FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

12 υποδείξεις για αποτελεσματική εργασία με το Φως σε μέρες αλλαγής και εξέλιξης που ακολουθούν για όλους μας. (από το βιβλίο Spiritual Psychology του Steve Rother).


Όταν ο Στηβ ξεκίνησε την ανώτερη επικοινωνία με το Γκρούπ,  έδωσε 12 προτάσεις-υποδείξεις  για αποτελεσματική εργασία με το Φως, σε πλήρη ενδυνάμωση.

Αυτές οι προτάσεις από το Γκρουπ σχεδιάστηκαν για να σας κάνουν να σκεφτείτε και να επανεξετάσετε τον τρόπο που εργάζεστε και αλληλεπιδράτε  με τους ανθρώπους σε πολλούς τομείς. Σας βοηθούν επίσης να γίνετε ξεκάθαροι σχετικά με το τι κάνετε και γιατί. Μα πάνω από όλα σας κρατούν συγκεντρωμένους στο τι είναι σημαντικό σε όλες τις καταστάσεις.

Οι ακόλουθες 12 υποδείξεις-προτάσεις για την διευκόλυνση της θεραπείας στην 5η Διάσταση έχουν την πρόθεση  να σας βοηθήσουν να καθορίσετε υψηλότερες αλήθειες για τον εαυτό σας όπως και να κρατήσετε την ισορροπία σας ενώ δημιουργείτε χώρο για άλλους να θεραπεύσουν τον εαυτό τους.


1. Εστίαση στην ενδυνάμωση

Η θεραπεία στις υψηλότερες δονήσεις της νέας Γης  μπορούν να συμβούν μόνο όταν κάθε ένας κρατά την δική του δύναμή. Αυτό σημαίνει ότι η πρώτη μας μέριμνα και πρόθεση πρέπει να είναι να βρίσκουμε τρόπους να διευκολύνουμε τους άλλους χωρίς να παίρνουμε την δύναμή τους από τους ίδιους.

2. Θεραπεία αφού ζητηθεί

Από εδώ και στο εξής  όλες οι θεραπευτικές διευκολύνσεις πρέπει να γίνονται μόνο, μετά από αίτηση (αφού ζητηθούν).  Στην καινούρια ενέργεια δεν είναι πλέον δυνατό να προωθηθεί θεραπεία για κάποιον άλλον χωρίς ο ίδιος να το ζητήσει ξεκάθαρα.

3. Πρόθεση
Στην Καινούρια Ενέργεια, μόνο με την υψηλότερη πρόθεση μπορεί  μία θεραπεία να προαγχθεί . Θυμηθείτε, στο Νέο Πλανήτη Γη…. δεν θα υπάρχουν πια μυστικά. Έτσι, ως προωθητές-διευκολυντές, πρέπει να επιτρέπουμε τα κίνητρά μας όπως και ο ίδιος μας ο εαυτός να είναι εντελώς διάφανα.

4. Αντίληψη

Καταλάβετε ότι η ασθένεια δεν είναι πάντα σημάδι ότι κάτι πάει λάθος. Υπάρχουν περιπτώσεις που η ασθένεια είναι αναγκαία για να διευκολυνθεί η αλλαγή, και ο ρόλος μας  είναι απλώς να βοηθήσουμε να διευκολυνθεί αυτή η διαδικασία. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσετε ότι η ασθένεια είναι μόνο μία κατάσταση  υγείας, και αυτός που προάγει την θεραπεία  πρέπει να μάθει να εργάζεται με όλες τις καταστάσεις, έτσι ώστε να δημιουργήσει περιβάλλοντα όπου υπερισχύει η υγεία.

5. Αλήθεια

Ως διευκολυντές είναι πολύ σημαντικό πάντα να μιλάμε τη δική μας αλήθεια. Έπιπλέον, κάνοντας αυτό, πρέπει να αναγνωρίσουμε  ότι η αλήθεια είναι πάντα μία εργασία σε εξέλιξη. Έτσι,  κάνετε χώρο για ανάπτυξη στα λόγια που μιλάτε, και μιλήστε την αλήθεια σας με τρόπο που επιτρέπει στους άλλους να υποστηρίξουν την δική τους αλήθεια χωρίς να νιώθουν ότι απειλούνται από τη δική σας. Να τιμάτε και να διανθίζετε την αλήθεια όσο κι αν φαίνεται διαφορετική από τη δική σας. Θυμηθείτε -  ο ανταγωνισμός είναι μόνο μία ψευδαίσθηση της δυαδικότητας στο Παιχνίδι.

6. Ισορροπημένο Εγώ

Ένα ισορροπημένο Εγώ είναι απαραίτητο για να προωθηθεί μία θεραπεία. Έτσι, ως αυτοί που προάγουν-διευκολύνουν την θεραπεία, είναι απαραίτητο για μας  να τσεκάρουμε συχνά το εγώ μας και με ειλικρίνεια να εξετάζουμε τα κίνητρα μας, για τις πράξεις ή τα λόγια μας. Εάν το Εγώ μας μεγαλώνει πάρα πολύ, θα μας αποκόψει από την πηγή μας. Εν τούτοις αν δεν είναι αρκετά μεγάλο, δεν θα πάρουμε ποτέ τη θέση μας ως θεραπευτές.

