FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Αρρώστιες, Παθήσεις, Βάσανα μέσα από την Οπτική της Ενέργειας. Η Κοσμική ενέργεια σαν Μέθοδος Θεραπείας.





Οι αρρώστιες και οι παθήσεις είναι ένας μηχανισμός κατεργασίας χαμηλής ποιότητας ενέργειας σε υψηλής ποιότητας ενέργεια. Η στενοχώρια είναι για την ψυχή. Ο πόνος και η αρρώστια για το φυσικό σώμα. Αυτός ο μηχανισμός μεταμορφώνει διαφορετικής ποιότητας ενέργειες (κάθε αρρώστια έχει τη δική της ποιότητα).

Ο άνθρωπος δεν επιθυμεί να αλλάξει από μόνος του γι’ αυτό η ιεραρχία φτιάχνει ένα πρόγραμμα με διάφορες δοκιμασίες γι’ αυτόν τον άνθρωπο ώστε να αλλάξει και να εξελιχθεί.. Αν ο άνθρωπος δεν κινείται σωστά στη ζωή τότε του στέλνουν πόνο και βάσανα. Τότε αυτός επιλέγει από μόνος του ποιο θα είναι το μέλλον του. Κάθε αρρώστια έχει σχέση με τη συλλογή συγκεκριμένης ενεργειακής συχνότητας. 

Από τα προβλήματα που έχουν τα τσάκρας, βρίσκοντας την ασθένεια μπορούμε να αναγνωρίσουμε το πρόβλημα σκέψης και δράσης του ανθρώπου. Η θεραπεία αρρωστιών και βασάνων γίνεται αν μαζέψουμε υψηλής ποιότητας ενέργεια και ‘αυτό-αναπτυχθούμε’. Χρειάζεται βέβαια για αυτό εργασία με την αρνητική πλευρά του χαρακτήρα μας για τη βελτίωση του πνευματικού επιπέδου και για την απόκτηση πιο υψηλής συνειδητότητας.

Κάθε απασχόληση και εργασία βοηθά στην απόκτηση ενέργειας. Αν είναι θετική ή αρνητική εξαρτάται από το είδος και το ποιόν της απασχόλησης. Αποκτώντας θετική ενέργεια ο άνθρωπος συγκεντρώνει το απαραίτητο δυναμικό ώστε να ανέβει σε ένα υψηλότερο επίπεδο πνευματικής εξέλιξης. Όταν ο άνθρωπος συγκεντρώνει χαμηλής ποιότητας ενέργεια τότε η ψυχή του επιστρέφει στον ίδιο καρμικό κύκλο και δεν μπορεί να φύγει από τη γη για αιώνες. 

Ο άνθρωπος προτιμά να διαλέγει συνήθως τη γραμμή της μικρότερης αντίστασης δηλαδή τον εύκολο δρόμο, το δρόμο που δεν έχει αντίσταση. Για παράδειγμα προτιμά την άνεση και τη συνεχή ξεκούραση. Όμως ο Θεός δε στέλνει τη ψυχή στη γη για διασκέδαση. Την στέλνει για να μάθει και να συλλέξει εμπειρίες. Έτσι για κάθε άνθρωπο δίνεται τέτοια κατάσταση, ανάλογα με το δικό του επίπεδο ανάπτυξης. Αυτός πρέπει από αυτό το επίπεδο να προχωρήσει πιο πάνω και όχι να οπισθοδρομήσει.

Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες συμβουλές γιατί η ανάπτυξη της ψυχής είναι πάντα προσωπική και μοναδική. Το βασικό προσανατολισμό μας τον δίνει το πνευματικό μας κέντρο, δηλαδή η καρδιά. Ο μόνος δρόμος που δίνει απαντήσεις στα ερωτηματικά και την πορεία είναι ο δρόμος της καρδιάς. Πρέπει να μάθουμε να την ακούμε και να ακολουθούμε αυτό που μας λέει.

