον χρόνο; Θα πρέπει να υπάρχει κάποιος σκοπός πίσω από αυτό. Η ύπαρξη δεν κάνει τίποτε χωρίς νόημα.





Κατανοώ ο ίδιος ότι η αναπαραγωγή μπορεί να κατορθωθεί μέσα σε λίγες εβδομάδες, όπως ακριβώς την κατορθώνουν όλα τα ζώα. Αλλά στον άνθρωπο έχει δοθεί τόσο πολλή σεξουαλική ενέργεια... είναι καθαρή η ένδειξη ότι η ύπαρξη θέλει να μεταμορφώσεις την ενέργεια αυτή σε ανώτερα επίπεδα συνειδητότητας΄ και μπορείς να την μεταμορφώσεις. Όπως ακριβώς μπορεί και γεννά παιδιά, μπορεί να γεννήσει εσένα. Μπορεί να σε κάνει να ξαναγεννηθείς, με νέο όραμα, νέα μακαριότητα, νέο φως και εντελώς νέα ύπαρξη. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδεθεί η σεξουαλική ενέργεια με τον διαλογισμό. Και αυτό έχει υπάρξει όλη μου η δουλειά.

Αυτή είναι η σεξουαλική μου ηθική: σεξουαλική ενέργεια συν διαλογισμός.

Και είναι ευκολότατο πράγμα να τα συνδέσεις αυτά, επειδή όταν κάνεις έρωτα, την στιγμή που φτάνεις σε οργασμική έκρηξη εξαφανίζονται οι σκέψεις σου, σταματά ο χρόνος.

Ξαφνικά λιώνεις μέσα στον άλλον, δεν αποτελείς πια εγώ. Και αυτές είναι οι ιδιότητες του διαλογισμού: κανένα εγώ, κανείς χρόνος, καμιά σκέψη. Μόνο καθαρή επίγνωση και λιώσιμο μέσα στο όλον.

Εκεί που τελειώνει ο σεξουαλικός οργασμός, αρχίζει ο διαλογισμός. Μπορούν να συνδεθούν πολύ εύκολα. Είναι το ευκολότερο πράγμα να τα συνδέσεις, βρίσκονται πάρα πολύ κοντά.





Η δική μου ενόραση είναι ότι οι άνθρωποι μπόρεσαν να ανακαλύψουν τον διαλογισμό μέσω του σεξουαλικού οργασμού εξαιτίας αυτών των ιδιοτήτων. Έβλεπαν ότι όταν σταματούν οι σκέψεις, σταματά ο χρόνος, εξαφανίζεται το εγώ και βρίσκεσαι σε έναν τρομερά όμορφο χώρο. Παρόλο που διαρκεί μόνο για δευτερόλεπτα, σου έχει δώσει τη γεύση ενός πράγματος που δεν είναι αυτού του κόσμου, ενός πράγματος από το πέραν.

Δεν ξέρουμε ποιος ανακάλυψε τον διαλογισμό, ίσως πριν από χιλιάδες χρόνια. Στην Ανατολή έχουμε βιβλία ηλικίας τουλάχιστον δέκα χιλιάδων χρόνων που περιγράφουν μεθόδους του διαλογισμού. Ολες οι μέθοδοι όμως φέρνουν τις ίδιες ιδιότητες.

Αυτή είναι η δική μου αίσθηση, ότι χωρίς τον σεξουαλικό οργασμό κανείς δεν θα είχε μπορέσει να ανακαλύψει τις τρεις αυτές ιδιότητες.

Μόλις ανακάλυψαν αυτές τις τρεις ιδιότητες, άνθρωποι με ευφυΐα θα πρέπει να προσπάθησαν να τις βιώσουν χωρίς να μπουν στον σεξουαλικό οργασμό.

Είναι δυνατό να επιτύχει κανείς μια τέτοια συνειδητότητα;

Κάποιος θα πρέπει να το κατάφερε και από τότε το έχουν καταφέρει εκατομμύρια ανθρώπων.

Ολόκληρη η ανθρωπότητα ζει μέσα στη δυστυχία για τον απλό λόγο ότι έχουν λάθος είδος σεξουαλικής ηθικής, ένα είδος το οποίο τους διδάσκει να καταπιέζουν. Και όσο πιο πολύ καταπιέζεις τη σεξουαλικότητά σου, τόσο πιο μακριά βρίσκεσαι από τον διαλογισμό. Όσο πιο πολύ την καταπιέζεις, τόσο πιο κοντά βρίσκεσαι στην τρέλα, όχι στον διαλογισμό.

Και τώρα αποτελεί γεγονός που το αποδεικνύει η ψυχανάλυση, ο ιδρυτής της ψυχανάλυσης ο Σίγκμουντ Φρόυντ, ότι το καταπιεσμένο σεξ είναι η βασική αιτία της ανθρώπινης δυστυχίας, των κάθε είδους διαστροφών, των κάθε είδους ασθενειών του νου.

Οι θρησκείες όμως εξακολουθούν να κηρύττουν συνεχώς το ίδιο πράγμα.

Το Σίγκμουντ Φρόυντ πρέπει να τον θυμόμαστε ως ένα από τα ορόσημα στην ιστορία τού ανθρώπου. Το έργο του όμως είναι μόνο μισό. Πολέμησε απλώς κατά της καταπίεσης΄ το έργο του είναι αρνητικό. Από μόνο του δεν σε οδηγεί πουθενά΄ πολεμά ενάντια στο σκοτάδι.

Η δική μου σεξουαλική ηθική είναι η ολοκλήρωση. Πρέπει να αφήσεις την καταπίεση. Και μια βαθιά αποδοχή, βαθιά φιλικότητα προς την ίδια σου την ενέργεια, οικειότητα γεμάτη αγάπη με τις μορφές της ενέργειάς σου, ώστε να μπορέσουν αυτές να σου αποκαλύψουν όλα τους τα μυστικά... Και αν τις ενώσεις με το διαλογισμό, ο οργασμός γίνεται η πύλη προς τον ναό τού θεϊκού στοιχείου.

Κατ΄εμένα, αν το σεξ είναι η δημιουργική δύναμη στον κόσμο, θα πρέπει να βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στο δημιουργικό κέντρο τού κόσμου, όποιο όνομα κι αν δίνεις σε αυτό. Η δημιουργική ενέργεια πρέπει να βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στη δημιουργία, στη δημιουργική πηγή τού παντός.

Θα πρέπει να διδάσκεται στους ανθρώπους η τέχνη της μετατροπής της σεξουαλικής ενέργειας σε πνευματική φώτιση.

Osho, The Path of the Mystic, Κεφάλαιο 21









.