7. Διάκριση

Πρέπει να μάθουμε να ασκούμε την τέχνη της διάκρισης  στο να κάνουμε επιλογές χωρίς κριτική.  Να παρακολουθούμε προσεκτικά τι εισέρχεται στο πεδίο μας  και να είμαστε σε θέση να επιλέξουμε μόνο αυτά τα πράγματα και τις ιδέες που συμπληρώνουν την δική μας δόνηση. Οτιδήποτε άλλο, πρέπει να απελευθερώνεται χωρίς κριτική. Δεν χρειάζεται να είμαστε κομμάτι από όλα. Κατά προτίμηση, πρέπει να μάθουμε να επιλέγουμε μόνο ότι μας θρέφει και μας φροντίζει

8. Δημιουργώντας ασφαλές μέρος

Τα σοφότερα λόγια που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας διευκολυντής είναι: δεν ξέρω. Οπότε, ακόμα και όταν διδάσκουμε,  χρειάζεται να κάνουμε χώρο για την ενδυνάμωση των άλλων. Κανείς από εμάς δεν έχει όλες τις απαντήσεις, αλλά μαζί, όλοι έχουμε πρόσβαση σε όλες τις απαντήσεις,

9. Ευάλωτοι

Το πραγματικό σθένος μας ως θεραπευτές βρίσκεται στο να είμαστε τρωτοί / ευάλωτοι. Το ότι είμαστε άνθρωποι, είναι που μας κάνει εξαιρετικούς. Πρέπει να μάθουμε να επιτρέπουμε σε  αυτό να λάμπει μέσα σε όλα όσα κάνουμε και να μοιραζόμαστε τα λάθη μας ανοικτά με τους άλλους. Με αυτό τον τρόπο η εμφανής αδυναμία μας σύντομα θα γίνει η μεγαλύτερη δύναμη μας.

10. Κυριαρχία της σκέψης

Θυμήσου -  ίσως δεν έχουμε έλεγχο πάνω στις σκέψεις που εισχωρούν στο κεφάλι μας, αλλά έχουμε απόλυτο έλεγχο στις σκέψεις που αποφασίζουμε να κρατήσουμε στο κεφάλι μας.  Κατά συνέπεια,  είναι δική μας ευθύνη το να γίνουμε ο κυρίαρχος των δικών μας σκέψεων και να μοιραστούμε την διαδικασία αυτή με αυτούς με τους οποίους δουλεύουμε μαζί.

11. Κίνητρο
Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ότι όλοι μας έχουμε το ίδιο βασικό κίνητρο που μας κινητοποιεί. Στην ουσία , όλοι είμαστε σαν μικρά παιδιά, που ψαχουλεύουν μέσα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, ψάχνοντας την πόρτα που θα μας γυρίσει στο Φως. Ο ποιο εύκολος τρόπος να βρούμε το Φως ενώ δεν πληγώνουμε ο ένας τον άλλον  είναι να κρατιόμαστε χέρι χέρι.

12. Υπευθυνότητα

Δεν είναι δυνατό να θεραπεύσουμε κάποιον άλλο. Αυτό που είναι δυνατό είναι να δημιουργήσουμε και να προσφέρουμε χώρο,  μέσα στον οποίο θα θεραπεύσουν οι άλλοι τον εαυτό τους,  εάν το επιλέξουν. Έτσι, μην παίρνετε την ευθύνη για τη θεραπεία κανενός άλλου εκτός από του εαυτού σας. Εάν πιάσετε τον εαυτό σας στραγγισμένο από ενέργεια από τους πελάτες σας, είναι γιατί παίρνετε την ευθύνη της θεραπείας τους. Θυμηθείτε ότι ευθύνη είναι η ισορροπία της δύναμης . Βοηθήστε αυτούς που διευκολύνετε , να πάρουν την ευθύνη της δικής τους θεραπείας έτσι ώστε να κρατήσουν την αληθινή  τους δύναμη.

Στιβ Ρόθερ / copyright www.lightworker.gr 2008 / Μετάφραση: Δήμητρα Κοντάκου





"Απελευθερώνοντας τους φόβους μας". Aνωτερη επικοινωνια με : Κουτχούμι, Ι. Χριστός, Αρχ. Ραφαήλ ,Saint Germain. / Καίτη Τσώλη, Θεσσαλονίκη 11/04/2010


Ο φόβος  οικογένεια, είναι αλήθεια ότι παίζει ανασταλτικό παράγοντα στην εξέλιξή σας, αλλά από την άλλη είναι και η μεγαλύτερη πρόκλησή σας, γιατί εάν  απελευθερώσετε το φόβο σας και καταφέρετε να πάτε πέρα από το φόβο σας, στην κυριολεξία κάνατε την υπέρβαση, στην κυριολεξία κάνατε ένα μεγάλο άλμα συνειδητότητας!


Νάμαστε κι εμείς εδώ μαζί σας οικογένεια, εγώ είμαι ο δάσκαλος Κουτχούμι και είμαστε όλοι εδώ σήμερα για σας, όλη η οικογένεια είναι εδώ παρούσα, γιατί αυτό το μάθημα σήμερα είναι πάρα πολύ σημαντικό. Είμαστε εδώ λοιπόν, εγώ ο Κουτχούμι, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, ο οποίος έχει φέρει μαζί του και μια στρατιά αγγέλων και ο Αρχάγγελος Ραφαήλ επίσης, για να δημιουργήσουν για σας έναν ασφαλή χώρο, ώστε σήμερα να κάνετε την εργασία σας χωρίς να φοβηθείτε.

Σήμερα θα πάτε πολύ βαθιά μέσα στην ύπαρξή σας και θα δείτε το φόβο σας, θα κοιτάξετε το φόβο σας κατάματα. Σήμερα θα κοιτάξετε το φόβο σας και δεν θα το βάλετε στα πόδια, θα κοιτάξετε την τίγρη στα μάτια και θ’ αποδεχθείτε και θ’ αγκαλιάσετε την τίγρη.

Όμως πριν ξεκινήσουμε με όλα αυτά θέλουμε να σας παρουσιάσουμε εκλεκτούς καλεσμένους, πολύ εκλεκτούς. Είναι μαζί μας λοιπόν ο Αδάμας Σαιντ Ζερμαίν, ο οποίος κρατάει στην τσέπη του ένα C.D. για σας και θα παίξει καθώς θ’ απελευθερώνετε τα τείχη που έχετε κτίσει γύρω από τον εαυτό σας, είναι μαζί μας ο Αρχάγγελος Ζακχιήλ, ο Αρχάγγελος Γαβριήλ με την σάλπιγγά του την οποία επίσης σήμερα θα χρησιμοποιήσει και ο δάσκαλος Ελ Μορύα. Η συνάντησή μας βρίσκεται επίσης σήμερα μέσα στην ενεργειακή ομπρέλα της Ιερής Φλόγας της Αλήθειας, την οποία εκπροσωπεί στην συνάντησή μας ο Αρχάγγελος Ραφαήλ, καθώς είναι ένας από τους αρχιερείς του Ναού της.