Ωστόσο, στη σημερινή ζωή λίγοι άνθρωποι μπορούν να το κάνουν αυτό. Οι περισσότεροι προτιμούνε να σκέφτονται ‘λογικά’. Από αυτόν τον τρόπο ζωής δημιουργούνται όλα τους τα προβλήματα, τα οποία στη συνέχεια εμφανίζονται σαν διάφορες αρρώστιες. Μετά από την εμφάνισή τους προτιμούν να πάρουν φάρμακα προκειμένου να ‘θεραπευτούν’. Αλλά τι είναι τα φάρμακα;


Τα φάρμακα

Τα φάρμακα είναι μια χημική διεργασία η οποία επισπεύδει το χρόνο. Δηλαδή δεν αφήνουν τη ζωή να κυλήσει με τον κανονικό της ρυθμό, αλλά τη ‘σφίγγουν’, την συμπιέζουν χρονικά. Τα χημικά στοιχεία των φαρμάκων προκαλούν στον οργανισμό χημικές αντιδράσεις, οι οποίες για να γίνουν τραβούν από μας ζωτική ενέργεια. Δηλαδή, μειώνουν την ενέργεια από τα κύτταρά μας. Έτσι αυτά δεν μπορούν να δουλέψουν σωστά (γιατί δεν έχουν με τι να δουλέψουν) και η φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού φρενάρεται. Σε αυτό βασίζεται η εργασία των φαρμάκων – το φρενάρισμα των διεργασιών των κυττάρων.

Η εικόνα αυτού του φαινομένου παρουσιάζεται σαν τερματισμός της αρρώστιας αλλά για λίγο καιρό. Αν κάποιος από μικρή ηλικία παίρνει πολλά χάπια τότε αυτός κλείνει το πρόγραμμα της αρρώστιας και έτσι δεν μπορεί να προχωρήσει σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει φτιαχτεί προσωπικά για αυτόν. Με αυτόν τον τρόπο ο ασθενής εργάζεται με το μισό κομμάτι της αρρώστιας και με το άλλο μισό όχι. Το άλλο μισό κομμάτι με το οποίο δεν έχει εργαστεί θα του το στείλουν στην επόμενη ζωή. Είτε έτσι είτε αλλιώς αυτός πρέπει να δουλέψει με αυτά τα προβλήματα.

Δηλαδή κάποιος δεν πρέπει καθόλου να παίρνει φάρμακα; Μπορεί αλλά τα φάρμακα αυτά δεν πρέπει  να είναι χημικά! Τα φάρμακα πρέπει να είναι φυτικά! Τότε δεν μπορούν να καταστρέψουν την ενέργεια των σωματικών μας οργάνων και γενικά να αλλάξουν ενεργειακά τη λειτουργία μας. Με τα φυτικά φάρμακα ξαναφτιάχνεται σωστά η ρύθμιση των ζωτικών λειτουργιών και ο άνθρωπος έτσι δεν αφήνει ενεργητικά χρέη. Συνήθως ο άνθρωπος προτιμά το γρήγορο τρόπο και το πιο ‘φανερό’ αποτέλεσμα, αλλά στην ουσία έτσι γίνεται το αντίστροφο και αυτός επιβραδύνει την αρρώστια και δημιουργεί καρμικά χρέη. Χρειάζεται σίγουρα να παλέψουμε με μια αρρώστια, αλλά πρέπει να γίνει σωστή επιλογή μεθόδου. Πρέπει να επιλέξουμε αυτό που προκαλεί τις λιγότερες βλάβες στον οργανισμό και δεν επιβαρύνει το κάρμα μας. Τα χημικά χάπια μικραίνουν τη διάρκεια της ανθρώπινης ζωής μια και πληρώνει τη θεραπεία του με την ενέργειά του.

Υπάρχουν όμως και άλλες μέθοδοι να θεραπευτεί κανείς χωρίς να πάρει χημικά φάρμακα. Μερικές από αυτές μας είναι ήδη γνωστές, όπως για παράδειγμα το ρέικι και η μέθοδος της κοσμικής ενέργειας, οι οποίες δόθηκαν στην ανθρωπότητα τους προηγούμενους αιώνες.


Η Κοσμική ενέργεια σαν Μέθοδος Θεραπείας

Τι είναι λοιπόν η κοσμική ενέργεια που παραδόθηκε στον άνθρωπο την τελευταία δεκαετία του περασμένου αιώνα;
 
Είναι η ενέργεια μαζί με γνώση. Η κοσμική ενέργεια σήμερα τοποθετεί τις βάσεις για την ιατρική του μέλλοντος.
 