 Κι έχουμε και δύο επισκέπτες ακόμα σήμερα με τους οποίους εσείς είστε ιδιαίτερα συνδεδεμένοι και τους αγαπάτε ιδιαίτερα. Είναι εδώ μαζί σας ο Τζέσουα, αυτόν που εσείς ονομάζετε Ιησού Χριστό και η Μαρία, αυτή που εσείς ονομάζεται Παναγία και Θεοτόκο. Είναι εδώ κοντά σας οικογένεια, γιατί πολλές φορές τις στιγμές που φοβόσασταν σας άκουγαν να τους καλείτε και να τους φωνάζετε.
-Χριστέ μου που είσαι;
-Παναγία μου βοήθησε με!

Και είναι εδώ σήμερα μαζί σας για να σας πουν ότι όλες τις φορές που τους φωνάζατε σας άκουγαν, πάντα ήταν κοντά σας και σας άκουγαν, αλλά δεν μπορούσαν να παρέμβουν, δεν μπορούσαν, δεν είχαν το δικαίωμα να παρέμβουν, γιατί ο εαυτός σας ήθελε να βιώσει την εμπειρία, γιατί ο εαυτός σας είχε αποφασίσει να το διαχειριστεί μόνος του και ήθελε να περάσει μέσα από αυτό, ήθελε να περάσει μέσα από το φόβο του. Σήμερα όμως που εσείς αποφασίσατε να δουλέψετε με το φόβο σας είναι κι εκείνοι εδώ για να σας βοηθήσουν με την ενέργειά τους και θέλουν να σας κρατήσουν στην αγκαλιά τους για να μην φοβηθείτε, για να μην φοβηθείτε αγαπημένη μας οικογένεια.

 Ας δούμε λοιπόν τώρα αφού πρώτα πάρετε μια βαθιά αναπνοή…πάρτε μια βαθιά αναπνοή….., πως δημιουργήθηκε ο φόβος μέσα σας;

-Οικογένεια, όταν φύγατε από τον πρώτο κύκλο της δημιουργίας και  περάσατε το τοίχος της φωτιάς και περάσατε στο δεύτερο κύκλο της δημιουργίας, τότε για πρώτη φορά νιώσατε φόβο. Όταν περάσατε το τοίχος της φωτιάς, πέσατε στο κοινό, στο σκοτάδι, στο τίποτα και κομματιαστήκατε και εκεί νιώσατε για πρώτη φορά φόβο. Νιώσατε ότι δεν μπορείτε πια να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας, το Πνεύμα σας κι εκείνη την στιγμή μετανιώσατε που φύγατε από την Εστία σας, που φύγατε από την Πηγή σας.

Γι’ αυτή την «πτώση των αγγέλων» είναι που μιλάει η Αγία Γραφή σας. Όμως πολυαγαπημένη μου οικογένεια, δεν είναι έτσι ακριβώς όπως το εννοεί, γιατί εσείς φύγατε από την Εστία σας, από τον πρώτο κύκλο της δημιουργίας, για την αγάπη του Πνεύματος, φύγατε για την αγάπη της δημιουργίας, φύγατε για να επεκτείνετε την δημιουργία!

Σε κάποιο μέρος λοιπόν των κυττάρων σας έχει καταγραφεί εκείνος ο φόβος και σαν μια μακρινή ανάμνηση τον φέρνετε μέσα σας, όταν ενσαρκώνεστε και κατεβαίνετε στη Γη.
Όταν ενσαρκώνεστε και κατεβαίνετε στη Γη και σαν παιδάκια παίζετε και θέλετε να τα γνωρίσετε όλα και θέλετε να τα εξερευνήσετε όλα, οι γονείς οι οποίοι προσπαθούν να σας προστατεύσουν από τους κινδύνους, τους οποίους τους περισσότερους τους έχουν στο μυαλό τους, γιατί δεν είναι όλοι οι κίνδυνοι πραγματικοί, οι γονείς πιστεύουν ότι εάν σας φοβίσουν, θα μπορέσουν να σας βάλουν όρια, θα μπορέσουν να σας ελέγξουν. 

 Δεν έχουμε τίποτα με τους γονείς και μάλιστα πιστεύουμε ότι η πιο ιδανική μορφή αγάπης μέσα στη διττότητα πάνω στη Γη, είναι η αγάπη των γονιών για τα παιδιά τους. Είναι η αγάπη της μάνας για το παιδί της.

Όμως την στιγμή που πιστεύει ότι πρέπει να του βάλει όρια για να το προστατεύσει, χρησιμοποιεί το φόβο για να το κάνει αυτό. Κι εκείνη τη στιγμή εν αγνοία της ανοίγει μια μεγάλη τρύπα στο ενεργειακό σώμα του παιδιού της και ταυτόχρονα ενεργοποιεί αυτόν το φόβο που υπάρχει μέσα του, από τότε που έφυγε από τον πρώτο κύκλο της δημιουργίας. Εκείνη τη στιγμή το παιδάκι αρχίζει να θυμάται τι είναι φόβος. Κι έτσι ο φόβος ενεργοποιήθηκε μέσα του και ταυτόχρονα έχει και απώλεια ενέργειας.  

Κι αυτό συνεχίζεται.
Όταν το παιδάκι πάει στο σχολείο και ο δάσκαλος επίσης κάνει πάλι το ίδιο, προσπαθεί να το ελέγξει και να το χειραγωγήσει, χρησιμοποιώντας πάντα το φόβο. Θα τιμωρηθεί, θα πάρει άσχημους βαθμούς, θα πάρει αποβολή κ.λ.π. Όλα αυτά συνεχίζουν να καταγράφονται και να ενισχύουν το φόβο του παιδιού και βέβαια το παιδί συνεχίζει να χάνει την ενέργειά του.
Όταν αργότερα βγαίνετε στην κοινωνία και η κοινωνία κάνει το ίδιο, χρησιμοποιεί το φόβο σαν εργαλείο, για να σας ελέγξει και να σας χειραγωγήσει. Πάντα σας φοβίζουν για να σας ελέγχουν.
 Όλος αυτός ο φόβος οικογένεια, όλη αυτή η απώλεια της ενέργειάς σας εξ’ αιτίας του φόβου, συγκεντρώνεται και δημιουργείται ένα κέντρο του φόβου μέσα σας. Κι αυτό το κέντρο του φόβου μέσα σας βρίσκεται στο στομάχι σας. Δείτε το σαν μια σκοτεινή μπάλα. Συνήθως οικογένεια, όταν αναφέρεστε στο φόβο, αναφέρεστε σε μια σκοτεινή ενέργεια.

Όμως πολυαγαπημένη μου οικογένεια, τι σημαίνει σκοτάδι; Σκοτάδι σημαίνει έλλειψη φωτός, έλλειψη γνώσης. Άρα λοιπόν φοβόμαστε από άγνοια.

Δημιουργείτε λοιπόν αυτή την σκοτεινή μπάλα του φόβου, αυτή την σκεπτομορφή του φόβου, μια ημισυνείδητη οντότητα μέσα σας, μια πτυχή σας, ένα κέντρο φόβου το οποίο κατοικεί στο στομάχι σας. Γι’ αυτό όταν φοβάστε σφίγγετε το στομάχι σας, πρήζεται το στομάχι σας και πονάει το στομάχι σας, γιατί εκεί υπάρχει το κέντρο του φόβου σας. Υπάρχει μια κίνηση του φόβου μέσα σας, που την δημιουργεί αυτό το κέντρο του φόβου και εμφανίζεται με πάρα πολλές μορφές. Και δεν είναι κατάλληλο να θεραπεύσουμε μόνο μια μορφή φόβου και ίσως μπορούμε να το κάνουμε αυτό, αλλά μετά ο φόβος θα βρει έναν άλλον τρόπο να ξεπεταχτεί. Ο φόβος είναι σαν την λερναία ύδρα, κόβεις ένα κεφάλι κι αμέσως ξεπετάγονται δύο καινούργια.

Γι’ αυτό σήμερα πραγματικά θέλουμε να κατανοήσετε αυτόν τον φόβο μέσα σας  και ν’ απελευθερώσετε αυτόν τον φόβο.
-Ποιος νομίζετε ότι συντηρεί το φόβο μέσα σας οικογένεια;
Μα η σκέψη φυσικά, η σκέψη, η οποία είναι συνδεδεμένη με το χρόνο και την μνήμη.

Λέτε «με πλήγωσες κι εγώ φοβάμαι να σ’ εμπιστευτώ»!

Και η σκέψη σου ψιθυρίζει, «μην εμπιστεύεσαι κανέναν, γιατί όλοι θα σε πληγώσουν και θα σε πονέσουν»!

Η σκέψη σου λέει «θυμάσαι που αρρώστησες; μπορεί να ξαναρρωστήσεις», σου λέει «απέτυχες και μην τολμήσεις να κάνεις τίποτα πάλι, γιατί θ’ αποτύχεις ξανά και σου λέει επίσης «ότι ο γείτονας πέθανε, μπορεί να πεθάνεις κι εσύ» κι έτσι βρίσκεστε συνεχώς σε μια κατάσταση φόβου και ανησυχίας.

Όλοι προσπαθούν να σας ελέγξουν χρησιμοποιώντας το φόβο. Ο εργοδότης σας φοβίζει με την απόλυση για να σας χειραγωγήσει και να σας ελέγχει, ο σύζυγος με το χωρισμό και πολλά- πολλά άλλα  και βέβαια αυτό το κάνετε κι εσείς στους άλλους. Και βρίσκεστε όλοι σας μέσα σ’ ένα ατέλειωτο παιχνίδι φόβου, το οποίο όμως δεν είναι καθόλου παιχνίδι, γιατί ο φόβος δηλητηριάζει την ζωή σας.

 Κι έτσι βρίσκεστε συνεχώς σε μια κατάσταση φόβου. Και τι κάνετε οικογένεια, πως το αντιμετωπίζετε αυτό; Ο φόβος να μην σας πληγώσουν, ο φόβος να μην σας πονέσουν, σας κάνει να κλειδώνετε την καρδιά σας. Η καρδιά σας κλωτσάει και σας λέει ότι θέλει να ξαναγαπήσει, όμως η σκέψη και το μυαλό που έχει τον έλεγχο σας λέει όχι, γιατί αν ξαναγαπήσεις, θα ξαναπληγωθείς. Αν εμπιστευθείς αυτόν τον εραστή, αυτός θα σε απορρίψει και αν εμπιστευτείς αυτόν τον φίλο, αυτός θα σε προδώσει. Κι έτσι εσείς υψώνετε μεγάλα τείχη γύρω από τον εαυτό σας πιστεύοντας ότι τον προστατεύετε.

Όμως εκείνο που δεν γνωρίζετε είναι ότι υψώνοντας εσείς τα τείχη γύρω από τον εαυτό σας, μέσα σας έχετε ήδη κλείσει στο στομάχι σας και το κέντρο του φόβου σας. Ο φόβος βρίσκεται ήδη μέσα σας και γι’ αυτό φοβάστε κατ’ αρχήν τον εαυτό σας. Φοβάστε να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας και προσπαθείτε να τον κρατάτε συνεχώς απασχολημένο, τις περισσότερες φορές μάλιστα με αδιάφορες, ακόμα και βαρετές ασχολίες. Αρκεί να μην μείνετε μόνοι και χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τον εαυτό σας. Γι’ αυτό οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται την μοναξιά. Στην ουσία αυτό που φοβούνται πραγματικά είναι ο εαυτός τους.