Οι έρευνες για αυτήν γίνονται σε όλους τους τομείς όπως φυσική, βιολογία, χημεία, ιατρική, ψυχολογία και η μελέτη των νόμων του Σύμπαντος.

Η θεραπεία με την μέθοδο της κοσμικής ενέργειας πραγματοποιείται σύμφωνα με τους νόμους του λεπτού (αόρατου) κόσμου. Η μέθοδος αυτή επιτρέπει να θεραπεύσουμε όχι μόνο το φυσικό σώμα, αλλά και τις αιτίες (ρίζες) των ασθενειών που κρύβονται στα άλλα μας σώματα (πεδία) αστρικό, αιθερικό, νοητικό, κλπ.

Η διάγνωση με την μέθοδο αυτή δε βασίζεται στο φυσικό σώμα αλλά στα ενεργειακά σώματα και στα ενεργειακά κέντρα (τσάκρας) του ανθρώπου.

Με αυτόν τον τρόπο ο κοσμοενεργητικός θεραπευτής μπορεί να αναγνωρίσει πιο νωρίς το πρόβλημα που έχουμε σε κάποιο από τα ενεργειακά σώματα βλέποντας το αρνητικό ενεργοπληροφοριακό πρόγραμμα (αρνητικό κομμάτι ενέργειας που στην αύρα μας εμφανίζεται με σκούρα χρώματα). Οι ασθένειες εμφανίζονται πρώτα στα ενεργειακά σώματα του ανθρώπου και μετά στο φυσικό του σώμα.

Αναγνωρίζοντας τον κρυφό λόγο της ασθένειας (από έναν μήνα μέχρι και έναν χρόνο νωρίτερα) μπορούμε να εξισορροπήσουμε τον οργανισμό μας πιο γρήγορα και να επιλύσουμε το πρόβλημα. Όταν ο άνθρωπος ακολουθεί αυτή τη θεραπείας, ξεκινά να καταλαβαίνει πώς λειτουργεί ο λεπτός κόσμος και να μαθαίνει τους Νόμους του Σύμπαντος. Έτσι, παράλληλα με τη θεραπεία δίνεται και γνώση.

Αρχίζει να κατανοεί το δικό του καρμικό πρόγραμμα για αυτήν την ενσάρκωση, όπως και με ποια αρνητικά στοιχεία της προσωπικότητάς του πρέπει να εργασθεί για να καλυτερεύσει τη μοίρα του. Αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι ο τρόπος ζωής του δεν είναι σωστός και αλλάζοντάς τον αυξάνει και την ποιότητα της ενέργειάς του η οποία γίνεται πιο υψηλή. Με αυτή την πιο υψηλής συχνότητας ενέργεια, αρχίζει να συντονίζει την ψυχή του με τις κοσμικές συχνότητες του Θεού.

Η εργασία του κοσμοενεργητικού θεραπευτή περιλαμβάνει και προσωπική συνεργασία με τον ασθενή. Όσο περισσότερο εργάζεται ο ασθενής με τη δική του αρνητικότητα (χαμηλή ποιότητα ενέργειας), τόσο πιο γρήγορα θα ολοκληρώσει την θεραπεία.

Η κοσμική ενέργεια επιτρέπει την ανακατασκευή των ενεργειακών σωμάτων μέχρι να ισορροπήσει όλο το σύστημα.
 
Ανακατασκευάζει και φέρνει ενεργοπληροφοριακή εξισορρόπηση στο σύστημα Σώμα – Ψυχή – Πνεύμα (Θεός).

Με την βοήθεια των κοσμικών συχνοτήτων μπορούμε μέσα σε λίγα λεπτά να εξισορροπήσουμε τα ενεργειακά κέντρα (τσάκρας) και τον κύριο ενεργειακό αγωγό που βρίσκεται στην σπονδυλική στήλη. Ξεμπλοκάροντας τα τσάκρας και βάζοντάς στα σε λειτουργία ξεκινά και το ξεμπλοκάρισμα των ενεργητικών μεσημβρινών που προχωρούν μέχρι τα όργανα.. Τότε τα όργανα αρχίζουν να λειτουργούν κανονικά. Κατόπιν με την βοήθεια τεχνικών μεθόδων παίρνουμε την ενεργητική ‘βρωμιά’ από τα προβληματικά όργανα και τα τροφοδοτούμε με τις συχνότητες που χρειάζονται.