 Και τι κάνετε στη συνέχεια οικογένεια; Αφού κτίζετε τείχη γύρω από τον εαυτό σας με την ψευδαίσθηση ότι τον προστατεύετε, ενώ έχετε ήδη κλείσει τον φόβο μέσα σας, ψάχνετε για βοήθεια έξω από σας. Έναν Θεό ίσως έξω από σας, έναν δάσκαλο (γκουρού), την εκκλησία, την κοινωνία, κάποιες ομάδες, κάποιους φίλους και αυτό που κάνετε στην ουσία είναι ότι τους δίνετε την δύναμή σας.

Κι εκείνοι ξανά με τον ίδιο γνωστό τρόπο για να μπορούν να σας ελέγχουν, σας δημιουργούν περισσότερο φόβο. Δείτε τι κάνει η εκκλησία για παράδειγμα. Η εκκλησία σου λέει ότι είσαι «αμαρτωλός», αν παραβείς τους κανόνες της, κανόνες τους οποίους η ίδια η εκκλησία έχει δημιουργήσει. Αν δεν νήστεψες, αν δεν έκανες προσευχές και μετάνοιες, θα πας στην κόλαση. Κι εσύ την πιστεύεις και φοβάσαι πραγματικά, ότι ο Θεός θα σε τιμωρήσει και θα πας στην κόλαση.

-Μα, για όνομα του Θεού οικογένεια, ήρθατε εδώ για να ζήσετε! Αν η κάθε εμπειρία σας είναι αμαρτία και θα πάτε στην κόλαση, τότε τι στο «καλό» ήρθατε να κάνετε στη Γη; Προσευχές και μετάνοιες από το πρωί μέχρι το βράδυ; Πολύ βαρετό, πάρα πολύ βαρετό για όλους σας αλήθεια! 

 Και οι πολιτικοί που τους εμπιστεύεστε, δείτε τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή οικογένεια και εντείνεται πολύ περισσότερο από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης!

Γνωρίζετε ότι είστε Θεοί δημιουργοί και ότι εσείς δημιουργείτε την πραγματικότητά σας και εννοείτε και την αφθονία σας. Σας το έχουμε πει πολλές φορές αυτό και το γνωρίζετε κι εσείς. Και οι πολιτικοί τι σας λένε; Ότι αύριο θα πεθάνετε από την πείνα. Αν μπαίνετε στο τρυπάκι που προσπαθούν να σας βάλουν, πιστεύετε ότι αύριο είστε τελειωμένοι.

Καταφέρνουν όλοι και σας βάζουν μέσα στο δράμα, σας ελέγχουν κι εκείνοι με τον τρόπο τους και σας χειραγωγούν, γιατί τους ενδιαφέρει να έχουν την δύναμή σας, τους ενδιαφέρει να έχουν την ενέργειά σας.

 Και υπάρχουν κι άλλα σκοτεινά κέντρα ελέγχου, πραγματικά υπάρχουν οικογένεια. Υπάρχει αυτός ο συμπαντικός νόμος που λέει ότι «οι όμοιες ενέργειες, έλκουν επίσης όμοιες ενέργειες». Κι αν εσείς είστε βουτηγμένοι μέσα στο φόβο και χαμηλώνετε την συχνότητά σας, τότε αυτό που κάνετε είναι ότι μαγνητίζετε άλλες όμοιες ενέργειες, οι οποίες συνεχίζουν να σας προκαλούν κι άλλο φόβο, για να τις ταΐζετε, γιατί θέλουν την ενέργειά σας.

Θα σας πούμε ένα παράδειγμα και θα σας εξηγήσουμε τον τρόπο που χρησιμοποιούν για να σας φοβίσουν, γιατί έχουν πολύ έξυπνους τρόπους και λειτουργούν έντεχνα μέσα από την φαντασία κάποιων ανθρώπων με χαμηλές συχνότητες επίσης.

 Κάθεστε στο σπίτι σας ήσυχοι και ανοίγετε την τηλεόρασή σας για να δείτε μια ταινία. Παρεμπιπτόντως δεν έχουμε τίποτα με την τηλεόραση. Η τηλεόραση μπορεί να παίξει έναν πολύ δημιουργικό ρόλο, αλλά αυτή την στιγμή την χρησιμοποιούν πολύ περισσότερο οντότητες με χαμηλές συχνότητες.

Κάθεστε λοιπόν ήσυχα στον καναπέ σας, για να δείτε τηλεόραση και τι βλέπετε εκεί που κάθεστε ήρεμοι και ήσυχοι; Βλέπετε  στην ταινία σας κάποιον που είναι κρυμμένος πίσω από την κουρτίνα ενός σπιτιού να βγαίνει ξαφνικά και να σκοτώνει τον ένοικο που κι εκείνος κάθεται επίσης ήσυχα και ξεκουράζεται στον καναπέ του. Κι εκείνη την στιγμή καθώς το βλέπετε αυτό παθαίνετε ένα Σοκ. Και σας το περιγράψαμε ευγενικά, πάρα πολύ ευγενικά οικογένεια, γιατί έχουμε δει να χρησιμοποιούνται στους φόνους, τσεκούρια, πριόνια και όλων των ειδών τα εργαλεία, ώστε να γίνεται πολύ θεαματικό και να σας προκαλεί όσο το δυνατόν εντονότερο και μεγαλύτερο φόβο.

Εκείνη τη στιγμή λοιπόν εσείς χάνετε την ηρεμία σας, μπαίνετε ολοκληρωτικά μέσα στο φόβο και έρχεται και η σκέψη και σας ψιθυρίζει.

-Πρόσεχε γιατί πίσω και από την δική σου κουρτίνα, μπορεί να κρύβετε ένας δολοφόνος. Κι έτσι σας προκαλεί ακόμα περισσότερο φόβο και αυτό το βράδυ χάνετε και τον ύπνο σας. Όλο το βράδυ λοιπόν εσείς είσαστε μέσα στο φόβο και μπορείτε να τους ταΐζετε μια χαρά, γιατί όπως σας είπαμε τρέφονται από το φόβο σας, τρέφονται από την ενέργειά σας.

 -Πως μπορείτε να βγείτε απ’ αυτήν την κατάσταση του φόβου οικογένεια; Μα φυσικά μόνο αν αλλάξετε συχνότητα!

-Πως θ’ αλλάξετε συχνότητα; Θ’ αλλάξετε συχνότητα όταν καταλάβετε ότι ο φόβος δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα παιχνίδι χειραγώγησης και ελέγχου πάνω στη Γη, από ένα παιχνίδι της διττότητας. Και το μεγαλύτερο παιχνίδι και η αποκορύφωση του φόβου είναι ο φόβος του θανάτου!

 Όμως οικογένεια, ο θάνατος έχει την δική του ενέργεια και εσείς την έχετε συνδέσει με την ενέργεια του φόβου, γιατί αυτό που φοβάστε πραγματικά με το θάνατο, είναι το άγνωστο και είναι το τέλος της υπάρχουσας βιολογικής σας ζωής και της πραγματικότητας που ζείτε, όπως τη γνωρίζατε μέχρι σήμερα. 

Ο φόβος του θανάτου είναι η μεγαλύτερη ψευδαίσθηση που σας πέρασαν μέσα σας, γιατί στην πραγματικότητα ο θάνατος είναι ο μεγαλύτερος και ο καλύτερος σύμμαχος της εξέλιξής σας και δεν έχει καμία απολύτως εξουσία επάνω σας. Εσείς καλείτε την ενέργεια του θανάτου, όταν την χρειάζεστε κι εκείνη απλά σας υπακούει, όσο κι αν αυτό σας ακούγεται απίθανο. Είστε αιώνιες και αθάνατες ψυχές κι αυτό τώρα το γνωρίζετε. Μιλήσαμε για την ενέργεια του θανάτου σε προηγούμενη Ανώτερη Επικοινωνία.






Τώρα όμως είναι η ώρα να δείτε αυτό το κέντρο του φόβου μέσα σας, γιατί θέλουμε και το θέλετε κι εσείς ν’ απελευθερώσετε αυτόν το φόβο που έχετε μέσα σας. Γι’ αυτό θέλουμε να βάλετε και τα δυο σας χέρια στην καρδιά και να μας νιώσετε στην καρδιά σας.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή οικογένεια…… και νιώστε μας στην καρδιά σας. Δώστε μας την άδεια να ενώσουμε την δική μας ενέργεια με την δική σας, να ενώσουμε τις ενέργειές μας, έτσι ώστε εσείς την ώρα που θα κάνετε την άσκηση να μην φοβηθείτε.

 Χαλαρώστε ακόμα περισσότερο, εμείς σας κρατάμε αγκαλιά κι έχουμε δημιουργήσει έναν ασφαλή χώρο εδώ για σας και ισχύει αυτό και για όσους διαβάζουν την άσκηση.

Θέλουμε να πάτε στο καρδιακό σας κέντρο και να συνδεθείτε με την θεϊκότητά σας. Εισπνέετε από το καρδιακό σας κέντρο και απ’ αυτήν τη θέση στρέφετε ολοκληρωτικά την προσοχή σας στο στομάχι σας, εκεί που βρίσκετε αυτή η σκοτεινή μπάλα του φόβου. Μην φοβάστε να την κοιτάξετε, ο θεϊκός σας εαυτός είναι παρών κι εμείς σας κρατάμε αγκαλιά.

Κοιτάξτε αυτό το σκοτεινό κομμάτι του φόβου, είναι μια πτυχή του εαυτού σας και θέλουμε πραγματικά να την φωτίσετε αυτήν την πτυχή σας, γιατί όπως είπαμε το σκοτάδι και ο φόβος είναι μόνο έλλειψη φωτός, είναι μόνο έλλειψη γνώσης. Γι’ αυτό κοιτάξτε κατάματα το φόβο σας και αποδεχτείτε τον, γιατί είναι η δική σας ενέργεια, την οποία εσείς  έχετε εγκλωβίσει στο κέντρο του φόβου σας και τώρα θέλετε να την απελευθερώσετε και να την πάρετε πίσω.

 Στην συνέχεια νιώστε ότι το καρδιακό σας κέντρο είναι το κέντρο ενός πολύ φωτεινού ήλιου και αυτός ο ήλιος είστε εσείς! Αφήστε το φως σας να επεκταθεί από το καρδιακό σας κέντρο, αφήστε το να απλωθεί. Είστε όλοι σας υπέροχοι, υπέροχοι φωτεινοί ήλιοι! Δεν μπορείτε να διανοηθείτε το φως που εκπέμπετε αυτή την στιγμή! Και από το καρδιακό σας κέντρο, απ’ αυτή τη θέση στρέφετε το φως σας, τις ακτίνες σας σ’ αυτόν τον σκοτεινό όγκο του φόβου στο στομάχι σας και τον αγκαλιάζετε με το φως σας. Αφήνετε το φως σας να τον αγκαλιάσει, να εισέλθει μέσα του και σταδιακά βλέπετε το σκοτάδι να διαλύεται μέσα στο στομάχι σας, βλέπετε να διαλύεται αυτή η σκεπτομορφή του φόβου σας και να φωτίζεται.

Πάρτε κι άλλες βαθιές αναπνοές και μείνετε σ’ αυτή την θέση, μέχρι να δείτε αυτήν την σκοτεινή μπάλα του φόβου να διαλύεται ολοκληρωτικά και το στομάχι σας να γεμίζει με φως, να είναι όλο φωτεινό.

Οικογένεια, εκεί που στρέφετε την προσοχή σας, εκεί βάζετε και την ενέργειά σας και η ενέργειά σας αυτή τη στιγμή εργάζεται και διαχειρίζεται το φόβο σας. Η ενέργειά σας αυτή τη στιγμή μετασχηματίζει το φόβο σε φως και σε γνώση, γιατί ο φόβος σας είναι μόνο άγνοια, τίποτα περισσότερο.