Υπάρχουν διαφορετικά κανάλια για συκώτι, καρδιά, πάγκρεας, θυρεοειδή, ορμονικό και νευρικό σύστημα, κλπ.

Συνολικά υπάρχουν 20 θεραπευτικά και επίσης 20 άλλα κανάλια που θεραπεύουν διάφορες ασθένειες.

Η κοσμική ενέργεια δεν θεραπεύει αμέσως τα προβλήματα που έχουμε στο υλικό μας σώμα. Συνήθως τα προβλήματα αυτά δεν είναι μεμονωμένα, αλλά έρχονται σαν ‘μπουκέτο’ πολλά μαζί. Ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος προχωράει και η αλλαγή ενέργειας (όσο πιο μεγάλο, τόσο πιο αργά). Στο διάστημα της θεραπείας δε γίνονται αλλαγές μόνο στο σώμα μας, αλλά και στην κοινωνική μας ζωή. Αρχίζουν και εκεί να εμφανίζονται διάφορες καταστάσεις που μας προτείνουν οι Υψηλές Δυνάμεις για να καταλάβουμε κάποια μας λάθη και για να λύσουμε κάποια προβλήματα από μόνοι μας. Και εδώ, ο κοσμοενεργητικός θεραπευτής δουλεύει με τον άνθρωπο κάνοντας ανάλυση και βοηθώντας τον να τα ξεπεράσει. Όμως η τελική επιλογή είναι πάντα του ανθρώπου!

Όταν ο άνθρωπος παίρνει γνώση και ξεκινά να κάνει πράξεις και σκέψεις φωτεινές, τότε ξεκινά να παίρνει θετική ενέργεια και αυτό τον οδηγεί στο να έχει μεγαλύτερη ενεργητική ικανότητα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ‘ανοίγει’ και να φωτίζει η συνείδησή του. Η εργασία με την κοσμική ενέργεια οδηγεί τον άνθρωπο στην πνευματικότητά του. Έτσι φωτίζει σιγά-σιγά το δικό μας κόσμο και μεγαλώνει η ενεργητική ικανότητα του ανθρώπου και της Γης.

http://www.cosmotherapy.gr/



.




Ο David Icke για το 2012 : too much about nothing. Σε αποπροσανατολισμο και παραπλανηση αποσκοπουν τα ευφανταστα σεναρια.



Τα ευφάνταστα σενάρια περί συντέλειας ή ριζικών εκ θεμελίων αλλαγών για το 2012, είναι απλά ένα γενικός αποπροσανατολισμός και αποσυντόνιση της παγκόσμιας εξάπλωσης της αφύπνισης. Αυτό που θα συμβεί το 2012 και θα διαρκέσει 5 χρόνια, είναι μια κορύφωση της ενέργειας της γής. 

Θα ανοίξουν πύλες απο ανώτερες διαστάσεις και θα εισχωρήσουν μέσα πολύ υψηλές συχνότητες με αποτέλσμα την μετάβαση της γής στην 4η, 5η, και 6η διάσταση.

Αυτό που βιωνουμε σαν φαινομενικο εφιαλτη είναι η καταρρευση του παλιου οικοδομηματος, ώστε να μπορεσει να κτιστει το άλλο. 

Η παλια ενεργειακη κατασταση αλλαζει, οι δονησεις μας αλλαζουν για να αντικατασταθουν με άλλες, λογω της μεταμορφωσης μας.

Η μόνη αλήθεια είναι η υπαρξη της απειρης συνειδητότητας, απειρων δυνατοτήτων, που τα αγαπάει όλα, που τα ξέρει όλα, είναι πάνσοφη, είναι η ενοποίηση των αντιθέτων, είναι η αρμονικη συνένωση των παντων. Όλα τα αλλα, είναι η φαντασία αυτης της συνειδητότητας που υλοποιησε μια αυταπατη.