Το κάνατε πάρα πολύ καλά όλοι σας και έχετε φωτίσει το στομάχι σας, έχετε αποδεχθεί, έχετε αγκαλιάσει και έχετε φωτίσει το κέντρο του φόβου σας και θέλουμε τώρα να πάρετε βαθιές αναπνοές από το στομάχι σας. Αναπνεύστε και νιώστε ότι η αναπνοή έρχεται μέσα από το στομάχι σας, γιατί οικογένειά μου αγαπημένη θέλετε και πρέπει να πάρετε πίσω την ενέργειά σας, την δική σας ενέργεια, την οποία είχε εγκλωβίσει ο φόβος σας.

Και τώρα μιας και διαλύσατε το κέντρο του φόβου σας, θέλουμε να διαλύσετε και τα τείχη που κτίσατε γύρω από τον εαυτό σας, τα οποία σας εμποδίζουν να ζείτε και δεν σας επιτρέπουν να νιώσετε και ν’ αγαπήσετε. Θέλουμε ν’ απελευθερώσετε τον εαυτό σας από τον έλεγχο του μυαλού και της σκέψης, θέλουμε να εμπιστευτείτε την ύπαρξή σας, θέλουμε να πάτε μέσα στην ύπαρξή σας και να ενεργοποιήσετε την θεϊκότητά σας. Σε κανέναν δεν θα επιτρέπετε από δω και στο εξής να σας ελέγχει, σε κανέναν! Θ’ αναγνωρίζετε μόνον το Θεό που έχετε μέσα σας! Τίποτα άλλο και κανέναν άλλο Θεό έξω από σας!  

 Ο Ιησούς σας επανέλαβε πολλές φορές όταν περπάτησε στη Γη, ότι «ο Θεός είναι μέσα σας και είναι αγάπη» και σας το επαναλαμβάνει ξανά σήμερα!



-Πολυαγαπημένη μου οικογένεια, εγώ είμαι ο Ιησούς και θέλω να σας πω, ότι χαίρομαι που σήμερα μου δώσατε την ευκαιρία να είμαι κοντά σας και να σας κρατάω στην αγκαλιά μου. Το ξέρετε ότι σας αγαπάω πέρα από κάθε μέτρο και θέλω αυτή τη στιγμή να νιώσετε την αγάπη μου. Ο Θεός αγαπημένοι μου είναι μέσα σας και μην πιστέψετε σε κανέναν άλλο Θεό ποτέ έξω από σας, γιατί εσείς είστε οι Θεοί και όλοι μας είμαστε αδέρφια! Κανένας Θεός έξω από σας οικογένεια! Κανένας Θεός έξω από σας!

-Πολυαγαπημένη μου οικογένεια θέλω να γνωρίζετε, ότι χρειάζεστε πραγματικά μόνο τον εαυτό σας, γιατί ο εαυτός σας είναι το Πνεύμα. Γι’ αυτό ν’ αγαπάτε τον εαυτό σας, να συμπεριφέρεστε στον εαυτό σας με τον ύψιστο σεβασμό και να φροντίζετε τον εαυτό σας. Και όταν εσείς νιώθετε πλήρεις μέσα στην αγάπη του εαυτού σας, όταν νιώθετε πλήρεις μέσα σας, τότε μπορείτε να δημιουργείτε σχέσεις αγάπης, τότε μπορείτε να μοιράζεστε και με τους άλλους ανθρώπινους αγγέλους την χαρά της ζωής, χωρίς κανέναν  φόβο πια!







 Και θέλουμε αυτή τη στιγμή να περάσουμε στη δεύτερη άσκηση..
Πάρτε μια βαθιά αναπνοή οικογένεια…..  πάρτε μια βαθιά αναπνοή…
 
Ο Αδάμας Σαιντ Ζερμαίν έδωσε στην Μαρία μας στη τώρα στιγμή την δική του μουσική, ο Άγιος Γερμανός μας παρέδωσε την μουσική του και είναι δική του σύνθεση. Θα ξεκινήσουμε με την μουσική του και θέλουμε να μείνετε για λίγο ήσυχοι….ενώ συνεχίζουμε ν’ αναπνέουμε…
Ακούγεται η μουσική του Adamus saint Cermain…….
Καθώς η Μαρία θα χτυπήσει το 1ο καμπανάκι, πάρτε ξανά μια βαθιά αναπνοή ……………          (χτυπάει το πρώτο καμπανάκι).

Όταν ακούσετε το δεύτερο καμπανάκι εκφράστε την πρόθεσή σας να γκρεμίσετε όλα τα τείχη που έχετε κτίσει γύρω από τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεστε άλλα τείχη, δεν χρειάζεστε άλλα κλειδώματα για τον εαυτό σας. Ξεκλειδώστε την καρδιά σας και ανοίξτε τον εαυτό σας στην αγάπη και στη χαρά! Μακριά από το φόβο, πολύ μακριά από το φόβο…
 
Στο δεύτερο καμπανάκι λοιπόν εκφράζετε την πρόθεσή σας …………      ………………             (χτυπάει το δεύτερο καμπανάκι) και
στο τρίτο καμπανάκι θα σηκωθείτε για λίγο όρθιοι και θα τινάξετε το σώμα σας, για να γκρεμιστούν αυτά τα τείχη……………   (χτυπάει το τρίτο καμπανάκι).
 
Σηκώνεστε σιγά- σιγά και κάνετε ένα τίναγμα από τις πλάτες σας, δύο, τρία τινάγματα, όσα περισσότερα τινάγματα μπορείτε στο σώμα σας.
 

Πάρα πολύ ωραία οικογένεια και τώρα νιώστε, δείτε τα τείχη σας, καθώς γκρεμίζονται και  πέφτουν κάτω.

Θέλουμε να καθίσετε ξανά σιγά- σιγά και να βάλετε πάλι και τα δυο σας χέρια στην καρδιά και θέλουμε να νιώσετε μέσα στην καρδιά σας, θέλουμε ν’ ακούσετε μέσα στην καρδιά σας την σάλπιγγα του Αρχάγγελου Γαβριήλ. Η σάλπιγγα του Αρχάγγελου Γαβριήλ αγαπημένοι μας άρχισε να ηχεί αμέσως μετά το τρίτο καμπανάκι. Η σάλπιγγα του Αρχάγγελου Γαβριήλ την οποία δεν μπορείτε ν’ ακούσετε με τα φυσικά σας αυτιά, ηχεί μέσα στην καρδιά σας οικογένεια και ηχεί  σε ολόκληρο το Σύμπαν.