.

Είναι όλα ένα Παιχνίδι. Ένα καλοστημένο σενάριο για να δούμε αν θα μπορούμε να κάνουμε υπερβάσεις σε δύσκολες στιγμές, καλή ώρα σαν τη στιγμή αυτή…



Ενα μήνυμα εν-δυνάμωσης...

Δεν μπορώ να κάνω κάτι άμεσα για την Ελλάδα. Δεν μπορώ να εμποδίσω να πάρουν νέα φορολογικά μέτρα ή οτιδήποτε άλλο είναι να έρθει. Δεν εξαρτάται από μένα αν θα γυρίσουμε στη δραχμή ή θα παραμείνουμε στο ευρώ. Δεν εξαρτάται από μένα αλλά από την Κυβέρνηση. Επί του πρακτέου, η τύχη της Ελλάδας εξαρτάται από άλλους... προς το παρόν. Αλλά θα μπορώ να κάνω κάτι όταν έρθουν εκλογές. Αυτό το δικαίωμα θα το εξασκήσω και τότε θα επιλέξω. Τότε θα μπορώ να πω κάτι στην Κυβέρνηση της Ελλάδας. Μέχρι τότε θα περιμένω και θα παρακολουθώ ως παρατηρητής.

Μπορεί επί του πρακτέου να μην μπορώ να κάνω πολλά, όμως μπορώ να κάνω ενεργειακά. Επιλέγω λοιπόν να μη φοβάμαι. Επιλέγω να μη σπαταλώ ενέργεια φοβούμενη αυτά που θα συμβούν και να ανησυχώ για πράγματα που δεν μπορώ να ελέγξω. Εδώ είναι που σηκώνουμε τους ώμους και λέμε... "ωχ αδερφέ! Αν ανησυχώ, θα πληρωθεί ο λογαριασμός; Δεν θα πληρωθεί". Αφήνω λοιπόν τις ανησυχίες σε εκείνους που ελέγχουν την κατάσταση. Όπως και να έρθουν τα πράγματα, θα επιβιώσουμε. Δεν τελειώνει εδώ το σενάριο της Ελλάδας, ξέρετε πως αλλαγές απαραίτητες περνάει. Δύσκολες μεν αλλά αναγκαίες δε. Όλα όσα περνάμε θα οδηγήσουν κάπου λαμπερά και χρειάζεται ο καθένας να κάνει το δικό του ταμείο ευθύνης για όλο αυτό. Και το ταμείο έχει να κάνει με την νοοτροπία μας σε πολλά. Ας ξεκινήσουμε με το ν' αναλάβουμε ο καθένας την ευθύνη σε αυτό χωρίς να κοιτάζει αν ο διπλανός του κάνει το ίδιο.

Μπορώ να κάνω κι άλλα. Να αλλάξω την οπτική μου απέναντι σε όλα αυτά που ζω ή θα έρθουν. Γιατί, ό,τι κι αν γίνει, θα εξακολουθώ να είμαι εγώ. Αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει κανένας. Να σκεφτώ τους γύρω μου και να βοηθήσω όπως μπορώ. Να εν-δυναμώσω. Να παραμείνω θετική, μετρώντας τις ευλογίες που έχω μέχρι στιγμής. Να νιώσω ευγνωμοσύνη για τις φακές που έχω στο ντουλάπι μου και που θα μαγειρέψω αύριο. Να κοιτάξω έναν λογαριασμό που λήγει την επόμενη βδομάδα και που δεν έχω να τον πληρώσω και να πω... "Έχει ο Θεός..." Να πάω με την ροή. Να σηκώσω το τηλέφωνο, να καλέσω φίλους για καφεδάκι στη βεράντα και να παίξουμε επιτραπέζια ή να συζητήσουμε και να κυλήσει το βράδυ μέσα στα γέλια. Να διαβάσω κρατώντας σημειώσεις σε αυτά που θέλω να μελετήσω και να απολαύσω τη μοναχικότητά μου παρέα με ένα ζεστό φλιτζάνι τσάι. Να φτιάξω ένα αφράτο κέικ στα παιδιά μου και να τους κάνω έκπληξη με μια ταινία που μας αρέσει να βλέπουμε, ξέρετε, εκείνες τις όμορφες του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου. Να μασουλίσουμε το κέικ μπροστά από την τηλεόραση ξαπλωμένοι όλοι μαζί στο στρώμα και να γεμίσουμε τα μούτρα μας σοκολάτα, χωρίς να με νοιάζουν τα ψίχουλα που θα πέσουν.