Όλοι, όλες οι οντότητες, όλοι οι άγγελοι σε ολόκληρο το Σύμπαν ακούνε αυτή τη στιγμή την σάλπιγγα του Αρχάγγελου Γαβριήλ. Κι εκεί στο σπίτι μας, εκεί στην Εστία μας, την ακούνε και τ’ αδέρφια μας, την ακούνε και οι φίλοι μας οι άγγελοι. Και μπορεί εσείς να τους ξεχάσατε, όμως εκείνοι ξέρουν ποιοι είστε και δεν σας ξέχασαν ποτέ κι είναι εκείνοι που αληθινά έκλαψαν για σας, όταν φύγατε από κοντά τους, όταν σας αποχωρίσθηκαν, καθώς ενσαρκωθήκατε και κατεβήκατε στη Γη. Και τώρα ακούνε την σάλπιγγα του Αρχάγγελου Γαβριήλ να ηχεί για σας και χαίρονται και πανηγυρίζουν και σας χειροκροτάνε. Είναι πολύ χαρούμενοι οικογένεια για σας, γιατί τα καταφέρατε, γιατί κάνατε αυτή την δύσκολη και επώδυνη εργασία στη Γη και τα καταφέρατε! Καταφέρατε ν’ απελευθερώσετε τον εαυτό σας, να θυμηθείτε ποιοι είστε και ν’ απελευθερώσετε και την Γη μας!

 Κι έτσι πολυαγαπημένη μου οικογένεια, μέσα από την μουσική, μέσα από τους ήχους και με την σάλπιγγα του Αρχάγγελου Γαβριήλ, εσείς γκρεμίσατε τα τείχη που κτίσατε γύρω από τον εαυτό σας, όπως ακριβώς γκρεμίστηκαν και τα τείχη στην Ιεριχώ, γιατί κι εκείνο ήταν μια παραβολή. Με τον ίδιο τρόπο λοιπόν εσείς σήμερα γκρεμίσατε όλα τα τείχη του εαυτού σας, απελευθερώσατε τον εαυτό σας από το σκοτεινό κέντρο του φόβου σας και κάνατε ένα μεγάλο άνοιγμα, ένα μεγάλο άλμα μέσα στην καρδιά σας.

Τις επόμενες ημέρες οικογένεια θα πονέσει λίγο η καρδιά σας, θα πονέσει η καρδιά σας και θα νιώσετε αυτόν τον πόνο πιθανόν σε μερικούς να είναι και έντονος, αλλά μην ανησυχήσετε. Μην ανησυχήσετε αγαπημένοι μας και τρέξετε στους γιατρούς, γιατί η καρδιά σας ανοίγει στην αγάπη, γιατί μέσα από την καρδιά σας ανοίγετε στην αγάπη. Και καθώς η καρδιά σας ανοίγει στην αγάπη ίσως νιώσετε λίγο έντονο πόνο και αυτό είναι απόλυτα κατάλληλο.  

Τις επόμενες ημέρες επίσης αγαπημένοι μας πιθανόν κάποιες κολλημένες ενέργειες του φόβου να βγουν στην επιφάνεια. Γι’ αυτό σήμερα καθώς θα φεύγετε από την συνάντηση, αν εσείς δώσετε την άδεια θα έρθουν μαζί σας και θα σας συνοδεύσουν δύο άγγελοι. Δύο άγγελοι για τον καθένα σας και θα είναι κοντά σας, ώστε εάν ξεπεταχτούν κάποιες κολλημένες ενέργειες φόβου, εσείς να τις δείτε και να τις διαχειριστείτε, χωρίς να νιώσετε φόβο.

Αυτές οι κολλημένες ενέργειες φόβου οικογένεια βγαίνουν στην επιφάνεια για να φύγουν, γιατί δεν έχουν πια κέντρο, για να μπορέσουν να σταθούν άλλο μέσα σας. Βρίσκονται όμως ακόμα παντού, βρίσκονται στα κύτταρά σας, βρίσκονται στους αδένες σας και τώρα ξετρυπώνουν και βγαίνουν στην επιφάνεια για ν’ απελευθερωθούν, καθώς εσείς τις φωτίσατε και φωτίσατε το κέντρο τους που ήταν η ρίζα τους και το οποίο κινούσε συνολικά την ενέργεια του φόβου μέσα σας. 

 Θα κάνετε επίσης εργασία και με την αναπνοή σας. Καθώς θα βλέπετε αυτές τις τελευταίες ενέργειες του φόβου να βγαίνουν στην επιφάνεια, εσείς θα αναπνέετε συνειδητά και βαθιά και θα τις απελευθερώνετε με την εκπνοή σας, εκφράζοντας απλά την πρόθεσή σας.
 
Μετά από όλη αυτή την εργασία οικογένεια,  θα νιώσετε μεγάλη ηρεμία και θα νιώσετε μεγάλη ψυχική γαλήνη μέσα σας.

Ο φόβος  οικογένεια, είναι αλήθεια ότι παίζει ανασταλτικό παράγοντα στην εξέλιξή σας, αλλά από την άλλη είναι και η μεγαλύτερη πρόκλησή σας, γιατί εάν  απελευθερώσετε το φόβο σας και καταφέρετε να πάτε πέρα από το φόβο σας, στην κυριολεξία κάνατε την υπέρβαση, στην κυριολεξία κάνατε ένα μεγάλο άλμα συνειδητότητας!

 Αγαπημένη μας οικογένεια, είμαστε όλοι εδώ για σας και θέλουμε να μας νιώσετε στην καρδιά σας, γιατί είμαστε κι εμείς η δική σας καρδιά και είστε κι εσείς για μας η καρδιά μας! Μέσα στην καρδιά γίνεται η ένωσή μας και μέσα στην καρδιά νιώθετε την απέραντη αγάπη που έχουμε για σας!
Κι έτσι είναι.

   

http://www.newenergy.com.gr/