Η ευτυχία είναι επιλογή και όχι κατάσταση ύπαρξης. Μην περιμένετε να σας έρθει. Η ευτυχία δεν συμβαίνει, την επιλέγεις να τη ζεις. Οι αλλαγές δεν είναι πάντοτε εύκολες αλλά πάντοτε μα πάντοτε οδηγούν προς υψηλότερες δονήσεις. Να το θυμάστε αυτό όταν ο φόβος σας χτυπάει την πόρτα. Να το θυμάστε όταν διαβάζετε ή ακούτε άσχημα νέα. 

Όλα είναι θέμα οπτικής. Ο ρυθμός της εξέλιξης πηγαίνει ένα βήμα πίσω, δύο μπρος. Στο βήμα πίσω βρισκόμαστε. Αν είναι τελικά να χάσουμε πράγματα από την ύλη, τον λόγο τους θα έχουν. Δεν αγκιστρώνομαι με νύχια και με δόντια για να κρατήσω πράγματα, επιτρέπω στην αλλαγή να συμβεί έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη. Η ύλη δεν με κάνει αυτό που είμαι ούτε ορίζει αυτό που είμαι. Και αν συμβαίνουν κάποια γεγονότα ώστε να χάσω κάποια πράγματα, το ακολουθώ.

Και ξέρετε κάτι; Υιοθετώντας αυτή την οπτική, ενεργοποιούμε τον Νόμο της Έλξης και η μετάβαση γίνεται πολύ πιο εύκολα. Και το κυριότερο... συμβαίνουν θαύματα. Ω, ναι! Γιατί έτσι εκφράζεται ένας δημιουργός, ένας θεός. Γνωρίζει πως δεν είναι το οικονομικό πρόβλημα, δεν είναι ο φόβος, δεν είναι το ευρώ. Είναι όλα ένα Παιχνίδι. Ένα καλοστημένο σενάριο για να δούμε αν θα μπορούμε να κάνουμε υπερβάσεις σε δύσκολες στιγμές, καλή ώρα σαν τη στιγμή αυτή. Πάρτε τη δύναμη στα χέρια σας, την έχετε, την έχετε βρει όλοι σας, το ξέρετε. Εφαρμόστε την, μη διστάζετε. Συμβαίνει μια μάχη, πάρτε τα όπλα που καλογυαλίζατε όλο αυτόν τον καιρό και τρέξτε προς τα 'κει γελώντας! Είναι η δική σας στιγμή... η στιγμή για να γίνετε ένδοξοι! Και όταν επιστρέψετε στην Εστία, θα λέτε... "Ναι, εκείνη τη στιγμή που έγινε η στροφή, ήμουν εκεί! Ήμουν εκεί! Τί σπουδαίο! Συμμετείχα κι εγώ!" Και θα νιώθετε τόσο μα τόσο υπερήφανοι...

Όταν χαλάει ένα δωμάτιο, να το βλέπετε ως ευκαιρία για ανακαίνιση.

Όταν σας παίρνουν κάτι από την αγκαλιά σας, προετοιμαστείτε να κρατήσετε κάτι καινούριο, κάτι καλύτερο.

 Όταν σας τραβάνε το χαλί κάτω από τα πόδια σας, είναι η ευκαιρία να πατήσετε ξυπόλητοι στο χορτάρι.

Όταν το έδαφος γκρεμίζεται κάτω από τα πόδια σας, ήρθε η ώρα να πετάξετε με τα φτερά σας.

Αυτή την οπτική να κρατήσετε στην καρδιά σας...

Στέλνω σε όλους σας μια ζεστή αγκαλιά, όσο μακριά κι αν είστε. Είμαι σίγουρη πως θα τη νιώσετε...

φως και αγάπη
Elena Era
http://www.lightworker.gr/






.